شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
دسترسی های گروه ناظر انجمن مشکل داشت. الان درستش کردم. باید حل شده باشه. اما در مورد سفید شدن صفحه پروفایل ها این مشکلو هری داره پیگیری میکنه و امیدوارم زودتر مرتفع شه. تا جایی که ما فهمیدیم مربوط به دسترسی های گروه ناظر انجمنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما
یک مشکل دیگه هم الان برای من به وجود اومده اونم اینکه در انجمن مخصوص ناظران من هیچکدوم از تاپیک های این انجمن رو نمی تونم ببینم میگه اجازه دیدنشون رو ندارم.
چون آپدیت سایت به نسخه جدید خیلی از هک های دستی اعمال شده من رو از بین برده لطفا هر ایرادی میبینید اطلاع بدید.
در مورد اول تازه ها: من هک این کار رو اعمال کردم چون در نسخه جدید فروم انجام نشده بود در: http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
بعضی فیلدهای پروفایلتونو تغییر دادم امیدوارم الان بهتر شده باشه. هری هم اگه وقت کنه حتما نگاه میکنه و همونطور که گفت مشکلاتو رفع میکنه.
در مورد نوع دید: برای ما هم همینجوریه فعلا. معمولا باید اول "اول تازه ها" رو خودمون انتخاب کنیم.
در مورد قالب: چه قالبی میخواین بذارید؟ بگید براتون بذاریم.
در مورد چت باکس: برای همه همینجوری نشون داده میشه هنوز راست چین نشده. اما اگه از تم اسلایترین استفاده کنید درست میشه.
توصیه میکنم حتما مرورگرتون فایرفاکس باشه.
___
به چو: پیام شخصی فرستادم.
___
در مورد شرایط ورود به ایفای نقش: وقتی صحبت کردیم در انجمن مدیرا، دیدیم قبلا که این شرایط هم نبود تغییر محسوسی در عضوگیری جدید ایفا انجام نشده بود و از طرفی اعضای تازه وارد که تایید میشدن زیاد توجیه نبودن بخاطر همین تصمیمی گرفتیم دوباره باری با کلمات و کارگاه رو قرار بدیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما
اين بوروكراسي بازی ها چیه راه انداختین؟! مگه چند نفر عضو تازه وارد و نو پا این همت رو دارند که این هفت خان رستم رو که پیش پاشون گذاشتین پشت سر بذارند، خودم شخصا اگر با همچین سخت گیری هایی مواجه میشدم امکان نداشت عضو بشم. کاربر باید توی ایفای نقش شکل بگیره، هیچی بلد نیست؟! اشکال نداره بذارید وارد شه، بذارید بیاد تفریحشو بکنه و در کنارش تجربه کسب کنه. الان به تعداد انگشتای یه دستم کاربر فعال ندارید، چرا جلوی تزریق هیجان رو به سایت میگیرید؟! کمیت کی گفته که توی همچین سایتی مهم نیست؟! تا تعداد اعضا زیاد نباشه نه کوئیدیچی هست نه وزارتی نه رول پلینگ فعالی و نه خوش گذرونی ای. شماها هدفتونو گم کردید، با این قوانین خشک و یخ و سختی که میذارید هیچ کاربر جدیدی به سایتتون اضافه نمیشه همینها هم که الان هستند میگذارند میرند. خود من شخصا افسرده شدم وقتی دیدم همچین بوروکراسی بازی هایی دراوردید. این خشک بازی ها رم بذارید کنار و این سیاست نادیده گرفتن پستهای مخالف رو دور بندازید من نیاز به جواب دارم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اگبرت انگشت نما در 1391/1/21 0:00:58