شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
جا داره اشاره کنم که انقدر تیم جست و جوی رستوران مخوف بود،که قطعا انتظار دارم شایعات بیشتری بر سر زبان ها بیوفته.
اونجور که به من خبر دادن یه اکیپ چهار نفره پس از بررسی و سر زدن به حدود بیست رستوران و در نظر گرفتن اولویت های میتینگ(بزرگ بودن محیط،نزدیکی به مترو،هزینه ی مناسب،در دید نبودن) پس از بحث های بسیار که گاهی به درگیری لفظی هم کشیده شده،این محل رو انتخاب کردن. که البته نقش یک نفر از ایشان خیلی زیاد بوده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
منم میخوام بیام ! خیلی میخواستم ببینم بچه ها رو ! یه بار میتینگ قبلی که با کماندو ها درگیر شد همراهم ( رو همراهم تاکید دارمم ها !نه خود بیچارم ! ) نتونستم بیام ! الانم با امتحانا درگیریت دارم ! تولد سایت چه وقت بدیه !!! تازه اگه جعه میذاشتید میتونستم بیام یه روزه تهران و برگردم !
به هر حال ! واااای ! سایت عزیز یه سال بزرگ تر شده ! تبریک ! تولد تولد تولدش مبارک ! خیلی دوسش دارم ! :d من واقعا میشه گفت با جادوگران بزرگ شدم ! تربیت جادوگرانی دارم ! خلاصه جادوگران ای مادر و ای پدر عزیزم ! تولد پنج سالگیت مبارک ! ای جادوگران ای مادر من که از من ده سال کوچیک تری ! خیلی دوست دارم ! ایشالا تولد شونصد سالگیت رو ببینم مامان خوبم ! اگه عمری بود !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آماندا در 1387/10/3 16:57:36 ویرایش شده توسط آماندا در 1387/10/3 17:02:14
خب بوقی ... اسکیه بیچاره پسوردشو گم کرده ، حال نداره بیاد از سایت بگیره برای همین نتونست بیاد خودش بگه :دی حالا اینا رو بیخیال ، شما 1500 تومنتو ببر و توی تولد شرکت کن
باب ، انقدر از رضا (راجو) تشکر نکنین ... خبرها حاکی از آن است که این رستوران و مکان و اینا رو اسکاور پیدا کرده . اما اینجانب در مورد صحت این خبر هیچ تضمینی نمی دم و فقط گفتم بیام بگم
حیف که ما تهران نیستیم ، وگرنه حتما این تولدو میومدیم ! فقط واسه اینکه دل ملت نشکنه و اینا ، شما عکسا رو بفرستین گالری ... من خودم قول می دم تو همش نظر بدم