شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
فکر میکنم پیشنهاد آنتونین در مورد جای این تاپیک درست بود.
در راستای همین شخصیت پردازی در سایت من فکر میکنم با تموم شدن هری پاتر ما احتیاج به ساخته های بیشتری در مورد شخصیت داریم . پس بد نیست اگر تاپیکی در این راستا ایجاد بشه و ما یک اسم از یک شخصیت رو توی آن عنوان کنیم و بچه ها برداشتشون از آن شخصیت در سایت و یا تخیلشون رو عنوان کنن تا اگر فردا بازی کننده تمایل داشت از آنها استفاده کنه . اینطوری با بستن هر شخصیت روزانه در هر پست یک رفتار جدید هم برای آن خلق نمیشه .
می خواستم تاپیک هری پاتر و کتاب هشتم رو باز کنید . بی زحمت اسمش رو هم عوض کنید بزارید "هری پاتر و گذر در تاریخ". پست اولش رو که زدم ایشالا غافل گیریش رخ بده ، البته از اسمش هم مشخصه . اگر به توضیحات بیشتر لازمه بنده در پیام شخصی و پخ در خدمتم .
با تشکر از شما زحمت کشان .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ." گابريل گارسيا ماركز
مثلا من زننده ی تاپیکم. خب؟ اولین نفر که بعد از من پست میزنه بایداسم یه شخص رو بیاره. نفر بعد قید زمان- نفر بعد قیدمکان نفر بعد ی اسم یه شخصِ دیگه و نفر پنجم فعل. همه این 5 نفر باید نوشته اشون مخفی باشه. یعنی دیگران نتونن بخوننش( میتونن با ابزار اسپویل این کارو بکنن.) نفر ششم پیشِ خودش کلمه ها رو آشکار میکنه و اونا رو در پست ششم جمع آوری میکنه تا همه بدونن با همکاریِ هم چه جمله ای رو ساختن.
بابا مثل کی - کِی کجای کاغذیه. یعنی تاحالا بازی نکردی؟ به این علت نوشته ها باید مخفی بشن که خنده دار بودن جمله پایانی حفظ بشه. مثلاتو نمیدونی در باره کی مینویسی . این خیلی با مزه اس.
سلام. من یه مجوز میخوام برای تاپیک کی-کِی - کجا به این صورت که توی هر دور 6 نفر شرکت میکنن. نفر اول اسم یه شخص رو میگه(کی) : فرد- جرج- هرمیون- عمه نفر دوم: قید زمان(کِی) : دیشب- شب هالوین و ... نفر سوم: قید مکان ( کجا): سر قبر آلبوس- کافه سه دسته جارو نفر چهارم: یک شخصِ دیگر( با کی): با هری- با عمو ورنون نفر پنجم : فعل( چی کار): حموم میکردن- میزدن توی سرِ هم و .. نفر ششم: جمع بندی: عمه مارج شب هالووین توی کافه سه دسته جارو با جرج پاستیل استفراغی میساختن.
شرکت کننده ها باید نوشته مورد نظرشونو بصورت مخفی منتشر کنن تا مزه ی بازی حفظ شه. به این منظور شرکت کننده ها نوشته ها شونو توی ابزار SPOIL مینویسن.
من در زیر یه شبیه سازی از این بازیو قرار میدم. در زیر شش شرکت کننده فرضی در این بازی شرکت کرده اند:
آمیکوس کرو : [spoiler=کی]آلبوس دامبلدور[/spoiler] دین توماس: [spoiler=کِی]4000 سال پیش از میلاد مرلین[/spoiler] جینی ویزلی: [spoiler=کجا]توی دستشویی مرتل گریان[/spoiler] آستوریا گرینگرس : [spoiler=با کی]با فاج[/spoiler] لرد ولدمورت: [spoiler=چه کار؟]پاستور بازی میکردن[/spoiler]
جرج ویزلی: جمع بندی: آلبوس دامبلدور 4000 سال قبل از میلاد مرلین توی دستشویی مرتل گریان با فاج پاستور بازی میکردن.
سلام مینروا جان ،میخواستم مجوز تاپیک مسابقات پاتر رو بگیرم در این تاپیک مسابقات هری پاتر و ... ایجاد میشه و ... مانند: 1-داستان نویسی(رول) 2-ادامه متن 3-نظر سنجی برتر و ...
و در آخر بهترین را انتخاب میکنیم باتشکر از تو(شما) بای.ایگور جدید