شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
هرماینی گرنجر نوشته: من بازم میگم برای ناظر پاتر مور پستهای زده شده در تاپیک ملاکه. نظر سنجی درست نیست. هری مگه اینکه یه کاری کنی تا همه ی رای های موجود صفر بشه ونظر سنجی از اول راه بیفته. ممنون
بله که از اول شروع میشه کرد زننده تاپیک میتونه این کارو بکنه در " انتخاب های این عنوان" گزینه "این نظر سنجی را از اول شروع کن"
من این کارو کردم و نظر سنجی از الان دوباره شروع شده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
من به عنوان زننده ی این تاپیک نظرم اینه که پست قبلی گفتم.
ریگولوس با عرض معذرت من تم رو دیدم و میخوام یک نظری بدم. خوب راستشش فکر نمیکنی یکم دیر لود میشه . منحدود یک ربع صبر کردم تا لود شه.این کارم با چند تا کامپیوتر انجام دادم. وخیلی هم شلوغه .تم فعلی سایت هم خوب نیست. ببخشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر! می جنگیم تا آخرین نفس!! می جنگیم برای پیروزی!!! برای عشق!!!! برای گریفیندور.
من بازم میگم برای ناظر پاتر مور پستهای زده شده در تاپیک ملاکه. نظر سنجی درست نیست. هری مگه اینکه یه کاری کنی تا همه ی رای های موجود صفر بشه ونظر سنجی از اول راه بیفته. ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر! می جنگیم تا آخرین نفس!! می جنگیم برای پیروزی!!! برای عشق!!!! برای گریفیندور.
اون تاپیک رو میبینم فلش هم زیاد جالب نیست. این مواردی که گفتید در انجمن های خاصی چیزهای خاصی نمایش داده بشه امکانش هست.
مهم اینه که بتونیم تمام المان های وب 2 رو که نیاز داریم توش بیاریم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
درسته، این هم بر اساس تم های فعلی جادوگران طراحی شد. استانداردهای جدیدتری توش دیده نمیشه. ساده ست خیلی. همش مبتنی بر تصویره. قابلیت های اینتراکتیو و فلش هم نداره حتی یه ذره.
هری ما قبلا اینجا یه بحث هایی در مورد یه تم خیلی خوب داشتیم ولی نبودی شما، بقیه مدیران هم مشارکت نداشتن توی بحث.
قصد داشتیم فلش رو هم وارد ماجرا کنیم. مثلا جای افراد حاضر در سایت، امکان لینک به یه صفحه فلش بذاریم که نقشه غارتگر هاگوارتز به همراه نقشه بقیه اماکن جادویی باشه و ریز موقعیت اعضا رو نشون بده. البته کنارش همون امکان آنلاین متنی که فلان قدر کاربر آنلاینه هم وجود داشته باشه. یعنی یه مورد انتخابی باشه.
دیگه اینکه قصد داشتیم یه تم کلی بذاریم، اما با ورود به هر انجمن، متناسب با اون انجمن ایفای نقش، کل تم یا قسمتی از اون تصاویر و آیتم های تخیلی اون انجمن رو داشته باشه. مثلا هاگزمید، واردش میشی با شناسه، تصاویر دهکده و مغازه ها رو داشته باشه، آیتم های دهکده کلا. یا دیاگون. یا گروه های چهارگانه هاگوارتز خصوصا. هر تالار خصوصی فرم و پرچم و رنگ خاص خودشو بگیره روی تم وقتی کاربر واردش میشه.
اون تاپیک رو بخون حتما. پیشنهادات جالبی شده بود. اگه بشه روی تمی که قصد داری طراحی کنی،عملی بشن که فوق العاده میشه. گرچه خیلی وقت و هزینه بخواد شاید.
به ریگولوس بلک: من نظرم روی تمی هست که html 5 و css 3 باشه و بتونه تمام المان های وب 2 رو به کار بگیره.
من تم شما رو دانلود و تست میکنم ولی نظرم روی image map اینه که این کار قدیمیه. ولی در هر حال میتونیم تم شما رو روی سایت تست کنیم چون هر کسی که بتونه کمکی به اعضا بکنه باید تحت حمایت قرار بگیره. من برای شما یک اکونت اف تی پی ایجاد میکنم که روی شاخه pottermore بتونید تمتون رو روی سایت بزارید و تست کنید. برای شما ایمیل خواهم کرد به ایمیل رجیسترتون در سایت
در خصوص تعیین ناظر تالار پاتر مور: بالاخره مشخص کنید که نظر سنجی ناظرو تعیین میکنه یا پست های توی تاپیک. به نظر من نظر سنجی بهتر میتونه مشخص کنه و البته پست های توی تاپیک هم به عنوان تعیین صحت استفاده بشه. (اعضایی که بعد از تاریخ ارسال نظر سنجی ثبت نام کردند رایشون محاسبه نخواهد شد)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1391/3/1 14:56:55
البته ممکنه تغییراتی کنه اما در مجموع قالب اولی که آماده کردم، اینطوریه. در دسترس بودنش بستگی به نظر هری داره. من فقط فرستادم بهش. سرم خلوت بشه، قالب دوم رو هم آماده می کنم.
یه تم آماده کرده بودم از قبل، لازم بود اشکالاتش گرفته بشه که بیاد روی سایت. قبلا هم نبودی به بقیه گفتم، پسوورد کنترل پنل رو نداشتن، پیگیر هم نشدن. گفتم بهم خبر میدن. خودم چند بار دنبالشو گرفتم، بازم هیچ جوابی ندیدم.
یه تم دیگه هم هست، اون بیشتر جای کار داره، فعلا فرصت ندارم روش کار کنم.
روی لوکال ندارم تنوع ماژول های فعلی جادوگران رو. میخوام کلا از نظر رنگ بندی روی همه ماژول ها، اشکالتش گرفته بشن. بعدش اگه خوشتون اومد، قابل دسترس کنید واسه اعضا جهت انتخاب یا تم پیشفرض بذارید.
بهت پیام شخصی میزنم لینک فایل این تم اولی که آماده ست . خبرشو بهم بده بعدا. مر30
ویرایش:
راستی یوزر بار هم جاش خالیه اون بالا. همین آواتور کوچک به همراه لینک صفحات و بخش ها.
در ضمن، توی فولدر، فایل theme نیاز به ویرایش داره. دفت کن توی اینجا map رو پاک کنی. قبلا یه هدر گذاشته بودم که مپ داده بودم جاهای مختلفش لینک بشه به صفحات مختلف سایت. (الان این روش رو توی تم دوم پیاده دارم می کنم) این قسمتو پاک کن توی فایل تم: