جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  92 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: آزاد، قوی، جنگجو و سر بلند باش!(عضویت در محفل ققنوس)
ارسال شده در: جمعه 21 بهمن 1390 00:01
نمایش جزئیات
آفلاین
ا

آلیس جان ناراحت نباش دخترم. یه مقدار فعالیت کنی و باهات بیشتر آشنا بشم دسترسیتو میدم. اگرم من نبودم دوستان دیگه میدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/11/21 1:00:09
من...کسی چه می داند.....شاید از عالم قصه ها باشم...از دنیای افسانه ها...
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 بهمن 1390 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
1.من بودم تومحفل نمی دونم چی شد که اینطوری شد؟در هر حال من حاضرم تا سر حد مرگ از اسرار دفاع کنم!!!
2.هه چی فکر کردی؟فکر کردی من مثل تو هستم.نه نه من یک وفادار واقعی هستم
3.تو به روح اعتقاد داری؟اگه داشته باشی منم به عشق اعتقاد دارم.
4.دوست دارم با دوست تو که دوست داره با دوست من دوست بشه دوست بشم
5.تا سر حد مرگ ولی در صورتی که شلوارم رو خیس نکنم
6.حالا دیگه ....تلاش میکنم...بتونم....
7.اگر زاویه دماغشو 39 درجه نسبت به افق تغییر بده بهتره.ولی خوب تر از گذشته شده

سلام. اگه قصدتون جدیه باید بگم متاسفانه الان نمیتونم دسترسیتونو بدم. انشالا با فعالیت بیشتر و فرمی که بهتر از این یکی جواب خواهید داد. یه مدت بعد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/11/19 23:49:11
من...کسی چه می داند.....شاید از عالم قصه ها باشم...از دنیای افسانه ها...
ارسال شده در: جمعه 14 بهمن 1390 10:05
نمایش جزئیات
آفلاین
1) در محفل ققنوس از گرگینه(ریموس) گرفته تا غول(هاگرید) و حتی مرگخوار(سوروس) داریم. شما هم کمی از پیشینه و نحوه فعالیتت بگو.

یه مدت بودم بعدش یهو نبودم.

2) تام رو من وارد دنیای جادوگری کردم و همیشه سعی کردم بهش بفهمونم کارش اشتباهه ولی گوش نکرد. به دامبلدور اعتقاد داری؟

پ نه پ...
سیاه بودم پست زدم افسرده شید کسیرو مثل من ندارید

3) به قدرت عشق اعتقاد داری؟

نه

4) حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر من چی باشه؟

کشتم شپش شپش کش شش پا را

5) حاضری تمام و کمال در مقابل ولدمورت بایستی و با اون بجنگی؟

نه,موام خراب میشه

6) کار گروهی در محفل ققنوس خیلی مهمه. حاضری با هم گروهیات کنار بیای و همکاری کنی؟

بله

7) بنظرت عمل های زیبایی متفاوت مانند عمل بینی و گونه و کشیدن پوست و ... تاثیری در بهبود ظاهر لرد ولدمورت داشته؟

یه سوال درست حسابی پرسیدی بعده اون همه وقت به نظر من خیلی عروسکش کرده.
ادم می خواد با کلش کوییدیچ بازی کنه

سلام پسرم
امیدوارم حالت خوب باشه. شوخ طبعیت قابل تحسینه و منم معمولا همینطورم ولی فعلا نمیتونم دسترسیتو به محفل بدم. شاید یه مدت بعد و با فعالیت بیشترت.
قربانت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لی جردن در 1390/11/14 10:06:54
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/11/16 15:58:23
Modir look at that ticket
I work out
Modir look at that ticket
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: پنجشنبه 29 دی 1390 19:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال ۱
بله یه مدت عضو بودیم که بعدأ نمیدونم چی شد عضویتمون رو گرفتن‏!‏‏!‏
سوال ۲
داریم؛چه جورم. من شخصا توزمان انتخاب بهترین ها چندتا رای دادم بهشون.
سوال ۳
افسانه ی عشق جینی وهری از قصه لیلی ومجنون هم مشهور تره‏!‏
سوال ۴
هری؛ پسری که زنده ماند‏؟؟
سوال۵
تاحالاش وایسادیم
سوال ۶
بله
سوال۷
اگه دماغشو سربالا میکرد بیشتربهش میومد‏!‏
توضیح اضافی: من یه ویزلی ام و باید مثل بقیه خانواده تو محفل باشم،آلبوس عزیز

درسته جینی جان. به محفل خودت خوش آمدی دخترم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/10/30 1:59:21
در اندرون دل خسته من ندانم کیست
که من خموشم و او در فغان و در غوغاست...

در زندگی مثل زودپز باش...هر وقت جوش آوردی در کمال آرامش سوت بزن!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 دی 1390 19:09
نمایش جزئیات
آفلاین
1) در محفل ققنوس از گرگینه (ریموس) گرفته تا غول(هاگرید) و حتی مرگخوار(سوروس) داریم. شما هم کمی از پیشینه و نحوه فعالیتت بگو.
قبلا عضو الف دال بودم
(2تام رو من وارد دنیای جادوگری کردم و همیشه سعی کردم بهش بفهمونم کارش اشتباهه ولی گوش نکرد. به دامبلدور اعتقاد داری ؟
مگه میشه نداشته باشم؟(نه)
بله100%
4) حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر من چی باشه؟
شکلات توت فرنگی!
تا پای مرگ
6) کار گروهی در محفل ققنوس خیلی مهمه. حاضری با هم گروهیات کنار بیای و همکاری کنی؟
اصلا من کاملا به هم کاری اعتقاد دارم.

7) بنظرت عمل های زیبایی متفاوت مانند عمل بینی و گونه و کشیدن پوست و ... تاثیری در بهبود ظاهر لرد ولدمورت داشته؟
نه فقط تونسته سرخی چشاش رو از بین ببره که تازه از ترسناکیش کم کرد .
ولی کلا اون صورت نحسش درست بشو نیست.

به محفل ققنوس خوش آمدی دختر عزیزم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چوچانگ در 1390/10/29 19:13:59
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/10/30 1:50:20
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ...

Only Raven

هیچ چیز غیر ممکن نیست

جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

ارسال شده در: سه‌شنبه 27 دی 1390 10:22
نمایش جزئیات
آفلاین
1) در محفل ققنوس از گرگینه(ریموس) گرفته تا غول(هاگرید) و حتی مرگخوار(سوروس) داریم. شما هم کمی از پیشینه و نحوه فعالیتت بگو.

خوب من هم یه زمانی عضو بودم و به طور غیر رسمی الان هم فعالیت دارم

2) تام رو من وارد دنیای جادوگری کردم و همیشه سعی کردم بهش بفهمونم کارش اشتباهه ولی گوش نکرد. به دامبلدور اعتقاد داری ؟

دامبلدور بهترین دوست من بوده و هست و اون منو دوباره به زندگی برگردوند پس چطوری میتونم بهش اعتقاد نداشته باشم

بله ، چه جورم !!!!

b]4) حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر من چی باشه؟

فاوکس (ققننوست )

واسه ی چی من اینجام ؟ جواب بده ؟!!

البته اگه اونا با من کنار بیان (چون من یکم زیادی پیرم ممکنه مشکل باشه )

بد تر شده که بهتر نشده ( این پلاستیک چیه هی آبش می کنه
می ریزه رو صورتش ؟ این کارا رو می کنه که همه می خوان بکشنش دیگه )

خدا رو شکر تموم شد دیگه داشت از دهنم کف می زد بیرون آخه یه فکری هم برای ما پیرمردا بکنین

الفیاس، دوست عزیز و قدیمی به محفل ققنوس خوش آمدی. درسته ما پیریم ولی دلمون جوونه هنوز.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/10/30 1:30:04
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
پروفسور مینروا مک گوناگال

الفیاس دوست داشتنی بود! کمک کننده بود؛ نگذارید یادش فراموش شود.

ارسال شده در: شنبه 28 آبان 1390 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین

من ، فلور دلاکور ، اول تو الف دال عضو شدم ، دو روز بعد که بالاخره منو تایید کردن شما اومدی گفتی بیاین تو محفل . منم بالاخره وقت آزاد گیر اوردمو اومدم تو محفل .

2) تام رو من وارد دنیای جادوگری کردم و همیشه سعی کردم بهش بفهمونم کارش اشتباهه ولی گوش نکرد. به دامبلدور اعتقاد داری ؟

به نظرتون اگه به دامبلدور اعتقاد نداشتم پامو میذاشتم تو محفل ؟ ( نه نمیذاشتم )

بله ، به طور کامل .

b]4) حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر من چی باشه؟

ن حدس زدنم زیاد خوب نیست ولی ع ش ق یا مرگ بر ولدمورت

آره .

همین الان استعداد همکاری من شکوفا شد .

واقعا این کارارو کرده ؟ اصلا بینی از کجا اورده که بخواد عملش کنه ؟ ولی در هر حال نه همون قیافه نحسشو داره .

سلام فلور جان
خوشحالم که وقتتون آزاده و میتونید کنار ما باشید اما چون تا حالا فعالیت خاصی ازتون ندیدم لطفا چند روز کنار ما فعالیت کنید و بعد از اون عضو رسمی محفل ققنوس خواهید شد.
ممنونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/8/29 1:41:25
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
ارسال شده در: پنجشنبه 26 آبان 1390 02:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ؟!!

کسی خونه هست؟ میشه بیام تو ؟!!

1) در محفل ققنوس از گرگینه(ریموس) گرفته تا غول(هاگرید) و حتی مرگخوار(سوروس) داریم. شما هم کمی از پیشینه و نحوه فعالیتت بگو.[/
b]

پیشینه که ندارم، فعالیتم نداشتم تا بحال جای مشخصی، ولی اومدم واسه فعالیت، آقا سیبیل از این گرو تر ؟ با همه هم کنار میام، هم [b]مهمان
بودم، هم عضو بودم، سفیدم بودم، سیاهم بودم ، سوسک م بودم ، روح م بودم .. الآنم که مدیریت آستاکباراک اوباما رو به عهده دارم بقیه شم سلامتی ..

2) تام رو من وارد دنیای جادوگری کردم و همیشه سعی کردم بهش بفهمونم کارش اشتباهه ولی گوش نکرد. به دامبلدور اعتقاد داری؟

منظورت اینه اگه یه روز بهم گفتی کارت اشتباهه باید به حرفت گوش بدم ؟!! خب، الآن چی باید بگم من؟!

3) به قدرت عشق اعتقاد داری؟[/ b]

اعتقاد واسه یه لحظه شه..

[b]4) حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر من چی باشه؟

Pass..!!

اگه بهم منو میدی قبوله!

باوشه!

ولی راستی راستی فِیسش خیلی خفنگ شده ها!! آه.. ببخشید.. این کاربردش یه جا دیگه س !! آقا خیلی بد شده! میگن نکنید عمل زیبایی یهو ول میده چربی ها رو زیر پوست، وا میره صورتا ... همینه!! :چکش:!!

سلام بارتیموس عزیز. یک هفته در کنار ما در محفل ققنوس فعالیت کنید و بعد از آن با نظرسنجی از اعضای فعلی محفل دسترسیتون داده خواهد شد.
ممنونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/8/27 22:09:37
ارسال شده در: دوشنبه 23 آبان 1390 10:14
نمایش جزئیات
آفلاین
در محفل ققنوس از گرگینه(ریموس) گرفته تا غول(هاگرید) و حتی مرگخوار(سوروس) داریم. شما هم کمی از پیشینه و نحوه فعالیتت بگو.

والا پیشینه که زیاد دارم.
یه مدتی به شبکه ی ذاله ی مرگخواران رفتم و توی اون به کارای بد پرداختم.
اما بعدش دیگه آدم شدم و اومدم اینجا. توی چند تا مأموریت هم شرکت کردم.
اما بعدش تغییر شناسه دادم و حالا اومدم دوباره عضو بشم.

تام رو من وارد دنیای جادوگری کردم و همیشه سعی کردم بهش بفهمونم کارش اشتباهه ولی گوش نکرد. به دامبلدور اعتقاد داری؟

باو این چه طرز سوال پرسیدنه؟ آدم یاد به روح اعتقاد داری میفته.
پــــَ نــــَ پـــــَ به اون کچل بی خاصیت اعتقاد دارم.

به قدرت عشق اعتقاد داری؟

به شدت. آخه همین قدرت روزی یه بار منو میگیره.
اصلاً دست خودمم نیستا. به نسوان زیبا که نیگا می کنم عاشق میشم.

حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر من چی باشه؟

یا گلرت گریندل والده.
یا هم فکل های خوشگل مگان.

غیر از این دو حالت هم امکان نداره.

حاضری تمام و کمال در مقابل ولدمورت بایستی و با اون بجنگی؟

به قول ندا، چرا که نه.
آقا شما به شدت روی من حساب باز کن. اصلاً حساب قرض الحسنه باز کن.

کار گروهی در محفل ققنوس خیلی مهمه. حاضری با هم گروهیات کنار بیای و همکاری کنی؟

من اصلاً خدای کار گروهیم. به شدت موافقم.

بنظرت عمل های زیبایی متفاوت مانند عمل بینی و گونه و کشیدن پوست و ... تاثیری در بهبود ظاهر لرد ولدمورت داشته؟

جناب آقای/خانم مگان جیمز عزیز، بعد از انجام نظرسنجی دسترسیتون به محفل مجددا داده خواهد شد. ظاهر بشدت زیبای شما توانایی تشخصیت جنسیتتون رو از انسان سلب میکنه. به گلرت گریندلوالد دوست قدیمی منم سلام برسونید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/8/23 12:58:07
ارسال شده در: جمعه 13 آبان 1390 20:21
نمایش جزئیات
آفلاین
در محفل ققنوس از گرگینه(ریموس) گرفته تا غول(هاگرید) و حتی مرگخوار(سوروس) داریم. شما هم کمی از پیشینه و نحوه فعالیتت بگو.

بنده دو سال پس از مرگ ولدک از پدری موقرمز و مادری کله زخمی متولد شدم. در زمانی که ما به دنیا آمدیم امکانات نبود و برای به دنیا آوردن بنده قابلمه بود؟قابله بود؟ نمیدونم چی چی بود ما که بچه بودیم نفهمیدیم.
ولی آوردند و ما را به دنیا آوردند.

بعدش ما را فرستادن مکتب، یعنی اول یکم بزرگ شدیم بعدش فرستادن مکتب! آنجا یک پیرمردی بود که ریشش خیلی دراز بود و میرزا بود و نمیدانم چرا هر وقت من یویوم گم میشد از اتاق او پیدا میشد. بعدشم که میگفتم میرزا چرا یویوهای من تو اتاق تو پیدا میشه منو فلک میکرد.

دو سالی خوندم و بعد دیدم که دیگه خوش نمیگذره. این شد که رفتم و ولدکی که بابام با هزار زحمت و اکسپلیارموس و پدرسوخته بازی کشته بود دوباره زنده کردم و بعدش که خواستم باز بکشمش از دستم در رفت و رفت یه لونه ی ریدل ساخت و مرگخوار تخم کرد و هی حمله کرد به محفل، هی حمله کرد به محفل، هی حمله کرد به محفل!
حالا شما ببخشید، ایندفعه اومدم که بکشمش.

تام رو من وارد دنیای جادوگری کردم و همیشه سعی کردم بهش بفهمونم کارش اشتباهه ولی گوش نکرد. به دامبلدور اعتقاد داری؟

تو وارد دنیای جادوگریش کردی و بابام خارجش کرد. این قضیه تموم شده س!! اگه به جواب قبلی مراجعه کنی میبینی که ولدک جدید حاصل تلاش های شبانه روزی منه!!! چطور به خودت اجازه میدی اونو به نام خودت ثبت کنی میرزای یویو دزد فلک زن! اصلا بگو ببینم تو به روح اعتقاد داری!؟
اگه نه، پس اونا چین تو مکتبت ول میگردن!؟

به قدرت عشق اعتقاد داری؟
بذار سوالو یه جور دیگه بپرسم، تو به قدرت جیغ اعتقاد داری!؟
به چه جرئتی منو انداختی بیرون از محفل!؟!؟؟
جیــــــــــــــــــــــغ!!

حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر من چی باشه؟
چندتا گزینه داره، یا اینه:
" یویوی جدید جیمز سفید و خال خالیه الان میرم میدزدمش لالای لای!"
یا اینه :
"برای دریاچه ماهی مرکب سمی خریدم، نهنگای جیمز بخورن بمیرن سقط شن لالای لای!"
و یا اینه:
" به مک گون گفتم برام آبگوشت ماهی مرکب درست کنه یادم نبود سمی ان لالای عوق! لای"

حاضری تمام و کمال در مقابل ولدمورت بایستی و با اون بجنگی؟

مگه ولدمورتو بابام نکشت!؟ میخوای اذهان عمومی رو مشوش کنی؟ دوس داری در جامعه تنش ایجاد کنی!؟ دوس داری مردم دو دسته شن و همدیگه رو تیکه پاره کنن ای میرزای فلک زن خونخوار!؟

کار گروهی در محفل ققنوس خیلی مهمه. حاضری با هم گروهیات کنار بیای و همکاری کنی؟

میرزا اجازه ما که با همه گروهیم اونا با ما گروه نیستن، ما حتی حاضریم با مرگخوارا هم کار گروهی کنیم. من حتی یه بار رفتم دم در لونه ی ولدک گفتم بیا با هم کار گروهی کنیم زیرآب میرزا رو بزنیم ولی اون گفت که من تازه تخم مرگخوار گذاشتم و 545 روز و 7 ساعت طول میکشه تا باز شن و نمیتونم بیام فعلا و منم که امتحان ثلث دوم داشتم نمیتونستم براش صبر کنم و گفتم برو بمیر تو اصن کار گروهی بلد نیستی!

بنظرت عمل های زیبایی متفاوت مانند عمل بینی و گونه و کشیدن پوست و ... تاثیری در بهبود ظاهر لرد ولدمورت داشته؟

نه نداشته.

منو تایید کن و بیا با من گروه شو زیراب ولدکو بزنیم بریم تخم مرگاش رو بشکنیم و جوجه مرگخوراشو بدیم کلاغ بخوره کرکر بخندیم به ریش تو، چون اون ریش نداره که کرکر به ریشش بخندیم!

سلام جیمز عزیز
خوشحالم که دوباره برگشتید اما من چیزی از جواب های شما متوجه نشدم.() طنز نوشتن خوبه و همه بهش علاقه داریم اما شما کلا هجو نوشتید. اگه میخواین دوباره عضو محفل بشید، دوباره پست بفرستید و این بار طوری جواب بدید که مشخص باشه به محفل و دامبلدور و آرمان هاش پایبند هستید و با لرد ولدمورت دشمنید.
ممنونم

خاک وچوک!! چه جسارتااااا!
اولا به چه جرئتی دست به جیغ بنفش من زدی و نظم صفحه رو برگردوندی؟ کلی پیش نمایش زده بودم که مطمئن شم همه ی تاپیک تا 10 پست به هم بریزه!
دومندش اینکه اگه ادبیات دوم دبیرستانو پاس کرده باشی میفهمی که هجو جزئی از ادبیاته ای میرزای بی سوات!

سومندش اینکه اصن تو کی هستی!؟ چی از جون من میخوای!؟ بذا برم تو محفل! از سر رام برو کنار پیر پشمالوی یویو دزد! کچل! بی دماغـ..نه اینا مال یکی دیگه س.. ولی دلیل نمیشه تو نذاری من بیام محفل بابام.

چهارمندش اینکه تو هم مثل ولدک نشون دادی کار گروهی بلد نیستی و نمیخوای با من گروه بشی و اگه با من گروه نشی من میرم برای خودم یک گروه یک نفره میشم و حمله های چریکی میکنم به تخم مورگ های ولدک و ریش های دامبل.

پنجمندش اینکه با زبون خوش زیر اینو ویرایش کن بزن"تایید شد ارباب جیمز کبیر" و تا فردا ظهر فرصت داری که دسترسی هامو بدی.
وگرنه همون چهارمندش میشه و بعد کلی باید منت بکشی تا از چهارمندش برگردم.

جیمز عزیزم ویرایش بعد از ویرایش ناظر درست نیست اما در مورد هجو میخواستم بهت بگم که من نگفتم هجو جزیی از ادبیات نیست!! عزیزم منظور من این بود که طنز نوشتن خوبه اما وقتی بسمت هجو بره صورت خوشی نداره.
موفق باشی پسرم

جیمز عزیز، این بالایی ها رو من نمیدونم کی نوشته. تو تاییدی پسرم. من همون دامبلدورم، نمیدونم کی شناسه خودشو به اسمم تغییر داده اومده اینارو نوشته. درهای محفل همیشه به روت بازه. بیا تو، بیا تو ، نه نه من بعد از شما. بیا تو!
سیصد هزار میلیارد گالیون تو این مملکت اختلاس میشه هیشکی نمیگه کی برد کی خورد!! تو میای میگی ویرایش زیر ویرایش ناظر اشتباهه؟
دیدی گفتم کار گروهی بلد نیستی؟ همون چهارمندش شد!

___

عجب پست طویلی شد.() دسترسیتون داده شد جیمز عزیز. خانواده هری پاتر جاشون تو محفل محفوظه پسرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1390/8/13 20:24:30
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1390/8/13 20:31:44
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/8/13 21:16:58
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1390/8/13 21:59:01
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/8/13 22:16:15
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1390/8/13 22:36:46
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/8/17 22:31:54