شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
در ضمن سارا چند سوال 1 - می شه از این به بعد نقد هارو در نقدستان بکنم یا همین نقد رو هم اون جا بزنم؟ 2 - موضوع رو هم در نقدستان بدم ؟ 3- تو که دسترسی ویرایش داری زیر موضوع بگو هرکی هم بخواد موضوع دیگه بزنه.
اينجا سارا و غير سارا نداريم! شما داري با ناظر صحبت ميكني! پستها رو بايد در تاپيك نقدستان بزنيد! همه ميتونن پستا رو نقد كنن! سوژه رو تو خود تاپيك اعلام ميكنيد و حتما مينويسيد كه كسي اگه خواست ميتونه سوژه رو ادامه نده! در مورد پاك شدن پستها هم ما خودمون همه پستها رو ميخونيم و هر چي لازم بود پاك ميكنيم! موفق باشي!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آقای الیواندر در 1386/11/5 22:25:30 ویرایش شده توسط دنیس در 1386/11/6 0:49:26
سلام به شما ناظران مخصوصاً خاله سارای عزیز و گل گلاب .
من به دلیل این که متقاضی برای تاپیک جدیدم زیاد داشتم می خواهم تاپیکی با عنوان نقدستان هری پاتر و کتاب هشتم درست کنم تا در آنجا به نقد و امتیاز دهی و تعینن معاون بپردازیم . در ضمن من مقدمه ی کتاب هشت را نیز زده ام .
سلام به دنیس: اولا که زمانها قابل تغییره ولی من این تایمی که گفتم برای لینک زوپس بود که سریع رفرش میشه .(وقتی 2 نفر به دوئل میرن بازی شونو تو زوپس ادامه میدن و بازی تو تاپیک قطع میشه مثلا واسه 2 دقیقه همه حواسا میره اونجا) دوما در مورد هماهنگ کردن ما یه بازی مثل اینو جای دیگه انجام می دیم (تو یه سایت مثل اینجا) و اونجا به مشکلی بر نخوردیم(من میخوام اینجا از انجا کم نیاره) سوما من وردها و دافعین اونها رو دارم در ضمن مثل اینکه قراره یکی ببازه ها پس لازم نیست همه همه چیزا رو بدونن(اونی که بیشتر میدونه میبره) چهارما وقتی کسی به ازکابان میره پستها به صورت شخصی بین اون فرد و نقش دیوانه ساز رد و بدل میشه و دیوانه ساز اونو قبول یا رد میکنه (دقیقا مثل بوسه انها که کسی نمیدونه زیرش چیه) و در مورد هر شخص طبق رولی که بازی میکنه سوال میشه (بر طبق نقشی که توی یفای نقش داره) پس میشه گفت یه جور ایفای نقشه. سوالی یا پیشنهادی یا انتقادی بود ما منتظریم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ، شناسه ، شناسه.
هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
سلام به نيكلاس: ببين عزيز يه سري مشكل داره اين بازي! يكيش اينكه سرعت اينترنت برا همه يكي نيست! يكي بايد صبر كنه سه دقيقه تا صفحه بالا بياد! بعد چجوري سي ثانيه مهلت داره تا پست بزنه؟ بعد هم اونجا بايد تند تند پست بخوره. هماهنگ كردنش خيلي سخته! در مورد دوئل و دفع كردنش هم كه رولينگ برا دفع و مبارزه و اينا زياد ورد ياد نداده كه بخوايم اونجور وردارو دفع كنيم واينا! مگر اينكه منظورت اين باشه كه با يه ورد ديگه جوابشو بديم كه در اون صورت كي برنده ميشه؟ يه چيز ديگه هم در مورد آزكابان است. كسايي كه ميرن آزكابان بايد برن تو همون تاپيك و به سوال جواب بدن؟ مثلا يارو يه پست بزنه و توش فقط سوال بپرسه؟ اين چيش شبيه رول و ايناس؟ اين بازي بيشتر به درد مسنجر و اينا ميخوره!
يه كاريش ميشه كرد. اونم اين كه قوانينو تغيير بدي و بري تو مايه هاي رول زدن و نمايشنامه و يه جوري كه بشه زمانبندي و اينا رو درست كرد!
اگه ميتوني يه كاريش كني كه قوانينو بزن تا ببينيم چي ميشه! موفق باشي!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم