شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خب مصاحبه ی جالبی بود ، چند موردش رو باید اینجا بگم و اینا
نقل قول:
دليل 1: كيفيت مهمه، نه فعاليت ِ زياد !! دليل 2: درس.
یه مشکلی که همیشه وجود داشته این بوده که همه فکر میکنن اگر مثلا ماهی یک پست بزنن ، یعنی به کیفیت بها میدن نه کمیت ! ولی اینطور نیست به نظر من ! یه نفر که خوب باشه ، میتونه هم کیفیت کارش حفظ بشه هم کمیتش ! کسی هم که خوب نباشه ، حالا چه هر روز رول بزنه چه سالی یه بار فرقی نمیکنه !
نقل قول:
اسكار، ... هم! داوري هاش خوب نبوده. يعني من خودم اگه داور ميشدم فقط به فيلمي اسكار ميدادم كه من رو بخندونه! من حوصله ي پست هاي توماري خوندن ندارم مگه اينكه واقعا" خنده دار باشه. ولي در كل؛ بد نيست اسكار. جاي پيشرفت هست!
خب ببین ، تو ممکنه یه فیلم ِ طنز توی تلویزیون ببینی و خیلی خوشت بیاد و کلی بخندی ، و یه فیلم ِ جدی هم ببینی و واقعا تحت تاثیر قشنگیش قرار بگیری و ارزشش ده برابره اون فیلم طنزه باشه ! نمیتونی بگی این چون منو خندوند بهتره پس ! باید به همه چیزش توجه بشه !
نقل قول:
پرسي: چي فكر ميكردم ،چي بودي!!
امم ، خب من متوجه نشدم از این تیکه منظورتو ! دو حالت داره ، یا فکر میکردی خوبم و بد بودم یا فکر میکردی بدم و خوب بودم
نقل قول:
پرسي رو به علت بيناموسي بودن ِ آواتار از خوابگاه پسران به خوابگاه دختران منتقل كردند !
امم ، خب اگر آواتار پرسی بیناموسی بود باید کلا پرتش میکردن بیرون ، فرستادن به خوابگاه ِ دخترا که بدتره
نقل قول:
همين طوري ادامه بديد. فقط ليست كساني كه دعوت شدند رو بزنيد كه ما بدونيم كي رو دعوت كنيم باو!
خودت توجه نکردی عزیز ِ من ! من قبلا به فکر این بودم . توی تاپیک مرکز کنترل میتونید اسامی و لینک ِ مصاحبه افرادی که دعوت شدن رو ببینین ! نتایج ترین های هفتگی هر دوره هم اونجا هست !
ممنون بابتِ مهمونی که دعوت کردی ، امم ، قبلا مینروا دعوت شده بود به قلم پر البته اون موقع شناسش روبیوس هاگرید بود ... لینک مصاحبش اینجاست !
ممنون از مصاحبه خوبت ، بزودی یک نفر رو معرفی میکنم برای مهمان بعدی !
خوب. پست قبلیم رو دوباره می زنم چون به ظاهرا هنوز بعضی ها روی docx و doc مشکل دارن. کسایی که آفیس 2003 دارن می تونن مصاحبه رو از لینک زیر بگیرن. البته امیدوارم دخالت توی کار تاپیک محسوب نشه.
1- انگیزه ات از انتخاب این اواتار جدید مزخرفت چی بود !؟ کوبوندن ساحره ها !؟ یا هدف والاتری داشتی !؟
2- در ماه چند بار حموم میری !؟ 3- دفعات ازدواجت در ماه بیشتر از تعداد حموم رفتنات در ماهه ؟ 4- به نظر تو یه کچل شامپو میزنه سرشو یا صابون !؟ 5- روزی با چند تا شاه پسر قرار میذاری !؟ 6- جادوگران چرا فعالیت میکنی ؟ واسه علافی یا عشق و صفا و صمیمیت ؟ 7- قشنگ ترین رولی که زدی به نظر خودت واسه کدوم تاپیک بوده ؟
به گابریل خوبی خوش میگذره ؟! مختصر کوتاه : 1. واقعآ دختری یا مثه یکی از مدیرا پسری هان یعنی برعکس خودمم گیج شدم ؟! 2. بهترین فیلمی که خوندی چی بوده از کی اسمشم بگو . 3. دوست داری مدیر شی ؟ 4. اسمایلی فیس مورد علاقت ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه قبلیم اگه میخواین سوابقمو بدونید حتما یه سر به اطلاعات اضافی من بزنید !