سلام به مديران و دوستاني كه پيگير اين بحثها هستند.
اول از همه بگم كه من قصد توهين به هيچ كسي رو ندارم.
دومآ اين پستم صرفآ براي شفافسازي و روشن كردن واقعيتي كه شخصآ و به طور مستقيم در تولد شاهدش بودم؛ هست.
براي ياداوري دوستان يه نشونيها و چيزهايي بيان ميكنم...
من دانيال يا همون مرلين مك كينن پسري با قد 176 يا بيشتر با چشمهاي سبز هستم و لباسي كه توي تولد پوشيده بودم يك كت قهوهاي و يه سويوشرت زيرش بود كه كلاش رو كت افتاده بود. اگه باز هم منو به ياد نيورديد فكر كنم حدود 10 تا عكس تو گالري دارم ميتونيد اونجا هم پيدام كنيد... اميدوارم همين نشوني و توضيح قدر كافي باشه.
من در تولد بغل دست ماندي تا آخر اين بحث بودم و چون خودم با علي نيلي اومده بودم تولد ميتونم بگم از اول اين بحثم بودم و كاملآ در جريان اين بحثها هستم.
خلاصه و مفيد نتيجههاي گرفته شده در تولد:
1- بلاك شدن افرادي كه به آرشام توهين كردند.(توسط مديران اينجوري بيان شد كه ما بررسي ميكنيم و اون افراد رو هم چون عدالت برقرار شه بلاك ميكنيم- ابتدا كمي بحث شد ولي آخر قبول كردند)
2- اصلآ بحث بلاك شدن كامل نبود! نه به شوخي نه به جدي!
3- تصميم گيري بر اين شد كه دو طرفين از هم عذر خواهي كنند و تمام شناسههاي بسته شده باز شه!( ماندي مخصوصآ دو يا سه بار اين موضوع رو با صداي بلند اعلام كرد و مديران تاييد كردند.)
4- صحبتي از شناسهي جديد ساختن نبود.(هر چند من به شخصه ديدم بعضي از بچههاي بلاك شده كه شناسهي جديد مي ساختند اجازهي ورود به ايفاي نقش بهشون داده نميشد و باز بلاك ميشدند.)
5- صحبتي از اين كه افراد بليط بزنند و بگن كه آرشام از شناسشون سو استفاده كرده، نبود.
6- خيلي دوستانه اين موضوع تموم شد و همه خوشحال بودند.
حالا كه مديران ميگويند اين چيزها اتفاق نيوفته يه چيز ديگه است.
يه نكته بگم كه اين حرف مديران رو نقص كنه...
اگه به نظرتون حرفام دروغه يا چرته به اين نكته فكر كنيد كه آيا ميشه اگر ما به نتيجه مطلوبمون نميرسيديم دست از سر بحث حتي قبل رسيدن آرشام برداريم و تا آخر تولد ول كن اين قضيه باشيم؟! و وقتي آرشام اومد با خوشحالي پيشش بريم و بگيم موضوع حل شد تو هيچي نگو!!!!!!!!!! ميشه اين توهم فانتزي يا دروغ باشه؟!
بعد از تولد...
من نميخوام روي اين دامن بزنم كه چرا فلاني اينو گفت يا فلاني اونو گفت.
اول اينو بگم كه وقتي يه مدير مياد يه تاپيك و همراه با نظر سنجي ميزنه و در پست اولش يه متني با همچين مضموني « لطفآ در مورد شناسههاي ديگه نظر نديد، چون اگه آرشام باز شه همه اوتومات باز خواهند شد» ميزنه ديگه كسي نمياد اين تاپيك رو فكر كنه كه مدير اين تاپيك رو به عنوان يه عضو زده! خيلي ببخشيدا ولي اين خيلي مضحكه! يه مثال ميارم: فكر كنيد يه مدير ادارهاي بياد به يكي از كارمندا بياد بگه اين كارو بكن بعد اگه يارو خفت شد و گلوي مدير رو چسبيد كه تو گفتي مدير بگه من به عنوان يه كارمند بهت گفتم اين كارو كن! مي بينيد كه مضحكه!
من بايد اين موضوع برام روشن بشه! علي نيلي يا هري پاتر خودمون براش ايفاي نقش مهمه يا نه؟! فكر كنم جواب اين سوال خيلي از چيزها رو روشن كنه!
با صحبتهاي خيلي از عزيزان موافقم و چون از قبل بيان شده فعلآ نميگمشون و اگر در آينده نيازي بود بيانش ميكنم.
فكر كنم كريچ اينو گفته:
نقل قول:
توي سايت 1000 جور آدم هست كه 999 تاش رو راضي نگه داري يكي مياد ميبرت زير سوال . دو نفر با هم دعوا ميكنن مديرو ميندازن وسط كه مشكلشون حل شه آخرم كه همه چيز حل شد مدير ميشه آدم بده .
اينو قبول دارم و قبول دارم كه هيچ وقت نميشه عدالت رو بين همه برقرار كرد ولي اين ضربالمثل رو هم قبول دارم « تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزها» بعدشم مقياسي كه به كار بردي واقعآ فكر كنم اشتباه بوده! ميتوني نمونهاش رو توي نظر سنجي اخير ببيني!
نقل قول:
یعنی باید بشی مثل 99.9 درصد سایت ها که خاله بازی می باشند یا وبلاگ هایی که متکلم وحده هستند و خود میگویند و خود میشنوند .
علي نيلي عزيز لطف كن منظور دقيقت از خالهبازي رو هم برام روشن كن كه با اين موضوع زياد كار دارم.
نقل قول:
یعنی شما واقعا علت زدن اون تاپیکو نمیدونید. اون تاپیکو خود من زدم و قبل از زدنش نوشتم نتایجش هیچ ارتباطی به باز شدن آرشام نداره.
من نوعي به هيچ عنوان همچين چيزي رو در اون تاپيك نديدم. فكر نكنم كس ديگهاي هم ديده باشه!
نقل قول:
شما توجه نکردید تصمیم بدون بازگشت قبل از تولد گرفته شده بود.
پس چرا توي تولد يه تصميم ديگه گرفته بوديد! قبل تولدم كه بلاك 3 روزه بوده! حالا قضيه به قول شما خبر نداشتن بارون از قوانين يه چيز ديگه است.
نقل قول:
خود ماندانگاس در تولد در آخرین صحبت ما وقتی من گفتم بیاد و پست بزنه که آرشام از شناسش سوء استفاده کرده قبول کرد و در کنار من افراد مختلف شاهد بودن.
همون طور كه در بالا گفتم به هيچ عنوان بيان نشد! از من شاهد تر مي خوايد؟! يا منم دروغگو ام؟
نقل قول:
اداره سایت این نیست که ببینی اعضا چی میگن اون کارو بکنی. در این صورت اسمش دیگه مدیریت سایت نیست حمالی سایته. چون اگر قرار باشه شما مختو تعطیل کنی و اعضا برای سایت تصمیم بگیرن و فقط شما موارد رو اجرا کنی و پست پاک کنی و گروه عوض کنی این جز حمالی نیست. بنده مدیر سایتم و من از قوانینش با خبرم و من میتونم تفسیر اونا رو پیدا کنم و عنوان کنم که چه وقتی چه کسی پاشو از دایره قانون بیرون گذاشته و صلاح سایتو تشخیص بدم و کلا من برای همین کار اینجام.
اول از همه اينو بگم علي نيلي!
شما بايد ببيني جو سايت و كاربرا چي لازم دارند وگرنه بازيد خداتايي اين سايت تا چند وقت ديگه نابود ميشه و همه چيز به پايان ميرسه! مدير سايت بايد در قوانيني كه تعيين ميكنه كاملآ انعطافپذيري(چندين بار با خودت راجع بهش صحبت كردم ولي چون شايد به قولي تازه واردم جواباي سربالاي خوبي گرفته باشم) داشته باشه تا در صورت مشكل بتونه به راحتي مشكل رو حل كنه و قضايا وخيم نشه!
قوانين براي اين هستش كه بشه راحتتر چيزي رو كنترل كنند يا راحتتر كاري رو بكنند! البته 100 درصد قوانين خشك آدم رو به هيچ نتيجهاي نميرسه! مگر در سربازي!
مدير هم بايد با اقتدار و مهرباني و گاهي اوقات چشمپوشي رفتار كنه، وگرنه همون طور كه عدم رعايت قوانين باعث ميشه سنگ روي سنگ بند نشه گاهي رعايت قوانين هم موجب همين امر ميشه! شما بايد طوري رفتار كني كه سايتت رو پا باشه نه اينكه از بين بره!-كلآ به اين قضايا كار ندارم در كل ميگم!
نقل قول:
اگر کسی در این موارد حرفای گذشتش رو تکرار کنه نشانه عدم قبول تصمیم مدیرانه و اگر این تکرار ها زیاد بشه شناسش بسته خواهد شد.
این اخطار عمومی به کسانی است که اینجا نوشتن از جمله پرسی ویزلی، اسکاور آنتونین دالاهف و بقیه.
بنده با کسی شوخی ندارم حرفاتونو زدید و چیزی برای گفتن ندارید در نتیجه در صورت ادامه دادن برخورد صورت خواهد گرفت و بعد برخورد شدیدتر میشه و بعد شدیدتر میشه و در نهایت به جایی میرسه که شناسه هرگز باز نخواهد شد.
هري پاتر عزيز به نظرم راه درستي رو انتخاب نكردي! بگو چرا!
چون با سركوب كردن هر چي اون چيز رو جريتر مي كني و بعد ضربهي خيلي خيلي بدتر ازش ميخوري! همين طور كه ميبيني جو سايت خيلي بد شده خيليها از سايت دارن ميرند! هاگوارتز به صورت نيمه تعطيله! همه چيز بهم ريخته! همه و همه به دليل اين قوانينه! قانون رو كي ميسازه؟ من و امثال تو ديگه؟ ما يه انسانيم ! نميتونيم هميشه قوانين رو بينقص به وجود بيريم به اينم فكر كن!
نقل قول:
مطمانما وقتی یکی میره در پارک بازی کنه نمیان مدیریت اون پارکم بدن به اون و اگر مدیر اون پارک صلاح ببینه ممکنه هر کاری با تفریح کنندگان بکنه و هرگز هم نمیاد از تمام برو بچی که تو پارک دارن بازی میکنن نظر سنجی کنه بعد طرفو از پارک بیرون کنه.
کاملا روشنه؟
مثالي كه زديد غلطه چون:
1- اگه من از مدير تخلفي ببينم ميتونم برم شهرداري و بدم باباشو درارن!
2- حق همچين كاري رو اصلآ نداره كه كسي رو از پارك بيرون كنه! نيروي انتظامي چي كارست پس؟ تازه اونم نميتونه هر كسي رو كه خواست بيرون كنه!
3- مدير پارك هر كاري صلاح بدونه با تفريحكنندگان نميتونه بكنه ولي در مورد پارك ميتونه يه كارايي كنه نه اونم هر كاري!
اصلآ از بيان اين 3 مورد منظوري نداشتم فقط و فقط قصدم اين بود بگم كه اشتباه مثال زديد چون در اين جريانات مدير پاركو اينا هستم گفتم!
اگه به نظرتون اين پست ارزش جواب دادن رو داشت كه خواهش مي كنم
فقط و فقط هري پاتر عزيز جواب بده!
و اگر به نظرتون ارزش جواب دادن رو نداره و بايد بلاك شم.
در هر دو صورت ازتون
ممنونم

پ.ن 1: فقط و فقط به خاطر خواهش دوستان اين چند وقت وارد اين بحث نشدم و اين موضوعات رو بيان نكردم.
پ.ن 2: موضوعات خيلي بيشتري براي بحث داشتم ولي به همينا فعلآ كفايت كردم.