شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من یه مشکلی داشتم: .قتی که توی سایتم. بعد از یه مدتی دیگه هیچ صفحه ای را سایت برام باز نمی کنه و همش را سفید میاره ولی بعد از یه دو سه دقیقه دوباره درست میشه. این اتفاق هم فقط توی این سایت برام اتفاق افتاده.
اول اینکه، هری در مورد لوگوی روز شمار کتاب جدید رولینگ من الان نفهمیدم چیکار کنم. :d: . بزنم ویرایش کنم چیکار کنم نفهمیدم. همونجوری خوبه میخوای استفاده اش کنی یا ویرایش بشه ؟
دوم اینکه من یه خبر فرستاده بودم به عنوان "فراخوان عمومی برای ترجمه فارسی پاترمور" اما تاییدش نکردین. یادمه خود هری بهم پخ زدی تاکید داشتی به ترجمه مطالب پاترمور. حالا فراخوان عمومی میخوام بزنم که گروهی با کمک اعضا ترجمه کنیم، تایید نمیشه؟ چی شد الان؟! :d:
در تمام تم های سایت منوی کاربر مشکل داشت و همه لینک ها پشت سر هم بود که اصلاح شد. از جمله در قالب جدید پاترمور.
به ریگولوس بلک: کارت درسته لوگوی پاتر مور خوب شده به نظرم در متن لوگوی کتاب جدید رولینگ به جای متن کتابی جدید از جی کی رولینگ نوشته بشه کتاب جدید نویسنده سری هری پاتر یا کتاب جدید خالق هری پاتر یا اولین کتاب بعد از سری هری پاتر همچین چیزایی
به الفیاس دوج: مشکلی با موبایل ندیدم. با خود موبایل کانکت میشید یا با اینترنت موبایل که به کامپیوتر وصله مشکل دارید؟ با چه موبایلی مشکل دارید؟ با سایت های دیگه هم تست کردید. (وقتی لاگین میکنید)
به آرسینوس.ج:
مشکلی با قالب گریفیندور ندیدم. آواتار و امضا ها رو نشون میده.
نقل قول:
مثل این که سایت مشکل ارسال داره بعضی وقت ها ارسال نمیشه یه بارم که یک کلمه ارسال نشده من قشنگ تایپ اون کلمه رو یادمه !
اینجا من زمان برای ارسال رو به سه ساعت افزایش دادم تا مشکلی برای پست زدن وجود نداشته باشه. یعنی شما باید بتونید وقتی لاگین میکنید و در فروم یا جاهای دیگه پست میزنید تا مدتی طولانی پست رو بنویسید و ارسال کنید. تازه بعد از اون هم باید متن باقی بمونه. لطفا به من یک عکس از مشکل نشون بدید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
وقتی با موبایل وارد سایت میشیم(چند نفر دیگه هم همین مشکلو دارن) یه مدت خوب کار میکنه، ولی بعدش اینترنال سرور ارور میده، و باید نت رو قطع کرد و دوباره آن شد، قبل از آپدیت، این مشکل نبود.
الفیاس عزیز من با موبایل چک کردم مشکلی وجود نداشت . یک نصف روز فقط با موبایل آنلاین شدم ولی مشکلی ندیدم ! یک چیزی هم هستش البته با GPRS گوشی وصل میشین شما ؟ اگر به این صورت وصل میشین ممکنه پینگی که از سرور بکنه ضعیف باشه و صفحرو باز نکنه !
نقل قول:
مثل این که سایت مشکل ارسال داره بعضی وقت ها ارسال نمیشه یه بارم که یک کلمه ارسال نشده من قشنگ تایپ اون کلمه رو یادمه !
چوچانگ عزیز یک کم بیشتر توضیح میدادین . اگر در داخل انجمن ارسال رو میزنین و ارسال انجام نمیشه ممکنه به خاطر مکث زیاد باشه ! بعد از آپدیت سایت اگر خیلی در ارسال مطالب خود در انجمن مکث کنید ارسال نامعتبر میشه و ارسال نمیشه ! اگر هم به صورت دیگه ای هستش که ذکر نمایید .
به ریگولوس :
مسئله ی لوگو رو خود هری عزیز بررسی میکنن ولی روز شمار رو من چک کردم باز نشد اگر مشکلی نیست یک جا دیگه بارگزاری کنید !
به الفیاس و آرسینوس.ج:
مشکلات پروفایل و تم رو هری عزیز پاسخ میدن !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
من همیشه با قالب گریفندور میام ولی نمیدونم چرا این قالب نه امضای اعضا و نه آواتار اعضا رو نمیاره بعد دیگه اینکه وقتی در قسمت ویرایش ویژگی های فردی پروفایلم قسمت اطلاعات اضافی رو پر میکنم و ذخیره روی ذخیره کلیک میکنم پروفایلم هیچ تغییری نمیکنه لطفا این دو تا مشکل رو برام حل کنید.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرسینوس.ج در 1391/3/13 18:35:16 ویرایش شده توسط آرسینوس.ج در 1391/3/13 18:35:53
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! می جنگیم تا آخرین نفس!! می جنگیم برای پیروزی !!! برای عشق !!!! برای گریفیندور . تلاش، کوشش و فعالیت برای داشتن وزارتی بهتر
چوبدستی یاس کبود / بدبختی و فقر و رکود شاه بلوط پر حرف باشد،قیس بد گویی کند / چوب ون لجبازی و فندق شکایت ها کند
وقتی با موبایل وارد سایت میشیم(چند نفر دیگه هم همین مشکلو دارن) یه مدت خوب کار میکنه، ولی بعدش اینترنال سرور ارور میده، و باید نت رو قطع کرد و دوباره آن شد، قبل از آپدیت، این مشکل نبود.
بعد توی کدی که میدی، عدد روز باقی مونده رو هم کوچیک تر کن هم پوزیشن عدد رو بذار بالا، وسط، دقیقا جایی که اون برچسب سفیده بالای کاغذ چسبیده. بذار وسط همون برچسب بالای کاغذه.