هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

اخبار > جی.کی.رولینگ > آغاز مسابقه طراحی و تصویرسازی وبسایت نسخه فارسی ایکاباگ

آغاز مسابقه طراحی و تصویرسازی وبسایت نسخه فارسی ایکاباگ

ارسال شده توسط حسن مصطفی در ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | ( : 1624)

همانند وبسایت نسخه انگلیسی داستان ایکه‌باگ، سایت جادوگران نیز در وبسایت فارسی ایکاباگ این داستان مسابقه نقاشی و تصویرسازی برگزار می کند. خانم رولینگ از مخاطبان خود خواسته بود ایکه‌باگ را تصویرسازی کنند و تصاویر منتخب را هم در صفحه‌ی توییتر خود منتشر می‌کند. حالا سایت جادوگران این مسابقه را برای شما خوانندگان فارسی‌زبان برگزار می‌کند.

تمامی تصاویر ارسالی خوانندگان فارسی این داستان در گالری سایت جادوگران و همچنین از طریق اکانت توییتر این سایت، با نام خود کاربر و با هشتگ مدنظر خانم رولینگ منتشر می‌شود. به ارسال کنندگان نقاشی‌های برتر جوایزی تعلق خواهد گرفت. جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از جزئیات مسابقه به صفحه مسابقه در وبسایت فارسی داستان ایکه باگ مراجعه کنید. علاقه مندان جهت شرکت در این مسابقه می توانند از هر تکنیک و ابزار نقاشی همانند مداد/مدادرنگی، مداد شمعی، قلمو و آبرنگ، طراحی دیجیتال، و یا سایر موارد استفاده نمایند.

شایان ذکر است که علاوه بر این مسابقه، مسابقات کتابخوانی و فن فیکشن نویسی با موضوع ایکه‌باگ نیز توسط سایت جادوگران برگزار خواهد شد.

مارسی
فرستاده‌شده در تاریخ: ۱۴۰۰/۲/۳ ۱۱:۵۴  به روز‌شده در تاریخ: ۱۴۰۰/۲/۳ ۱۱:۵۴
عضویت از: ۱۴۰۰/۱/۲۰
از: قلعه هاگوارتز
پیام: 31
ممنون از زحماتتون
HarryFatima
فرستاده‌شده در تاریخ: ۱۳۹۹/۴/۹ ۲۰:۴۴  به روز‌شده در تاریخ: ۱۳۹۹/۴/۹ ۲۰:۴۴
عضویت از: ۱۳۹۹/۳/۱۰
از:
پیام: 26
 تشکر
خیلی ممنون ولی کاش مسابقه فن فیکیشن نویسی با موضوع هری پاتر هم میزاشتن نمیشه مسابقه فن فیکیشن نویسی با هری پاتر هم بزارید؟
herminy
فرستاده‌شده در تاریخ: ۱۳۹۹/۳/۳۰ ۱۱:۰۶  به روز‌شده در تاریخ: ۱۳۹۹/۳/۳۰ ۱۱:۰۶
عضویت از: ۱۳۹۸/۱۲/۲۳
از: تور قوز اباد