شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
با سلام من میخواستم تاپیکی با نام داستانهای زنجیره ای بزنم البته با اجازه شما که در ان هرکسی داستان را تا 2 خط ادامه میدهد خوبیش اینه که میتونیم از خلاقیت دیگران داستان بسازیم. راستی داستانها در شاخه هری پاتر است یعنی تمام بازی کنندگان داخل داستان همان نامها هستند ولی با جذابیت بیشتر. با تشکر
نه عزیز دل برادر قبلا گفتم دیگه از این جور مجوزا نمیدم حالا میخواد پنج کلمه ای باشه یا سه خطی به فکر یه ایده جدید باش
سلام به پروفسور کوييرل عزيز از وقتي که گفتيد که داستان هاي سه کلمه اي ادامه نداره و بايد يه فکر جديد بکنيد من شروع به فکر کردن کردم يه ايده از مغزم فوران کردش(البته يه ايده تقليدي از بازي با کلمات در ادامه متوجه ميشيد چرا) يه تاپيک به نام "اشعار حافظ و داستان نويسي"باز بشه که در اون من يک يا دو بيت از يه شعر حافظ رو ميذارم و بچه ها نسبت به مفهومي که از بيتها فهميدند يه داستان مربوط به چيزي که از شعر فهميدن در چند خط مثل بازي با کلمات مينويسند. نظر شما چيه پروفسور کوييرل؟
برادر من آخه حافظ چه ربطی به هری پاتر داره!؟ ميدونم که ربطي نداره ولي خب يه ايده بود ديگه. يه شعر که بقيه از چيزي که از اون شعر فهميدن يه داستان هري پاتري بنويسن.من در اي حالت اشعار خودمون رو قاطي کنيم .بنظرم جالب بود. اگه افتضاح بود ببخشيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتیکوس دامبلدور در 1384/10/8 0:58:38 ویرایش شده توسط آرتیکوس دامبلدور در 1384/10/8 1:15:37
رز جان منم چند وقت پیش این درخواست رو از طریق پیام شخصی به یکی دو نفر از مدیرا و ناظرا دادم ولی گفتن این کار عملی نیست با این وجود اگر این دفعه موافقت کنن منم هستم
ممنون بلیز جان همونطور که به رز هم گفتم فعلا امکانش نیست
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/10/7 23:46:48
من مي خواستم يه قسمت باز كنيم و مشتركا داستان كتاب 7 رو در اون بنويسيم اسمش رو هم مرگ و زندگي بذاريم
رز عزیز ما الان داریم تو داستان سه کلمه ای و یا قصر مالفوی و یا یه سری تاپیکهایه دیگه در مورد کتاب هفت مینویسیم دیگه دلیلی برای اینکار البته فعلا نمیبینم شما میتونید به همراه جمعی از بچه ها دست بکار شیند و با هم این داستان رو بنویسید و در سایت قرار بدید موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/10/7 23:45:32
سلام پروفسور من حسابی عصبانیم. دارن شان هی میاد وسط داستانهای سه کلمه ای پست نفر قبلی رو تکرار می کنه بدون اینکه چیزی اضافه کنه. یا وسط پستا تیکه میندازه یا نصیحت می کنه چه جوری داستان بنویسیم. ول کن هم نیست. اصلا رشته کلام تو داستان پاره میشه. محبت کن خدمتش برس.
با تشکر از شما.داران شان به مدت سه روز از انجمن مطالب اشتراکی معلق گردید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/9/14 2:43:15
Soon we must all face the choice between what is right and what is easy
سلام پروفسور میخواستم یه تاپیک بزنم به نام ملل ها در این تاپیک(اگه زده بشه)ماجرا از این قراره: جادوگرای انگلیس: قوی ترین خانواده خانواده ی گرای هاست. اعضای این خانواده عبارتند از: مارتین گرای(برگرفته کمی از شخصیت ولدمورت) سامانتا گرای آستن گرای داستین گرای این خانواده عضو گروه سیاهند.(مانند ولدمورت دارای طرفدارانی بسیار) و در ایران. قوی ترین خانواده خانواده ی داریوش خان است اعضای خانواده: داریوش خان(همزاد مارتین) آرشی ناز
داستان بر این قراره که ایران و انگلیس سالیان سال با هم جنگ میکردن. و.... ادامشو اگه تایید بشه تو تاپیک میگم. ممنون میشم.
اما جان شرمنده این نوع داستانویسی خیلی گنگه مطمئن نیستم که طرفدار پیدا کنه اما اون درخواستت تو انجمن هری پاتر به زبان فارسی خوب بود.از نظر من این شبیهه رولهه تا داستان نویسی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/9/13 1:21:11