شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام هگر جان . اولا بازگشتت به گریف رو تبریک می گم . دوما در خواست یک تاپیک رو داشتم : داستان های سریالی توضیح : این تاپیک همانطور که از اسمش معلوم هست داستانهایی بلند است به طور سریال . توضیحات بعدی را بعدا می دهم .
ممنون ! لطفآ بيشتر توضيح بده به عنوان مثال يه پستو بنويس چون فكر كنم اين تيپ تاپيك زياد داريم ! هگر !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روبیوس هاگرید در 1386/3/7 14:29:54
هم چنين من زياد دوست ندارم كه تاپيك بزنم براي افزايش پستهاي خودم بهترين فرد هفته و غيره ولي ازت به عنوان فرد فعال انجمن تو چند وقت اخير تشكر ميكنم موفق باشي !
______________________________________________ پي نوشت : به دوست عزيز كه درخواست تاپيك داستان هاي باوركردني رو كرده بودن تاييد نشد در ضمن من تاپيكو قفل كردم نه پاك !
موفق باشيد هگر !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه قبلیم اگه میخواین سوابقمو بدونید حتما یه سر به اطلاعات اضافی من بزنید !
سلام هگر جان(سه باره) این معرفی تاپیک سه خطیه برای فانوس هاي شهر مطالب اشتراكي ( راهنماي تاپيك ها" اعلاميه ها ) : داستان های سه خطی آیا به داستان نویسی علاقه دارید ولی برای نوشتن داستان و نمایشنامه های بلند وقت کافی را ندارید؟ اگر این جوریه این تاپیک، یک تاپیک مخصوص برای شماست. با سه خط داستان خود را وارد ماجرای این تاپیک کنید و داستان های دیگران را ادامه دهید. ........... اگر مایل بودی این رو در تاپیک فانوس ها بزن(برای معرفی تاپیک) مرسی باب
با سلامی مجدد ببخشید هگر جان این جناب عدالت جو در تاپیک داستان های سه خطی موضوع داستان رو ریخت بهم و پستی بی ربط زدن.من هم در ادامش پست زدم وبه ایشون توضیخ دادم که اشتباه کردن. لطفا هر دوتا پست رو پاک کن. ــــــــ ویرایش شد: لطفا پست لرد هری رو هم پاک کنید مرسی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باب آگدن در 1386/2/30 14:38:24 ویرایش شده توسط باب آگدن در 1386/2/30 18:43:12
سلام به نظرتان خوبه یه تاپیک بزارید برای تولید نسخه صوتی کتابها؟ البته به زبان فارسی. اگه موافقید من این تاپیک رو درست کنم و از اول تیر هم کار رو با همکاری بچه های آغاز کنم.
پيشنهاد خوبيه آرتور جان ولي چيزي كه هست اين تو اين انجمن ! هوووم ! نميدونم جاش خوبه اينجا ولي اول با علي صحبت كن يكم بهش توضيح بده ( هري رو ميگم ) خوبه ! موفق باشي بعد خبر پستو به من بده !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روبیوس هاگرید در 1386/2/14 0:02:46
با سلام خدمت ناظرین محترم ! من یک مجوز تاپیکی رو میخواستم که فکر کنم چیز جالبی از کار در بیاد.البته همچین چیزی برای عضو شدن در رول پلینگ هست ولی برای اعضای عضو شده در ایفای نقش همچین چیزی وجود نداره.البته متفاوته! روش کار تاپیک به گونه ای است که من ، پست اول تاپیک رو میزنم و بعدش سه تا کلمه جادویی انتخاب می کنم و نفر بعدی با این سه تا جمله یک رول کوتاه مینویسه و خودش دوباره سه تا کلمه جادویی معرفی میکنه ونفر بعدی هم رول میزنه و ...
خوب به نظرم تاپیک خوبیه و جاش هم نسبتاً مناسبه(در مطالب اشتراکی) با تشکر بورگین
تايدي نشد چون اولآ تاپيك بازي با كلمات آزاد براي عمومه و خيلي هم شبيه اينه و هم اينكه تقريبآ مثله اين تاپيك تو اين انجمن خيلي زياد داريم يه سر به تاپيك فانوس شهر بزن ميبيني كلآ سعي كنيد يه ايده ي جديد بديد چون احتمال تاييد تاپيك خيلي زياده تاييد نشد ! هگر ناظر انجمن !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روبیوس هاگرید در 1386/2/10 16:30:23