جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  95 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  205 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
ارسال شده در: شنبه 12 اردیبهشت 1405 16:57
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام.

خواهشمندم امیدوارم مفید واقع بشه. با هر یک نفری که تصمیم بگیره از ویرایشگر TinyMCE5 استفاده کنه مامی هلگا کلی خوش‌حال می‌شه چون خیلی سرش وقت گذاشت تا بتونه راش بندازه.

اون هدیه به اولین‌باری می‌گرده که سیستم پرداخت گالیون سایت خودکار شد و چون اولین‌بار بود انتظار می‌رفت شاید باگی داشته باشه که توضیحاتش این بود، نقل قول از دابی:

نقل قول:
پی نوشت1 : به دلیل بروز یک خطای فنی، در هنگام واریز امتیازات مقداری بین 0 تا 5 (یعنی برای خیلیا هیچی و برای بعضیا مقداری حداکثر برابر 5) از گالیون های کاربران کسر شده بود. دابی جهت جبران این موضوع به هر کاربر 10 گالیون هدیه واریز و حساب خودش رو صفر کرد. دابی بد. دابی فقیر.

که البته دابی دوبله کتک خورد و شخصا ثروتی که از حسابش خالی کرده بود رو برگردوندم بهش.
اون سفر در زمان هم... پووف... چی بگم؟ دابی می‌خواست تا 12 سال تو چشم و چال ملت بکوبه چقد دست و دلباز بوده که به همه 10 گالیون هدیه داده. دابی جنِ پُز ده.
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: جمعه 11 اردیبهشت 1405 18:20
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

سلام

هلنا خیلی ممنونم بابت پاسخگویی کاملت. بعله در اون مورد اگه کاری چیزی بود من پایه م.

همینطور ممنونم بابت راهنماییت در مورد ویرایشگر TinyMCE5. در این پست چون میخواستم عکس بذارم طبق پیشنهادت از این ویرایشگر استفاده کردم.

---

یه چیز دیگه: من بصورت اتفاقی گزینه تاریخچه تراکنش هارو در صفحه پروفایلم دیدم و در اون جا با چیزی که در عکس زیر میذارم مواجه شدم:

- ممنونم بابت هدیه (البته دلیلش نمیدونم چی بوده)

- یه سوال: بعد از آپدیت سایت به منوی مدیریت گزینه سفر در زمان اضافه شده؟ لبخند چرا 1416؟ 

مرسی

ارسال شده در: چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 17:48
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
لینک‌ها در قالب روشن:

دابی تا حالا سایت رو با قالب روشن ندیده بود که متوجه متمایز نبودن لینک شد. دابی اصلاحش کرد. [ویرایش: نکرد! سی پنل الان باز نشد... همین که باز شد اون موقع دابی اصلاحش کرد.]

در مورد شکلک‌ها:

این که حذف یک شکلک به طور کامل به هیچ وجه انجام نشد که بدیهی بود و قبلا هلنا بانو توضیح داد. دابی این رو هم اضافه کرد که ما اگر قرار بود قید میراث سایت رو زد، کلا سایت رو ریخت دور و یک سیستم جدید که برای همه‌ی حرکاتی که ما انجام داد یک ماژول و قالب آماده داشت استفاده کرد و برای هر امکان ساده و به ظاهر پیش پا افتاده، ساعت‌ها با کدها سر و کله نزد.

در مورد پیشنهاد جایگزین هم نکاتی قابل توجه بود: اول این که کدوم شکلک خوشگل و جذاب و پرکاربرد بود و کدوم یکی نبود، جز مواردی معدود، کاملا سلیقه‌ای بود! ما به سلیقه‌ی کی مرتب‌سازیش کرد؟! دوم این که الان ما برای اضافه شدن امکانات جدید به سایت وقت گذاشت و کدها رو به صورت دستی انگولک کرد. مثلا لایک که یک امکان جدید بود. نمایش تودرتو که برای جادوگران پلاس استفاده شد و یک امکان جدید بود. پرداخت گالیون خودکار و الخ. کلی پلن بعدی هم از مدت‌ها قبل لیست شد که من و سیریوس قربان به اون‌ها مشغول بود. این وسط واقعا مرتب‌سازی لیست شکلک‌ها و حذف کردن چهارتا شکلک که به نظر چند نفر ممکن بود به نظر بی کاربرد بود اما یکی دیگه ممکن بود از همون شکلک تونست یک استفاده‌ی خلاقانه کرد، هیچ امکان جدیدی اضافه نکرد و واقعا اولویتی نداشت. هرگز!

در مورد پیام ناشناس:

فعالیت پیشنهادی، به نظر دابی به نوعی یک فعالیت جانبی در زمینه ارتباط شخصی بین اعضا بود که مثلا در حالت عادی تونست توی گروه‌های شبکه‌های اجتماعی وابسته به سایت انجام شد، نه بخشی از ایفای نقش و رول نویسی. فلذا بهتر بود به جای فراهم کردن امکان انجام شدنش به صورت مستقیم از طریق سایت، از ابزارهای خارج از سایت و گروه‌های شبکه‌ی اجتماعی برای این فعالیت‌ها استفاده شد.

ذکر این نکته ضروری بود که مدیریت فنی بخیل نبود که مثلا یک آپشنی رو تونست فرت! روی سایت نصبش کرد، ولی گفت من با این آپشن حال نکرد پس بیخیال! سیستم مدیریت محتوای سایت، پایگاه داده و ... همگی مال سال‌ها قبل بود و برای هر امکان جدیدی، برای سازگار شدنش با سیستم فعلی، با قالب‌ها، به هم نخوردن بخش‌های دیگه، شلوغ نشدن و سنگین نشدن پایگاه داده، سنگین نشدن خود صفحات و کلی موارد دیگه، باید زمان گذاشت و کد نوشت و چک کرد و تست کرد و ...

این به این معنی نبود که ما گفت که پس همینه که هست و تغییری اعمال نکرد! احتمالا همگی گواه این نکته بود که در یکی دو سال اخیر به لطف تلاش‌های سیریوس قربان و هلگا بانوی فقید، به تنهایی به اندازه شونصد سال قبلی عمر سایت، سایت تغییرات فنی داشت! بلکه به این معنی بود که باید اولویت‌ها رو در نظر گرفت و به ضروریاتی پرداخت که واقعا سیستم سایت رو برای فعالیت‌های اصلیش ارتقا داد. مثلا آدم وقتی خواست ژیانش رو به روز کرد، اول براش کولر تعبیه کرد و بعد به فکر این افتاد که روکش صندلیش چه جنسی بود یا ال سی دیش تاچ داشت یا نداشت!

به هر حال این‌ها به این معنی نبود که اعضا پیشنهاد نداد! همین طرح‌هایی که الان به عنوان برنامه‌های اولویت‌دارتر ذکر شد، همگی از دل پیشنهادات اعضا بر اومد. بلکه دابی فقط خواست توضیح داد که اگر پیشنهادی انجام نشد، اعضا درک کرد و ناراحت نشد. و همچنان هی پیشنهاد داد.

دابی توی چتر هم ذکر کرد اما این جا مجددا از آستریک قربان بابت فراموش کردن پاسخگویی به پخ قربان در رابطه با یکی از این پیشنهادات عذرخواهی کرد.
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 15:07
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام.

دابی
به نظرم حالت بهتر اینه که جفتش رو با هم ترکیبی بریم (اگه که خبرنگارا پر شن. فعلا یه داوطلب قطعی و یه داوطلب احتمالی برای اصل ماجرا داریم ). چون ممکنه از طرف اعضا خبری ارسال نشه و در این صورت مدت‌ها بی‌خبر بمونیم. اما اگه دو تا سه خبرنگار داشته باشیم هم مطمئن می‌شیم که در ماه حداقل تعداد مناسبی خبر داریم و هم می‌تونیم از اخبار باقی اعضا در صورت وجود بهره ببریم.

آستریکس
تقریبا همه‌ی حرفات به امور فنی گره می‌خورد برای همین از طرف من پاسخ خاصی نمی‌تونه داده بشه جز این که مجددا تاکید کنم امکان حذف هیچ شکلکی از سایت وجود نداره (حتی اون مشابه‌ها تو پستای قدیمی ممکنه رندوم از هرکدوم استفاده کرده باشن و حذف هرکدومشون خراب کردن پست متفاوتی رو به دنبال داره). مگه این که پیشنهادات جایگزینی که دادی انجام بشه که امکان انجام یا عدم انجامش رو مدیران فنی باید مشخص کنن.

نقل قول:
اما از اونجایی که مدیریت دیده بودن نظرمو، اما جواب مناسبی نگرفتم. یعنی گرفتما. اما ایگنور شده گرفتم.

نقل قول:
خب، برای این مورد هم ایده‌ای دادم من و متاسفانه بهش توجهی نشد. اونم این بود که گفتم که برای این کار هم میتونیم یک باکس جداگانه از شکلک‌ها درست بشه. از شکلک‌هایی که چه بخاطر بی‌استفاده بودن و چه قدیمی بودنشون قراره حذف بشن، به اون باکس منتقل بشن و صرفا در نوشت ابزار قرار نگیره.

همونطور که می‌دونین همه در شرایط خاصی هستیم و سایت هم در بی‌مدیری به سر می‌بره. برای همین همونطور که قبلا هم تو پ.ن این پست اشاره کرده بودم، هرکس هر ایده‌ای داره برای این که مبادا فراموش کنه حتما بیاد مطرح کنه، اما رسیدگی به اکثر ایده‌ها (از جمله ناشناس نظر دادن که شخصا هیچ سودی تو پیاده‌سازیش نمی‌بینم) ناچارا باید تا درست شدن اینترنت و باز شدن دسترسی سایر مدیران صبر کنه.
من همونجا تو چت‌باکس در جواب به این ایده‌ت گفتم که خوبه اما به نظر میاد ندیدی. ولی اگه جوابمو دیدی و منظورت از این حرفا این بود که چرا هنوز پیاده‌سازی نشده (اگه اصلا از نظر فنی ممکن باشه که هنوز اینو نمی‌دونیم)، امیدوارم درک کنی تو این شرایط و خصوصا وقتی کارای فنی مهم‌تری برای انجام دادن هست که هنوز تو صف هستن، رسیدگی به چهار تا شکلک در اولویت پایین‌تری قرار داره.
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/9 15:10:21
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 23:28
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام.
اینجا اتاق مدیراس؟
دیدیم تو قسمت تازه‌ها زیاد پست میخوره اینجا امروز، گفتیم شاید نذری، ردای سفیدی چیزی میدن گفتیم بیایم یه سری بزنیم. یعنی درواقع در باز بود ماهم عین تسترال سرمون انداختیم پایین اومدیم.
حالاهم که اومدیم و دیدیم که خبری از نذری نیست و صرفا صحبتایی درمورد قسمت فنی و ایفایی و مدیران قدیم و جدید شده. گفتیم ماهم یچیزی بنویسیم و پست کنیم حالا اومدنمون بهر هیچی، هیچی هم نباشه صرفا.
البته حرفای تکرارین. چیز جدیدی نیستن. اما از اونجایی که مثل بردلی منم داغدارم خواستم درکنار این دوستمون دوتایی باهم دردودل کنیم تا بلکه سبک شدیمو رستگار.

خب، همینطور که گفتم، این حرفام اکثرا تکرارین و قبلا نوشته و حتی پخ شدن. منتها چون جوابی براشون دریافت نکردم، گفتم اینجا بنویسم تا بلکه بقیه ملت هم با دیدنش تشویق‌شن و ایده و نظر بدن تا شاید بهتر از ایده و نظر الان من بشه.

خب، چند تا مورد متفاوت و جدا از هم وجود داره که جدا جدا می‌نویسم.
اولیش رنگ لینک‌ها در قالب روشن سایته. حقیقتا نمیدونم شما چجوری می‌بینید. عینک من شاید رنگشون رو تشخیص نمیده ولی شدییییدا مشکل دارم توی تشخیص لینک‌ها. یعنی اگه توی پست‌هایی که لینک دار هستن توی قالب شب نگاه کنید، لینک‌ها به رنگ زرد واضح مشخصا. اما در رنگ روشن رنگ لینک‌‌ها... حتی نمیدونم چه رنگین ولی مشخص نیستن اصلا. مگه اینکه نویسنده خودش مشخص کرده باشه توی نوشتش که بدونی اونجا لینک گذاشته. و خب، طی همین مشکل خیلی بار شده که توی خوندن متن پخ‌ها، یا پست‌های مدیریت و... لینک‌هایی که توی پست گذاشته شده از دستم در رفتن.
خلاصه که بنظرم خیلی بهتر میشه اگه رنگ لینک‌ها توی قالب روشن سایت عوض شه بهتر میشه. خیلی وقته که رنگشون به این حالته، نمیدونم چرا تاحالا تغییری براشون نشده، نمیدونم فقط منم که باهاش مشکل دارم یا بقیه کاملا اوکی هستن و لینکارو می‌بینن. ولی اره دیگه.

مورد دوم، نظری بود که درمورد شکلک‌های جدید و قدیم سایت توی چتر داده بودم. هرچند که قبول دارم چتر، جای نظر دادن نبود و جاش اینجا بود، اما از اونجایی که مدیریت دیده بودن نظرمو، اما جواب مناسبی نگرفتم. یعنی گرفتما. اما ایگنور شده گرفتم. برای همین اینم جزو اوناس که می‌نویسم و شاید کس دیگه‌ای با نظر بهتر خودش ایده منو بهتر کرد. یاهم کلا ایده منو منسوخ کرد.
گفته بودم که از اونجایی که ما چندین مدل شکلک داریم، چه اونایی که استفاده نمیشه و بدرد نمیخورن، چه اونایی که از لحاظ گرافیکی جدیدتر و قدیمی ترن، معمولا شکلک‌هایی که گرافیک بهتری داشته باشن بیشتر مورد استفاده قرار میگیرن دیگه... مثلا ما چندین شکلک کپی برابر هم، از یک حالت داریم که معمولا ملت اون شکلکی که گرافیکش بهتر باشه رو استفاده میکنن. مثل: و که شخصا ندیدم کسی از اولی استفاده کنه، بجاش همه از دومی استفاده میکنن. یا مثل: و یا بازم مثل: و . می‌بینین؟ کپی همن فقط گرافیکشون متفاوته. بنظرم با حذف شدن کپی‌ها هم از شلوغی بی‌دلیل باکس شکلک‌‌ها راحت میشیم و هم جا برای اضافه شدن شکلک‌های جدیدتر که هم باز میشه. و حتی یادمه یک بنده مرلینی هم گفته بود که ایده‌ای داده که شکلک‌ها دسته بندی بشن و حس و حالت‌ها کنار هم قرار بگیرن تا ملت راحت بتونن انتخاب کنن که شخصا از این ایده‌هم حمایت میکنم.
و اما، درمورد حذف کردن بعضی شکلک‌ها که چه قدیمین چه استفاده نمیشن و... که همون موقع چتر حرفش شده بود که چون پست‌های قدیمی از این شکلک استفاده کردن و اینطوری بهم میخورن کار درستی نیست. خب، برای این مورد هم ایده‌ای دادم من و متاسفانه بهش توجهی نشد. اونم این بود که گفتم که برای این کار هم میتونیم یک باکس جداگانه از شکلک‌ها درست بشه. از شکلک‌هایی که چه بخاطر بی‌استفاده بودن و چه قدیمی بودنشون قراره حذف بشن، به اون باکس منتقل بشن و صرفا در نوشت ابزار قرار نگیره.
یعنی، دو تا باکس شکلک داشته باشیم. یکیش حاوی شکلک‌های جدید و پر استفاده و منظم شده که در دسترس اعضا و نوشت افزار قرار گرفته باشه و پستای جدید با اون نوشته بشن. و یک باکس دیگه که حاوی شکلک‌های قدیمی و بدون استفاده که دیگه اعضا بهش دسترسی ندارن و صرفا برای اینکه شکلک کامل از سایت حذف نشه و پستای قدیمی بهم نخوردن وجود داشته باشه. تونستم درست توضیح بدم؟

مورد بعدی، ایده‌ای بود که شخصا به ذهنم اومد و با مدیرکل هلنا، در میان گذاشتم و گفتم که میتونم بصورت شخصا ادارش رو بعهده بگیرم. اما از اونجایی که نیاز به کد و مدیرای فنی داشت، باید اول مطمعن میشدیم که اصلا از لحاظ فنی قابل اجراست یا نه. برای همین به مدیر فنی پخ دادم و توضیحات کامل دادم ولی بعد از گذشتن هر یکی دو دقیقه صدای اوپراتور خانمی پخش میشه و میگه شما در صف انتظار هستید، زمان انتظار شما... مرلین داند دقیقه.

خب بگذریم، ایده‌ای که داشتم، تقریبا مثل پیام امروزه که توی سایت داریم. اما متفاوت‌تر. خیلی متفاوت‌تر. ایده‌ای که داشتم مثل این میمونه که بخوایم بات چت ناشناش تلگرامی رو وارد سایت کنیم. اما یعنی چی؟ توضیح میدم.
چیزی که بنظرم جالب و فان میومد این بود که بصورت هفتگی میتونیم اجرا کنیم که یک شخصی داوطلب و انتخاب میشه. مثلا آستریکس، بصورت یک بنر در قالب سایت هم اطلاع داده میشه. و اعضای سایت میان و حرفشون رو بصورت ناشناس به آستریکس( یا هر شخص دیگه‌ای) میگن. حالا این حرف، میتونه تعریف و تمجید، انتقاد، نظر، تیکه، توهین، سوال، ابراز علاقه و... باشه. یعنی ممکنه هرچیزی باشه که یکی حرفی توی دلش داشته باشه و نخواد بصورت مستقیم به طرف بگه. یا حتی نخواد از شخص واسطه‌ای هم استفاده کنه.
و خب، همه این حرف‌ها، چه یکجا یا چه همون لحظه، بدون ذکر نام گوینده به اطلاع آستریکس میرسه.
شخصا میدونم که بغیر از کارای فنی، خود این ایده و برنامه میتونه با ایده‌های بقیه بهتر و کامل‌تر بشه. برای همین همینجا مینویسم که بقیه هم نظر بدن.
هر هفته، چه بصورت داوطلبی و چه انتخابی میتونیم به اعضای سایت پخ بدیم و ازشون دعوت کنیم تا شرکت کنند. از نظرم برنامه جالب و باحالی میشه و فکر میکنم، خیلی از ملت حرفای ناگفته توی دلشون دارن که دوست دارن بگن.

حالا، شاید من مسئولیت برنامه رو بعهده گرفتم و کاراش رو شخصا انجام دادم. اما قسمت مهم این برنامه اینه که ایا مدیرای فنی میتونن این برنامه رو به حالت اجرایی در بیارن یا نه. یعنی اینکه چجوری ملت به چی پخ بدن و یا کجا حرفشون رو بنویسن و اون حرف چجوری بصورت ناشناس دست اون شخص برسه مهمه.
شخصا روز اول وقتی با مدیرکل هلنا، صحبت میکردم اول ایدم این بود که ملت حرفشون رو به خودم پخ میکنن و من همشون رو بدون ذکر نام به خود شخص پخ میکنم. اما بعد به ذهنم اومد که خب طبیعتا طرف نمیخواد که حتی من هم بدونم که همچین حرفی رو زده باشه. بنا به خیلی دلایلی منطقیه مگه نه؟ برای همین، اینکه اعضا محدودیت و معذبیتی(درست گفتم؟) توی گفتنش نداشته باشن و راحت‌تر شرکت کنن، مهمه این چیزی که قراره حکم بات چت ناشناس رو داشته باشه مشخص بشه. برای همین کاملا این برنامه به مدیرای فنی سایت بستگی داره. اینکه آیا میتونن همچین چیزی رو راه بندازن؟ آیا اصلا سایت قابلیت همچین چیزی رو داره یا نه و...

خب، میتونم بازم موارد دیگه بنویسم. هنوز هم نظر و ایده هایی دارم که بنظرم میتونه برای سایتمون بدرد بخور باشه. اما از اونجایی که در قطعی کامل اینترنت قرار داریم. نمیخوام الکی یک ایده‌ خام و ساده بدم که بدردی نخوره و وقت مدیرا و اعضا برای خوندنش گرفته بشه. ترجیح میدم صبر کنم تا هروقت (وقت گل نی) به اینترنت دسترسی پیدا کردیم، بتونم روشون وقت بذارم و کار کنم و بعد، با دست پر بیام و مطرحشون کنم. هم توضیحات کامل باشه، هم ایده روش کار شده باشه که ارزش وقت مدیرارو هم داشته باشه.

همینا دیگه. چوخ ممنون بابت وقتی که گذاشتید و خوندید. خسته نباشید همگی.
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 21:23
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام. چون بحث غیرفنی بود، دابی الان کاربر عادی حساب شد.

در رابطه با پیام امروز، پیشنهاد دابی این بود که به جای تعیین خبرنگار ثابت، همگی تونست به عنوان شهروند خبرنگار، خبر ارسال کرد. یک سری محدودیت برای شلوغ نشدنش وضع شد که مثلا هر خبر باید حتما در رابطه با یک سوژه یا تاپیک بود، از یه تاپیک و سوژه خبر تکراری درج نشد، هر انجمن در آن واحد تعداد محدودی خبر داشت و الخ.
هر خبر هم که تایید و درج شد، حقوق مزدوری شهروندخبرنگاریش به حساب خبرنگار مربوطه واریز شد.

ویرایش: دابی الان درخواست درج تعداد بازدید رو دید. پس جوراب مدیریت رو پاش کرد و پاسخ داد: لطفا این مورد رو بیخیال شد.
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 20:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام امکان نمایش ویو های هر پست کنار لایک هاش وجود داره؟
زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو پنهان میکنن .
✦ هنر نویسندگی ✦ (آموزشی)
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 17:31
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام بردلی.

همونطور که خودتم گفتی لطفا مسائل مربوط به ایفای نقش رو در این تاپیک مطرح کن بلکه بتونیم خاطرات تلخت از گذشته رو از بین ببریم.

داشتم فکر می‌کردم مدیرای ایفای نقش کی بودن که پاسخ ندادن که یادم افتاد توی طرح تقسیم مدیریت ایفای نقش افتاده بود و هیچ مدیری بخشای کلی ایفای نقش رو گردن نمی‌گرفت.
بعد الان که بیشتر فکر کردم گفتم اگه مستقیما به طرح گالیون مربوط بوده آیا من نباید پاسخگو می‌بودم؟ و ازونجایی که در این صورت شونصد برابر بیشتر از حالت قبل شرمنده می‌شدم رفتم رو فاز انکار.

من کاملا یادمه که در این مورد بین مدیرا صحبت شد البته صحبتا فراتر از فقط جانورنما بود و تا اقلیت‌هایی مثل خون‌آشام بودن هم جلو رفته بود، ولی به نتیجه نهایی نتونستیم برسونیمش. مثلا یکی از ابهامات این بود عضوی که تازه میاد سایت و می‌نویسه خون‌آشامه یعنی دیگه نتونه خودشو خون‌آشام معرفی کنه تا وقتی که بیاد تو طرح گالیون این قابلیت رو حالا یا بخره یا از هر روشی که می‌ذاریم برای خودش باز کنه؟ اگه اصرار بر خون‌آشام داشته باشه و برای همین از سایت بپره چی کار کنیم؟ و اگه بدون توجه به این طرح بتونه خون‌آشام بشه هم که خب، سود این طرح چیه که صرفا یه اسم به پروفایلش اضافه بشه یا نشه؟ الان خیلی جزئیاتش یادم نیست ولی یادمه یه چنین موانعی مانع این شدن که به مرحله اجرایی برسیم، خصوصا که این ایده اوایل پیاده‌سازی طرح گالیون بود که خیلی سرش محتاط بودیم تا ضربه‌ای به ایفای نقش نزنه. الانم که مدیر ایفایی نداریم و متاسفانه باید تا باز شدن اینترنت و دسترسی به سایر مدیرا عقب بندازیم تصمیم‌گیری راجع به این طرح رو. شرمنده.

در مورد پیام امروز خیلی وقته که تو فکرش هستیم، منظورم از خیلی وقت حتی سال‌هاست و من خودم همیشه عاشق این بخش بودم در این حد که حسنی که خودش برای اولین‌بار ایده پیام امروزو داد و به سایت اضافه کرد، و چند دفعه مدیران دیگه هی می‌خواستن بردارن و من هی جیغ و داد می‌کردم که تو رو روونا برندارین. ولی خب به جایی رسیدیم که دیگه نمی‌تونستیم آپدیتش کنیم و چاره‌ای جز برداشتنش نبود. البته در ابتدا پیام امروز اینطوری بود که فقط سوژه‌های جذاب انجمنای مختلف رو برمی‌داشتیم و اونجا معرفی می‌کردیم تا ملت به رولیدن در اون تاپیک‌ها جذب بشن.

ولی بعدها ایده‌های تکمیلی روش رفت که به پیاده‌سازی نرسیدیم و ایده‌ای که تو دادی هم همونقد خوبه. چیزی که الان می‌تونم بگم اینه که ببینین، بلاکش رو که داریم، تو صفحه اصلی سایته. امکان ارسال خبر برای پیام امروز رو هم که داریم، از اینجا می‌شه اقدام کرد. یعنی همه‌ی مواد اولیه برای اجراش رو داریم، اما چیه که نداریم؟ خبرنگار پیام امروز!

من شخصا اصلا وقتشو ندارم که بتونم خبر برای پیام امروز بفرستم یا برای تهیه عکسا یا حتی تایید خبرا اقدامی کنم. برای همین صفر تا صدش با خود خبرنگارانه. اگه حداقل دو تا سه نفر از اعضا هستن که علاقمندن خبرنگار پیام امروز بشن به من پیام بدن. می‌تونن هر خبری از ایفای نقش که می‌خوان رو پوشش بدن. از خبری مثل گفتگو با اعضا در مورد تجربه‌ی خرید چوبدستی گرفته تا پوشش سوژه‌های جذاب ایفای نقش. برای شروع ماهی 6 خبر هم کفایت می‌کنه (بسته به این که 2 یا 3 نفر باشن می‌شه نفری ماهی 3 یا 2 خبر) ولی فراموش نکنین هر خبر نیاز به عکس هم داره که باید خودتون تهیه کنین.
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 14:35
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

گلرت گریندلوالد نوشت:
درود بر مدیران پرتلاش!

دو مورد کوچک دیدم گفتم اگر در حد عوض کردن یکی دو عدد و رقم قابل انجام باشد خوب می‌شود. یکی اینکه در قسمت «لایک» زیر هر پست ظاهرا فقط می‌توان لایک ده نفر را دید و بقیه دیده نمی‌شوند (اگر اشتباه می‌گویم اصلاح کنید.) آیا امکان افزایش این تعداد وجود دارد؟

یک مورد دیگر اینکه با جان گرفتن جادوگران پلاس، فکر می‌کنم پتانسیل بزرگ‌تر شدن بلاک آخرین پست‌های آن وجود داشته باشد.

ارادتمند
گلرت گریندلوالد

محدودیت 10 تایی فهرست لایک ها حذف شد.

برای تازه ها 5 تا هم همچین کم نبود... ولی خوب شد 7 تا که جادویی‌تر باشه و حال کنید.
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 13:28
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام

من یه پیشنهادی در مورد ایفای نقش دارم و در جریان هستم که شما جواب خواهید داد که به تاپیک طرح سوالات با مدیران ایفا باید مراجعه کنم. منتها یه مساله ای وجود داره، اونم اینکه: من مدت ها پیش، یعنی قبل از آپدیت شدن سایت، یه پیشنهادی دادم مبنی بر اینکه به پروفایل اعضا فیلد جانورنما اضافه بشه و توضیحات اضافی دیگه ای هم دادم در این مورد و اونموقع وزیر وقت گفت ایده ی خوبیه و به انجمن مدیرا انتقال میده. مدتی بعد که پیگیری کردم و گفتم چی شد پس؟ گفت که اونا هم بصورت کلی موافقن ولی اینکار منوط میشه به بعد از آپدیت سایت.

خلاصه سایت هم آپدیت شد ولی در این مورد اتفاقی نیفتاد... تا اینکه من دوباره این پست رو هفت ماه پیش در تاپیک طرح سوالات و ... با مدیران ایفا فرستادم ولی به این پست هم هیچ جوابی داده نشد و طبیعتا من کلا بیخیال قضیه شدم. ولی چیزی که باعث شد دوباره بیام اینارو بگم اینه که یه پیشنهاد جدید در مورد ایفا به ذهنم رسیده که دوست دارم مطرحش کنم ولی از اونجایی که در تاپیک ارتباط با مدیران ایفا قبلا تجربه بدی داشتم گفتم بیام اینجا بگم شاید بهتر باشه:

الان دیدم هلنا تاپیک چوبدستی گستران رو آپدیت کرده و کلی چوبدستی جدید و باحال گذاشته. چقدر حق انتخاب!
و البته دیدم که بلاک اطلاع رسانیش هم فعال کرده و غیر از اون بازوی دیگه اطلاع رسانی به نام روزنامه صدای جادوگر هم وجود داره که در صورت لزوم چه برای این آپدیت بزرگ، چه هر اتفاق دیگه ای لینک ها و توضیحات کلی در اون قرار میگیره. منتها من یه چیز جدید به ذهنم اومد که خواستم بگم، ببینید خوبه یا نه:
حقیقتش اینقدر از این کار هلنا خوشم اومد که داشتم با خودم فکر میکردم اطلاع رسانی های فعلی ممکنه حق مطلب رو ادا نکنه و اعضا رو نتونه درست تشویق به فعالیت در تاپیک کنه. حالا چه کار دیگه ای میشه کرد؟ مثلا اینکه: یه نفر شناسه ریتا اسکیترز رو بگیره یا اینکه اصلا با شناسه فعلی خودش و به عنوان خبرنگار افتخاری(که بعدا میتونه دائمی) بشه مسئول تاپیک روزنامه پیام امروز . حالا یه نفر، یا اصلا یه تیم خبری.

بعد هر اتفاق مهمی در سایت میفته که ارزش داره، مثل همین آپدیت چوبدستی ها یا ایونت های مختلف یا فعالیت های بین گروهی یا مسابقات کوییدیچ یا هاگوارتز یا ... حتی سوژه های جدید جالب تاپیک های خاک خورده رو... این شخص یا تیم خبری پوشش بدن و یه لینک هم در بلاک اطلاع رسانی اون رویداد قرار بگیره با این عنوان: پوشش خبری روزنامه پیام امروز. حالا چه جوری پوشش بدن؟ فرضا در همین مورد چوبدستی ها بیان با آخرین افرادی که سه مرحله رو با موفقیت پشت سر گذاشتن و چوبدستی گرفتن مصاحبه کنن و بگن از نظر شما تجربه خوبی بود یا بد؟
(الان غیر از چوبدستی ها، سوژه جدید خوابگاه مدیران هم باحاله)

همین ممکنه اعضای دیگه رو تشویق کنه که اونا هم به اون فعالیت بپیوندن. مثلا اگه از من این سوال رو میپرسیدن، جواب میدادم که مدت ها بود این سبک در نوشتن رو تجربه نکرده بودم. این سه مرحله و این سبک نوشتن باعث شد به زوایایی از شخصیت ایفای نقشم پی ببرم که تا الان و بعد دو سال هنوز متوجهش نبودم. در کل باحال و لذتبخش بود.

مرسی