بحث ترکیب رنگدر مورد حرف هاتون که بحث ترکیب رنگ و اینارو مطرح میکنید، خودمم موافقم. ترکیب رنگ هرچی که قراره بشه، باید از این رنگ آبی در بیاد. چند ساله همین آبی مونده. چیزی که من از شما میخوام اینه که دقیقا اون ترکیب رنگ دلخواه خودتون رو بگین. هر کسی ترکیب رنگ دلخواهشو بیان کنه لطفا. اینطوری دقیقا میشه فهمید به چی علاقه دارین. صرفا اینکه فقط بگین ترکیب رنگ باید جذاب باشه، کافی نیست. ترکیب رنگ دلخواهتون رو بگین تا حداقل بفهمم منظور دقیق تون چیه.
محدودیت زوپسدر مورد زوپس همه میدونیم که محدودیت داره. اما از طرفی هم ما دو نفر از پشتیبان های زوپس فارسی رو به عنوان مدیر در سایت داریم. هری و آناکین. اگه این دو دوست عزیزمون بیان و نگاهی به نظرات و خواسته های من بندارن در اینجا، بهتر متوجه میشین که چه مواردی عملی هستن و چه مواردی عملی نیستن.
در نظر داشته باشیم که زوپس اوپن سورسه و میشه خیلی در کدهاش دست برد تا قالب و صفحه رو تا حدودی به شکل دلخواه در آورد. مواردی هم که عمدتا یک قالب نسبتا خوب (مثل قالب فعلی جادوگران) رو به یک قالب خیلی خوب و عالی تبدیل می کنه، بیشتر موارد زمینه ای و عکس هستن. مثلا بلاک های حاشیه چپ و راست سایت رو نگاه کنید.
همشون

رو به عنوان یک نماد بالای عنوان بلاک دارن و محتوای بلاک فقط روی رنگ نیلی زمینه نشون داده میشه. اما در بلاک های مرکزی ما می بینیم که طرح برج هاگوارتز و ماه و ابر و اینها وجود دارن. چیزی که توی طرح خودم بهش پرداختم این بود که به بلاک های حاشیه هم یک محیط زمینه ای دادم. نه اینکه مثل قالب فعلی فقط رنگ باشه.
اینه که زوپس از نظر تصویری خیلی راه داره تا روش کار بشه و تصویر هم می تونه پذیرای کد باشه. حتی میشه نواحی مختلف یک تصویر رو لینک گذاری کرد.
لوگولطفا نظراتتون رو در مورد لوگوی سایت بگین. لوگو ثابت ما

بوده همیشه. به نظرم باید همین باشه. بیشتر بیاین اینجا و نظراتتون رو در مورد لوگوی بالای سایت بگین. منظورم زمینه لوگو هست. الان در همین قالب و خیلی از قالب های دیگه و قبلی سایت، یک سمت بالا لوگوی اصلی سایته و قسمت دیگه یه آیتم هری پاتری. مثلا در قالب فعلی در سمت دیگر قلعه هاگوارتز و درخت و ابر رو داریم. نظر خودتون در این موارد بگین لطفا.
در نمونه ای که من طراحی کردم، کلا اون بالا رو چیز متفاوتی در نظر گرفتم. یعنی فضای بین دو قسمت چپ و راست که الان رنگ آبیه فقط و طرحی نداره و در اون تبلیغات گوگل قرار میگیره رو من اصلا در اون بنری که درست کردم، در نظر نگرفتم. به جاش طرح اژدها رو گذاشتم در وسط. با این حالت جایی برای تبلیغات گوگل در اون بالا نمی مونه و تبلیغات گوگل باید به نوار در پایین ترین نقطه صفحه منتقل بشن یا در قسمتی دیگر قرار بگیرن. این مورد هم میتونه مزیت باشه و هم میتونه یک اشکال تلقی بشه.
در گوشه دیگه هم که دست سه برادر در مورد یادگاران مرگ دیده میشه توی طرح من. که یکی چوبدستی الدر رو داره. یکی سنگ مردگان و یکی هم شنل که برگرفته از طراحی های کتاب بیدل قصه گو هست.
----------------------
افزونه

هم به نوعی باید در حالت های مختلف به ستون یا حاشیه بلاک ها اضافه بشه. نماد چهار گروه مهمه که نشون داده بشه. در مورد این هم نظری بدین که اصلا خوبه این یا چیز مشابه به این اضافه بشه به قالب ؟ (مثل نظر رز) یا اینکه میگین نیازی نیست قالبی باشه که به همه گروه ها تعلق داشته باشه و فقط هری پاتری و جادویی باشه ؟
---------------------------------------------------------
هنوز بعد از این همه پست چرا کسی نیومده و توصیفی مفصل از ایده و رنگ بندی و چمیدنم طرح های دلخواهشو ارائه نکرده؟ اصلا مثال تصویری هم نیاز نیست فعلا در حقیقت. همون توصیف شما هم نشون میده چی مورد علاقه تونه.