شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
صحنه ی مرگ سوروس اسنیپ در حالی که هری بالای سر اونه و به چشم های همدیگه خیره شدند میتونه بسیار تاثیر گذار و غم انگیز باشه و امیدوارم به مراتب از صحنه ی مرگ آلبوس دامبلدور در فیلم شاهزاده ی دورگه بهتر و قوی تر ساخته شده باشه.
علاوه بر این خیلی منتظرم که نبرد هاگوارتز رو تماشا کنم. جلوه های ویژه فیلم هفتم و پتانسیلی که اون قسمت از کتاب برای ساختن فیلم داره میتونه نبرد هاگوارتز رو بسیار هیجان انگیز و دیدنی کنه. موجوداتی که در نبرد هستن، در تنگنا بودن مرگخواران، دوئل مالی ویزلی و بلاتریکس لسترنج و خیلی قسمت های دیگه این قابلیت رو داره که برای همه فیلم هفتم رو به یاد موندنی و خاطره انگیز کنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آسمان برای گرفتن ماه تله نمي گذارد ، آزادی خود ماه است كه او را پايبند مي كند . رابيندرانات تاگور
من باید فصل حکایت شاهزاده رو تو فیلم ببینم وگرنه میرم کاسه کوزه ی کارگردان رو به هم میریزم.اوا...یعنی چی...این اسنیپ بیچاره هم این وسط حق و حقوقی داره دیگه...
به نظر من کل فصل حکایت شاهزاده باید تو فیلم باشه ، آخه اون زمان ثابت می شه اسنیپ اون قدر ها هم بد نیست ................. البته باید تمام نبر هری هم توش باشه تا بشه یک فیلم خوب :grin: به همین دلیل من با روونا ریونکلا موافقم .