اول از همه خدمت بلیز عزیز سلام میکنم.
دوم اینکه باز هم از دوستان برای لحن تندم که خودم از همه خواهش میکردم نداشته باشند معذرت میخوام ولی فکر میکنم لازم بود.
خدمت جناب زابینی عرض کنم که بنده از سال 85 توی سایت عضو بودم و این سومین شناسه ی منه. پس عضو تازه وارد محسوب نمیشم.
آنتونین هم به هیچ وجه منو تحریک نکرده. باور کنید دوستی خاصی هم با هم نداریم. اصلاً اسمش رو هم نمیدونم. اما به نظر من فعلاً فعال ترین مدیره. و نمیتونم ببینم کسی که داره تقریباً یه تنه سایتو میچرخونه اینطوری مورد حمله ی بی مورد قرار بگیره.
به نظر من این قانون خیلی خوبه و باید در مورد همه اجرا بشه.
ببینید اعضای این سایت اغلب میان توی سایت 1-2 سال فعالیت میکنن و بعد اشباع میشن و از سایت میرن. به این سادگی هم نمیشه برشون گردوند.(تجربه دارم

)
برای همین به نظر من بهتره که اعضایی که دیگه فعالیت نمیکنند از ایفای نقش خارج بشن و جا رو به جوونها بدن.
این کاری که ما میکردیم مثل این میمونه که برای تیم ملی یک کشور بازیکن های ستاره ی دهه ی 60 رو بیاریم و بگیم اینا خیلی برای فوتبال مملکت زحمت کشیدن. مطمئناً تیم حذف میشه.
به نظر من راجع به مدیریت هم باید همین طور باشه. مدیرایی که فعال نیستن باید برکنار بشن تا افراد جوون تر بیان و به سایت جون بدن.( به خدا خودمو نمیگم.

)
البته قبول دارم برای اجرای دوباره ی این قانون باید یه اعلام دوباره ای میشد.
برای جمع بندی بهتره بگم من موافق اجرای دقیق و کامل این قانون هستم.