شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
هوگو ويزلي نوشته: میگم یک روز از نظرسنجی ناظر پاترمور میگذره ولی امروز نتایج تغییر کرد چجوری؟
نظر سنجی رو بچه ها رای دادن و تغییر کرده هر کسی که در تاپیک رایشو نوشته باید خودش بره و رایم بده تا نظر سنجی کاربرد پیدا کنه وگرنه همون نوشته ها ملاکه بالاخره باید روش برای رای گیری رو مشخص کنید. یا نوشتن اسم توی تاپیک و یا نتایج نظر سنجی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
به چو چانگ: خبر شما و کور مک مکلاگن رو من الان تایید کردم و گذاشته شد. باید منبع بگذارید برای خبراتون یعنی لینک کامل بدید.
میتونید ویرایش کنید. نقل قول:
این شمارشگر متوقف شده، حرکت نمیکنه،
شمارشگر مشکل داشت که درستش کردم
در خصوص ویرایش پروفایل ها حتما توجه کنید که باید خطایی نداشته باشید. خطا رو بعد از زدن روی دکمه ارسال بالای پروفایل مینویسه.
نقل قول:
علاوه بر اینکه تم پیش فرض مشکل نشون ندادن آواتار رو داره، بقیه تم ها هم اینطورین، و همینطور تم Phoenix نمی تونه قسمت بالای صفحه رو که تماس با ما، درباره ما، دانلود و ... هستش رو نشون بده. اینم از این سری باگ ها.
در تمام تم های سایت گزینه آواتار بالای سایت رو درست کردم البته تم Phoenix اصلا از اول ساخته شدنش این امکان رو نداشته که اون منوی افقی بالای صفحه رو همه موارد رو نشون بده. این تم یه سری مشکل داره مخصوصا در IE که رفع میکنمشون
کلا تم های سایت بسیار قدیمی و دارای عدم سازگاری با مرورگر های جدیدی مثل ff و chrome هستند و من دارم تمی پیشرفته از نظر تکنیکی رو کار میکنم تا تابستون آماده میشه و روی سایت قرار میگیره.
نقل قول:
آیا کاربران عادی هم می توانند در گالری عکس بگذارند؟اگر بله چگونه؟
مرسی
کاربران عضو سایت همه چیز میتونن ارسال کنند. از منوی سمت راست گزینه ارسال برای سایت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1391/2/31 10:42:36 ویرایش شده توسط هری پاتر در 1391/2/31 10:44:35
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
چو خبر ها رو نمی دونم ولی این شمارشگر متوقف شده، حرکت نمیکنه، هری پاتر وبمستر کل اینجاست و سایت بر مبنای زوپس نوشته شده و اونایی که نقششون از کتاب ها نیست نوشته میشه بدون نقش.
و تمام اعضا می تونن عکس و خبر و مقاله و.... ارسال کنن، حتی شما دوست عزیز :d:
با عرض پوزش از مدیران عزیز به خاطر دخالت در کارشان.
مدیران گلهای سایت هستند، بیایید آنها را دوست بداریم .
سلام من چند تا خبر 1-2 روز پیش ارسال کردم پس چی شد؟ روز شمار کتاب سایت دمنتور چرا با ما فرق داره؟ چرا توی اطلاعات بعضیا نوشته ایفا ی نقش بعضیا نه؟ بعد یه سوال ما توی اطلاعات کاربرا چند نفر رو گرداننده سایت دیدیم ولی مدیر اصلی یا همون اولی کی بوده؟ سایت رو باکدوم سرویس دهی درست کردین:دی اخیش یکم خالی شدم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1391/2/30 21:41:59
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ... OnlyRaven