امتیازات جلسه سوم (آخر) 
هافلپافرودولف لسترنج: 2 + 4 + 2 + 1 = 10خیلی به سختی راضی شدم امتیاز کاملو بدم. زودباش برو تا پشیمون نشدم.
گابریل تیت: 1 + 4 + 2 + 1 = 9یک امتیاز کم کردم چون خواسته بودم یکم بیشتر در مورد ظاهر جانورتون توضیح بدین.
پومانا اسپراوت: 2 + 4 + 2 + 1 = 10خوب بود.
نیوت اسکمندر: 1 + 4 + 2 + 1 - 2 = 7همونی که به گابریل هم گفتم.

+ دو امتیاز از جمعت کم کردم چون اصلا مشخص نبود مرغ طوفانت کوچیک شده یا بزرگ؟ در حالی که مبحث اصلی این جلسه همین بود.
ایزابلا تینتوئیستل: 0.5 + 1 + 1 + 2 + 0.5 = 5خیلی کوتاه جواب دادی و با توجه به امتیاز سوالا انتظار داشتم بیشتر توضیح بدی. از طرفی اصلا سایز جانورت رو مشخص نکرده بودی که اصلیترین نکته تو این جلسه بود.
زاخاریاس اسمیت: 2 + 4 + 2 + 1 - 2 = 8دو امتیاز از کلش کم کردم چون هدف این جلسه پاسخگویی براساس سایز تغییر یافتهی جانور بود.
رز زلر: 2 + 4 + 2 + 1 - 1 = 9قرار بود جانور سایزی متفاوت از اصلش داشته باشه که مال تو همون ابعاد بود. اما اینقد خوب و کامل توضیح داده بودی که برخلاف بقیه فقط 1 امتیاز از کلش کم کردم.
آرتمیسیا لافکین: 2 + 4 + 2 + 1 = 10تا اینجای کلاس توضیحات تو از همه کاملتر بود! راضیم ازت.

+ تکالیفی که گفتی رو دیدم. خوشبختانه اون امتیاز هوریس اصلا برای گروهش محاسبه نشد چون دیر ارسال کرده بود، اما مرسی که گفتی!
آگلانتاین پافت: 2 + 3 + 2 + 1 = 9سوال دو 4 امتیازی بود، انتظار داشتم بیشتر توضیح بدی.
سدریک دیگوری: 2 + 4 + 2 + 1 = 10که وسط کلاس میخوابی هان؟
رکسان ویزلی: 2 + 4 + 2 + 1 = 10کامل و عالی!
ریونکلاوهیزل استیکنی: 2 + 4 + 2 + 1 = 10از ایدهی بزرگ کردن غذاش خیلی خوشم اومد!
آیلین پرنس: 1 + 4 + 2 + 1 = 9به توضیحات گابریل تیت مراجعه کن + خیلی خوب بود که زدی کشتیش! سر همین جواب بقیه سوالاتم قبول کردم.
اُفلیا راشدن: 2 + 4 + 2 + 1 = 10جواب سوال سه از همه بهتر بود.
گریفیندورجیمز پاتر: 1 + 2 + 1 + 1 = 5خیلی کم توضیح دادی. با توجه به امتیاز سوال انتظار بیشتری دارم. از طرفی به سایز جانورت که موضوع اصلی این جلسه بود توجه زیادی نکردی.
پروتی پاتیل: 1+ 4 + 2 + 1 = 9توضیحات گابریل تیت رو بخون. جدا از اون همه چیزو عالی توضیح داده بودی!
گلرت گریندلوالد: 1 + 4 + 2 + 1- 2 = 7توضیحات گابریل تیت + خوب نوشته بودی ولی من خواسته بودم سایز جانور متفاوت از اصلش باشه در حالی که داکسی تو همون اندازهای بود که باید میبود. سر همین 2 امتیاز از کل کم کردم.
اسلیتریندومینیک ویزلی: 2 + 4 + 2 + 1 = 10خوب و کامل بود.
مانامی ایچیجو: 2 + 4 + 2 + 1 = 10جالب بود، خصوصا وقتی تا اومدی انتخاب کنی همه قفسا ته کشید.
مرلین: 2 + 4 + 2 + 1 = 10عالی بود!