هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان داستان های شگفت انگیز هری پاتر

اخبار > جانوران شگفت‌انگیز 3 > شروع فیلم‌برداری جانوران شگفت‌انگیز3!

شروع فیلم‌برداری جانوران شگفت‌انگیز3!

ارسال شده توسط تام جاگسن در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ( : 185)

در پی گزارش های اخیر که خبر از شروع فیلم‌برداری جانوران شگفت انگیز3 در اکتبر امسال می‌داد؛ بالاخره جود لا (1)، بازیگر نقش دامبلدور جوان در این مجموعه، تایید کرد که فیلم‌برداری این قسمت در استدیوی لیوزدنِ شرکت برادران وارنر (2) آغاز شده است. لا در مصاحبه خود با برنامه تونایت شو با میزبانی جیمی فالن (3)، جایی که با ریش دامبلدور جوان و چهره او حاضر شده بود، اعلام کرد که تاریخ هدفِ شروع تولید دقیقا زمانی بود که در ماه مارچ قرنطینه به علت ویروس کرونا آغاز شد. قسمتی ای مکالمه جود لا و جیمی فالن رو در ادامه مشاهده می‌کنید:

نقل قول:

جیمی فالن: این ریش برای... الان داری جانوران شگفت انگیز رو فیلم‌برداری می‌کنی؟ جود لا: تازه شروع کردم. قرار بود قبل تر، اگه اشتباه نکنم زمانی که لندن قرنطینه شد شروع کنیم. در نتیجه هممون از قبل آماده بودیم، صحنه آماده بود، همه آماده رفتن بودن، تمرینات نمایش انجام میشد و همه مجبور شدیم برای قرنطینه به کشورای خودمون برگردیم. و در نتیجه صبر می‌کردم. خیلی موقع‌ها بود که با خودم فکر می‌کردم "آم... می‌;دونی، شاید ریشارو زدمشون و بعدا دوباره گذاشتم در بیاد." ولی نمی‌تونستم دوباره توی دوهفته درشون بیارم، می‌دونی؟ جود لا اضافه کرد: بهتون میگم چه کارایی می‌کردم. از آخرین باری که دامبلدور رو بازی کردم، مطمئناً کلی موی خاکستری درآوردم. بنابراین این شکلی بودم که" واو، دیگه لازم نیست چیزی اونجا بذارن، همش خودمم."
قسمت سوم به کارگردانی دیوید یتس (4) ساخته خواهد شد و بازیگران این مجموعه شامل ادی ردماین (5) در نقش نیوت اسکمندر، جود لا در نقش آلبوس دامبلدور، و جانی دپ (6) در نقش گلرت گریندلوالد به همراه ازرا میلر (7) [کریدنس/اورلیس دامبلدور]، الیسون سودل (8) [کویینی گلدشتاین]، دن فاگلر (9) [جیکوب کوالسکی]، کترین واترستون (10) [تینا گلدشتاین] و جسیکا ویلیامز (11) در نقش پروفسور اولالی هیکس؛ خواهند بود. این قسمت همچنان برای اکران سینمایی در نوامبر 2021 برنامه ریزی شده است.
***
1.Jude Law 2.Warner Brothers, Studios Leavesden 3.The Tonight Show Starring Jimmy Fallon 4.David Yates 5.Eddie Redmayne 6.Johnny Depp 7.Ezra Miller 8.Alison Sudol 9.Dan Fogler 10.Katherine Waterston 11.Jessica Williams 12.Professor Eulalie “Lally” Hicks

Newton.scamander
فرستاده‌شده در تاریخ: ۱۳۹۹/۷/۱۹ ۱۰:۴۹  به روز‌شده در تاریخ: ۱۳۹۹/۷/۱۹ ۱۰:۴۹
عضویت از: ۱۳۹۹/۶/۹
از: رنجی خسته ام که از آن من نیست !
پیام: 128
 نیوتشون
ببینید! یک نظریه که شاید نه تنها شخص بنده دارم بلکه شاید خیلیا داشته باشن. رولینک فقط داره ادامه داستان مینویسه!همین ! فقط یک ادامه که اسم رولینگو از یاد نبرن.آخه به داستان فرزند نفرین شده دقت کنید ، اصلا به نظر من خلاقیتی به کار برده نشده ! همون همیشگی بوده ! یکی که از پسر برگزیده بودن خسته شده و یک دوست پیدا میکنه که نمیخواد تو دردسر بیفته ولی اسکروپیوس رو مثل شخصیت رون ویزلی ساختن ووفادار به دوستیشونه. فیلم های جانوران شگفت انگیز هم توسط رولینک نوشته نشده و دو نویسنده اونو نوشتن. کتابشو آره نوشته شده ولی هیچ موقع کتاب شبیه به فیلم نبوده ! همه میدونن . و این قاعده از جانوران شگفت انگیر مستثنی نیست.همینطور که رولینگ گفته کتاب سوم ازمن نیست! (:
MELINAABEDI
فرستاده‌شده در تاریخ: ۱۳۹۹/۷/۲ ۱۶:۱۷  به روز‌شده در تاریخ: ۱۳۹۹/۷/۲ ۱۶:۱۷
هافلپاف، محفل ققنوس
عضویت از: ۱۳۹۹/۵/۱۵
از: کتابخونه ی هافلپاف! ):
پیام: 355
 جانواران شگفت انگیز
... شاید احتمالش هست مطمئن نیستم شایدم باشم اصلا چرا باید حرص اینو بخورم؟ ولی جدا من هنوز دوش رو ندیدم چه بسا سه! (جدا از شوخی)
Aein1384
فرستاده‌شده در تاریخ: ۱۳۹۹/۶/۳۰ ۸:۲۷  به روز‌شده در تاریخ: ۱۳۹۹/۶/۳۰ ۸:۲۷
هافلپاف، محفل ققنوس
عضویت از: ۱۳۹۹/۱/۱۱
از: وقتی که ناظر بشم....
پیام: 305
 جانوران شگفت انگیز
به شخصه فکر میکنم این فیلم قراره گند بزنه.

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۳۹۹-۱۳۸۲