آقا، من سؤال داشتم، ولی چیز شد و چیز شدم و نشد که برسم بپرسم.

از اونجا که سؤالای من خعلی مهمن و از پشت پرده خبر رسیده بدون سؤالای من مصاحبه قبول نی (

) اومدم سؤالامو بپرسم. هنو جواب ندادی اینا رو هم اضاف کن.
یه چی دیه. من دارم رُک میپرسم سؤالامو. و سؤالایی هم هس که پشتپرده جواب نگرفتم واسش هیچوخ. میدونم چش دیدنمو نئاری و میدونی چش دیدنتو نئارم، ولی جواب ناموساً رک و راست و واقعی میخوام. شر و ور تحویلم نده! شرمنده انقد صریح بودم.
1.
یه ده سالی هس تو سایتم و ده سالی هس لرد بودن لردو دارم میبینم. مرگخوارایی که میان و میرن. مرگخوارایی که خیلی بهش اهمیت میدن و خیلی بهشون اهمیت میده. آدمایی که نزدیک میشن و دور میشن و زندگی ادامه داره.
پنج سالی هس تو رو میشناسم. از همون اولین مکالمهای که حول محور عوامل نفرتت از من میچرخید، تا همین لحظه، یه چیزی هیچوقت عوض نشده: «احساست به لرد.»
ینی من هیچ مرگخواریو تو این ده سال ندیدم که اندازه تو ارادت داشته باشه. جفتمون میدونیم.. ینی من گفتم و خودتم تأیید کردی وختی اسم لرد میاد رَم میکنی کل یوم.

حالا حدیثم اینه که چرا؟ این قضیه از کجا شروع میشه؟ چطوریه که هیچوقت تموم نشده؟ چطوریه که ذرهای حتی تغییر نکرده؟ کم و کیف و داستان اینجوری بودن/شدن ـتو کامل وا کن واسمون.
2.
چته؟!
نه ناموساً. مشکلت با من چیه؟ ینی از کجا شروع شد؟ من فازتو نمیگیرم کلاً راستشو بخوای. این که نظرت چیه یا چی فک میکنی و غیره. هروختم میپرسم شر و ور تحویلم میدی تا جایی که دیه نمیتونم تحملت کنم منم بد و بیراه میگم بت.

ولی خالی از کرم، مشکلت چیه؟ جدا از مشکل، نظرت چیه؟
3.
مشکلت با وندلین شگفتانگیز چیه؟ اینم واقعاً واسم سؤاله. از کجا شروع شد و چی شد که به اینجا کشید؟ منظورم از اینجا، همون جاییه که میاد تو دفتر مدیریت میگه مثلاً ریون رو قهرمان اعلام کنین، و تو پامیشی میری دعوا که مگه شهر هرته واس چی ریون رو قهرمان اعلام کردین؟

4.
حدیثت با مدیریت کنونی ایفای نقش چیه؟ منظورم سه تا مدیر کنونی، آرسینوس، هکتور و لینیه. ما رفتیم پست زدیم، بعد تو یه جوری ضمن اعلام برائت از من، اومدی گفتی دادا مام بازی. حدیثش چیه؟ مشکلی هس؟ نیس؟ از کجا شروع شده؟ چرا؟ و راه حل پیشنهادیت برای حل مشکل؟
5.
یکی دیگه از آدمایی که باشون مشکل داری، ماندانگاس فلچر سابق/کنونی ـه. مشکلت باش از کجا سرچشمه میگیره؟ اینم یکی از اوناییه که جواب درست حسابی هیچوخ در موردش ندادی.
6.
وضعیت کنونی ایفای نقش رو میبینی، ولی وقتی کار به نظرسنجی و غیره کشید، کلاً ول کردی رفتی. نتیجتاً این که اعتراض داری، ولی ارجاع دادی به بند کفشت. پیشنهاد خودت چیه؟ و برای عملی شدن پیشنهادت چه افرادیو توصیه میکنی؟
7.
تور موزه چیه؟

نه حالا این که هیچی.. ولی برنامههات واس وزارت چیا هستن؟ کیا توی این برنامهها دارن کمکت میکنن و چقد پول میگیرن لو بدن داستان چیه؟

در انتها..
سعی کن منقرض شی!