شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
مدیران عزیز لطفا مقاله من را که فرستادم تایید کنید.فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه اگر داره لطفا برای باک بیک عزیز بگو تو پیغام. یکی که من برای هری پاتر یه پیغام دادم اگر میشه جوابشو بدین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
مدير محترم سايت سلام : باعرض خسته نباشيد خدمتتان عرض كنم كه يك خبر خيلي محرمانه و بسيار مهم برايتان دارم . ولي همانطور كه خودتان فرموديد پيام شخصي را نبايد در ديد عموم گذاشت خواهش ميكنم بفرماييد چگونه با شما ارتباط برقرار كنم و به شما پيام شخصي بزنم .خيلي ممنون ميشم به نفع شما هم هست . باور كنيد كه خبرم خيلي مهم ، ضروري و فوري است . خواهش ميكنم حرفم را باور كنيد من قصد مزاحمت ندارم . خيلي هم جدي ميگويم . لطفا مرا راهنمايي كنيد . سپاسگذارم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ارني مك ميلان در 1385/4/23 21:13:59
آنقدر شكست خوردم تا شكست دادن را ياد گرفتم . ناپلئون بناپارت
بابا این چه وضعشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته بودید تا ساعت 24 روز 22 وقت داریم جادوگر ماه رو انتخاب کنیم اما الان ساعت 14:10 بستیدش . آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونیم که اگه یه مدت کوتاهی رو تو سایت فعالیت نکنی ( روز لینکی کلیک نکنی ) از سایت خارج میشی و باید دو باره لاگین کنی . این موضوع زمانی مشکل ساز میشه که یه پستی نوشتی طولانی و وقتی که ارسال میکنی از سایت خارج میشه و پستت هم از بین میره . حالا میخواستم بپرسم میشه این زمان رو بیشتر کنید تا بتونیم بهتر کار کنیم اینجوری اعصاب آدم قاطی میشه یهو بیست خط تایپ کردی بعد اون نوشتت رو از دست میدی میدونم که میشه تو برنامه دیگه ای تایپ کرد بعد تو باکس کپی کرد و بعد ارسال ولی اینطوری فکر کنم راحت تریم تا تو خود باکس تایپ کنیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چیزی به نام خوشبختی وجود ندارد زیرا که آرزوی تحقق نیافته باعث رنج می شود و تحقق آن هم جز دل زدگی ثمری ندارد ( شوپنهاور )
سلام بابا مديران عزيز دوباره چي شده؟ تمام تاپيك ها قرمز شده به طور مثال تاپيكي كه آخرين پستش مال 1 ماه پيشه قرمز شده... در همين فروم تاپيك مشكل ناگهاني خارج شدن از سايت قرمز شده...اين طوري واقعا بده!!! فرم ها كه ديگه به جاي سه تا شده 2 تا!!!(همون فرمهاي Dhml رو منظورمه) خواهشا رسيدگي كنيد!!!
ارادتمند استرجس پادمور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/4/23 11:17:19
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
ارنی عزیز می دونم که این کار مدیراست ولی باید بهت بگم تو این سوال رو توی پرسش های همگتنی هم مطرح کردی من واقعا در عجبم(شگفتا!) تو اول باید بری توی تاپیک لیست شخصیت ها ویکی از شخصیت هایی که گرفته نشده رو بگیری. بعد بری توی تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید و در مورد اون شخصیت توضیح بدی.و توی اون توضیحاتت هم گروهی رو که می خوای بنویسی. خیلی ساده است امتحان کن.
کاربر زیر یه پیام شخصی به من زده و توش یه فحش بسیار زشت نوشته از اونجایی که من با این فرد که حتی یه پست هم تو سایت نزده هیچ ارتباط یا آشناییتی ندارم احتمال میدم که ممکنه برای افراد دیگه ای هم این پیام رو زده باشه یا با توجه به شماره یشناسش ممکنه با یه شناسه ی دیگه هم تو سایت عضو باشه و شناسه یجدید رو فقط برای ایجاد مزاحمت و خرابکاری باز کرده باشه