سلام بر کنجکاو اعظم! بله هنوزم عقیده م عوض نشده. گب کنجکاو، نه گبِ فضو...ولش کن ولش کن!
1- و سوالی که مدت ها منتظر موقعیتی برای پرسیدنش بودم تا آبرو برات نذارم گب!

خجالت نمیکشی تیپ شخصیتیت شبیه...ای بابا حیف که دیشب آیه هفتم سوره شوم نازل شد که ازت این سوالو نپرسم...اگر بدونی چه نقشه های شومی که نداشتم...حیف!
۲- چطوری انقدر به زندگی مثبت نگری آخه؟ اینهمه محبت و انرژی رو از کجا میاری وجدانا؟ یعنی گاهی به قدری شاد و خندون میشی که آدم ته بیچارگی هم باشه از دستت خنده ش میگیره. چطوری انقدر هم پرو تشریف داری؟ آدم از در میندازتش بیرون از پنجره میاد تو قلب آدم!
۳- چند سالت بود که کتابای هری پاتر رو خوندی و کدوم جلد رو بیشتر دوست داشتی؟
۴- تا حالا شده کتابای هری پاتر رو باز کنی و از روی علاقه ت بری وسط کتاب یه بخش خاص رو بخونی؟ اگر شده اون بخش کجا بوده؟
۵- شخصیت مورد علاقه ت توی هری پاتر کی بود؟
۶- چندتا فیلم و کتاب که دیدی و خیلی ازشون خوشت اومده به ما بچه های گل تو خونه معرفی کن.
۷- میدونم یکی از کتابای مورد علاقه ت غرور و تعصبه. چرا الیزابت؟ به نظرت شخصیتش چه صفاتی داره که مهمه؟
۸- پنه وقتی اولین بار اومد توی سایت چه احساسی داشت؟ با چه افرادی اول آشنا شد؟ چه افرادی بهش خیلی کمک کردن و چه مشکلاتی رو تحمل کرد تا از تازه وارد بودن در بیاد و با تجربه بشه؟
۹- چرا انقدر عکس پروفایل پنه خوشگله آخه؟! آخه اون چشماشو ببین!
۱۰- گابریل یا پنه؟ مسئله این است! اگر در آینده غیر اینا بخوای شخصیتی انتخاب کنی کیه؟ (ببینم نکنه به مروپ چشم داشته باشی؟!

)
۱۱- از اونجایی که هفته ای یه بار سوتی ندی شبا خوابت نمیبره یکی از مهمترین سوتی های عمرتو جدا کن و بگو که یکم بهت بخندم روحیه م عوض بشه!

(یعنی فقط خودت میدونی چقدر دلم میخواد اون سوتی که بخاطرش الان هفته هاست خواب خوش نداری رو بگی ولی حیف که مادری هستم دل رحم و بخاطر همین مجبورت نمیکنم.)
۱۲- وقتایی که ناراحتی چی حال و هواتو عوض میکنه؟
۱۳- یکم در مورد بدبختی های وزارت بگو با هم بشینیم زار بزنیم.
۱۴- تاپیک و انجمن مورد علاقه ت توی سایت کجاست؟
۱۵- اگر بخوای زندگی رو توی یه جمله توصیف کنی اون جمله چیه؟
۱۶- خب دختر گلم...علم یا ثروت؟ تابستان خود را چگونه گذراندی؟
فعلا همینا...موفق باشی گابریل مامان.