شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
مصداق گهی پشت بر زین و گهی زین به پشت الان متوجه میشم دوستان عزیزم چی میگفتن و چقدر خواسته شون به حق بود. این سفید شدن پروفایل ها واقعا معضلیه. انشالا زودتر هری پاتر عزیز حلش میکنه. ما هم گرفتار شدیم
الان میتونم یه پیشنهادی هم بدم. ایوان جان به همه اعضا دسترسی گردانندگان رو بده مشکل حل میشه. ای ایوان تا دستت میرسد کاری بکن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما
ممنون دامبلدور عزیز این پست رو اینجا زدم همه بخونن : راستش ما رفتیم در یک وب که راجب کتاب 8 نوشته بود و این چیز ها ما هم اومدیم توی سایت اعلام کردیم بعد وب اومده میگه: هه هه هه هه... سر کارید دیگه به این جور جا ها اعتماد نمیکنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ... OnlyRaven
آلبوس دستی به ریش هایش میکشد و نگاهی از سر تامل به دوست قدیمیش، الفیاس میندازد و پاسخ میدهد:
حال جوابت را خواهم داد ای جادوگر بزرگوار. هیوووووم، ایوان روزیه یکی از بزرگترین مرگخواران مادام العمر! می باشد و بی شک بسیار طی طریقت کرده است و دود چراغ ها خورده است و ایفای نقش را به خوبی اداره خواهد کرد. گو اینکه حتی ایوان عزیز هم به همکار نیاز دارد. ما چشم انتظار استرجس میباشیم و انشاء الله با برگشت او انجمن دوباره رونق میگیرد و کارها کما فی السابق رله میگردد. اما اگر برادر استرجس هم در اثر مشکلاتی که ممکن است روزی برای همه ما پیش بیاید خدایی ناکرده بازنگشت ایوان لاجرم باید همکاری اتخاذ کند که اگر نکرد به زور در دامان او خواهیم انداخت یک همکار!
___
به چوی عزیز: شما حق دارید. هری پیگیر این مشکل هست و امیدوارم به زودی حل بشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگه تقسیم وظایف اونطوری باشه که شما می گین ، پس استرجس که خیلی وقته سرنمی زنه ، می مونه ایوان . یعنی همه کارا رو ایوان تنهایی انجام می ده ؟ از یه اسکلت متحرک :d انتظار زیادی نیست ؟
الان تعداد مدیران کم شده و قشنگ میشه تفکیک وظایف رو انجام داد. فکر میکنم این همیشه یکی از مطالبات اصلی اعضا بوده که بدونن کی چیکاره س و از اون فرد انتظار داشته باشن بخش تحت نظرشو به خوبی اداره کنه و پاسخگو باشه.
اول در مورد خودم بگم که من از این به بعد غیر از ضروریات و محفل جای دیگه ای ناظر نیستم و از مدت ها قبل مدیر انجمن هم نیستم. کارهایی که من در سایت بعنوان مدیر انجام میدم(محفل ققنوس بخاطر علاقه شخصیه نه وظایف مدیریتی) فقط مختص اخبار و گالری خواهد بود. پس هر مطالبه ای در مورد این دو بخش دارید باید از من بخواین. البته بعضی کارها مثل همین گفتگو با مدیرا و هلپ دسک و مسائل حاد توی انجمن هست که همچنان اگه لازم باشه رسیدگی میکنم اما طبق روال قبل در انجمن اصلا دخالت نخواهم کرد.
همونطور که گفتم الان تعداد مدیران کم شده. هری که فقط به مسائل کلان و فنی سایت رسیدگی میکنه. آناکین هم بخاطر مسائل فنی مدیر شده. میمونه ایوان و استرجس. پس مسائل انجمن رو هم میتونید از طریق این دو مدیر پیگیری کنید.
در مورد اخبار و گالری: من الان فرصت نمیکنم برم سایت هایی مثل اسنیچ سیکر یا لیکی و ماگل نت و خبر ترجمه کنم و مستقیم رو سایت بذارم. خبرهارو از روی سایت های ایرانی تو سایت منعکس میکنم. پس هر کس میتونه خوب خبر ترجمه کنه و وقت داره با کمال میل استقبال میکنم. یه مدت خبر بفرسته تا ببینم مناسبه یا نه و اگه کارش خوب بود دسترسی مدیر اخبار هم به اون عضو عزیز میدیم. اما گالری رو فرصت میکنم سایت های مهمو چک کنم و اگه عکس جدید و خوبی بود بذارم. شما هم چیزی دیدید بفرستید. البته این مساله خبر فرستادن رو چندمین باره دارم اینجام تکرار میکنم.
______
خلاصه اینکه این هم تفکیک وظایف مدیران. الان میدونید از هر کس چه انتظاری داشته باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!