از دوستان تقاضا میکنم که یه کم روی نظر ها فکر کنند.بعد در جهت نقضش گام بردارند.
نظر تکمیلی:(توجه:به شدت روی این نظرم ایستاده ام).شکی نیست که باسیلیسیک موجودی بوده که سالازار در مدرسه مخفی کرده.یه جایی یادمه خوندم که ققنوس نیز توسط گریفیندور به مدرسه آورده شده(دقت کنید که ققنوس علامت گروه گریفیندور نیست).یک موجودی داریم به اسم ماهی مرکب دریاچه.از اونجایی که از واژه ی دریاچه استفاده میکنیم،این ماهی غول اسا باید در همان دریاچه پرورش پیدا کرده باشه و البته باید به یاد داشته باشیم که این کار نمیتوانسته مخفیانه صورت گرفته باشه.زیرا اینجا خبری از تالار اسرار نیست که در مخفی داشته باشد و بشود مخفیانه دست به عملی زد.این دریاچه در مقابل دید همه قرار داره.
اخیرا رولینگ یه اشاره ای به ماهی مرکب داشت.هرچند لحنش کمی تمسخر آمیز بود اما اشاره ی او به ماهی مرکب(به نظر من)،داره یه مدرکی رو در اختیار بقیه میذاره.
قطعا اجازه ی پرورش چنین ماهی را به یک دانش آموز نمیدهند.من حدس میزنم که این ماهی توسط یکی از موسسان،در دریاچه پرورش یافته باشه.اگر این حدس درست باشه ،سه موسس در هاگوارتز ،موجود جادویی دارند.عقل حکم میکنه که موسس دیگری نیز موجودی را به هاگوارتز اورده باشه.
حالا میرسیم به شعار هاگوارتز.از وقتی که این شعار را شنیدم،همیشه در فکرش بودم که چه معنایی میتونه داشته باشه و چه ربطی به هاگوارتز داره؟
شعار اینه:هرگز یک اژدهای خفته را قلقلک نده.
من میگم که شاید در جایی از هاگوارتز یک اژدها خفته باشد.وقتی انقدر بزرگه که توانسته یک باسیلیسیک را در خودش مخفی کنه،قطعا میتواند مکانی را برای مخفی کردن اژدها داشته باشه.
و اما اینکه چرا لباس های سه دوست پاره اند.باز هم شما را به کاور کودکان هدایت میکنم.همان طور که مونالیزای عزیز و سایر دوستان پیشتر اشاره کرده اند،عکس کاور کودکان مربوط است به بانک جادوگری.و تمامی شواهد هم همین را نشان میدهد.لباس های سه دوست در آنجا نیز پاره است.به نظر من اینان از بانک جادوگری با همان لباس های پاره خارج شده و سوار بر اژدها به سوی مکان دیگری میروند.که به احتمال زیاد آن مکان دره ی گودریگه.
دو حالت داره یا اینا از هاگوارتز با اژدها به سمت بانک جادوگری میرن و پس از برداشتن جام هافلپاف ،بانک را ترک میکنند..یا همان طور که پرفسور کوییرل عزیز گفته،اینا در همان بانک اژدها را خفت میکنند

حالا ممکنه که شما بپرسید که چرا غیب و ظاهر نشده اند و با اژدها سفر میکنند.شکی نیست که در بانک جادوگری نمیتوان غیب و ظاهر شد.در دره ی گودریک هم نمیشه غیب و ظاهر شد
دلیل:
یه فلش بک میزنم به زمانی که ولدمورت به جیمز و لیلی حمله کرد.بهترین کار این بود که خود دامبلدور در محل ظاهر شود و هری را پیدا کند.اما هاگرید را مسئول این کار کرد.تنها دلیل عاقلانه اینه که دره ی گودریک نیز همانند قلعه ی هاگوارتز محافظت شده باشه.دامبلدور چون نمیتوانسته در محل ظاهر بشه،به هاگرید ماموریت داده.هاگرید هم وسیله ی نقلیه ی سیریوس را گرفته و با سرعت به سمت دره ی گودریک رفته.
یک نکته برای اثبات محافظت شده بودن آن دره:وقتی پدر و مادر هری متوجه میشوند که ولدمورت به دنبالشان هست،در آن دره ساکن میشوند.
ویرایش ناظر در مورد نظراتت:
ویرایش بوقی در مورد ناظر:

[b][size=small][color=660000]گریه میکردم که کفش ندارم،یکی را دیدم ، پا نداشت[/c