هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل


در حال دیدن این عنوان:   3 کاربر مهمان





پاسخ به: كلاس گیاهشناسی
پیام زده شده در: ۱۴:۵۲ جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۹

ریونکلاو، وزارت سحر و جادو، مرگخواران

سو لى


مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۳۲ دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
آخرین ورود:
۱۷:۰۲:۳۶ یکشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۲
از این سو، به اون سو!
گروه:
مرگخوار
ایفای نقش
ریونکلاو
کاربران عضو
پیام: 541
آفلاین
نمرات جلسه آخر کلاس گیاه‌شناسی




هافلپاف:


زاخاریاس اسمیت: 4+3+3=10
موقع سلام به چیزی گفتی... نشنیده می‌گیرم!

گابریل تیت: 1+1+2=4
جواب سوال اولت نیازمند توضیح بیشتری بود. ارتباط بین اون عکس و زردمبو و کره رو نفهمیدم. ازتون خواسته بودم برگ رو توصیف کنید یا نقاشی بکشید. چون می‌خواستم خلاقیتتون رو برای خلق اون برگ به کار ببرید. برای همین نمی‌تونم نمره ای به اون عکس بدم. و اینکه خواستم اول مزه برگ رو حدس بزنید، بعد امتحانش کنید. ولی ننوشته بودی حدست چی بوده.

نیوت اسکمندر: 1+2+2=5
تو جواب اولت علت این حدس رو نگفتی، در حالی که ذکر کرده بودم علت حدس رو کامل توضیح بدین. درباره عکس هم توضیحی که به گابریل تیت دادم، درباره شما هم صدق می‌کنه.
جواب سومت واضح نیست! جملات باید کامل باشن، به موقع از علائم نگارشی استفاده بشه و توضیحات کافی ارائه بشه. خواننده از منظور شما چیزی نمی‌فهمه تا وقتی اون رو براش واضح و روشن بیان نکنی.

پومانا اسپراوت: 4+2+3=9
معنا؟! منظورت مزه بود؟
درباره عکس، نکته ای که به گابریل تیت گفتم رو بخون.
جوابت به سوال سوم خیلی خوب بود.

آرتمیسیا لافکین: 4+2+3=9
پیش گابریل بوده؟
خیلی هم خاصیت داره!

سدریک دیگوری: 4+3+3=10
عجب طعم افتضاحی!
نتیجه دقت نکردن به جزئیات همین میشه دیگه!

اگلانتاین پافت: 4+3+3=10
بی شباهت؟ منظورت این بود که بی شباهت نیستن دیگه؟
چه طعم وحشتناکی پشت اون ظاهر آرومش بود!



ریونکلاو:


تام جاگسن: 4+3+3=10
بشین سر جات، انقدر هم اگلا رو اذیت نکن.


بلای جان ارباب!

بهش دست نزنید! مال منه.


پاسخ به: كلاس گیاهشناسی
پیام زده شده در: ۱۸:۱۳ جمعه ۲۱ شهریور ۱۳۹۹

هافلپاف، مرگخواران

اگلانتاین پافت


مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۸:۳۶ پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۸
آخرین ورود:
۲:۲۲:۰۸ جمعه ۴ اسفند ۱۴۰۲
گروه:
کاربران عضو
ایفای نقش
مرگخوار
هافلپاف
پیام: 163
آفلاین
1. از روی شکل و محل قرار گیری این برگ‌ طعمش رو حدس بزنید. علت حدستون رو کامل توضیح بدین. (4 نمره)
پرفسور لی! نگید که برگ های هات‌داگی رو تا حالا امتحان نکردید!
همون طور که از برجستگی های بی شباهت به هات‌داگِ روی برگ می‌فهمیم، برگ طعم هات‌داگ با سس و قارچ اضافه میده.
این "سس و قارچ" اضافه هم از دو برگ بالایی متوجه شدیم. یعنی دو تا چیز اضافه داره هات‌داگ‌.

[b]2. یه برگ رو توصیف کنید یا نقاشیشو بکشید؛ بعد از حدس زدن طعمش، اون رو امتحان کنید و بگید چقدر با حدستون فاصله داشت. (3 نمره)

http://s14.picofile.com/file/84079585 ... G_20200911_190602_971.jpg
خب قطعا هم من و هم شما وقتی به این برگ نگاه می کنیم، فکر میکنیم طعم بستنی داره.
و طبیعتاً منم با این دید کل برگو خوردم...ولی جمله ای هست که میگه "به هیچ چی اعتماد نکنید. حتی چشم های خودتون."
برگ به من نارو زد. با شکل و شمایل بستنی جلو اومد ولی مزه ی ساندویچ گلابی و کباب کوبیده میداد‌.

3. به نظرتون علت تفاوت طعم و ظاهر برگ‌های این گیاه چیه؟ (3 نمره)
آیا از زندگی حوصله سر بر خود خسته شده اید؟ آیا هیچ اتفاق هیجان انگیزی نمی‌افتد؟ آیا منتظر تجربه های تازه و اتفاقات غیر منتظره هستید؟
با فرستادن عدد یک به شماره ی زیر نویس شده، شما میتونید با کمترین قیمت پک برگ های مارو سفارش بدید.


ارباب...ناراحت شدید؟



پاسخ به: كلاس گیاهشناسی
پیام زده شده در: ۱۴:۱۳ جمعه ۲۱ شهریور ۱۳۹۹

هافلپاف، مرگخواران

سدریک دیگوری


مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۳۳ دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
آخرین ورود:
دیروز ۲۳:۱۱:۳۵
از خواب بیدارم نکن!
گروه:
مرگخوار
ناظر انجمن
ایفای نقش
هافلپاف
کاربران عضو
گردانندگان سایت
پیام: 699
آفلاین
1. از روی شکل و محل قرار گیری این برگ‌ طعمش رو حدس بزنید. علت حدستون رو کامل توضیح بدین. (4 نمره)
خب، اون غده‌ها یجورایی تاول‌هایی هستن که در اثر مزه‌ی تند و آتشین برگ تولید شدن. یعنی به دلیل تندی بیش از حد، باد کردن و اینجوری قلمبه شدن. هر چی تاول‌ها بزرگ‌تر، گیاه تندتر. همچنین برگ‌هایی که به ساقه گیاه نزدیکترن میزان تندیشون بیشتره. و الان این برگ موردنظر که سومی از بالاست، تندی ملایمی داره چون وسط قرار گرفته.

2. یه برگ رو توصیف کنید یا نقاشیشو بکشید؛ بعد از حدس زدن طعمش، اون رو امتحان کنید و بگید چقدر با حدستون فاصله داشت. (3 نمره)
برگی مربعی شکل، با گوشه‌های فوق‌العاده تیز و زرد رنگ. البته در صورت شرایط نگهداری نامناسب، به رنگ نارنجی هم دیده میشه. بنظرم همچین برگی می‌تونه مزه کدوحلوایی یا آناناس یا یه طعم شیرین داشته باشه. که خب...بعد از امتحان کردنش، حرفمو پس می‌گیرم؛ چون متاسفانه مزه‌ی مخلوطی از موز جویده شده و کود حیوانی با یکم عصاره‌ی بینی می‌داد. اینجا بود که متوجه شدم به هر رنگ زردی نمیشه اعتماد کرد.

3. به نظرتون علت تفاوت طعم و ظاهر برگ‌های این گیاه چیه؟ (3 نمره)
مهم‌ترین علت بنظر من، اینه که بتونه افراد رو گول بزنه و طعم مزخرفش رو پشت ظاهر زیباش مخفی کنه تا بخورنش و توی غذاها مورد استفاده قرار بگیره. رنگ زرد درخشان اون و همچنین فرم مربعی‌شکل و منظمش، به راحتی هر کسی رو وسوسه می‌کنه تا امتحانش کنه.


فقط ارباب!
هستم...ولی خستم!

تصویر کوچک شده


پاسخ به: كلاس گیاهشناسی
پیام زده شده در: ۱۳:۱۵ جمعه ۲۱ شهریور ۱۳۹۹

مرگخواران

تام جاگسن


مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۹:۴۱ سه شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۸
آخرین ورود:
۱۲:۳۸:۱۷ دوشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۲
از تسترال جماعت فقط تفش به ما رسید.
گروه:
مرگخوار
ایفای نقش
کاربران عضو
پیام: 643
آفلاین
تکلیف کلاس گیاه‌شناسی؛ جلسه آخر



1. از روی شکل و محل قرار گیری این برگ‌ طعمش رو حدس بزنید. علت حدستون رو کامل توضیح بدین. (4 نمره)
تصویر برگ(سومین برگ از بالای ساقه)


سلام استاد چطورین؟ امتحانا برا کرونا کنسله استاد؟ بر اساس فعالیت کلاسی‌مون نمره می‌دین؟
من خیلی این گیاه رو دیدم. بسیار در اون توجه کردم. سعی کردم در تصوراتم زوایایی دیگر از اون رو هم مجسم بشم در نهایت به یه نتیجه‌ای رسیدم!
این گیاه، گیاهِ اشک تستراله! شاید بگین چرا؟ خب سوال منطقی‌ایه. ولی مدارک و شواهد از همون اول خودنمایی می‌کنن. اول از همه اینکه سومین برگ از بالای ساقه است! اصلاً شما چیزی درمورد جادوی عدد سه در دنیای تسترال‌هامی‌دونید؟ معلومه که نه! چون همش درگیر مجوز ورود گرفتنی. بله... می‌گفتم. عدد سه در دنیای تسترال‌ها اهمیت ویژه‌ای داره. هر تسترال در فک چپش سه دندون آسیاب داره، تار موهای ابتدایی تسترال‌ها سه‌تاست، حتی در سه حالت می‌خوابن! ایستاده، خوابیده و در حال پرواز. حال شاید بگید "ممکنه اون گیاه بیشتر از سه برگ داشته باشه. " خب سخت در اشتباهید! همین که ناخودآگاه شما از شما خواسته که سومین برگ رو به ما نشون بدین، خودش یه نشانه از عالم بالاست!

اما اینجاست که به سوال کلیدی‌تر می‌رسیم، طعم این گیاه چطوره؟
خب جوابم ساده‌ست. طعم اشک تسترال! شما اشک تسترال نخوردید؟ خب چیکار کنم که رفیقای من اشک تسترال که سهله، شا... ضایعات تسترال هم بخوام بهم میدن و شما از این رفیقا ندارید؟
ولی از اونجایی که جلسه آخره و نمی‌خوام در شَک به سر ببرید تا ترم بعدی، طعم اشک تسترال‌ها چیزی‌ست بین چوب شور و کراکر نمکی! همونقدر شور، همونقدر دهان خشک‌کن!

2. یه برگ رو توصیف کنید یا نقاشیشو بکشید؛ بعد از حدس زدن طعمش، اون رو امتحان کنید و بگید چقدر با حدستون فاصله داشت. (3 نمره)

خانم اجازه؟ خانم ما همه‌ جامدادی‌مونو گشتیم خانم. خونه جا مونده مداد رنگی‌هامون. به جاش توضیح میدیم براتون خانم... نمره می‌دین دیگه؟

بذارین از یه تجربه بهتون بگم... تجربه‌ای نه چندان لذت‌بخش!
چندروز قبل که موجودی کاه‌های اصطبل تموم شده بود، برای آوردن کاه به انبار پشت خونه رفته بودم که با این‌ها روبرو شدم. برگ‌هاشون سبز و بزرگ بودن و مثل کاکتوس هایی که بانو مروپ می‌کارن دور بوته توت‌فرنگی هاشون تا فنر بهشون دست‌برد نزنه، خار هایی هم از وسط برگ‌هاش بیرون زده بود که برعکس خارهای کاکتوس کم، اما بلند بودن.
از لحاظ چهره چهره‌ای بین کاکتوس و آلوئه ورا داشت و پیش خودم فکر کردم حتما باید خوشمزه باشه وقتی شبیه آلوئه‌وراست. آخه بانو مروپ شربت آلوئه‌ورا قیمه های خیلی خوشمزه‌ای درست می‌کنن.
این شد که فضولی امونم نداد و سراغش رفتم و یکمی از برگش رو جدا کردم و گاز زدم که... چشمتون روز بد نبینه!
یه طعم تلخ و تند شدید توی دهنم به راه افتاد، یهو حس کردم دهنم داره خشک میشه و سرم گیج میره و همونجا بیهوش شدم. چند دقیقه بعد که به هوش اومدم اگلا رو دیدم که از برگ‌ها می‌کند و توی پیپش می‌ریخت... حس می‌کنم استفاده غیرقانونی ازشون می‌کرد خانم!

3. به نظرتون علت تفاوت طعم و ظاهر برگ‌های این گیاه چیه؟ (3 نمره)

اگلا استاد! اگلا!
از این پیریِ پیپی هرکاری برمیاد. گیاهایی هم که کاشته بود درست عین خودش دو رو بودن! تو ظاهر که می‌بینیشون معصوم، ولی امان از روزی که تنها گیرت بیارن و درونشون برات رو بشه!
به همین دلیل فکر می‌کنم که این گیاه‌ها یه رابطه خانوادگی با اون گیاهه که جلسه اول آوردین تاثیر می‌گرفت دارن و از شناس بد ماهم بدترین الگو رو تو خونه‌ی‌ریدل‌ها پیدا کرده بودن و با الگو گرفتن از اگلا شبیهش شده بودن.

استاد اجازه... میشه برا اگلا منفی بذارید استاد؟ مدادشو می‌کنه تو پام!


ویرایش شده توسط تام جاگسن در تاریخ ۱۳۹۹/۶/۲۱ ۱۴:۲۴:۱۸

آروم آقا! دست و پام ریخت!


پاسخ به: كلاس گیاهشناسی
پیام زده شده در: ۱:۵۱ جمعه ۲۱ شهریور ۱۳۹۹

آرتمیسیا لافکین


مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۳:۵۳ پنجشنبه ۷ تیر ۱۳۹۷
آخرین ورود:
۳:۱۳ سه شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
از زیرزمین هافلپاف و خانهٔ شمارهٔ ۱۲ گریمولد
گروه:
کاربران عضو
پیام: 72
آفلاین
نقل قول:
1. از روی شکل و محل قرار گیری این برگ‌ طعمش رو حدس بزنید. علت حدستون رو کامل توضیح بدین. (4 نمره)

ریحون تند! شما به برگه نگا کنین... با ریحون مشنگی مو نمی‌زنه! اون سبزای دراز رو هم روی برگه می‌بینین؟‌ اونا نوعی فلفل هستن! نگا به کوچیکیشون نکنین خیلی تندن! اصن یه ضرب‌المثل مشنگی هس که می‌گه فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه! ازینا گذشته شما تا حالا به ساقهٔ یه ریحون دقت کردین؟ محل قرارگیری برگاش عین عکسیه که فرستادین! با این تفاوت که روش فلفل هم روییده! بین خودمون باشه، ولی از یجا شنیدم صاحب برند برتی باتز از مشنگا پیوند زدن رو یاد گرفته (مشنگا بش پرتقال خونی دادن خورده) خوشش اومده، تصمیم گرفته توی دنیای جادوگری هم روششو ترویج بده! منتها بجای میوه، سبزیجات رو انتخاب کرده!

نقل قول:
2. یه برگ رو توصیف کنید یا نقاشیشو بکشید؛ بعد از حدس زدن طعمش، اون رو امتحان کنید و بگید چقدر با حدستون فاصله داشت. (3 نمره)

یه نگا به این بکنین! والا گول برگای سفیدشو خوردم! فکر کردم مزهٔ شیر می‌ده ولی... مزهٔ وایتکس می‌داد! (بعدش فهمیدم این گیاه بدبخت، یه هفته پیش گابریل دلاکور بوده، یه هفته هم پیش کریچر، از بس با وایتکس ضدعفونیش کردن اینجوری شده! )

نقل قول:
3. به نظرتون علت تفاوت طعم و ظاهر برگ‌های این گیاه چیه؟ (3 نمره)

این سؤالتون یکم مبهم بود! الآن گیاه خودمونو بگیم؟ گیاه توی کلاس؟ یا کلاً گیاهای این نوعی؟ ازونجایی که ذکر نکرده بودین، من دربارهٔ خود این نوع گیاهان می‌گم! تنها دلیلی که یه گیاه ممکنه طعمش با ظاهرش فرق بکنه فقط یچیزه! چون این نوع گیاهان نه خاصیت جادویی دارن، نه خاصیت درمانی،‌ نه خاصیت تزئینی... یعنی کلاً هیچ خاصیتی ندارن، بخاطر همین به گیاهای دیگه حسودیشون می‌شه! اینجوریه که دست به تقلیدکاری می‌زنن! مثلاً خودشونو تبدیل به چیزایی می‌کنن که مردم اونا رو دوست دارن تا بیان و ازشون بچشن! بعدشم بیان پز کارشونو به گیاهای دیگه بدن و بگن آره داچ، ما اینیم! ولی بنظر خودم عاقبت این کارشون نابودیه! چون ملتو به قدری عصبانی می‌کنن که بیان و نسل این گیاه رو منقرض کنن! البته به عوامل محیطی هم بستگی داره، مثه تکلیف دوم!


ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در تاریخ ۱۳۹۹/۶/۲۱ ۳:۴۰:۱۴

در کشاکش شجاعت و اصالت، در هیاهوی هوش و ذکاوت، اتحاد و پشتکار سوسو می‌زنند... فرزندان هلگا می‌درخشند!
***

شادی رو می‌شه در تاریک‌ترین لحظات هم پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغ رو روشن کنه!


پاسخ به: كلاس گیاهشناسی
پیام زده شده در: ۱۷:۵۴ شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۹

پومانا اسپراوت


مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۸:۱۸ یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹
آخرین ورود:
۹:۲۱ چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰
از خانه گریمولد
گروه:
کاربران عضو
پیام: 157
آفلاین
1.
خب به نظر من این گیاه شبیه کاکتوسه و مزه ی اب کاکتوس رو میده. یک علتش اینه که رنگش سبزه و مانند گیاه کاکتوس که خار هایش بیرون زده چیز های سبزی هم از این برگ بیرون زده و حتی اون چیز های سبز هم شکلشان شبیه کاکتوس است.

2.
گیاه
پرفسور همون طور که دیدین این گیاه شکل لب است و رنگ ان قرمز با توجه با شکل و رنگ ان من فکر می کنم معنای رژ لب بدهد. با اینکه اصلا دوست ندارم طعم انرا بچشم اما چاره ای ندارم با اکراه انرا می خوردم. پرفسور حدسم کاملا اشتباه بود؛ اصلا معنای رژ لب نمی داد، بلکه معنای گوشت خام می داد.

3.
شاید به این دلیل است که وقتی ادم انرا می خورد و می فهمد اشتباه کرده، یاد بگیرد به ظاهر توجه نکند و به باطن ان توجه کند، و همچنین هر چیزی را که می بیند به دهان خود وارد نکند.
البته یک دلیل دیگر ان هم این است که این گیاه فقط کسانی که در این ضمینه و اشپزی تخصص دارند از انها استفاده مفید کنند.


نیستم ولی هستم

تصویر کوچک شده


پاسخ به: كلاس گیاهشناسی
پیام زده شده در: ۱۷:۰۶ شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۹

نیوت اسکمندر old


مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۸:۳۲ یکشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۹
آخرین ورود:
۱۷:۵۷ یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۹
از رنجی خسته ام که از آن من نیست !
گروه:
شناسه های بسته شده
پیام: 127
آفلاین
1. از روی شکل و محل قرارگیری این برگ طعمش رو حدس بزنید.علت حدستون رو کاملا توضیح بدین.(4 امتیاز)

خب خب با سلام و عرض خسته نباشید خدمت استاد محترم سو لی

خب هرچی به این گیاه میکنم احساس میکنم طمع ماریجوانا میده عجیبه نه!
طعمه اون دقیقا در ساقه این گیاهه ! چون منبعه این طعم در ساقه گیاه جمع میشه .
و ازونجایی که این ماریجوانایه جادوییه وقتی رول میکنی(اووووف)از اون شاخک ها شیره هایی میریزه بیرون که دیگه اوف دیگه جون دیگه .


2. یه برگ رو توصیف کنید یا نقاشیشو بکشید؛ بعد از حدس زدن طعمش، اون رو امتحان کنید و بگید چقدر با حدستون فاصله داشت. (3 نمره)

گیاه

خب آقا این قضیه داره من خودم که جرعت نکردم ازین گیاه استفاده کنم ولی همکاران گرامیه من هدر و زاخاریاس اونجا بودند که پیشنهاد کردم بخورن اول حدس زدم با وجود اینکه بزرگه شیرین به نظر بیاد ولی هدر و زاخاریاس با خوردن اون حالت عجیبی به اونا دست داد و به گوشه ایی افتادند و چشماشون قرمز شد و تقاضای بیشتری از گیاه کردن منم کنجکاو شدم و خوردم ولی برعکس حدس ما خیلی تلخ و بدخور بود ولی بعد چند دقیقه خودمان را در کهکشان های راه شیری دیدیم که داشتیم برج ایفل رو در آنجا احداث میکردیم یکدفعه در مریخ شروع به خانه سازی کردیم و وقتی به خودمان آمدیم سیخ و لوله ایی دستمون بود و الان هم در کمپ اعتیاد پاسخ میدم.


3. به نظرتون علت تفاوت طعم و ظاهر برگ‌های این گیاه چیه؟ (3 نمره)

دیگه دادا گفتنننننن نداره ولییییی ....
.
.

.

.
.
.
ببخشید جدا! لحظه ایی خوابمان برد اههههوم خب حالو هواااش که اوف دیگه ولی طعم هاش خب بخاطر حجم و رنگشون و اینکه یکی حالت توپه که توش مایع های سیاه رنگه ک سیاه ها معمولا تلخ هستند و اون برگه دیگه خب کوچیکه و سبزه و اینکه ریز میشه و عین پودر استفاده میشه.




ویرایش شده توسط نیوت اسکمندر در تاریخ ۱۳۹۹/۶/۱۵ ۱۹:۴۵:۲۰
ویرایش شده توسط نیوت اسکمندر در تاریخ ۱۳۹۹/۶/۱۵ ۲۰:۱۲:۱۶

چه قلب ها که شکسته نشد از زبان های بریده !
و چه حرف ها زده نشد از ذهن های پریده!
و چه چشم ها که پر از کشتی های در اشک بود .
و چه دل ها گرفته نشد از کشتی های غرق شده.


تصویر کوچک شده
[img تصویر کوچک شده


پاسخ به: كلاس گیاهشناسی
پیام زده شده در: ۱۶:۱۹ شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۹

هافلپاف، محفل ققنوس

گابریل تیت


مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۳۵ چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
آخرین ورود:
۱۶:۵۸:۲۸ چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۲
از کتابخونه
گروه:
ایفای نقش
کاربران عضو
هافلپاف
محفل ققنوس
پیام: 558
آفلاین
سلام پرفسور سو لی

1. از روی شکل و محل قرارگیری این برگ طعمش رو حدس بزنید.علت حدستون رو کاملا توضیح بدین.(4 امتیاز)

گیاهی که من در حال حاضر دارم مینگرم،بسیار شبیه یک زردمبوی خالص هستش، بنابراین طبق مشاهده های دقیقم به این نتیجه رسیدم که ممکنه طمع کره خالص رو بده.
محل قرار گرفتنش هم دقیقا در وسط گیاه هستش.

2. یه برگ رو توصیف کنید یا نقاشیشو بکشید؛ بعد از حدس زدن طعمش، اون رو امتحان کنید و بگید چقدر با حدستون فاصله داشت. (3 نمره)
گیاه

من تصمیم گرفتم بعد از مشاهده ی مهمی که بر روی گیاه انجام دادم مزه اش رو هم تست بکنم پس من اولین برگشو که نزدیکترین برگ به وسط گیاه بود کندم تا بخورم.(متاسفانه اون برگ اصلیه کنده نمیشد و این خیلی عجیب بود!)
وقتی ما این را خوردیم دیدیم واییی بسیار ترش است، ما اشتباهی کل برگ را در دهان خود کردیم و حالا هم که دارم تکالیف را مینویسم مزه ی ترش ان لیمو ترش در دهانمان هست!

3. به نظرتون علت تفاوت طعم و ظاهر برگ‌های این گیاه چیه؟ (3 نمره)

خب به نظر من کاملا صدق میکنه که طعم لیمو ترش بده ولی فکرکنم مال من هنوز نرسیده بوده و هنوز به رنگ لیمویی تغییر نداده بودش!


ویرایش شده توسط گابریل تیت در تاریخ ۱۳۹۹/۶/۱۵ ۱۹:۴۳:۰۷
ویرایش شده توسط گابریل تیت در تاریخ ۱۳۹۹/۶/۱۵ ۱۹:۴۷:۵۳
ویرایش شده توسط گابریل تیت در تاریخ ۱۳۹۹/۶/۱۵ ۱۹:۴۸:۴۰

only Hufflepuff
تصویر کوچک شده


پاسخ به: كلاس گیاهشناسی
پیام زده شده در: ۹:۰۸ شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۹

زاخاریاس اسمیت


مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۱:۵۶ دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۹
آخرین ورود:
۲۰:۴۵ دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۰
از وقتی که ناظر بشم پدر همتونو درمیارم.
گروه:
کاربران عضو
پیام: 349
آفلاین
سلام پروفسور بروس... سو لی.

1. از روی شکل و محل قرار گیری این برگ‌ طعمش رو حدس بزنید. علت حدستون رو کامل توضیح بدین. (4 نمره)

از اونجایی که تشخیص تمام انواع رنگ سبز تنها از یک خیار ممکنه، پس به قاطعیت میگم مزه این گیاه چرک غده ای خیارکیه. اصلا شما غده های روی برگو مشاهده کنید. با چرک غده ای مو نمیزنن. محل قرار گرفتنشم سر گیاهه. (حالا یه ذره پایینتره دیگه.) درست عین غده های خیار که از سرش بیرون میزنن. یه خیار نما بیشتر میفهمه یا شما؟

2. یه برگ رو توصیف کنید یا نقاشیشو بکشید؛ بعد از حدس زدن طعمش، اون رو امتحان کنید و بگید چقدر با حدستون فاصله داشت. (3 نمره)

گیاهمون

چون من و حسن مصطفی با هم این گیاهو نوش جون کردیم میزارم حسن خاطرشو تعریف کنه.
متشکروم زاخار. آقو مو با زاخار رفتیم سر ای گیاه. دیدیم ای برگه نارنجیه. روشم ای لکه هایی زرد داره. آقو زاخار رخصت داد بخوریم. بقیه برگاهم که همچی ظاهرشون چنگی به دل نمیزد. آقو برگو تا ته کردوم تو حلقوم دیدم تلخه تلخه. عین این زهر مارایی که توی قاهره میگرفتیم میمونه. تفش کردیم دیدیم یه مایعی ازش بیرون میزنه. آقو این زاخار عصبانی شد گفت بمون به جای پرتقال پوست پرتقال انداخته بودن. نگو ای برگه روی سر گیاه بوده نفهمیده منظورش سر پرتقاله. از اون موقع این مزش تو زبونمه. وی وی وی وی. نمیخندوما. یعنی له هستما.

3. به نظرتون علت تفاوت طعم و ظاهر برگ‌های این گیاه چیه؟ (3 نمره)
تفاوت؟ ظاهر؟ به استالین قسم این گیاه از وقتی امتحانش کردم عین روز روشن واقعی بوده. حالا پوست پرتغال استثناء بود. ظاهرشم درست عین مزش میمونه. مخصوصا وقتی اون گیاه ستاره ای که پایینش قرمز بود رو خوردم، مزه ی افتخار میداد. مزه ی یک عمر زحمت میداد. مزه مدال سربی میداد. تجربه کسی که یک عمر دونه های همه مزه برتی بات خورده بیشتره یا شما؟



هرکسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

تصویر کوچک شده


پاسخ به: كلاس گیاهشناسی
پیام زده شده در: ۱۸:۳۵ جمعه ۱۴ شهریور ۱۳۹۹

ریونکلاو، وزارت سحر و جادو، مرگخواران

سو لى


مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۳۲ دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
آخرین ورود:
۱۷:۰۲:۳۶ یکشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۲
از این سو، به اون سو!
گروه:
مرگخوار
ایفای نقش
ریونکلاو
کاربران عضو
پیام: 541
آفلاین
تدریس جلسه سوم کلاس گیاه‌شناسی



-ببیــــــنید!

اگلانتاین و سدریک به نقطه ای روی بازوی آرتور که به آن اشاره می‌کرد، خیره شدند. ناحيه‌ای که تقریبا کل بازویش را شامل می‌شد، به رنگ بنفش درآمده و متورم شده بود.

-تازه فقط این نیست! همه انگشتای پاهام به هم چسبیدن از بس همه رد شدن از روشون. البته خیلی هم بد نیست... الان پاهام شبیه کفشای غواصی مشنگا شده.

اگلانتاین و سدریک باز هم در سکوت به آرتور خیره شدند. ولی در نگاه هیچکدامشان اثری از دلسوزی نبود.
-فکر کردی خیلی آسيب دیدی؟ برو مرلین رو شکر کن مرد حسابی! سه تا از مهره‌های گردن من معلوم نیست کجا هستن اصلا!
-منو چی میگی؟ من که تا سه ماه آینده نمی‌تونم از زانوهام استفاده کنم. مادام پامفری گفت باید یه جفت جدید برات بسازم!

هنوز آثار دویدن به دنبال گیاهی که در پایان جلسه قبل، دوباره فرار کرده و کل کلاس در تلاش برای به دام انداختنش زیر دست و پای همدیگر مانده بودند، به چشم می‌خورد؛ کبودی‌ها، شکستگی‌ها و نقص عضو‌هایی که هنوز کاملا درمان نشده بودند و جادو آموزانی که جای خالیشان در کلاس احساس می‌شد.

-چرا این کابوس تموم نمیشه؟ پس کِی قراره از این کلاس راحت بشیم؟
-دیگه چیزی نمونده...

سو لی با چشمانی پر از اشک و دستمالی که در هوا، کنارش حرکت کرده و چند ثانیه‌ای یکبار اشک‌هایش را پاک می‌کرد، وارد گلخانه شد. خوشبختانه چشمان اشکبار سو اجازه نمی‌داد دید واضحی داشته و شعله‌های نفرت و خشم را در چشمان جادو آموزان ببیند.
-متاسفانه... این جلسه، آخرین جلسه‌ایه که در کنار هم درس شیرین و کارآمد گیاه‌شناسی رو داریم.
-متاسفانه!

سو نگاهی محبت آمیز به جادو آموزان انداخت و سعی کرد جلوی اشک‌هایش را بگیرد.
-درسته که جلسه‌ی آخره و منم مثل شما، اصلا از این اتفاق خوشحال نیستم. ولی ما باید قوی باشیم و نهایت بهره رو از این کلاس ببریم.

صدایی که بی شباهت به پوزخند نبود، از نقاط مختلف کلاس به گوش رسید.

-همونطور که گفتم، این جلسه قراره با گیاهی آشنا بشیم که در زندگی روزمره‌تون هم می‌تونه کاربرد زیادی داشته باشه و به راحتی بتونید ازش استفاده کنید.

سو مکثی کرد و در تکمیل حرف قبلی‌اش ادامه داد:
-البته راحتیِ استفاده از اون بستگی به ریزبینی و توجهتون به جزئیات داره! حالا لطفا هرکدومتون یکی از این گلدون‌های طلایی رنگ رو بردارید و با دقت به برگ‌ها نگاه کنید.

جادو آموزان به نوبت گلدان‌های طلایی رنگ را از قفسه برداشته و روی میز کارشان گذاشتند.
سو قدمی برداشت و کنار نزدیک‌ترین جادو آموز ایستاد.
-این برگ باید...

سو حرفش را نیمه تمام گذاشت و با دقت، مشغول بررسی بالاترین برگ گیاه لیسا شد.
- عسل! این برگ طعم عسل رو داره. چرا امتحانش نمی‌کنی؟

لیسا با شک و تردید به سو و برگ مذکور نگاه کرد. با بی‌میلی دستش را دراز کرد و گوشه ای از آن را جدا کرد و در دهانش گذاشت.
-این که... اصلا مزه ای نداره!
-درسته! برای حس کردن طعمش باید اون رو کامل بجوی. اگر اون رو چند قسمت کنی، هیچ کدوم اون ها مزه ای ندارن. کاربرد اصلی این گیاه توی آشپزیه. چون خیلی از برگ‌های اون به عنوان چاشنی غذاها استفاده میشن.
-پروفسور لی؟

سو به طرف جادو آموز پرسشگر برگشت.

-هیچ کدوم از این برگا شبیه هم نیستن! چجوری میشه بدون امتحان کردن، طعمشون رو فهمید؟
-تشخیص سریع و دقیق طعم این برگا کار پیچیده‌ایه و فقط گیاه شناس های حرفه ای از پسش بر میان. اما این گیاه جادوییه و هر جادوگر یا ساحره ای، می‌تونه با تمرکز و دقت به شکل ظاهری، اندازه و محل قرار گرفتن برگ، تا حدودی به طعم اصلیش پی ببره. مثلا این برگی که الان بهتون گفتم، رگبرگ های شفافی داره که میشه داخل اون رو دید که ماده ای شبیه به شهد طلایی رنگی درش جریان داره. خود برگ هم شش ضلعیه که بی شباهت به وحد های سازنده کندوی زنبور عسل نیست.

لبخندی از سر حیرت بر لبان جادو آموزان نشست؛ با اشتیاق شروع به بررسی برگ های روی گیاهشان کردند تا طعم آن را حدس بزنند.

-اینقدر عجله نکنید! این کار ممکنه خیلی وقت گیر باشه. چون توجه به جزئیات کمک زیادی به تشخیص دقیق طعم برگ می‌کنه.

سو، با چوبدستی به تخته‌ی کوچک روی دیوار زد و تکالیف را به نمایش درآورد. اما با یادآوری اینکه آخرین جلسه کلاس گیاه‌شناسی به پایان رسیده است، وجودش لبریز از غصه شده و با گریه کلاس را ترک کرد.



تکالیف جلسه سوم کلاس گیاه‌شناسی:


1. از روی شکل و محل قرار گیری این برگ‌ طعمش رو حدس بزنید. علت حدستون رو کامل توضیح بدین. (4 نمره)
تصویر برگ(سومین برگ از بالای ساقه)

2. یه برگ رو توصیف کنید یا نقاشیشو بکشید؛ بعد از حدس زدن طعمش، اون رو امتحان کنید و بگید چقدر با حدستون فاصله داشت. (3 نمره)

3. به نظرتون علت تفاوت طعم و ظاهر برگ‌های این گیاه چیه؟ (3 نمره)


* مهم‌ترین نکته‌ای که انتظار دارم توی تکالیفتون در نظر بگیرید، استفاده حداکثری از خلاقیتتون و توضیح کافیه. از 15 تا 21 شهریور فرصت دارید تکالیفتون رو همینجا ارسال کنید. موفق باشید!


بلای جان ارباب!

بهش دست نزنید! مال منه.







شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]


هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۰-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.