ترینهای هفتگی جادوگران بعد از یک سال دوباره راه افتاد!
یه سری نکات ریز هستن... لطفا بلند بخونین بغل دستیاتونم بشنون!

۱. از رنک منک خبری نیست! دور همیه و فقط واسه شناسایی بچههایی که هر هفته به نوعی "ترین" هستن. (اونایی که رنک میخوان برن واسه خودشون درست کنن، اصن به من چه؟ هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنما.. گفته باشم

)
۲. جون هر کی دوست دارین به خودتون رای ندین! خداییش حرکت ضایعیه... منم دیکتاتور میشم این گل به خودیا رو حساب نمیکنم اصن!
۳. ترینهای هفتگی هر هفته ۵ شنبه و جمعه برگزار میشه (من اگه یادم رفت، یکی جغد بزنه تا یادآوری بشه... حافظه در حد دوری در جستجوی نمو

) و شنبه نتیجهاش اعلام میشه. شاید بشه از بعضی بندها واسه انتخابات ماهیانه هم استفاده کرد ولی هدف اصلی غیر از خنده که همیشه باید باشه

شناسایی بچههاییه که اون هفته بیشتر زحمت کشیدن (حتی تو چت باکس

) و شاید زحماتشون دیده نشده.
۴. واضحه یا اینم بگم که معیار انتخاب فعالیت همون هفته است فقط؟ خب بابا... چرا لنگه کفش پرت میکنین؟

خب .. خب ... خب... حوصله خودمم سر رفت، بریم سر اصل مطلب... من رایهای خودمو نوشتم تا بهتر متوجه بشین چی میگم!
۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰-۰
آواتار هفته: باری ادوارد رایان (هافلپافی کله زحمی با شال گریف ندیده بودیم.. دیدم و شاد شدیم از این حسن سلیقه!

)
محل زندگی هفته: مورفین گانت

از ت متنفرم غریبهی نزدیک! دیبی؟ ایز دت یو؟
امضای هفته: کلاوس بودلر.. Everything happens for a reason... بدون شرح!
خندهدار ترین جملهی هفته: این تیکه از پست یوآن ابرکامبی تو آیینهی ویزنگاموت.. البته بیشتر از یه جمله است ولی موقعیتش حسابی منو خندوند

نقل قول:
...خنگ ساز فقط سه متر با او فاصله داشت. در حالى كه خم شده بود و نفس نفس ميزد، جيغ زد:
- ايستوپ! 
خنگ ساز در فاصله ى دو مترى اش روى هوا ترمز زد. قيافه ى گنگ و مبهمش با ته مايه اى با نام "تعجب" همراه بود. يوآن پس از تمام شدن وقت استراحتى كه درخواست داده بود، راست شد و دوباره با صداى رسايى فرياد زد:
- آزاد! 
تعقيب و گريز از سر گرفته شد. از اين طرف به آن طرف.. از اين كوچه به آن كوچه!...
حکیمانهترین جملهی هفته: ایضا آیینهی ویزنگامت (چیه خب ما اونجا حبس شدیم

) از ویولت بودلر:
نقل قول:
کافیست به خاطر بیاوری..
آنچه میخواهی برایش بمیری..!
پست طنز هفته: بازم مورفین گانت که سر به تنش نباشد! - آزکابانپست جدی هفته: مجددا ویولت بودلر - بند موجودات خطرناک - بخصوص به خاطر پایان پستش!
فعالترین عضو هفته: همم.. الادورا بلک!
صفر کیلومتر هفته: سالی آن پرکس!
بافرهنگ چت باکسترین عضو!
هفته: آیلین پرینس!
بیفرهنگ چت باکسترین عضو!
هفته: گفتین رای به خودی نمیشه؟

,پس من به دلورس رای میدم که زد مشاعرههای من و آلیس تو چت باکس خصوصیو منهدم کرد!