شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:کریچر گروه:راوانکلا توضیح کوتاه: جن خانگی خبیثی که اگر اشتباه نکنم جن خانگی سیریوس بلک بود و با هری خیلی بد بود، و در نهایت یه جورایی مقصر مرگ سیریوس بلک هم بود و چقدر سیریوس بلک. چوب جادو:ندارم جارو:از بخار شور استفاده میکنم ساعت:ندارم مو:ندارم شورتم چه رنگه:خاکستری شلوار:ندارم بلوز:ندارم زیرپیرنی: ندارم و همه اینا به خاطر اینه که یه جن خونگیم پستم چقدر زشت شد این موارد زیر هم برای زیبایی و تقارن صفحه است. صصصصصصصصصصصصصصصصصصصص ___ پی نوشت: مثل اینکه رکب خوردم این قالب خیلی منعطفیه
بلی بلی. متاسفانه این شناسه رو به عضوی نمیدیم دوست عزیز. لطفا یک شناسه دیگه انتخاب کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط binam در 1390/12/29 15:14:55 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1391/1/1 0:19:18
با سلام و درود نام : بورگین نام خانوادگی: ندارم سنم خیلیه دقیق نمی دونم ، خیلی هم سیاهم ، با موهای چرب و لخت و ۲ متر قد و در جادوی سیاه هم دستی دارم و چوبدستیم هم ۴۰ سانت با مغز ریسه قلب اژدها هستش . خواستم سنت شکنی کنم و میخوام تو اسلایترین باشم ( شوخی کردم سنت شکنی رو ) و همتون هم می دونین که چی کارم . پس لطفا مرا بقبولید .
به ایفای نقش خوش آمدید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/12/20 23:00:56
اخلاق : وقتی عصبانی شم زیاد جوش نمیارم در کل ادم خوش
اخلاقیم
گروه : گریفندور
شغل : رئیس بخش تعمیرات جادویی در وزارت سحر و جادو
توانمندی : در مبارزه و انواع افسون ها
چوبدستی : چوب درخت گردو انعطاف پذیر
مغز چوبدستی: ریسه ی قلب اژدها
با تشکر
بابت تاخیر بیش از حد زیاد عذرخواهی میکنم. به هر حال تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رجینال کاترمول در 1390/11/22 17:04:12 ویرایش شده توسط رجینال کاترمول در 1390/11/22 17:08:27 ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/12/3 15:40:21
هوووم ببینم کدوم مشنگ زاده ای شخصیت ما رو دو دره کرده...
ناظر قشنگه این شخصیت ما فعال هستیه یا نیستیه ! یکمی هم به شهیدان در راه جامعه جادوگری احترام بزارین حالا ما یکمی نزدیک به چند سال نبودیم زدین شخصیت ما رو دادین به یکی دیگه
مثلاً چند تا پیرهن و دو شلوار و ... پاره کردیم تو این سایت ها ...
متاسفم ولی این شخصیت گرفته شده و در گروه هافلپاف فعالیت داره.
الیس لانگ باتم سن 31 32 مادر نویل لانگ باتم عضو محفل ققنوس چوبدستی از جنس درخت بید مجنون هسته ریشه بید کتک زن مناسب برای افسون مو های کوتاه قهوه ای چشم قهوه ای علایق تغییر شکل-معجون سازی یه جورایی دیوونه ولی فقط خودم از قلب خودم خبر دارم
به ایفای نقش خوش آمدی آلیس عزیز.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/11/17 8:11:47
من...کسی چه می داند.....شاید از عالم قصه ها باشم...از دنیای افسانه ها...
حسن مصطفي (رئیس انجمن بین المللی کوییدیچ- داور مسابقه نهایی کوییدیچ)
چوبدستی از جنس ریسه قلب اژدها چوب درخت بلوط گروه : هافلپاف جارو : نیمبوس 2000 بنده مدال طلای المپیک کوییدیچ در سال های 1950-58-62 فرزند محمد کاظم علاقه خاصی به درس و مدرسه نداشتم از همان اول بدنبال ورزش بودم
با تشکر
جناب آقای حسن مصطفی محمد کاظم، رییس محترم انجمن بین المللی کوییدیچ، به ایفای نقش خوش آمدید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/10/30 17:33:10
رنگ مو: سیاه رنگ چشم: قهوهای گروه:گریفیندور مدرسه: هاگوارتز عضویت در: ارتش دامبلدور اطلاعات اضافه:چو چانگ شخصیت داستان هری پاتر نوشته جی کی رولینگ است که در مدرسه هاگوارتز و در گروه ریونکلاو قرار دارد و یک سال از خود هری پاتر بزرگ تر است. چو چانگ دختری بلند قامت و زیبا رو است که موهای سیاه و چشمان آسیایی دارد. چو شخصیتی اجتماعی دارد و به همین سبب دوستان زیادی دارد ... وی جستجوگر تیم کوییدیچ ریونکلاو است و همچنین به تیم حرفهای کوییدیچ تورنادو علاقه دارد. اسم او بر این شاره دارد که او اهل شرق آسیا است و احتمالاً به کشورهای چین یا کره تعلق. وی در فیلمهای هری پاتر و جام آتش و هری پاتر و محفل ققنوس ایفای نقش میکند. چو اولین کسی است که توانست هری را به خود علاقه مند کند، با اینکه در میان آن دو شباهت شخصیتی وجود نداشت . علاقه این دو نفر از سال سوم تحصیل هری پاتر در هاگوارتس و اولین دیدار آن دو در مسابقه کوییدیچ گریفنیندور و ریونکلاو آغاز شد. چو چانگ در سال بعد با سدریک دیگوری ارتباط عشقی داشت و حتی بعد از مرگ سدریک و ارتباط چو با هری هیچوقت سدریک را فراموش نکرد و این یکی از دلایل جدایی آن دو در پایان سال پنجم تحصیل هری پاتر در هاگوارتز بود.
دخترم، موی سیاه، چشم قهوه ای، جارو طلا، به ایفای نقش خوش آمدید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/10/27 23:54:30
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ... OnlyRaven