نقل قول:
با سلام.
درخواست تبدیل یکی از تاپیک های گروه ضربت،دسته اوباش،سالن دوئل تا پای مرگ،مذهب بوقیالیسم یا ..... رو به «آموزشگاه مدیریتی اسمیت» دارم. نحوه تاپیک به صورت گرفتن ماموریت و امتیازه و بیشتر توی تاپیک ما به شکل گرفتن شخصیت اعضای تازه وارد کمک میکنیم.اما اگر اعضای قدیمی ایفای نقش هم خواستن از من ماموریت بگیرن میتونن قدرت رول نویسی رو در یکی از تاپیک های قدیمی ایفای نقش که مدت هاست پست نخورده امتحان کنن و امتیاز بگیرن. در آخر هر ماه امتیازات جمع میشه و به نفر اول آموزشگاه جایزه ویژه ای داده میشه.
منتظر پاسخ شما هستم.
سلام زاخاریاس.
مسئله ای که واقعا این روزا ذهنمو درگیر کرده اینه که چرا این تفکر به وجود اومده که "همه" می تونن سرپرستی تازه واردا رو بر عهده بگیرن و پست هاشونو قضاوت کنن و توی شخصیت پردازی کمکشون کنن؟! اکثر اعضایی که میبینین در حال حاضر هدایت تازه واردا رو بر عهده دارند، سالها و سالها فعالیت داشتن، تجربه کسب کردن و توی تاریخ از بهترین اعضای سایت هستن که موفق شدن به این خوبی از پس این مسئولیت بر بیان.
یه تجدید نظر جدی روی بینش هاتون نسبت به گرفتن مسئولیت انجام بدین. فقط به غرور و مطرح شدنی که خیال می کنین اینکار نصیبتون می کنه فکر نکنین! به این فکر کنین که واقعا توانایی راهنمایی صحیح تازه واردی رو دارین که با یک اشتباه شما ممکنه مدت ها و مدت ها جلوی رشدش گرفته بشه و از هدف فاصله بگیره؟
روی سخنم تنها با شما نیست. با تمام افرادیه که این روزا فکر میکنن میتونن گروهی رو راه بندازن و به تازه واردا کمک کنن، در حالی که خودشون بیشتر به کمک احتیاج دارن!
بدون حتی درصدی تردید پاسخم به درخواستتون منفی هست.