جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1394 19:53
نمایش جزئیات
آفلاین
آآآآ!
هممممم!
که بالاخره بین عموم رسیدیم به همدیگه!
ینی کجا میخوای در بری؟! رک و پوس کنده باید جواب بدی! ندی.. ندادیا! آ دیگه! گفتم، که گفته باشم!

خب..

۱ - رامین ظاهری و رامین باطنی رو بدون هیچ کم و کسری برام توصیف کن! دقت کن بدون هیچ کم و کسری! [از شانس بد، همیشه تو عکسا بد میوفتی، از ورژن ظاهریت ذهنیت درستی ندارم! ]

۲ - نیم کیلو تخمه بخر از سر کوچه دیاگون، مشغول شکستنش شو و برام تعریف کن سیر تکاملیت رو! از اولین روزی که RaminDumbledore بودی تاااااا همین لحظه! تفاوت های اساسی اولین ثانیه های جادوگرانی بودنت تااااااا همین لحظات رو قشنگ بیان کن!

۳ - تو این مدت، ناظر انجمن های متعددی شدی! با کدوم یکی راحت تر بودی و بیشتر بهش علاقه داشتی؟! و بگو که الان چه حسی داری از اینکه ناظر، یا به عبارتی درست تر، رهبر محفلی؟! [نگو حس خوبی دارم! جواب کلیشه ای بهم نده! خلاقیت به خرج بده! ]

۴ - گیدیون پریوت.. هری پاتر.. آلبوس دامبلدور! .. این سه تا هویت رو با همدیگه مقایسه کن! با کدوم یکیشون احساس راحتی بیشتری داری؟! کدوم یکی بیشتر بهت چسبید؟ یا چسبیده حتی!؟

۵ - این یکی از مهم ترین سوالام نسبت به گیدیونه! اون گیتار از کجا اومد دقیقا؟! داشتی وسایل خونه رو دونه دونه چک میکردی؟! از علایقت به حساب میاد این ساز موسیقی؟! یا هویجوری الکی؟!

۶ - فرض کن الان لیست شناسه های گرفته نشده، از آبرفورث دامبلدور گرفته تا یاکسلی و اینا، همه و همه، خالین! کدوم یکی رو برمیداری؟! کدوم یکی بهت چشمک میزنه که "بیا منو وردار، خیرشو بیینی!" ؟!

۷ - به نظرت.. "ویچریست اعظم" میتونه لقب کی باشه؟ خودت یا آرسینوس؟! رک و پوست کنده! انصافا! بی تعارف!

و اما..
هممم..
ها؟! چی شد؟ لوزالمعده ت لرزید؟! خوبه! به موقعم لرزید اتفاقا!

۸ - پوکرفیس! .. آخه این چه تیریپ بوقیه که توی اتاق آبی برداشتی؟ نمیگی اینا گناه دارن؟ اینا اعصابشون حساسه؟ اینا اگه رو اعصابشون رژه آلمانی برم، سوژه م میکنن! و یهویی موضوع انشام میکنن؟! اصن فلسفه ش چیه این پوکرفیس؟! و هدفت از این پوکرفیس بازیا چیه؟! قشنگ از اول تا آخر توضیح بده بینم! پوکرفیس اعظم!

۹ - بوگارتت چیه؟! قیافه اخموی یه روباه که با یه نگاه عاقل اندر سفیه داره بهت میگه که "پوکر نباش!" ؟! یا از این وحشتناکترم داری؟!

۱۰ - یوآن آبرکرومبی از نگاه رامین چه موجودیه؟! تعریفت کلیشه ای باشه، دوباره ازت میپرسما!

خب دیگه!
به اندازه کافی ترور شخصیتیت کردم! الان خالی شدم قشنگ!

ویرایش ریتامبیز:
تو رسمن منو به بوق دادی! :|
انقدر گفتی بیار بیار بیار بیار... بیا، بگیر ببر خونه ـتون این یارو رو اصن :|

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریتا اسکیتر در 1394/7/10 21:15:59
If you smell what THE RASOO is cooking!
ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1394 18:33
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

با تشکر ویژه و فراوان از مورگانا لی فای عزیز که قبول کردند و با ما مصاحبه انجام دادند و غیره :دی
و اینک..
یک مهمان ویژه..
بی شک از بهترین های سایت..

و..

آلبوس پرسیوال ولفریک برایان دامبلدور

از امروز تا روز 24 مهر ماه! به مدت دو هفته وقت دارین سوالات خودتون رو از آلبوس دامبلدور عزیز بپرسین
با تشکر فراوان
ریتا اسکیتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

به امید بازگشتِ سیریوس بلک

گوشه گیرم، باز گشت!
ارسال شده در: دوشنبه 6 مهر 1394 01:15
نمایش جزئیات
آفلاین
خدمت شمایان

بهله. مصاحبه می باشند ایشان

اصلا هم سرکارتون نذاشتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1394/7/6 9:35:56
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1394/7/6 9:37:42
تصویر تغییر اندازه داده شده

?How long will you have me in your memory
Always

Перерыв сердца людей. Осколки может сделать вас ударить ...
Кинжал в сердце иногда ... иногда ... иногда горло вашим отношениям веревки!
Святые люди ... черные или белые ... не сломать чью-то сердце.
ارسال شده در: جمعه 3 مهر 1394 22:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بی مقدمه میرم سراغ سوالات بانو مورگانا لی فای:

فایل سوالات

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

گوشه گیرم، باز گشت!
ارسال شده در: یکشنبه 29 شهریور 1394 11:59
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خدایی که خیلی خداست!

خب... پیغمبره ملت رو اوردین اینجا؟ عجبا!

1. خب مورگانا یکی از اون اعضایی که روی ایفاش غیرت داره و من واقعا تحسینش می کنم! اما سوالی دارم و اون هم این که از همون اولی که این شناسه رو انتخاب کردی این حس رو داشتی یا نه؟

2. از کدوم شناسه سایت متنفری؟ منظورم اینه که اگه به جای مورگانا اون بودی خیلی ... یه جوری می شدی؟

3. بزرگترین آرزوی ایفاییت چیه؟ چه آرزویی داری که می خوای داخل سایت بهش برسی؟

4. به نظرت بدترین اتفاقی که توی ایفای نقش ممکنه برای یک نفر بیافته چیه؟

5." آستوراث دیارا" اگه درست نوشته باشم، چه جوری به وجود اومد؟ یعنی اسمش از کجا اومد؟ همینجوری بود یا نه؟

6. خب کوییدیچ یکی از هیجان انگیزترین بخش های ایفاست! چی توی این ورزش هست که جذبت کرد؟ چه چیزایی؟

7. مورگانا یه کی از افراد شیک نویس سایته. طنزها و جدی هاش حقیقتا خیلی خوبه! اما ترجیح می ده کدوم رو بنویسه؟ چرا؟

8. خودت رو بذار جای پتونیا دورسلی. یکی از اعضای خونوادت که هیچی راجع به دنیای جادوگری نمی دونه یه نامه از هاگوارتز براش می آد و بعدش تو هر کاری می کنی و نامه می نویسی و اینا... ولی می گن تو رو راه نمی دن به دنیای جادویی و هاگوارتز! با این تفاسیر خودت چه حسی پیدا می کنی؟ نظرت راجع به پتونیا چیه بعد از این تصور؟

9. بدترین روزی که در ایفای نقش گذروندی رو برامون تعریف کن و بهترینش رو.

10. اگه یه روز رو قرار باشه با مورگانایی که ساختی بگذرونی، در طول اون روز چی کار می کنی؟

11. به نظر تو انجام دادن چه کاری توی ایفا از همه سخت تره؟

12. بهترین رول دنیا به نظرت باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ هم طنز و هم جدی و هم طنز و جد.

13. تا حالا شده آهنگی بشنوی یا کتابی بخونی یا برنامه ای ببینی و بعد یاد یکی از بچه های ایفا بیافتی؟

14. اگه قرار بود به یه سرزمین خیالی سفر کنی دلت می خواهد که به کجا بری؟

15. وقتی توی سایت هستی... اون حسی رو داری که بگمونت می تونستی توی دنیای هری پاتر داشته باشی؟ چه جوری می شه این حس رو در اعضا به وجود آورد؟

16. اگه می تونستی یه شخصیت خیالی داشته باشی توی ایفا، چه اسمی براش می ذاشتی و چرا؟

همینا دیگه! خیلی هم ممنون و خیلی هم موفق باشی!

به ریتا و ریگول: یکی از سوالام رو هم حذف کنید با ساطور و ارّه و ای چیا میام این جا رو می ترکونم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
be happy
ارسال شده در: جمعه 27 شهریور 1394 02:10
نمایش جزئیات
آفلاین
با درود

به علت مشکلات شخصی از طرف هر دو نفر (مصاحبه کننده و مصاحبه شونده مصاحبه ی بانو مورگانا لی فای روز دوم مهر بر روی سایت قرار میگیرد!

+ بیایین سوال بپرسین بوقیا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریتا اسکیتر در 1394/7/3 19:51:06
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

گوشه گیرم، باز گشت!
ارسال شده در: پنجشنبه 26 شهریور 1394 14:51
نمایش جزئیات
آفلاین
میبینیم که مادرمان را مورد عنایت قرار داده اند ملت !!!!
ما نیز در جهت خالی نبودن عریضه و به چلش کشیدن مادر عزیزمان .... سوالات زیر را طرح می کنیم :

1- واقعا دلیل مادرم برای ترک کردن من چی بود ؟ ... و .... چرا منو قبول کردی ؟ با اینکه می دونستی اذیتت خواهم کرد و مایه دردسرت میشم ؟

2- واقعا لحظه ای که مرلین و تو با هم ازدواج کردید ، تو سرتون چیزی خورده بود ؟

3- چرا عالم بالا و شورای زوپس ؟؟؟؟ چرا عالم پایین و شورای اوپس [!] نه ؟؟؟؟
عالم بالا دیگه اینقد توش چپیدن که در مرز انفجاره ..... چرا نرفتی عالم پایین که هم حس خفانت زیادی داره هم سربروس هست ... هم .... ام ..... خیلی گندس !!!

4- اگر یه زمانی .... کاندیدای وزارت شدی و وزیر هم شدی ... دوست داری چیو بیش از همه تغییر بدی ؟

5 - آیا دستپخت های آشپز مخصوص ارباب خوب است ؟
( مدیونید فک کنید خودمو میگما ... !!!!!!!!! )

6- .... فعلا همینارو داشته باش .... بازم میام برای پختن .... نه ... ام ..... تیر کمونتو بگیر اونور بابا .. منظورم ....
آآآآآآآآآآآآااااااااااااااااااااااااا یـــــــــــــــــــــــ ... ملاجم ! منظورم سوال پرسیدن بودا !!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 شهریور 1394 21:01
نمایش جزئیات
آفلاین
چی شده؟!کی باکمالاته؟!
عه؟!چه ساحره ی با کمالاتی...مورگانا...بذار بپرسیم!

1_در ابتدا میخواستم بپرسم وضعیت تاهلت الان چجوریاس؟!

2_شکلک موردعلاقه ات توی جادوگران چیه؟!

3_فحشی که زیاد میدی چیه؟!

4_به حرف مردم اهمیت میدی؟!چرا اهمیت میدی؟!نمیدونی اینکه خیلی به حرف مردم اهمیت بدی خوب نیست؟!

5_تا حالا از من اشتباه دیدی؟!خب پس چرا به حرف من گوش نمیدین شما؟!

همین دیگه...فعلا همینا کافیه...جواب بده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 شهریور 1394 18:32
نمایش جزئیات
آفلاین
خواهر مورایمان!

خب اومدم مختو کار بگیرم و خودت میدونی چ قدر تو این کار خوبم!

1- به عنوان اولین سوال، مورگانا رو توی هفت کلمه توصیف کن.

2- یک چیزی هست هیچ وقت نفهمیدم. :|
-من کلا خیلی چیزها رو نمی فهمم مهم نیست - ولی اینو واقعا نفهمیدم!
مورگانا و مرلین اگه پیامبر هستند چه طوری ایفای سیاهی دارند؟
مگه پیامبر سیاهم داریم؟
مگه داریم؟ مگه میشه؟

3- عایا آیا مورگانا می تونست یک شخصیت سفید بشه؟

4- ما همه از علاقه شدید مورگانا به گلها آگاهیم. ایا می خوای این علاقه رو بیشتر توسعه بدی؟ یا می خوای دنبال علایق دیگه ای برای مورگانا باشی؟

5- به نظرت مورگانا همونی شد که تو می خواستی بشه یا نه با ایده اولیه ذهنیت فرق داره؟

6- خجالت نمی کشی اینقدر خوب جدی می نویسی؟

7- ما الان با هم دوئل داریم. ایا از اونجایی که من خیلی خفنم از دوئل با من احساس افتخار می کنی؟
-مرگ من اگه یادتون باشه من خودم درخواست دوئل دادم -

8- سخت ترین سوژه ای که براش نوشتی چی و کجا بود؟

9- ما همه توی جادوگران باید یک مرحله هایی رو بگذرونیم. مثل اولین رولی که باید بنویسیم تا تائید بشیم یا انتخاب گروهمون و ...
سخت ترین خان هاگریدی که رد کردی کدوم بود؟

10- تو معلم درس دینی و بینش جادویی هستی. هدفت از تدریس این کلاس چیه؟

11- چه قدر برای تدریسهات وقت می ذاری؟

12- آیا به حقوق حیوانات جادویی اهمیت میدی؟ -جرئت داری بگو نه! -

13- سخت ترین درگیری ذهنی الان مورگانا؟

14- به نویسندگی به چه دیدی نگاه می کنی؟ یک تفریح؟ یک شغل یا یک مسئولیت؟

15- مورگانا به تازگی از مرلین طلاق گرفته. طلاق دو پیامبر از همم که خوراک یک کلاغ چهل کلاغه!
نمی خوای راجب خوب بودن دوران مجردی کمی برامون حرف بزنی؟
و اینکه آیا درسته مهریه ات قسمتی از بهشت بوده؟
آیا این شایعه درسته که آیه 859 کتاب مرلین که در رابطه با خوشبختی ازواجه -ایا کلمه ای به شکل ازواج داریم اصلا؟!- است، مربوط به روز ازدواج شماست؟
و در اخر آیا درسته که مرلین نمی خواد مهریه شما رو بده؟

16- من حدس می زنم به خاطر بردن نام زیاد از مرلین در سوال قبلی تو می خوای منو بکشی! ایا این حدس درسته؟

17- جادوگر و ساحرگان همگی از چوبدستی استفاده می کنند. ولی دیده شده شما و همونی که می دونی - - بدون استفاده از چوبدستی جادو می کنند. آیا شما هم دارای توانایی محدودی برای جادو کردن هستید؟

18- مورگانای قدیم خیلی رسمی و با وقارتر از مورگانای الان بود. مورگانای الان دوست داشتنی تر و گرمتره.
چه طوری اینقدر با وقار بودی؟ آیا می تونی یکم این آملیای بی دست و پا رو نصیحت کنی؟

19- آیا مورگانا می تونست در گروه دیگه ای غیر از اسلیترین باشه؟
نگاهت به اسلیترین چیه؟

20- بزرگترین آرزوی مورگانا؟

21- بزرگترین ترس مورگانا؟

22- بزرگترین افتخار مورگانا؟

23- زیباترین دعای یک پیغمبر؟

24- به عنوان سوال اخر...
خندوانه یعنیــــــــ؟

مرسی از جوابهایی که از الان میدونم قشنگن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من وراج نیستم!
من فقط با وسواس شرح میدم!

اسبم خودتونید!
اسیر شدیم به مرلین!

ارسال شده در: جمعه 20 شهریور 1394 11:21
نمایش جزئیات
آفلاین
آهــــا! خـــب.. بریم که بپرسیم سوالات اندک رو!

مورگانا.. وای فای.. همم..

۱- میگن یه گیمر خـــفـــن تشریف داری و از پشت صحنه هم بهم خاطرنشان میکنن که حتی شده یه بارم توی PEQ 2015 به آرسینوس آوانسِ ناجوری دادی ولی آخرش زدی اون ماسکی رو خورد و خاکشیرش کردی! صحت داره اینا؟!

۲- جدی نویس قهاری هستی، با اینکه نخوندم رولاتو! ولی توی چت باکس و جاهای دیگه، اغلب، شخصیت طنز و جوکری می‌بینیم ازت! چجوری میشه که اینجوری میشه؟! کلا داستانش چیه این تضاد شخصیتی ـت بین رولات و گفتگوهات؟!

۳- تا حالا شده انیمیشن یا فیلمی رو دیده باشی که قشـــــــنگ غرق شی توش، یا یه مدت فقط تو فکرش باشی و دیالوگا و صحنه هاش عینهو زالو، پانچ شن یه ور افکارت!؟ یا اصطلاحا بشن کِرم افکارت؟!

۴- تا حالا شده یه سوتی‌ای بدی که بعداً به صورت یه سطل آب ســـــــررررد و تگری، نازل شه رو سرت؟! اگه پاسخت مثبته که بی زحمت تخمه بشکن و تعریف کن برامون!

خب دیگه! فعلا همینا!

...

نه نه نه نه! نـــــه!

وایســـــا! ایســـتوپ! یه سوال خیــــــلی مهم رو یادم رفت!

۵- میگمـــا.. یه بار ذکر کردی که فلان دیالوگت [فهمیدی کدومو دیگه! :دی] رو قبل از اینکه به هاگرید گوشنه بگی، یه بار به اربابت گفتی! جـــدا؟! ریـــلی؟! ینی اربابت ۲۴ ساعته گوشنه س؟! ینی اربابت همه چیز خواره؟ علفم میخوره؟ واقعاً؟ صحت داره اینا؟ .. اممم.. چیزه.. واس اطلاعات عمومی پرسیدم صرفاً! اختیاریه پاسخ دادن به این سوال! اصن فرض کن Bonus ـه!

گــــودبــــای!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
If you smell what THE RASOO is cooking!