هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

اخبار > بازی های ویدیویی > انتشار اولین تریلر بازی هری پاتر: رمز و راز هاگوارتز

انتشار اولین تریلر بازی هری پاتر: رمز و راز هاگوارتز

ارسال شده توسط لایتینا فاست در ۲۹ دی ۱۳۹۶ | ( : 463)

اولین تریلر کمپانی جیم سیتی برای بازی هری پاتر: رمز و راز هاگوارتز منتشر شد. این بازی فرصتی به شما می‌دهد تا زندگی‌ به عنوان دانش‌آموز هاگوارتز را تجربه کنید. شما می‌توانید در کلاس‌ها شرکت کنید، وردها و طلسم‌های متفاوتی را یاد بگیرید، دوست و دشمن پیدا کنید؛ و بدون هیچ فشاری زندگی خودتان در هاگوارتز را آغاز کنید.

این اولین تریلر منتشر شده از بازی هری پاتر: راز هاگوارتز است:

این بازی موبایل که بخشی از بازی پرتوکی برادران وارنر است از شما دعوت می‌کند تا در دهه 1980 به تحصیل در هاگوارتز بپردازید و چیز‌هایی را تجربه کنید که در داستان‌های هری پاتر مورد علاقه‌تان بوده؛ حالا چه طلسم‌ها و وردها یا کلاس‌های هاگوارتز و یا حتی شخصیت‌ها و خیلی چیز‌های دیگر باشد. اگرچه خود هری آنقدری سن ندارد که خودش در هاگوارتز در حال تحصیل باشد؛ ممکن است با تعدادی از دانش‌آموزان و کارکنان قدیمی مدرسه، مثل پروفسور مک‌کونگال، بیل ویزلی و یا نیمفادورا تانکس مواجه شوید.

تجربه ایفای نقش در هاگوارتز به شما اجازه می‌دهد تا شخصیت خودتان را بسازید، چهره‌ و مشخصات ظاهری مختص به خودتان را داشته باشید و تصمیمات کلیدی‌ای بگیرید که داستانتان را می‌سازد. تریلر برای ما یادآور جمله‌ی دامبلدور است که میگفت: انتخاب هایی که ما میکنیم شخصیت واقعی ما رو مشخص میکنه. حتی فراتر از مهارت‌ها و توانایی‌هامون.

همانطور که بازی ادامه پیدا می‌کند، آموزش‌های شما در هاگوارتز، مهارت‌های جادویی‌تان و البته رابطه‌یتان با شخصیت‌های دیگر هم ادامه می‌یابد. پس بهتر است تا تصمیم‌های درستی بگیرید و از آن‌ها مطمئن باشید.

بازی هری پاتر: راز و رمز هاگوارتز سال دیگر در گوگل پلی، اپل استور و سایت آمازون در دسترس خواهد بود.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحه‌ی فیسبوک، صفحه‌ی توییتر و یا سایت این بازی مراجعه کنید. همین طور برای دیدن بازی‌های بیشتری که در آینده منتشر خواهند شد، نگاهی به سایت بازی‌های پورتکی بندازید.

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲