بله آلبوس جان شما از همون موقع بازگشایی مجدد سایت این پیشنهادارو میدادی، مقصر من و امثال منن که رسیدگی نکردیم. البته بعضی موانع هم بود مثلا همین بخش اخبار و گالری و اینارو گفتم. اما در هر صورت گذشته ها گذشته و الانو باید دریابیم. که بعدا افسوس الآنو نخریم. بنظرم تو همین تاپیک صحبت کنیم بهتر از نحوه برخورده. چون نحوه انگار نفرین شده و بحثای اونجا آخرش به دعوا ختم میشه.
اما در مورد پیشنهادات شما:
بترتیب بیایم پایین:
شاخه ی ظاهر سایت:1) کاملا موافقم ولی نمیتونم طراحی کنم.
2) اینو قبلا استرجس هم گفته بود. من که در اولین فرصت آزادی که گیر بیارم روش کار میکنم و سعی میکنم درستش کنم.
3) اینم خوبه میشه براش بلاک زد.
4) اصلا میتونیم یه بلاک باسم یادگاران مرگ در صفحه اصلی بزنیم و هم مورد سوم و قبلی رو شامل بشه و هم همین موردو.
شاخه ی انجمن:1) ایده خوبیه منتها قسمت سختش جایزه شه. بنظر من بجای جایزه نقدی، بیایم یه بلاک تو هوم پیج بذاریم و همیشه برنده هارو با ذکر اسم(اگه خودشون بخوان) و شناسه و آواتار تو صفحه اصلی بذاریم که همه ببینن. بعدم این رنک بهترین نویسنده ایفای نقشم یا یه رنک مناسب دیگه م بشون بدیم.
2) میشه یه بلاک درست کرد که هم مورد قبلیو شامل بشه و هم این موردو. میتونیم یه شورای داوری تشکیل بدیم که اینا هر هفته بهترین رول رو انتخاب کنن و ما معرفی کنیم.
کل سایت:1) این منوط به اجرای موارد قبلی و جواب دهی اوناس. یعنی فعالیت به یه حدی برسه که نوشتن خبرنامه و وقت گذاشتن براش ارزش داشته باشه.
2) اینم خوبه فقط وقت آزاد و چند تا عضو پای کار میخواد

3) هووم ویدیویی؟ نمیدونم والا

4) اینم مثل مورد شماره دوم
5) اینا یه خرده پر طمطراق و سخت و وقت گیر میشه. کار خودته آلبوس جون

6) اینم عالیه. فقط نیرو میخواد دیگه.
در کل:خیلی پیشنهادات خوبی بودن. من که در اولین فرصت آزاد درست حسابی که گیر بیارم اوناییشون که عملیه و میتونم انجام میدم. بقیه شونم یواش یواش درست میکنیم.
مضاف بر اینا اون بلاک شروع هوم پیج هم که گفتم اصلاحش میکنیم و جدیدا در انجمن مدیرا یه بحثی کردیم در مورد ادغام و جمع و جور کردن چند تا از انجمن های سایت. الان دیگه این پست خیلی طولانی میشه اونم بعدا همینجا میذارم که در موردش صحبت کنیم.
البته همونطور که واضحه همه اینا منوط به موافقت بقیه مدیرام هست. من از بقیه مدیرا خواهش میکنم اگه نظری دارن به جای انجمن مدیرا همینجا بگن که بقیه اعضام در جریان باشن و بتونیم به یه نتیجه ای برسیم. مثلا همین پیشنهادات آلبوس که با ما در میون گذاشت خیلی خوب بودن و اگه تو انجمن مدیرا فقط میخواستم بحث کنیم طبیعیه که نظرات آلبوسو نمیفهمیدیم.
به مری فریز باود:
در مورد اینکه گفتید مگه انجمن مدیرا خصوصی نیست؟:
من فقط پست خودمو کپی کردم و مورد خاص و محرمانه ای هم نبود فقط خواستم شماهام در جریان باشید و بحثامون فقط محدود به انجمن مدیرا نشه.