پاسخ به: ستاد انتخاباتی روبیوس هاگرید
ارسال شده در: دوشنبه 7 تیر 1400 15:24
قطعا چیزی که حاج هاگرید میگه درسته و انتظارات متناقض و دخالت های زیاد توی امور هم دیگست که باعث رخ دادن خیلی از کدورت ها، لفت دادن ها میشه. از طرفی وزیر اختیاری نداره و باید کارهایی که ازش انتظار دارن انجام بشه و از طرف دیگه ازش کار جدید میخوان. موزه ای که اهمیت اصلی رو توی این سایت داره از وزارت منتقل شده به ویزنگاموت که خب علنا نیمی از کارهای وزارت میخوابه و اهمیت وزارت به صرف انتخاباتش خلاصه میشه چون بیاید صادق باشیم، هر کسی میتونه نیو سوژه و رول بزنه و نیازی به نظارت و مدیرت این قضیه نیست، چه بسا که نظارت روی این مسئله خلاقیت رو میاره پایین!
از اونجایی که به بنده ستادی داده نشد و حرفایی که یکساله نگه داشتم رو نمیتونستم بزنم در جای مناسب، ستاد دابش گلمون رو به خاطر حق کپی رایت استفاده از عکسم انتخاب کردم که یه سری صوبتا بکنم. مدیریت با انتخاب افرادی خاص برای نظارت مخالف بودن، پنهان کاری هم بسه مشکل همین موزه بود. فردی رو در کابینم برای این پست انتخاب کردم که بر اساس جهالت خودم و اعتماد به انتخاب وزرا و مدیرهای قبلی بود، اما گویا کدورت های شخصی و غیرشخصی پیش اومده ورق رو برگردونده بود.
من به عنوان وزیر نالایق که هیچکاری نکرده شناخته میشم و درسته، کاری هم نکردم. زمانی که یکی از مدیر ها درخواست خروج از تیم مدیریت رو میده به علت ناظر موزه و اینکه چرا من قبل از انتخاب اون فرد، از اون مدیر گرامی سوالی نکردم و پشت بند این اتفاق مدیر دیگه ای بسیج میشه که این داشمون نباشه منم نیستم، مجبور میشم ناظر موزه رو عوض کنم تا دابشای گلمون تیم مدیریت رو رها نکنن، مشکل اینجاست که کسی علاقه ای به این پست نداره و افرادی که خواستار اخراج ناظر قبلی بودن الان برنامه ای ندارن برای جایگزینی.
خلاصه صحبت این هست که بیاین تقصیر ها رو گردن خودمون نندازیم، گردن کس دیگه ای هم نندازیم، انتظاری از هم نداشته باشیم، توی کار هم دیگه دخالتی نکنیم و کلا بیاید هیچ کاری نکنیم!
#هیچ_کاری_نکنیم
every fairytale needs a good old-fashioned villain
حاجیت بازی رو بلده 
حاجی بودیم وقتی حج مد نبود...