اي بابا پروفسور سوژه برا رول نداري مياي كل كل ميكني از اين 30 يا 40 خط نوشته 18 و بيشترش نقل قول بود كه
خدايي يك از يك ربطش به هم نزديك تره يهو از يه چي پريدي يه چي ديگه پروفسور..اين چه وضعشه
من يه نصيحت بكنم اقا با دو نفر ملت نبايد كل كل كرد يكي سوسك كه ادمو حسابي ضايع خواد كرد و ميكنه يكي هم من
احساس را داده نشدن تو هيچ تيمي چه طوريه اخه شما صاحب سبك اين رشته هستي يه چهر تا نكته در موردش بگو
واي من اسم تيم اينا رو چي جوري برا مسابقه حفظ كنم
دو تا ساحر افتادين رو سر يه جوات اخه ساحره هاي محترم اگه مردين بياين با دو تا ما كل كل كنين
البته هوش چو را تحسين ميكنم ميخواد تيم حريفو برا اشتباه نوشتن اسم تيمش 10 امتياز عقب بندازونه اما كور خونده با يه copy/past/ همه چي حله
اما واقعا ركورد كل كلو شكستين در يك روز 7 تا 8 بار كل كل بابا دمتون گرم
حالا رفتين يه كريچ اوردين فكر كردين دنيا ماله شماست
در عوض ما هم ايگور و دنيسو ارشامو داريم كه خيلي دمشون گرم عالي پست ميزنن
اعلام میدارم کل کل کنید تا کامروا شوید
اعلام میدارم از وسط کشیدن خانواده ی هم دست بردارید تا رستگار شوید (دیگه نبینم حرفی از خانواده ی کسی بیاد وسط )
اعلام میدارم خودتون رو آماده کنید مسابقات سهمگینی در پیش رو دارید
اعلام میدارم کمی هم تمرین کنید تا مورد رحمت قرار گیرید
اعلام میدارم بروید رای دهید تا فردی لایق برگزیده گردد
اعلام میدارم که کم کم دارید کل کل رو شخصی میکنید
اعلام میدارم باب یکم هم رل بزنید
اعلام میدارم هر تیمی که تمرین کند نقد میگردد
اعلام میدارم تمرین کنید تا کاملا رستگار گردید
راستي پروفسور! شنيدم توي هيچ تيمي راتون ندادن مجبور شدن بگذارن تون داور نخودي! حقيقت داره؟ واي واي! چه زجرآور! درك تون مي كنم پروفسور! ولي مي دونين همين طوري پيش بره از گروه داوري هم ميندازن تون بيرون هااا! يك فكري به حال خودتون بكنين
اگه داور واقعي بودي حالا شايد حرفت رو باور مي كردم ولي خب... حيف كه داور نخودي هستي حرف هات زياد هم... (به دليل استفاده از جملات بي ناموسي نظير «پشم هم حساب نميشه» سانسور شد!!
راستی ببینم بینز این اسمت برادر خیلی ضایعه تو اسمهای روحی اسمه بهتر از این نبود.
پروفسور بينز توي قلعه ي شما (داهات شما!) سوسك ها جير جير مي كنن
خودتو کنترل کن برادرم!...ضایعی هم عالمی داره!
بی سوسک یا با سوسک کم میاری!!...
بخشید چو حواسش نبود..اشتباه شد..شما هنوز زیر صفرید!..من رسما از شما معذرت می خوام!
جوجو ها چطورن؟
تبریک میگم مهارت انتخاب اسمت خیلی بالاست فقط حیف که در وصف تیم خودت برای دیگران اسم میسازی
شما تیکه پارچه هاتونو از وسط زمین جمع کنید که اینقدر کم میارید
شاید وسوسه شدم برای یه بار سرخگونو دادم به تیمتون تا عقده ای نشین
واقعا که..!! اینقدر هم کمبود آی کیو!! ماگولها از درون خوردنتون! شم جادوگری هم ندارید! واقعا که..!!!
حرفو یه بار میگن! ضایع میشی با دل و جرئت بگو ضایع شدم! چرا غیر مستقیم میگی اخه
باشه تو بگو جوجو.منم به شما میگم.ترسو لینا.فکر کنم اسمش با شما ها هم بخوره چون از الان برای بازی با ما میترسید.
اینو گفتم چون شما ها بچه اید.نارحت میشید میرید با باباتون می ایید.بی جنبه ها.جمع کنید بساطتون را
راستی یادم نبود اگر شما با باباتون بی ایدد من هم با دوستم سوسک میام.
میخواستی حال کنی.به من مربوطی نیست حال نکردی.باید هم تاسف بخوری که کلمه به این قشنگی حال نکردی.تا اخر عمر باید تاسف بخوری.اخی!![]()
شما که همین کارم نتونستید بکنید.
میخواهید بدون لباس و کاملا غیر ناموسی وارد زمین بشید چی میگید.؟
متاسفانه اشتباه کردی.چون اون سن شما هاست.سن ما بین 20 تا 30 سال هست.
راستی چو عزیز یک موقع گریه نکنی سایت رو اب برداره.
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]