شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خانم اسپروات هر کاری میکرد بازم این لامصب یه چیز دیگه بود ن شوخی بود شاهزاده 2رگه فقط یه خورده اعصابش خشخاشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عمو نوروز نیا اینجا که این خونه عزا داره پدر خرج یه سال قبل شب عید و بدهکار چشای مادر از سرخی مثل ماهی هفت سینن که ازبس تر شدن دائم دیگه کم کم نمیبینن برادر گم پشت سرنگ های فراموشی تن خواهر شده پرپر تو بازار هم آغوششی توی این خونه ی تاریک کسی چشم انتظارت نیست تا وقتی نون و خوش بختی میون کول بارت نیست عمو نوروز نیا اینجا بهار از یاد ما رفته روی سفره نه هفت سین نه نون نه ___ عمو نوروز تو این خونه تموم سااال زمستونه گل وبلبل یه افسانه است فقط جغد که میخونه بهارو شادی عید و یکی از اینجا دزدی یکی خاکستر ماتم رو تقویم ما پاشیده عمو نوروز نیا اینجا
پاسخ به: خوش قیافه ترین بازیگر در فیلم های هری پاتر
به نظر من بين خانوما در درجه ي اول هرميون و بعد هم جيني و بين آقايون هم بايد بگمممممم : اول از همه هري و بعد هم رون البته لونا و اسنيپ هم خوشگل بودن...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور. هیچ وخ یه ویزلی رو دست کم نگیر. مخصوصا اگه از نوع تک دختر خاندان باشه
just ارباب لرد سیاه از همه خوشتیپ تر بود مخصوصا مدل دماغ و موهاشون چشم آدم رو خیره می کرد صداشون دهن آدم رو باز نگه می داشت چشاشون جوری خوفناک بود که بابای مرحوم من جرات نمی کرد بیاد با من از جادوگر تی وی هری پاتر رو نگاه کنه فقط لرد هیچ کس به پاش نمی رسه هیچ کس just ارباب
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
만 까마귀 발톱 با ارزش ترین گنجینه ی هر انسان هوش سرشار اوست. Only Raven