هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

اخبار > جانوران شگفت‌انگیز دو: جنایات گریندل‌والد > فراخوان جذب بازیگر و مشخص شدن بخشی از سیر داستانی فیلم جانوران شگفت‌انگیز 2

فراخوان جذب بازیگر و مشخص شدن بخشی از سیر داستانی فیلم جانوران شگفت‌انگیز 2

ارسال شده توسط لینی وارنر در ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | ( : 749)

پاترمور اعلام کرده است که به دنبال جذب پنج بازیگر نوجوان برای ایفای نقش در سری دوم فیلم جانوران شگفت‌انگیز است که در سال 2018 اکران می‌شود. این پنج نقش متعلق به نیوت اسکمندر، لتا لسترنج، گلرت گریندل‌والد، آلبوس دامبلدور و شخصیت جدیدی به نام سباستین است.

بر این اساس اعلام شده است که در جستجوی سه بازیگر 13 تا 16 ساله برای سه نقش نیوت اسکمندر، لتا لسترنج و سباستین هستند. برای نقش آلبوس دامبلدور و گلرت گریندل‌والد نیز بازیگرانی با سنین 16 تا 18 ساله مد نظر است.

با توجه به این فراخوان بخش‌های جدیدی از سیر داستانی فیلم جانوران شگفت انگیز 2 قابل حدس شد. همان‌طور که می‌دانیم در فیلم اول جانوران شگفت‌انگیز لتا لسترنج بعنوان دوست نزدیک نیوت اسکمندر که روابط احساسی‌ای بین آن‌ها در جریان بود معرفی شد. حال با توجه به سنین مورد نیاز برای بازیگران این دو نقش، به نظر می‌آید که شاهد نمایشی از روابط این دو در دوران تحصیل نیوت در هاگوارتز خواهیم بود. فراموش نکنید که علت اخراج نیوت اسکمندر از هاگوارتز لتا لسترنج بود و به نظر می‌آید که در فیلم دوم علت اخراج نیوت و حقیقت رابطه‌ی او با لتای اسرارآمیز را خواهیم فهمید.

قبلا رولینگ اعلام کرده بود که در پنج‌گانه‌ی جانوران شگفت‌انگیز شاهد رابطه‌ی پیچیده‌ی آلبوس دامبلدور و گلرت‌ گریندل‌والد خواهیم بود. حال با جذب دو بازیگر نوجوان برای این دو به نظر می‌رسد بالاخره پرده از دوئل بزرگ دامبلدور و گریندل‌والد که موجب کشته شدن آریانا دامبلدور می‌شود برداشته می‌شود، ماجرایی که برای اولین‌بار در کتاب هری پاتر و شاهزده دورگه به آن اشاره شد.

اما نکته‌ی قابل توجهی که در جذب این پنج بازیگر وجود دارد این است که شرکت در تست بازیگری این پنج نقش برای تمام نوجوانان با اجازه‌ی کار در بریتانیا آزاد است. این اولین بار نیست که برای جذب بازیگر در فیلم‌های دنیای جادویی هری پاتر این اتفاق رخ می‌دهد. بلکه نه‌تنها فیت وود-بلگرو(Faith Wood-Blagrove) بازیگر نقش مادستی بربون در فیلم اول جانوران شگفت‌انگیز و زیستگاه آن‌ها از این طریق انتخاب شده است، بلکه ایوانا لینچ هم از بین 15000 داوطلب برای ایفای نقش لونا لاوگود در سری فیلم‌های هری پاتر به همین شکل انتخاب شد.

با این تفاسیر باید دید این پنج بازیگر نوجوان خوش‌شانس چه کسانی خواهند بود و در قسمت دوم فیلم جانوران شگفت‌انگیز تا چه حد شاهد آشکار شدن جزئیات وقایایی خواهیم بود که تا به الان تنها کلیت آن را می‌دانستیم.

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲