جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  95 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  205 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر ناظران تالار اصلی
ارسال شده در: پنجشنبه 9 آبان 1387 17:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام(اینجا مدیر نداره دو تا ناظر داره)

بنظر من که جواب مشخصه چون یادمه دامبلدور یه جمله ای تو کتاب گفته بود با همچین مضمونی"این انتخاب های ماست که شخصیت اصلیمونو نشون میده".جادوگر یا انسانی که پاک نهاد باشه در هر موقعتی قرار بگیره انسانیت و سرشت پاکشو حفظ میکنه.(بگذریم که خود دامبلدور هم نشون داد در برابر قدرت وسوسه پذیره).ولی با اینحال اگه پاسخ من قانعت نکرد و فکر میکنی که تاپیکی میشه که جای کار و بحث داره بزنش البته بازم منتظر باش اگه بلاتریکس نظر خاصی داشته باشه میگه اگه نگفت بزن تاپیکو.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 9 آبان 1387 05:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت مدیر محترم

میخواستم اگه اجازه بدید یه تاپیک در مورد موضوع "اگر جای دامبلدور و ولدمورت با هم عوض میشد و دامبلدور شرایط ولدمورت رو داشت آیا باز هم میتونست به چنین شخصیتی برسه؟" بزنم.
به نظر خودم موضوع خوبی میتونه باشه و میتونه حسابی بحث رو داع کنه.

منتظر جوابتون هستم
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 مهر 1387 11:57
نمایش جزئیات
آفلاین
به بلیز و مری:

انگار از بحثای بیمورد خیلی خوشتون میاد اون تاپیک تموم شد حالا اینجا؟
با مشاجره های خارج موضوع تاپیک و دعوائی که با هم داشتید باعث شدید صفحه اون تاپیک سفید شه و من برای باز کردنش مجبور شم از ctrl+f5 استفاده کنم و با دیر لود شدن صفحه کلی وقتم گرفته شه از طرفی پستای بیمورد شما رو دقیق!بخونم و بعد پاکشون کنم،حالا اومدید اعتراض هم میکنید؟

اتفاقا بیشتر بحثاتون خارج موضوع تاپیک بود و یه سری بگو مگوهای دو نفره که هنوز متوجه نشدید جاش نحوه برخورده!

اگه تا این حد از کل کلا راضیتون کرده که هیچی وگرنه بگید تا تک تک مواردی که اشاره کردم و در پستاتون بود رو براتون نقل قول کنم البته اگه به این زودی پستاتون یادتون رفته و باین نتیجه رسیدید چقدر با هم دوست بودید و چه بحث فنی و کاربردی ای رو داشتید ادامه میدادید.

ویرایش:
پستی که مری باود بعد از من زده بود و قصد ادامه بحثو داشت با توجه به اینکه علاقه زیادی به بحثای بیمورد داره پاک شد،از این به بعد هم پستای اینجوری اینجا ببینم پاک میشه.

پست بلیز زابینی هم به دلیل اینکه اینجا اخطار دادم و گفتم بحث بیمورد رو ادامه ندید و همینطور بدلیل تهدید ناظر پاک شد.اگه قرار باشه تو منو تهدید کنی ناظر بودن من اینجا مسخره میشه.اون بحث دونفره بیمورد رو هم من در حد چند پست صبر کردم که ببینم خودتم متوجه میشید یا نه ولی وقتی دیدیم اگه دخالت نکنم میخواین تا ابدالآباد بحثو ادامه بدید و بجای بحث در مورد موضوع تاپیک همش همدیگه رو با الفاظ نادرست خطاب قرار بدید و تاپیک نحوه برخورد رو با اینجا اشتباه بگیرید من جلوتونو گرفتم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/7/23 14:39:22
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/7/23 14:41:56
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/7/23 18:12:44
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 مهر 1387 11:15
نمایش جزئیات
آفلاین
حالا که بلیز گفت منم نظرم رو بگم .

ممکنه یه جاهایی انحراف از مسیر وجود می داشت که اصولاً ناظرین در اینجور مواقع باید خط و مسیر بدن ! و نه پاک کردن !

اطلاعاتی که من و دوستمون بلیز در پستامون قرار داده بودیم برای عموم خواندنی بود ، و بحثی هم نبود .
اگرم مشکل اینه که چرا دو نفر فقط در تاپیک نظر میدادن و حرف میزدن و یا حتی بحث میکردن ، باید بگم خب کسی شاید دوست نداشته در این مورد شرکت کنه ، من و بلیز نمیتونیم به دیگر نفرات بگیم که حتماً بیان و بین ما پست بزنن که بحث دو نفره نشه !

فکر میکنم تاپیکها برای نتیجه گیری بنا میشه و اینکارتون درست نبود ، گرچه برخلاف قوانین نیز نبود و شما مختارید !

موفق باشی!

نقل قول:
5 - ناظران وظیفه دارند تمام پستهای انجمن تحت نظارت را بخوانند.

این مورد از وظایف ناظره !

و اینکه خیلی مسائل بود که الان هم میتونست پاک بشه اما نشد ! مانند اول پست من و بلیز در پستهای اول !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری باود در 1387/7/23 16:21:21
ویرایش شده توسط مری باود در 1387/7/23 16:23:24
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 مهر 1387 11:00
نمایش جزئیات
آفلاین
به ناظر تالار:
اگر پستها رو با دقت میخوندید میدید که بحث خارج از تاپیک مطرح نشده و شما به عنوان یک ناظر مرتکب خطا شدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 13 مهر 1387 09:44
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت ناظران عزيز و محترم و خفنز و ... ( تريپ پاچه خواري )
مي خواستم يه تاپيك بزنم به نام تفاوت فضاي كتاب هفتم با ديگر كتابها . همونطور كه مي دونيد فضاي كتاب هفتم با بقيه كتابها كلا فرق داشت و بعضي چيزا كاملا تغيير كرده بودن . در اين تاپيك راجع به تغيير فضا بحث ميشه .
در ضمن مي خواستم اجازه يك نظر سنجي رو هم بگيرم ( در همين تاپيك ) كه از ملت بپرسيم فضا جديد بهتره يا بدتر .
با تشكر

سلام.من درست نمیدونم چی مد نظرته ولی تاپیکو بزن اگه مطلب خوبی ارائه داده باشی حتما روال خوبی پیدا میکنه و باقی میمونه در غیر اینصورت بعد یه مدت پاک میشه یا اقدام مقتضی رو ناظرا انجام میدن.وقتی تاپیکو بزنی دسترسی نظرسنجی گذاشتن تو همون تاپیک رو هم داری.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جوزف ورانسكي در 1387/7/13 9:48:17
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/7/13 11:53:47
[
Re: گفتگو با ناظران محترم تالار اسرار
ارسال شده در: دوشنبه 8 مهر 1387 17:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ناظر ... من یه تاپیکی زدم ، بعد همین الان یادم افتاد که باید مجوز می گرفتم و اینا ... این لینکشه : رده بندی مرگخواران ... اگه می شه مجوز بدین

ببخشید دیگه ...

سلام!
تایید میشه...باشد که تاپیک رستگار گردد!

ممنان (کپی رایت بای مورگان الکتو ) !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1387/7/8 21:10:24
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1387/7/8 21:29:31
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 شهریور 1387 18:16
نمایش جزئیات
آفلاین
اممم ، مشکلی نیست ! بزن ، بعد از یه مدت اگر تاپیک دیگه ای در این زمینه بود باهاش ادغام میکنم

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 10 شهریور 1387 22:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر ناظر مردم و مكتبي اين انجمن

تا اونجا كه يادمه، در تابستون پارسال ، هركس كه مشكل جديد يا نكته ي مبهمي توي كتاب 7 پيدا ميكرد ، قرار شد بدون گرفتن مجوز ، يه تاپيك با سوال مربوطه طرح كنه. الان نميدونم چه جوريه . ولي خب من بنا بر همون منوال يه دو سه تا تاپيك ميخوام بزنم و سوالاتي رو كه با توجه به بازخواني پنجمين بار كتاب بهش رسيدم رو مطرح كنم.

حالا ميخوام بدونم كه:

1. ميتونم تاپيك رو بدون مجوز بزنم يا نه.

اگه ميشه سه مورد حداقل تاپيك اضافه ميشه. اگه نميشه لطفا بگيد بايد چي كار كنم.

2. اگه بايد حتما مجوز بگيرم: نميشه تاپيك رو بزنم ، بعد مجوز بدي ..اخه تشريح اين مسائل گنگ ، دقيقا مطرح كردن سوال اصليه و بايد كاملا مطرح بشه وگرنه طرح ناقص اون ، خيلي براي شما گنگ ميشه.

باتشكر؛ ريگولس بلك ؛ بهترين نويسنده در بحث هاي هري پاتري (مرداد86)

سلام

مجوز لازم نیست ولی اگه صرفا سوال میخوای بپرسی میتونی در تاپیک سوالات پایان کتاب هفت اونارو مطرح کنی ولی اگه مورد جدیدی پیدا کردی یا خودت بررسی کن یا با من در میون بذار تا ببینم قبلا تاپیکش زده شده یا نه

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/6/12 13:10:44
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 10 شهریور 1387 12:55
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسي عزيز
اينكه شما مي گوييد درست است اما بد نيست بدانيم چه كساني همين نتيجه را حدس مي زدند.نه؟ البته هر جور صلاح مي دانيد اما براي خود من جالبه كه بدانم چهه كساني همين نتيجه را حدس مي زدند.

با تشكر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=FF0000][b]پس قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخ?