جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  95 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  205 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: پنجشنبه 28 شهریور 1387 23:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام !

فکر میکنم تا اونجایی که من اطلاع دارم مدیریت هاگوارتز باید فقط دسترسی به انجمن هاگوارتز داشته باشه، نه جای دیگه و به خصوص ؛ نه تالار های خصوصی !

مدیریت نباید گروه داشته باشه، به خصوص وقتی که به تالار های خصوصی ِ دیگه دسترسی داره .

شرم آور ، و خنده داره ؛ به قول پرسی : مسخره اس!

ما تا همین جاش هم خیلی با گروه دار بودن ِ مدیریت مشکل داشتیم ، اما حالا دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم! من یکی حداقل نمیتونم ..

نقل قول:
استرجس پادمور: گروه راونکلاو مواظب خودش باشه که قهرمانی رو به خاطر تقلب از دست نده ! ( 1 )

مری باود: هووووم ؟ استر اینی که گفتی یعنی چی ؟!! ( 2 )

استرجس پادمور: یعنی اینکه ممکنه راونکلاو امتیازش صفر بشه ! مدرک تقلب دست منه ! ( 3 )

اممم من این طوری برداشت کردم که مدیریت هاگوارتز از قدرت مدیریت ِ سایتی اش داره سوئ استفاده میکنه ! به عنوان مدیر هاگوارتز ، ایشون حق نداشتند تالار ( مثلا ! ) خصوصی ما رو ببینند !

اما حالا که دیده ان، محض اطلاع به شما بگیم تقلب ما طبق چیزی که شما برداشت کردین :

گابریل دلاکور نوشته :

نقل قول:
بچه ها من احساس میکنم این گریفندوری ها نیروهاشون رو جمع کرده اند واسه ی اینکه اینجا بیان و از ما جلو بیفتند ! من شناسه ی یکی از گریفی ها رو دارم ، میرم ببینم شاید سوال ها رو اونها داشته باشن !

اگه نمیدونستی، بدون که وقتی من " همر " زده ام بعد از اون پیام ؛ یعنی داشتم مسخره میکردم ! هنوز اینقدر جرئت ندارم که صد تا صد تا شناسه داشته باشم ! و این هم برای مسخره بازی بوده، پس هی مدرک تقلب مدرک تقلب نکن !

دوما "

جایی از قوانین امتحان نوشته نشده که اعضا ی یک گروه اجازه ندارند که سوال ها رو با هم رد و بدل کنند و جواب های درست رو پیدا کنند و همه اشون یکی رو بفرستند !

تو از کجا میخوای بفهمی ..؟ آهان، ببخشید یادم نبود مدیری !!!!

------
------

در کل چیزهایی که در تالار خصوصی ما میگذره به خودمون مربوط میشه نه کس دیگه ای !!

.
.
.
.

در ضمن ، اگه خیلی ناراحتی که ما همه جواب های درست رو پیدا میکنیم و این هنوز به فکر گریف نرسیده و ممکنه برات تقلب حساب شه میریم تو مسنجر این کار رو میکنیم . اصلا میتینگ میذاریم اونجا این کارو میکنیم !!

تو که دیگه اونجا ها مدیر نیستی !

در کل ، نتیجه ی کل حرف هام :

""""" مدیریت هاگوارتز به عنوان مدیریت سایت؛ نباید از دسترسی هاش سوئ استفاده کنه! هیچ کدوم از مدیر های قبلی، ایگور و خیلی های دیگه دسترسی مدیریتی نداشتند ولی خیلی خدا هاگوارتز رو اداره کردند! حتی نیازی به ناظر کمکی هم پیدا نکردند ! اما تو که دسترسی هم داری از پسش برنیومدی.. نمیدونم چرا به منم مربوط نیست! اما کلا؛ مدیر های هاگوارتز قبلی اکثریت دسترسی مدیریت نداشته اند ! پس شما هم نباید میداشتی، اما حالا که داری هم نباید سوئ استفاده کنی! اگه الان مدیر کسی بود که دسترسی نداشت به تالار ما ؛ این حرف ها هم پیش نمی اومد. """"""

تمام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1387/6/29 0:42:23
[b]دیگه ب
ارسال شده در: یکشنبه 24 شهریور 1387 21:54
نمایش جزئیات
آفلاین
ساری از دیر کرد... عرضم خدمتتون که تو هافل همه عضو تیم بودن و کسی برا داوریت نبود و پس از مصیبت های فراوان یه نفر یافت شد:
آنتونین دالاهوف!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: یکشنبه 24 شهریور 1387 21:10
نمایش جزئیات
آفلاین
به فرد ویزلی:

داخل آیین نامه ی امتحانات کاملا توضیح داده بودم که پست هایی که میزنید دیده نمیشه چون هر کس از روی نفر قبلی کپی پیست میکنه !
وقتی پستی رو ارسال میکنید به محض اینکه دیده بشه اسمتون به تاپیک لیست دریافت شده ها اضافه میشه !

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: یکشنبه 24 شهریور 1387 19:04
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

من الان تو امتحان پیشگویی شرکت کردم اما برای فرستادن جوابام نوشت:منتظر بمانید تا این پیام توسط ناظر تایید شود یا یه همچین چیزایی!چرا؟؟؟

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فرد ویزلی در 1387/6/24 19:07:57
ّّFor What I've Done
I Start Again
And Whatever Pain May Come
Today This Ends
I'm Forgiving What I've Done

ارسال شده در: شنبه 23 شهریور 1387 13:26
نمایش جزئیات
آفلاین
مدیر محترم قرار بود طرز سوال دادن معلمان تشویقی رو بگن.
چی شد؟

توی دو تا اطلاعیه آخری توضیح دادم که چطوری سوال بدید ! ماننده بقیه استادها باید سوال بدبد ! لطفا هر چه سریعتر سوالات رو طرح و ارسال کنید ! ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/6/23 13:42:20
چوبدستی ساز معروف
چوب می خوای؟
ارسال شده در: جمعه 22 شهریور 1387 17:50
نمایش جزئیات
آفلاین
به چارلی:

فقط و فقط امتیاز دهی هستش ! من به محضی که هافلپاف داورشو اعلام کنه اطلاعیه میزنم که چه بازی هایی رو باید امتیاز بدید و تا کی مهلت دارید !

گروه هافلپاف زودتر داورشو اعلام کنه !!!!!

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: جمعه 22 شهریور 1387 17:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
من داور کوییدیچ گریف ام!
فقط میشه یه توضیح بدین که کدوم بازی باید داوری شه؟فقط امتیازدهیه یا نقد هم هست؟تا کی مهلت ارسال داوریه؟کجا باید ارسال کنم؟بر اساس معیار های لیگ کوییدیچ باید امتیاز داد؟
اممم!
همین دیگه!
ممنون میشم جواب بدین!
پی نوشت:به علت وجود مشکل در اینترنت ناظر گریف،من این پستو زدم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چارلی ویزلی در 1387/6/22 17:08:02
دلم تنگ شده برات
چون نیستی اینجا برام
من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام

دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: پنجشنبه 21 شهریور 1387 12:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

داور کوییدیچ اسلی ام، البته بازیکن تیم اسلی بودم که اسلی در اصل حذف شده تیمش و دیگه بازیکن نیستم.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
ارسال شده در: شنبه 16 شهریور 1387 17:29
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق صحبت ها و اینا ، داور ریونکلاو انتخاب شد !

گراوپ !

پ.ن، اصلا هم نمیزنه زیرش!
پ.ن2، بهتر نیست یک فکری به حال سایت بکنید؟ این صفحه های سفید بیداد کرده! مجبور شدم دوباره برای زمین کوییدیچ هاگوارتز تاپیک بزنم!
پ.ن3، قبلا هم اطلاع داده بودم. ذخیره ی تیم ما فنگ از سایت رفته خودتون هم باید بدونید. بنابراین یا اسم این ذخیره رو حذف کنید؛ یا یک نفر رو جایگزینش کنید. فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه این حرکت!

فرد جایگزین شده: احتمالا گراوپ یا مری باود. صحبت میشه اگه قبول کنید!

ممنون،
بای

کسی جایگزین نمیشه توی لیست چون لیست ثابت هستش ! مشکلی نداره تاپیک زدی ! موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1387/6/17 12:06:12
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/6/17 20:57:16
[b]دیگه ب
ارسال شده در: شنبه 16 شهریور 1387 02:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام استرجس اساتید دروس تشویقی چی کار کنن اونها تا کی وقت دارن من آخرین جلسه تدریسم 20 شهریور هست توضیح بده لطفا

من در تابلوی اعلانات گفتم که جلسه ی تشویقی شما که 20 شهریور هستش کنسل شده ! بنابراین هماننده دیگر استادان عمل کنید و سوالات رو همراه با پاسخ نامه همون طوری که در دفتر اساتید گفتم طرح نمایید !ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/6/16 8:07:47