خوب.....بر خلاف تمام کل کل های صورت گرفته،اجاس حذف شد

اگر وقت کنم،تاریخچه ی کلی اجاس رو با کمک سایر دوستان،در تاپیک پشت صحنه ی ایفای نقش مینویسم.تا همگان درک کنند که به یقین از همان ابتدا(سال گذشته) سنگ این بنا را محکم نهادیم.
میخوام تاریخچه ی بوق این لیگ رو به همراه انچه گذشت ،بنویسم.
نتایج گروه رو اول یک نگاهی بندازید
نقل قول:
-آرمادیلو 4برد ، 1 مساوی(421امتیاز)
2-ترنسیلوانیا 4 برد، 1 باخت(330 امتیاز)
3-آجاس 3 برد ، 1 مساوی،1باخت(453 امتیاز)
بله بله.....درست میبینید
-سراب؟....بیشین بینیم باو
-خودت توهم زدی.....بوق
-درست میبینید.تیم اجاس بیشترین امتیاز رو داره.اما جالبه که از گروهش صعود نمیکنه
دلیل این وضعیت، تغییر ناگهانی قانون در هفته ی دوم بازی ها بود.که متاسفانه چون ایگور کارکاروف عزیز ، بدون توجه به نظر کاپیتان تیم(کاپیتان تیم=هورریس اسلاگهورن)،موافقت خودش رو با این تغییر قانون اعلام کرده بود،بنده نقش گلدان رو داشتم و اعتراضم ،از عدم وجود هماهنگی میان تیم و کاپیتان و همچنین ناراحت شدن یکی از رفقای گلم حکایت میکرد.پس سکوت کردم.
قرار بود سه تا تیم بیان بالا از هر گروه.که باز هم تغییر کرد قوانین و شد دو تا تیم.
قرار بود نیم فصل پس از پایان دوره ی اول برگزار بشه،که بازهم قوانین تغییر کرد و دو هفته زودتر برگزار شد.
روی تغییر قوانین بیشتر از این گیر نمیدم
هرکدوم اینارو که بخوام باز کنم،رفاقتم با یک عده ی خاص به هم میخوره.و به قول هدویگ،همیشه رفاقت مهم تر از روله.فقط پشت دست رو داغ کردم که یادم باشه،دفعه ی بعدی در مسابقه ای شرکت نکنم. هرگونه مسابقه.از مدرسه بگیر تا کوییدیچ و دوئل و ...
و اما در مورد حذف شدن اجاس.هنوز میگم که مساوی ما با ارمادیلو،ظلمی بزرگ بود.اما هیچ وقت تقاضای تغییر نتیجه نمیکنم.در اعتراض هایی هم که انجام دادم،فقط خواستار این شدم که گروهی پست ها رو بخونند و پیرامون اینکه چه فردی برنده است؛نظر بدن .هیچ وقت هم نگفتم که اگر آنها موافق برد اجاس بودند،خواستار تغییر نتیجه به نفع اجاس هستم.
خیالم راحت بود.مطمئن بودم که ترنسیل ارمادیلو رو خواهد برد.اما متاسفانه نمیدونم چرا ترنسیل اون بازی رو نیمه کاره رها کرد و برای همین اگر از دست چند نفر ناراحت باشم،افراد اعضای ترنسیل هستند.
کار رو به جایی رسوندند تا رقابت برای اول شدن،به رقابت برای دوم شدن بدل بشه(یعنی در میان اعضای شما،یه نفر پیدا نمیشد که نیم ساعته یک پست بنویسه و بازی رو تموم کنه؟...ما رو باش دلمون رو به کیا خوش کرده بودیم

)
در کل باید بگم که،همه چیز دست در دست هم داد تا آرمادیلو بالا بیاد و بنده صعود این تیم را نشان از شانس ،تغییر قوانین،عدم آگاهی داور با سبک اجاس و ...میدانم.
هیچ شکایتی در مورد برد ترنسیل ندارم.قطعا پست های زیبایی نوشتند و زحمتشان در نهان رول ها،هویدا بود.
ها،اجاس قشنگ ترین بازی هایش رو با ترنسیل داشته.هنوز بازی دوم سال پیش یادمه.(توضیحات:اجاس در لیگ قبلی،دوبار با ترنسیل بازی کرد،دفعه ی اول ترنسیل تیم ما رو دست کم گرفت.چون همگی تازه وارد بودیم و فقط مرلین معروف بود.همین باعث باخت ترنسیل شد.
اما در بازی دوم،نزدیک بود با موج های خشمگین و سفید رول هاشون،غرق بشیم.

البته باز هم باختند اون طور که یادمه

)
اون دو امتیاز اختلاف مسابقه ی اخیرمون با ترنسیل هم،بحث سلیقه ی داوریست.که صد درصد به این نظر احترام میگذاریم.به کاپیتان تیم که از قضا یه زمانی هم کاراته باز بود

(اواتار خیلی وقت پیش) تبریک میگم.
البته من روی نقد آلبوس از بازی،شدیدا شکایت دارم و شکایتم رو پیگیری میکنم.باخت رو قبول میکنم اما خیلی از نکاتی که در نقد ایشان هست را قبول ندارم(این موضوع در دفتر نظارت کوییدیچ پیگیری میشه و ربطی به اینجا نداره)
به اسکی:متاسفانه در اون دنیا با هم بازی خواهیم کرد.سر پل با بروبکس جوات های اصیل منتظریم.تیمت رو بردار و بیا.دنیای خاکستری رو میگم.
پیرامون هدویگ(سیریوس)قرار بود که سر کار برید.ولی ماشالله جنبه ی ملت خیلی بالاست و ممکنه زخم های دیرینه،مجددا شکفته بشه.
به نظرتون من با داوش گلم خودم دعوا میکنم؟...خیلی بوقید اگر همچین فکری رو بر روان خودتون روان کنید.
سیریوس یکی از بهترین دوستانیست که در سایت پیدا کردم و امیدوارم که در خارج از سایت نیز همچنان دوستیمون ادامه داشته باشه.
من و سیریوس ،وقتی دیدیم که بحث داره سر گروه ها بالا میگیره(ملت در حال رسیدن به یه چیز هایی از مرلین بودند

) این دعوا رو راه انداختیم تا کمی از این بچه بازی که بر چتر حکم رانی میکرد،بکاهیم.بوق بر شما که جنبتون از کم جنبه ترین سیبیل موجود در تاریخ(خودم)،کمتره
به سالازار،آنتونین،پرسی:باب همش شوخی بود.حالا باید یکی شما رو کنترل کنه که همدیگر رو نزنید
و اما در مورد اینکه چرا از همه ی گروه ها کشیدم کنار:ملت ما را نمودند(منحرف نشو).هرکی از راه میرسه،در مورد این موضوع سوال میپرسه.
باب تا وقتی این رفتار بچگانه در تالار ها و محفل و خانه ی ریدل دیده میشه،بنده به شخصه حس فعالیت ندارم.
وقتی ادم میبینه ماندی و لودو -توی چتر باکس -با فونت n ایکس لارج ،پیام تبریک میدن و یکی میاد با فونت 2nایکس لارج پاسخشون رو میده
وقتی ملت با انجام یه ماموریت جنگ،دشمن خونی هم میشن .
وقتی یه مرگ خوار دوست داره در همه ی ضمینه ها(به حق یا غیر حق) خودش رو بندازه وسط و حال یه محفلی رو بگیره.
بوقیده شده به ایفای نقش.گر بوق نزنی،ذره شنی بیش نیستی.من دوست ندارم بوق بزنم در نتیجه ذره شن بودن رو قبول میکنم.
فکر کنم شاخ اسکی رو در طولانی بودن پست شکوندم

حس ویرایش ندارم.اگر غلط املایی و نگارشی دیدید،به بزرگی خودتون ببخشید.
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�