سلام بر پروفسور وارنر!
1. تحت چه شرایطی تخمی که به شما داده شده شکسته میشه و حیوون داخلش به دنیا میاد؟ (3 امتیاز)شرایط که چه عرض کنم ... چند تا تاپیک دنباله دار زمان میبره تا تخممون شکسته بشه و حیوونش بیرون بیاد. این تخم با صبر کردن یا ضربه زدن و یا حتی با پرت کردنش از بالاترین نقطه بالاترین طبقه بالاترین ساختمان بالاترین قله بالاترین کشور هم نمیشکنه. نمیدونید چه سختی هایی کشیدم.
اول: رفتم پیش هاگرید و بعد از دادن وعده غذایی یک هفته هاگوارتزم و با کلی خواهش و التماس و ... ، تونستم ازش یه صفحه راهنمایی بگیرم.
دوم: بنا بر راهنمایی های بدتر از مکر و فریب هاگرید، به تنهایی به اعماق جنگل ممنوعه رفتم و یه گیاه نایاب رو در اعماق تاریک جنگل و در حضور موجوداتی همچون فنریر و امثال اون، با زور شمشیر کمک شنل هری بدست آوردم.
.
.
.
بیست و سوم: به برگه ای که هاگرید برام بدون غلط املایی نوشته بود نگاه کردم و طبق اون برای گرفتن یک معجون به یه ساختمونی رسیدم که طبقه اول پر از گرگینه بود و طبقه دوم مملو از اسید و طبقه سوم پر از تمساح و ... وقتی که بعد از دو سال به طبقه آخر رسیدم دیدم که هیچی نیست ... به برگه نگاه کردم و دیدم که نوشته خیلی آدم شوخ طبیعیه و اون معجون فقط در اورست پیدا میشه.
.
.
.
نود و نه: دیگه رسیده بودم آخر صفحه ... با خوشحالی رفتم اون کار رو هم انجام بدم که دیدم نوشته که باید هر چی از سرتاسر
کهکشان جمع کردم با هم قاطی کنم و بزنم به پوست تخم ... در اینصورت شاید تا صد سال بعد حیوون این تخم بیرون بیاد.
حالا هم دنبال یه وقت مشاوره با اسلاگهورن هستم تا بهم بگه چطوری با کشتن هاگرید، واسه خودم هورکراکس بسازم.
2. غذای مناسب حیوون شما در دوران طفولیت چیه؟ چرا؟ (2 امتیاز)از اونجایی که در قسمت قبلی متوجه شدین که این حیوون تا چه حد میتونه مهم باشه، پس باید کلی بهش رسیدگی بشه تا بتونه بازدهی لازم رو داشته باشه.
یک عدد میز طویل پر از غذای هاگوارتز که هر چیزی بصورت نامحدود در اون یافت میشه رو براش با بهترین کیفیت آماده میکنیم ولی میز و غذا ها رو میندازیم توی طبقه آخر همون ساختمونی که هاگرید از روی شوخ طبعی بهمون نشون داد. حالا شاید بپرسین که چرا؟ خب معلومه ... بچه باید تربیت شه ... بچه باید بفهمه چه سختی هایی براش تحمل شده ... باید بفهمه زندگی سخته ...

اگه هم دوست نداشت میتونه لینی یا گشنه پلو با خورشت دل ضعفه بخوره.
3. نقاشیای از تخمتون در حالتی که هنوز نشکسته (1 امتیاز)، و در حالتی که شکسته شده و جانورتون به دنیا اومده بکشین. (4 امتیاز) حتما باید سایز تخمتون تو نقاشی مشخص باشه. معیار مقایسه رو من بذارین. یعنی سایز تخم رو در حالتی که کنار یه پیکسی قرار گرفته مشخص کنین.پروفسور ... ما سر کلاس هنر خودمون رو به تشنج میزنیم تا دبیر یه خورده دلش بسوزه بخاطر نیاوردن تکلیف زیر 10 نده ... البته هیچوقت جواب نمیداد ... بخاطر همین زدیم به طور غیر مستقیم پاش رو شکستیم ... اون هم دیگه سر کلاس مون نیومد ( این موضوع واقعیت دارد

) ... گفتم در جریان باشید .
مگه حتما باید تخم بزرگ باشه تا حیوونش بزرگ دربیاد؟