جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 تیر 1387 08:44
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

این بیشتر جنبه ی پیشنهاد داره تا سوال !!

باب، بارتی تو ما رو کشتی !! در بسیاری از اوقات، پست هایی رزروی که می زنید رو پاک نمی کنید! چرا؟ ( کو این شکلکه که موهاش رو می کنه !! )

1. مهمترین فعالیتی که در سایت انجام دادی، چی بوده؟

2. دو نفر از اعضایی که در ابتدای عضویت باهاشون آشنا شدی!( اون دو تایی که اول از همه بودند رو بگی به نظرم بهتر باشه.)
پ.ن: لازم به ذکره که من نبودم، ملت حالا میگن می خواسته اسم خودش رو هم بیاره وسط!!)

3.بهترین ناظری که دیدی کی بوده؟

4.خنده دار ترین پست طنزی رو که فرستادی کی بوده، در چه تاپیکی بوده و لینکش رو هم بدی بد نیست!

5. دیرترین ساعتی که تا به حال توی سایت آن شدی کی بوده؟( 2 بعد از نصفه شب؟؟، 12 شب؟؟) ( و برای چه کاری؟)

6. بهترین سرگرمی ات در زندگی چیه؟( لزومی نداره تیریپ پاچه خارگی بگی جادوگران! هر چی خواستی می تونی بگی !!!)

ممنان...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 3 تیر 1387 23:23
نمایش جزئیات
آفلاین
اَآآآآآآآآآآآآآآآآآآ... من تا حالا اينجا رو نديده بودم!

سوالات:
ربط بارتي و پاچه خواري در چيه؟

هدف بارتي از ويرايش شعر تو امضاي دامبل چيه؟ تقليد؟ عقده حقارت يا...

ايا اين درسته كه به بارتي ميگن پرسي شماره دو!!!؟

داداش ارزشي بارتي كيه؟

بارتي كه انقدر عاشق گيريفه، چرا نميره گيريف؟!

آيا اين درسته كه بارتي يه شناسه ساخته پا شده اومده هافل جاسوسي?

گمونم هيچ كدوم از سوالام پرسيده نميشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: دوشنبه 3 تیر 1387 19:17
نمایش جزئیات
آفلاین
بارتي عزيز سوالاي منم اينه:

1- از اين همه وقتي كه ميذاري براي نت و جادوگران چقدر انتظار نتيجه داري و در كل هدفت از اين همه صرف وقت چيه؟

2- نظرت در مورد ارزشي ها چيه؟

3- براي چي يه شخصيت مطابق با هووم شايد اينطور بگم بهتر باشه چرا بارتي كه يه شخصيت مذكر هست رو انتخاب كردي؟

4- تا حالا دلت خواسته جاي مديران يا ناظرها باشي؟

همينا...
خيلي ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img align=left]http://panmedi.persiangig.com/DA/Modereator.p
ارسال شده در: دوشنبه 3 تیر 1387 16:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال من اینه
چه جوری از پس هزینه های اینترنت بر میای؟ و چه قدر وقت برای جادوگران می زاری؟

در ضمن توصیت به بقیه اعضا چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 3 تیر 1387 16:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

شاخه ای برای مصاحبه با اعضا هست توی بخش مقالات ! ولی به نظرم نیازی نیست ! اون شاخه برای این ایجاد شد که مصاحبه هایی که سامانتا میگذاشت و طولانی بود و همشون پشت سر هم بودن باعث دیر لود شدن صفحه نشن ! اینجا که این مشکل رو نداریم ، پس نیازی نیست

مهمان برنامه بعدی قلم پر : بارتی کراوچ

* یکی دو روز فرصت هست برای اینکه سوالاتتون رو از این کاربر بپرسید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 1 تیر 1387 00:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرسی جان !

فکر کنم اولین بارمه اینجا پست می زنم ، ولی می شه گفت مصاحبه ... مصاحبه که نه ، پرسش و پاسرخ ها رو می خوندم .

حالا بگذریم ... یه ایده ای به ذهنم رسید که به مقالات سایت هم کمک می کنه . به اینصورت که پس از اینکه مثلا شخص x به سؤالت جواب داد از طریق یک نفری برای مقالات در یک شاخه مخصوص قرار بگیره .
مثلا شاخه ای با نام "سؤال از اعضا" یا "پرسش و پاسخ" یا هر چیز دیگه ای ...

در هر صورت خودت یه نگاهی بکن ببین کجا بهتره ، کمک خواستی خبرم کن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 31 خرداد 1387 15:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

ممنون از شرکتت ، کامل جواب دادی و باعث شد که هر کسی اینجا رو خونده بیشتر باهات آشنا بشه ، یه چند تا مورد رو دوست دارم نقل قول کنم و یه سری چیز بگم

نقل قول:
من اون موقع که اتفاقا کلمم داغ بود نظرامو علنی گفتم...البته الان که فکر میکنم واقعا از بسته شدن چندتاشون متاسف میشم

من هم اوایل با بسته شدنشون مخالف بودم ، ولی الان که بیشتر فکر میکنم میبینم واقعا برای رفتن دو تاشون که واقعا بی نظیر بودن از اینجا متاسفم

نقل قول:
در مورد ناظر شدنم هم بعد یه مدت فک کنم یکی دو ماهی میشد که رفتم هافل کوئیرل گفت به بلیتی که گفته مایلم ناظر اصلی و هاگزمید بشم یا نه؟جواب بدم

دقیقا ! خیلی لازم بود زدن این حرف چون نیاز داشتم یه چیزی در این مورد مطرح کنم ، دوستانی که در مورد اینکه کدوم گروه برن یا نرن ، انتخاب اولشون هافلپاف هست عموما ، چون قبلا با یکی از اعضای این گروه حرف زدن و اونا هم که روحیه و اینا ... مهم نیست حالا ، در هر صورت به من میگن که اگر به هافلپاف بریم خیلی زود پیشرفت میکنیم و از این حرفا ! باید بگم که همینطوره ، کسی که میره توی یه گروهی مثل هافلپاف که اعضای کمی داره ولی فعالیتش یه مقدار بیشتر از راونکلاو و در حد اسلیترین هست ، باعث میشه که بیشتر توی دید باشه ، البته فقط برای مدیران انجمن ، زودتر میتونه مسئولیتی رو بگیره ، ولی هیچ وقت نمیتونه پیشرفت بیشتری بکنه و در نظر همه اعضای سایت پیشرفت کرده به نظر بیاد ! عموما این خصوصیت برای گریفیندور هست که هر کسی که واردش میشه ، چه پیشرفت کنه و چه نه ، بیشتر توی دید میاد و همه بعد از یه مدتی میشناسنش !

نقل قول:
اگه بعضی وقتا جو نگیرتش و نزنه به سیم آخر عضو قدیمی و خوب و واقعا فعالیه که پتانسیل بالائی هم داره

لطف داری عزیزم ، فقط اینکه بعضی وقتها برای اعضایی که یه مقدار فعالترن و بیشتر در جریان امور ، لازم میشه که جوگیر بشن و بخوان بزنن به سیم آخر و بحث کنن و این موارد ! و گرنه که سایت واقعا روی هوا میمونه

نقل قول:
شکسپیر میگه:بجای دسته گل بزرگی که بعد از مرگم روی تابوتم میذاری یه شاخه از آن را الان بهم هدیه کن

واقعا حرف قشنگی زدی ، حتما در اولین فرصت توی مسنجرم سند تو آلش میکنم ، واقعا تحت تاثیر قرار میده آدمو

نقل قول:
غیر از جادوگران تو چه سایتائی فعالیت میکنی؟

هوووم ، من اصولا توی هر سایتی با هر موضوعی یه فعالیتی دارم ، ولی خوب بعد از جادوگران ، سایت های مربوط به زوپس ، جوملا ، نورمن گارد و سایت خودم

نقل قول:
کار جالبیه،اگه سوالات سر راست تر باشه بهتر

اگر بیشتر توضیح بده بهتره ، چطور سر راست تر باشه ؟ من واقعا متوجه نشدم

نقل قول:
لیلی اوانز

قبلا با لیلی اوانز توی صندلی داغ گریفیندور مصاحبه کردم ، در کل نمیخوام با گریفیندوری ها اینجا مصاحبه کنم چون ممکنه چیزهایی بگن که به نظر سایر گروه ها جالب نیاد ، ولی خوب ، خوب شد گفتی ، توی گریفیندور با لیلی اوانز ، پرفسور کوییرل و هری پاتر مصاحبه کردم و اگر موافق باشن پست سوالات رو میزنم و میگم که خودشون مجددا اون پستی که اونجا زدن رو اینجا بفرستند .

ممنون
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 31 خرداد 1387 08:45
نمایش جزئیات
آفلاین
1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟

علی،20، 22/12/66،قم،تهران،دانشجوی کاردانی سخت افزار کامپیوتر

2- چه زمانی ، چطور و توسط چه کسی با هری پاتر و سایت جادوگران آشنا شدی در واقع دلیل این آشنایی چی بود ؟ و اینکه فکر میکنی چقدر جادوگران و هری پاتر توی زندگیت تاثیر داشته ، ارزشی داشته برات و اینکه الان پشیمون هستی از این آشنایی یا نه ؟ فکر میکنی جادوگران و هری پاتر تا کی ماندگار و پا بر جا هستند ؟

سوم راهنمائی امتحان نهائی رو که دادم و معدلمم خیلی خوب شد و خیالم راحت شده بود یکی از دوستام کتابای هری رو بهم معرفی کرد،یه چیز میگم یه چیز میشنوی خیلی فاز داد خدائی فرض کن با معدل عالی امتحاناتو پشت سر گذاشتی،هنوز تو سنی نیستی که مسئولیت خاصی به گردنت باشه،بعد بشینی با فراغ بال و روی کاناپه و زیر باد کولر تو تابستون هری پاتری رو بخونی که از نظر سنی شخصیت اولش نزدیکی باهات داره و همینطور از بعضی جهات دیگه کتاب و تو به حدی همذات پنداری داشتی باشی با کتاب که همش منتظر باشی یه جغد بیاد یه نامه از هاگوارتز برات بیاره!هر چند زهی خیال باطل،البته جالبیش این بود که کتابفروش خنگ به جای کتاب اول کتاب دوم رو به من داد و من بعدش کتاب اول رو خوندم و بعد کتاب سوم که اومد اونو خوندم!

جادوگران خیلی تو من تاثیر داشت از لحاظ بالابردن توانائی تطبیق و سازش با جمع و محیط،بدبین نبودن،زود قضاوت نکردن و کینه ای نبودن و...

هری پاتر فک کنم حداقل یه نسل بعدم بتونه جذب خودش کنه منتها ممکنه بعدا زیر حجم عظیم کتابها و فیلمها و کنسول ها و..گم بشه

جادوگرانم بنظرم تا موقعی که بتونه اعضای جدید جذب کنه یا اعضای ثابت و قدیمیشو نگه داره پابرجا میمونه

3- آنتونین دالاهوف ! یکی از مرگخواران لرد ولدمورت ! دلیل اینکه این شخصیت رو انتخاب کردی چی بود ؟ همینطوری اولین شخصیتی بود که توی لیست بهش برخوردی یا کسی معرفی کرد یا ... ؟ چقدر طول کشید تا این شخصیت تائید شد و تائید کنندش توی معرفی شخصیت چه کسی بود ؟

وقتی از گریف رفتم ذهنیتم این بود که حالا یه شخصیت سیاه بگیرم ببینم میتونم بهتر باش فعالیت کنم یا نه و هم اینکه پوز گریفیارو بزنم ...اسکاور(اون موقع دامبلدور بود) تائیدم کرد

4- همین الان من بهت میگم که همه شخصیت هایی که در هری پاتر و سایت وجود داره آزاده و تو هر کدوم رو که مایل باشی میتونی انتخاب کنی و باهاش فعالیت کنی ! چه شخصیتی رو با چه دلیلی انتخاب میکنی ؟

خوب ببین من اون موقع که این شخصیت رو برداشتم با ایده تجربه یه شخصیت جدید و پوز زنی بود ولی دیگه گذشت اون موقع ها اون عضو تازه واردو لولو برد،الان چیزای دیگه ای و اصلا خود فعالیت برام مهمه البته کتمان نمیکنم که خود شخصیت دالاهوفو بیشتر از همه دوس دارم باش اُخت شدم دیگه

5- فعالیت سایت در زمان عضویتت چطور بود و حال حاضر رو چطور ارزیابی میکنی ، از لحاظ فعالیت ، امکانات ، مدیران ، چهره و هر چیزی که مد نظرت هست

من تازه وارد که بودم زیاد جو میگرفتم،از طرفی اولین تجربه فعالیتم تو فروم همین جادوگران بود و طول کشید تا با فرهنگ فروم و جو سایت و فعالیت درست کردن آشنا بشم از لحاظ سایت هم بنظرم الان سطح کیفی رولها و فعالیت بالاتر رفته

6- بهترین و بدترین اتفاقی که آنتونین دالاهوف در سایت تجربه کرده چه چیزی و چه زمانی بوده ؟

بهترین این بود که قبل از اینکه شناسه دالاهوفو بگیرم و متظر بودم تا اسکاور تائید کنه با شناسه قبلم درخواست مرگخواری دادم که تا دالاهوف تائید شد بارون خون آلود(لرد اون موقع)تائیدم کرد خیلی هیجان زده شدم چون بارون اون موقع آخر ابهت و مدیریت و اینا بود و لردیت خیلی برازنده ش بود من حال کردم واقعا مرگخوارش شدم،بدترینش این بود که بعد یه مدت فعالیت فک کنم بخاطر امتحانا بود که دو هفته سایت نیومدم و برگشتم دیدم جا تره و لرد رفته و بجای بارون لرد جدید اومده خیلی ضدحال خوردم

7- بهترین بخش یا بهتر هست بگم بهترین تاپیک سایت از نظرت کدوم تاپیک هست ؟ تاپیکی که هر دفعه که وارد سایت میشی نا خود آگاه به سمتش میری و دلیل این جلب شدن به سمتش مسئولیتی که در قبال اون تاپیک داری و یا دیدن بروز بودنش در لیست پاسخ های جدید نباشه

اگه پست جدیدی هم زده نشده باشه من حداقل روزی یه بار صفحه اصلی انجمنهای اصلی و جادوگری و لندن رو میبینم

8- چه تاپیک هایی در سایت زدی و از نظر خودت مفید ترینش کدوم بوده ؟ اگر دوست داری لینک بده

چندتائی در مورد بحث در مورد کتابها بود،سه تا هم فک کنم رول نویسی بود که اتاق تسترالها بهتر از همشون گرفت ولی شخصا جزیره برمودا تو مطالب اشتراکی رو خودم بیشتر دوس دارم که نمیدونم اصلا پاک شد یا نه

9- بصورت اتفاقی برات بلیتی میرسه که در اون گفته شده به دلیل فعالیت مناسبت در انجمن ها ، از طرف مدیران به عنوان کاندید مدیریت انجمن قرار گرفتی ، موافقی این دسترسی بهت اضافه بشه یا نه ؟ جوابت در این صورت چی هست ؟ و بعد از اینکه انتخاب بشی ، چه برنامه های مدیریتی ای داری که برای سایت مفید هست ؟

آره قبول میکنم...بهترین برنامه اینه که فعالیت رو برای اعضا و بخصوص تازه واردا راحت کنیم و بشون سخت نگیریم(البته منظور بی قانونی نیستا چون اگه قانونی نباشه همون بهتر که اصلا صورت مساله پاک شه)...در مورد انجمنای ایفای نقش هم اولین کار که ادی ماکای بهم یادآوری کرد کوتاه نویسیه تا اعضا راحت ادامه بدن باید فرهنگشو جا انداخت...دیگه الان چیزی بذهنم نمیرسه هر چند خیلی کارا میشه کرد

10- یه سوال کلی دارم در مورد انجمن ها ، به نظرت در حال حاضر و با وضع فعلی که فقط انجمن مدیران تا حدودی خصوصی هست ، چه لزومی داره که باز هم انجمن هایی مثل گروه های هاگوارتز و محفل و مرگخواران خصوصی بمونن ؟ انجمن هایی که حتی اعضای تازه وارد هم در رول هاشون از اطلاعات درونش استفاده میکنند

ببین صورت مساله رو که نمیشه پاک کنیم و بگیم اصلا قید انجمن خصوصی رو بزنیم،باید رویه غلط رو اصلاح کرد
البته سوالت معترضه بود و به مطلب خوبی اشاره کردی

11- قبلا فعالیتت در حوزه انجمن ها خیلی بیشتر بود و پست های بیشتری ازت میدیدیم ، ولی در حال حاضر این فعالیتت خیلی کمتر شده ، به خاطره نظارتت هست یا ... ؟ و اینکه قرار هست همیشه همینطور بمونه یا تغییری توش به وجود میاد

آره نظارت یکی از عوامل اصلیشه ولی بعضی وقتام خیلی وقت فراغت گیر میارم که اگه رولای تاپیکی جذبم کنن یا ایده ای داشته باشم بصورت رول مینویسم و خیلی وقتام فعالیت نمیکنم ببین معلومم نمیکنه ها مثلا بعد چند وقت یهو این ایده اتاق تسترالها بذهنم رسید و توش خودمم پست زدم ولی در کل صد درصد دیگه مثل اول فعالیت نخواهم کرد چون اشباع شدم...اینم که گفتی همیشه اینطور میمونه یا نه باید بگم با این وضعیت سنیم و اینکه باید جدیتر وارد بازار کارشد فک کنم اگه کمتر نشه بیشتر نمیشه

12- ما الان چند سبک برای رول نویسی داریم ... طنز ، جدی ، بیناموسی و تلفیق این سه ! از بین این سبک ها کدوم رو بیشتر برای نوشتن ترجیح میدی و کدوم رو برای مطالعه کردن ! میخوام در مورد هر کدوم از این ها نظر بدی که فکر میکنی کدومش با ارزش تره از نظر خودت یا به هنر بیشتری برای نوشتنش نیاز هست ؟

طنز رو ترجیح میدم

13- جادوگران یه دفعه بسته میشه و اثری ازش باقی نمی مونه ، چی کار می کنی و چه اقداماتی انجام میدی؟!

تو این چند روزی که بسته بود همش فک میکردم یه گمشده دارم انگار یه چیزی تو زندگیم کم بود...اقدامات هم والا چند روزی صبر میکنم اگه درس نشد با مدیرا صحبت میکنم دلیلشو میپرسم و میگم من هر طور بتونم کمک میکنم برای باز شدنش ولی صد در صد طناب دار سفارش نمیدم

14- تاریخ تولد یکی از اعضای سایت ؟ بهترین دوستانت در سایت چه کسانی هستند و اینکه دوست داری به چه کسانی آشنا بشی که نیستی

خود سیریوس گفت دیگه:14 آذر
بهترین:چارلی..جدیدا هم دنیس و سیریوس و خودت
درمورد قسمت سوم هم تا حالا بش فک نکردم

15- هوووم ، هر کسی زمانی که تازه عضو سایت شده مشکلات زیاده داشته در سایت ! حالا میخواد نویسندگی باشه یا حتی کار با موارد ابتدایی انجمن و سایت ! چه کسی در این زمینه راهنماییت کرد تا پیشرفت کنی ؟

هیشکی

16- انتخابات ترین ها یکی از پر طرفدار ترین انتخابات جادوگران هست که بصورت هر دو ماه یک بار در سایت برگزار میشه ! کم پیش میاد کسی که حقش هست رنکی ، اون رو بگیره ! اصولا رنک ها به افرادی میرسه که دوستان بیشتری دارند ، هر چند در پست اول انتخابات گفته میشه ، از روی فعالیت رای بدید نه دوستی ! این انتخابات رو چطور ارزیابی میکنی و نظرت در موردشون چی هست ؟ با توجه به اینکه کم پیش اومده که توشون شرکت کنی . و اینکه نظرت چیه در مورد اینکه میبینی افرادی که یک سال هیچ حضور داخلی و خارجی ! ای ندارن در سایت ، لاگین میکنند و رای میدن و خدا نگهدار تا انتخابات بعد ؟ و اینکه میخوام برای هر یک از عناوین ، بهترین ناظر ، بهترین نویسنده رول ، بهترین نویسنده هری پاتری ، جادوگر ماه و زننده بهترین ایده یک نفر رو معرفی کنی !

ترین ها خز شد دیگه من دوره قبل شرکت نکردم اصلا البته به خودم توی انتخاب بهترین بحث کننده تو دور دوم رای دادم البته تک و توک پیش میاد که حق به حقدار میرسه و ترین ها رسالت اصلیش یعنی تشویق اعضا رو برای فعالیت بهتر و درست انجام میده

17- فکر نمیکنم اصلا توی جو وزارت بوده باشی و اونجا فعالیتی داشته باشی ، ولی خوب میخوام ببینم نظرت در مورد اون بخش چی هست ؟ همینطور کاندیداهای وزارت و شخصی که انتخاب شد و اینکه فکر میکنه چقدر توی سایت تاثیر داره و وزیر فعلی میتونه تغییراتی در رول پلیینگ ایجاد کنه یا نیاز به شخص دیگه ای هست ؟

تو زمان کالین سعی کردم یه خرده قاطی شم که تجربه خوبی نبود این دفعه هم دو تا پست تو ستادها زدم...برای وزیر جدید آرزوی موفقیت میکنم

18-چند ماه گذشته تعدادی از اعضای انجمن شناسشون بسته شد و به سمت سایت های دیگه ای رفتن ! نظرت در مورد اون اتفاق چی بود و فکر میکنی چه کسانی مقصر بودند و اینکه به نظرت مدیران انجمن کار درستی کردند با بستن شناسه ایشان یا نه ؟ چه نظری در این باره داری ؟

من اون موقع که اتفاقا کلمم داغ بود نظرامو علنی گفتم...البته الان که فکر میکنم واقعا از بسته شدن چندتاشون متاسف میشم

19-میخوام اعضا ، ناظران و مدیران فعلی رو نقد کنی و در موردشون نظر بدی ! اشکالات کار و نقاط قوتشون رو مشخص کنی

یکی اول باید بیاد خود منو نقد کنه البته نقطه نظرامو تو سوالای قبلت گفتم این سوال یه جورائی جمعبندی اوناس

20- قبلا ناظر تفاوت چندانی با مدیر انجمن نداشت و ارزش کار و حرفش هم خیلی بیشتر بود ولی در حال حاضر اینطور نیست . مورد دوم اینکه ، چرا انقدر کیفیت کار ناظرین پایین اومده ، چرا یه عضوی برای دریافت مجوز یه تاپیک ، یک هفته ، دو هفته یا بیشتر باید منتظر بمونه در یکسری از انجمن ها و اینکه فکر نمیکنی اگر هر کسی نظارت نهایتا دو انجمن رو داشته باشه کیفیت کارش بالاتر میره تا اینکه پنج تا انجمن رو داشته باشه و نه به کارهای معمولی انجمن برسه و نه اینکه بتونه فعالیت مفیدی از خودش نشون بده ؟

راس میگی بعضی ناظرا کم کاری میکنن...در مورد اینکه هر ناظر حداکثر دو تا انجمن باید فعالیت قبلی ناظر یعنی اینکه از پس همون دو تا خوب بر اومده یا نه و وقتی هم که میتونه بذاره در نظر گرفت بعد اگه معلوم شد واجد شرایطه بنظر من اشکال نداره بیشتر از دو تا انجمنم بش بدن...قسمت اول سوالت هم که معترضه بود و خودت گفتی دیگه من چی بگم

21- هووم ، در حال حاضر ناظر هستی ، میخوام نظرت رو در مورد نظارت بگی که چطور هست ، ناظر چه ویژگی هایی نیاز داره و چه کسانی الان این ویژگی ها رو دارن از نظرت ؟ یه مقدار در مورد ناظر شدنت بگو ، چطور شد که انتخاب شدی ، چطور بهت اطلاع دادن ، چه انجمنی رو برای اولین بار ناظرش شدی و دوست داری ناظر چه انجمنی بشی ؟

نظارت بد نیست چون بیشتر از بقیه در جریان امور سایتی و نظراتت مهمتر تلقی میشن ولی بعد از این مدتی که از نظارتم گذشته الان به چشم یه وظیفه بش نگاه میکنم...در مورد ناظر شدنم هم بعد یه مدت فک کنم یکی دو ماهی میشد که رفتم هافل کوئیرل گفت به بلیتی که گفته مایلم ناظر اصلی و هاگزمید بشم یا نه؟جواب بدم

22- هر کسی که در ایفای نقش فعالیت میکنه و رول مینویسه ، یه شخصیتی به خودش میده توی ایفای نقش ، مثلا در رول هایی که مینویسه خودش رو یک فرد مهربون ، ترسو و ضعیف ، یا خشن و قدرتمند یا ... به تصویر میکشه ، تو خودت رو یک فرد جدی به تصویر کشیدی ، دلیل این انتخابت چی بود ؟ علاقت به جدی نویسی یا ... ؟

نه علاقه به جدی نویسی که نه من اول طنز رو دوس دارم،دلیلش اینه که فک نکنم صورت خوشی داشته باشه که دالاهوف خونخوار شبیه مثلا پاپانوئل بشه اونوقت ایفای نقش زیر سوال میره

23- شخصیت های زیادی در ایفای نقش انتخاب شدند ، میخوام بپرسم که به نظرت توی سایت چه کسی بیشتر به شخصیت ایفای نقشش شبیه هست و تونسته خودش رو با شخصیتی که در ایفای نقش داره مچ کنه ؟ این رو از رول های فرد مورد نظرت تشخیص دادی یا ... ؟

تو این چندوقت بنظرم اول آمبریج بعد لرد بیشتر تو این امر موفق بودن...بعضی وقتا بخصوص توی تالار اصلی که گذارم به تاپیکای خیلی قدیمی میفته میبینم مک گونگال اون موقع هم این ویژگی رو داشته

24- تعریفت از رول نویسی چی هست و رول جادوگران رو الان در چه سطح و حدی میدونی ؟ میخوام که همینجا ، دو یا سه سطر رول بنویسی برای ما با هر موضوعی که مد نظرت هست .

رول نویسی توانائی بشکل روائی درآوردن افکار و موضوع مد نظرت هست بنظر من

هری دست آلبوس سوروس و جیمز رو گرفته و داره به سرعت به طرف سکوی نه و سه چهارم قدم برمیداره،پشت سرش جینی که لیلی همراهشه سعی میکنه از اونا عقب نمونه.هری و دو تا پسرا بسمت سکو میدوند و بهش برخورد میکنند و روی زمین میفتند!زمان گذشته و سکو بسته شده و هری نمیتونه پسراشو به قطار سریع السیر هاگوارتز برسونه...در همین لحظه توجهش به اتومبیل پرنده ای جلب میشه که در آسمان حرکت میکنه...با خودش فکر میکنه حتما رون و هوگو توی اونن!

25- میرسیم به بحث در مورد گروه ! آنتونین دالاهوفی که در اسلیترین حضور داشت ، چی شد بعد از مدت زیادی حضور در اونجا خواست تغییر شخصیت بده ، چی شد که هافلپاف رو انتخاب کرد و مهمتر از همه چی شد که مدیران انجمن موافقت کردن با تغییر گروه ؟

توی تغییر گروهم در درجه اول خودم مقصر بودم دلایل دیگه شم بیخیلش نمیگم...بلیت زدم قبول کردن

26- پنج مورد از دارایی هات در این سایت رو بگو!

دارائیم کجا بوده؟!...اگه میخوای کلیشه ای جواب بدم:دوستام،گروهم،مرگخوارا،شخصیت ایفای نقشم و بعضی رولائی که خوب نوشتمشون

27- مدیران سایت ! میخوام این گلهای سایت رو در موردشون نظر بدی ، در مورد فعالیتشون ، کارهاشون ! فکر میکنی که فعالیتشون مفید و کافیه یا نه ؟ حالا دوست داری تک تک نظر بدی ، بده ! فقط صریح و روشن بگو

یه جمع از اعضای با سابقه و خوب سایتن که همه کاراشون بدون خطا و ابراز سلیقه شخصی نیست و میتونن بهتر از این هم عمل کنن

28- نظرت در مورد این اعضا چی هست : آلبوس دامبلدور ، لرد ولدمورت ، مورگان الکتو ، استرجس پادمور ، هری پاتر و پرسی ویزلی ؟

آلبوس دامبلدور:برا ما آب نداشته باشه برا تو یکی که نون داره،کلی حال میکنی با این سوژه شدنش تو بیناموسی ...اما نظر شخصی من اینه که اگه مغرور نباشه عضو قدیمی و خوب و فعالیه

لرد ولدمورت:از اون موقع که بلاتریکس بود میشناختمش و دلیل اصلی این هم که دوس داشتم بعد از یه غیبت کبری دوباره مرگخوار بشم همین لرد بود که معتقدم این شناسه به حقدار رسیده،از فعال بودنش گرفته تا ویژگیهای شخصیتش مثل رک بودن و خشانت،که کمک میکنه بیشتر شبیه ولدمورت بشه

مورگان الکتو:بقول خودش مرگخوار زائیده شده،عضو خوبیه و آدم با شخصیتی هم هست تا اونجائیکه من دیدم...زیاد تو چشمم نبوده

استرجس پادمور:مطمئن نیستم ولی فک کنم هر جا مدیرای دیگه کاری داشته باشن و وقت نکنن به استرجس میگن انجام بده کلا کمک حال مدیراس و تو دید هم نیست،فعالیت خودشو میکنه و دو سه باری هم دیدم کوئیرل تاکید کرده بهش اعتماد داره

هری پاتر:کلی میبینه مسائل سایتو،نوع دیدش با خیلیا فرق میکنه

پرسی ویزلی:اگه بعضی وقتا جو نگیرتش و نزنه به سیم آخر عضو قدیمی و خوب و واقعا فعالیه که پتانسیل بالائی هم داره

29- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟

30- در تعدادی از میتینگ های رسمی جادوگران حضور داشتی ، این میتینگ ها رو چطور ارزیابی میکنی ، چطور هستن در کل و همینطور افرادی که توشون حضور داشتند ؟

جالبه که اعضارو از نزدیک ببینی،صرف نظر از بعضی ارزشی بازیا و کل کل ها چیز خوبیه

31- بهت الهام میشه که بیشتر از یک هفته زنده نیستی و بالاخره مرگ حق هست ! توی این مدت کم ، چه کارهایی انجام میدی ؟ البته ، این رو هم لازم میدونم بگم که عده ای فقط حرف میزنن که من کاری نمیکنم و بالاخره حقه ، ولی وقتی پزشکی بهشون میگه شما قرار هست تا 5 سال دیگه ! بمیرید ، فردای اون روز سکته میکنن و میمیرن ! حالا شاید اصلا قرار نبوده که به دیار باقی بشتابند

واقعا این حقیقت تلخ رو شنیدن سخته...الان که بش فک کردم دیدم اول از همه به خانوادم بیشتر میرسم و بیشتر بهشون محبت میکنم

32- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟ البته این رو هم در نظر میگیرم که خیلی از افرادی که به کتاب هفتم اعتراض کردند و اون رو به تمسخر گرفتند ، حتی توانایی این رو ندارند که یک پاراگراف در مورد یکی از فصل های هری پاتری بنویسند !!

اتفاقا یکی از تاپیکائی که زدم مربوط به تمام شدن هری پاتر بود و اینکه آیا احساسات مادری رولینگ توی روند کلی داستان تاثیر داشت؟مثل ایجاد مانع بازدارنده برای هری در برابر ولدمورت با فدا شدن لیلی یا کشته شدن بلاتریکس که یلی واسه خودش بود توسط مالی بخاطر بخطر افتادن جون بچه هاش...ولی از اینا بگذریم رولینگ واقعا نویسنده خوبیه و برای من از همه محبوبتره و کتاب هفت هم خوب تموم شد بخصوص اون فصلی که هری داشت با پای خودش به استقبال مرگ میرفت اشک منو درآورد

33- جمله بساز : اسلیترین ، دعوا ، هافلپاف ، استقبال

دالاهوف با دعوا از اسلایترین رفت و مورد استقبال اعضای هافلپاف قرار گرفت

34- نظرت در مورد : یاهو مسنجر ، پیام شخصی ، منوی مدیریت ، گوشی موبایل ، انجمن خصوصی مدیران ، قلم پر تند نویس ؟!

یاهو مسنجر:بعضی وقتا مفید و بدربخوره
پیام شخصی:اینم همینطور
منوی مدیریت:جذاب
گوشی موبایل:جزء لاینفک زندگی!
انجمن خصوصی مدیران:کنجکاوم ببینمش
قلم پر تند نویس:خدائی خیلی زحمت کشیدی واسش

35- تاثیر گذار ترین حرفی که شنیدی و یادت هست از چه کسی بوده و چی بوده ؟

چند وقت پیش یکی سند تو آل کرد:شکسپیر میگه:بجای دسته گل بزرگی که بعد از مرگم روی تابوتم میذاری یه شاخه از آن را الان بهم هدیه کن

36- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت از نظرت خودت

بهترین:خاکی
بدترین:نجوش

37- علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری

بعد از کامپوتر و نت و جادوگران،شطرنج و آهنگ گوش دادن

38- یه سوال تمام هری پاتری ! بهترین فیلم ؟ بهترین کتاب ؟ بهترین بازیگر ؟ بهترین شخصیت ؟ بهترین کارگردان ؟ بهترین بخش کتاب و فیلم ؟

فیلم 5،کتاب 1،روپرت،دامبلدور،کارگردان فیلم 5،کتاب:همون فصلی که گفتم هری به استقبال مرگ میرفت واقعا توصیفات خوبی داشت،فیلم:کوییدیچ بازی کردنا

39- چند تا کلمه میگم ، میخوام کوتاه اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو : رول نویسی ، انجمن لندن ، تشکر ، موزیک ، عشق ، دانشگاه آزاد قزوین ، کافی نت !

تفریح،معتبر،معرفت،جذب کننده،لازمه،پول،اجباری

40- یه داستان کوتاه مینویسم ، بخون و برداشت و نظرت رو در موردش بگو :
وقتی که نوجوان بودم، یک شب با پدرم در صف خرید بلیط سیرک ایستاده بودیم. جلوی ما یک خانواده پرجمعیت ایستاده بودند. به نظر می رسید پول زیادی نداشتند.

شش بچه که همگی زیر دوازده سال بودند، لباس های کهنه ولی در عین حال تمیـز پوشیده بودنـد. بچه ها همگی با ادب بودند. دوتا دوتا پشت پدر و مادرشان، دست همدیگر را گرفته بودند و با هیجان در مورد برنامه ها و شعبده بازی هایی که قرار بود ببینند، صحبت می کردند. مادر بازوی شوهرش را گرفته بود و با عشق به او لبخند می زد.
وقتی به باجه بلیط فروشی رسیدند، متصدی باجه از پدر خانواده پرسید:« چند عدد بلیط می خواهید؟» پدر جواب داد: « لطفاً شش بلیط برای بچه ها و دو بلیط برای بزرگسالان.»
متصدی باجه، قیمت بلیط ها را گفت. پدر به باجه نزدیکتر شد و به آرامی پرسید:« ببخشید، گفتید چه قدر؟» متصدی باجه دوباره قیمت بلیط ها را تکرار کرد.
پدر و مادر بچه ها با ناراحتی زمزمه کردند. معلوم بود که مرد پول کافی نداشت. حتماً فکر می کرد که به بچه های کوچکش چه جوابی بدهد؟
ناگهان پدرم دست در جیبش برد و یک اسکناس بیست دلاری بیرون آورد و روی زمین انداخت. بعد خم شد، پول را از زمین برداشت، به شانه مرد زد و گفت: « ببخشید آقا، این پول از جیب شما افتاد!»
مرد که متوجه موضوع شده بود، همان طور که اشک از چشمانش سرازیر می شد، گفت:« متشکرم آقا.»
مرد شریفی بود ولی درآن لحظه برای اینکه پیش بچه ها شرمنده نشود، کمک پدرم را قبول کرد.
بعد از این که بچه ها داخل سیرک شدند، من و پدرم از صف خارج شدیم و به طرف خانه حرکت کردیم.

تلنگر قشنگی بود=>تو کز محنت دیگران بی غمی،نشاید که نامت نهند آدمی

41- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...

من اولش که عضو سایت شدم یه پست ارزشی تو گفتگو با مدیرا زدم،بعد گیر دادم که چون شطرنجم خوبه باید شناسه رون رو بگیرم!بعد تو گریف دعوام شد و به چت باکس کشید قضیه و منم تو چند ساعت اندازه چند روز پرش کردم و کوئیرلم بلاکم کرد 15 ساعت و بعدم تو نحوه تازه شاکی شدم که چرا بلاکم کردی...

غرض اینکه با تازه واردا خوب تا کنیم چون طول میکشه با فرهنگ فروم و جو سایت آشنا بشن

42- چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟

فک کنم دیگه فقط دور کمرو نپرسیدی

غیر از جادوگران تو چه سایتائی فعالیت میکنی؟

43- بهترین سوال مصاحبه ؟

41

44- نظرت در مورد این برنامه که در واقع صندلی داغ گریفندور هست و به خارج از گروه هم منتقل شده چی هست ؟ نکات ضعف و قوتش چی هست ؟

کار جالبیه،اگه سوالات سر راست تر باشه بهتره

45- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟

لیلی اوانز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 خرداد 1387 23:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

برنامه چهارم قلم پر تندنویس
مهمان برنامه : آنتونین دالاهوف

سلام ، آنتونین عزیز به برنامه خودت خوش اومدی و امیدوارم که این برنامه سبب آشنایی بیشتر من و سایر اعضای سایت با تو بشه .

1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟

مسائل مربوط به سایت جادوگران

2- چه زمانی ، چطور و توسط چه کسی با هری پاتر و سایت جادوگران آشنا شدی در واقع دلیل این آشنایی چی بود ؟ و اینکه فکر میکنی چقدر جادوگران و هری پاتر توی زندگیت تاثیر داشته ، ارزشی داشته برات و اینکه الان پشیمون هستی از این آشنایی یا نه ؟ فکر میکنی جادوگران و هری پاتر تا کی ماندگار و پا بر جا هستند ؟

3- آنتونین دالاهوف ! یکی از مرگخواران لرد ولدمورت ! دلیل اینکه این شخصیت رو انتخاب کردی چی بود ؟ همینطوری اولین شخصیتی بود که توی لیست بهش برخوردی یا کسی معرفی کرد یا ... ؟ چقدر طول کشید تا این شخصیت تائید شد و تائید کنندش توی معرفی شخصیت چه کسی بود ؟

4- همین الان من بهت میگم که همه شخصیت هایی که در هری پاتر و سایت وجود داره آزاده و تو هر کدوم رو که مایل باشی میتونی انتخاب کنی و باهاش فعالیت کنی ! چه شخصیتی رو با چه دلیلی انتخاب میکنی ؟

5- فعالیت سایت در زمان عضویتت چطور بود و حال حاضر رو چطور ارزیابی میکنی ، از لحاظ فعالیت ، امکانات ، مدیران ، چهره و هر چیزی که مد نظرت هست ؟

6- بهترین و بدترین اتفاقی که آنتونین دالاهوف در سایت تجربه کرده چه چیزی و چه زمانی بوده ؟

7- بهترین بخش یا بهتر هست بگم بهترین تاپیک سایت از نظرت کدوم تاپیک هست ؟ تاپیکی که هر دفعه که وارد سایت میشی نا خود آگاه به سمتش میری و دلیل این جلب شدن به سمتش مسئولیتی که در قبال اون تاپیک داری و یا دیدن بروز بودنش در لیست پاسخ های جدید نباشه !

8- چه تاپیک هایی در سایت زدی و از نظر خودت مفید ترینش کدوم بوده ؟ اگر دوست داری لینک بده

9- بصورت اتفاقی برات بلیتی میرسه که در اون گفته شده به دلیل فعالیت مناسبت در انجمن ها ، از طرف مدیران به عنوان کاندید مدیریت انجمن قرار گرفتی ، موافقی این دسترسی بهت اضافه بشه یا نه ؟ جوابت در این صورت چی هست ؟ و بعد از اینکه انتخاب بشی ، چه برنامه های مدیریتی ای داری که برای سایت مفید هست ؟

10- یه سوال کلی دارم در مورد انجمن ها ، به نظرت در حال حاضر و با وضع فعلی که فقط انجمن مدیران تا حدودی خصوصی هست ، چه لزومی داره که باز هم انجمن هایی مثل گروه های هاگوارتز و محفل و مرگخواران خصوصی بمونن ؟ انجمن هایی که حتی اعضای تازه وارد هم در رول هاشون از اطلاعات درونش استفاده میکنند !

11- قبلا فعالیتت در حوزه انجمن ها خیلی بیشتر بود و پست های بیشتری ازت میدیدیم ، ولی در حال حاضر این فعالیتت خیلی کمتر شده ، به خاطره نظارتت هست یا ... ؟ و اینکه قرار هست همیشه همینطور بمونه یا تغییری توش به وجود میاد ؟

12- ما الان چند سبک برای رول نویسی داریم ... طنز ، جدی ، بیناموسی و تلفیق این سه ! از بین این سبک ها کدوم رو بیشتر برای نوشتن ترجیح میدی و کدوم رو برای مطالعه کردن ! میخوام در مورد هر کدوم از این ها نظر بدی که فکر میکنی کدومش با ارزش تره از نظر خودت یا به هنر بیشتری برای نوشتنش نیاز هست ؟

13- جادوگران یه دفعه بسته میشه و اثری ازش باقی نمی مونه ، چی کار می کنی و چه اقداماتی انجام میدی؟!

14- تاریخ تولد یکی از اعضای سایت ؟ بهترین دوستانت در سایت چه کسانی هستند و اینکه دوست داری به چه کسانی آشنا بشی که نیستی ؟

15- هوووم ، هر کسی زمانی که تازه عضو سایت شده مشکلات زیاده داشته در سایت ! حالا میخواد نویسندگی باشه یا حتی کار با موارد ابتدایی انجمن و سایت ! چه کسی در این زمینه راهنماییت کرد تا پیشرفت کنی ؟

16- انتخابات ترین ها یکی از پر طرفدار ترین انتخابات جادوگران هست که بصورت هر دو ماه یک بار در سایت برگزار میشه ! کم پیش میاد کسی که حقش هست رنکی ، اون رو بگیره ! اصولا رنک ها به افرادی میرسه که دوستان بیشتری دارند ، هر چند در پست اول انتخابات گفته میشه ، از روی فعالیت رای بدید نه دوستی ! این انتخابات رو چطور ارزیابی میکنی و نظرت در موردشون چی هست ؟ با توجه به اینکه کم پیش اومده که توشون شرکت کنی . و اینکه نظرت چیه در مورد اینکه میبینی افرادی که یک سال هیچ حضور داخلی و خارجی ! ای ندارن در سایت ، لاگین میکنند و رای میدن و خدا نگهدار تا انتخابات بعد ؟ و اینکه میخوام برای هر یک از عناوین ، بهترین ناظر ، بهترین نویسنده رول ، بهترین نویسنده هری پاتری ، جادوگر ماه و زننده بهترین ایده یک نفر رو معرفی کنی !

17- فکر نمیکنم اصلا توی جو وزارت بوده باشی و اونجا فعالیتی داشته باشی ، ولی خوب میخوام ببینم نظرت در مورد اون بخش چی هست ؟ همینطور کاندیداهای وزارت و شخصی که انتخاب شد و اینکه فکر میکنه چقدر توی سایت تاثیر داره و وزیر فعلی میتونه تغییراتی در رول پلیینگ ایجاد کنه یا نیاز به شخص دیگه ای هست ؟

18-چند ماه گذشته تعدادی از اعضای انجمن شناسشون بسته شد و به سمت سایت های دیگه ای رفتن ! نظرت در مورد اون اتفاق چی بود و فکر میکنی چه کسانی مقصر بودند و اینکه به نظرت مدیران انجمن کار درستی کردند با بستن شناسه ایشان یا نه ؟ چه نظری در این باره داری ؟

19-میخوام اعضا ، ناظران و مدیران فعلی رو نقد کنی و در موردشون نظر بدی ! اشکالات کار و نقاط قوتشون رو مشخص کنی !

20- قبلا ناظر تفاوت چندانی با مدیر انجمن نداشت و ارزش کار و حرفش هم خیلی بیشتر بود ولی در حال حاضر اینطور نیست . مورد دوم اینکه ، چرا انقدر کیفیت کار ناظرین پایین اومده ، چرا یه عضوی برای دریافت مجوز یه تاپیک ، یک هفته ، دو هفته یا بیشتر باید منتظر بمونه در یکسری از انجمن ها و اینکه فکر نمیکنی اگر هر کسی نظارت نهایتا دو انجمن رو داشته باشه کیفیت کارش بالاتر میره تا اینکه پنج تا انجمن رو داشته باشه و نه به کارهای معمولی انجمن برسه و نه اینکه بتونه فعالیت مفیدی از خودش نشون بده ؟

21- هووم ، در حال حاضر ناظر هستی ، میخوام نظرت رو در مورد نظارت بگی که چطور هست ، ناظر چه ویژگی هایی نیاز داره و چه کسانی الان این ویژگی ها رو دارن از نظرت ؟ یه مقدار در مورد ناظر شدنت بگو ، چطور شد که انتخاب شدی ، چطور بهت اطلاع دادن ، چه انجمنی رو برای اولین بار ناظرش شدی و دوست داری ناظر چه انجمنی بشی ؟

22- هر کسی که در ایفای نقش فعالیت میکنه و رول مینویسه ، یه شخصیتی به خودش میده توی ایفای نقش ، مثلا در رول هایی که مینویسه خودش رو یک فرد مهربون ، ترسو و ضعیف ، یا خشن و قدرتمند یا ... به تصویر میکشه ، تو خودت رو یک فرد جدی به تصویر کشیدی ، دلیل این انتخابت چی بود ؟ علاقت به جدی نویسی یا ... ؟

23- شخصیت های زیادی در ایفای نقش انتخاب شدند ، میخوام بپرسم که به نظرت توی سایت چه کسی بیشتر به شخصیت ایفای نقشش شبیه هست و تونسته خودش رو با شخصیتی که در ایفای نقش داره مچ کنه ؟ این رو از رول های فرد مورد نظرت تشخیص دادی یا ... ؟

24- تعریفت از رول نویسی چی هست و رول جادوگران رو الان در چه سطح و حدی میدونی ؟ میخوام که همینجا ، دو یا سه سطر رول بنویسی برای ما با هر موضوعی که مد نظرت هست .

25- میرسیم به بحث در مورد گروه ! آنتونین دالاهوفی که در اسلیترین حضور داشت ، چی شد بعد از مدت زیادی حضور در اونجا خواست تغییر شخصیت بده ، چی شد که هافلپاف رو انتخاب کرد و مهمتر از همه چی شد که مدیران انجمن موافقت کردن با تغییر گروه ؟

26- پنج مورد از دارایی هات در این سایت رو بگو!

27- مدیران سایت ! میخوام این گلهای سایت رو در موردشون نظر بدی ، در مورد فعالیتشون ، کارهاشون ! فکر میکنی که فعالیتشون مفید و کافیه یا نه ؟ حالا دوست داری تک تک نظر بدی ، بده ! فقط صریح و روشن بگو

28- نظرت در مورد این اعضا چی هست : آلبوس دامبلدور ، لرد ولدمورت ، مورگان الکتو ، استرجس پادمور ، هری پاتر و پرسی ویزلی ؟

مسائل خارج از سایت

29- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟

30- در تعدادی از میتینگ های رسمی جادوگران حضور داشتی ، این میتینگ ها رو چطور ارزیابی میکنی ، چطور هستن در کل و همینطور افرادی که توشون حضور داشتند ؟

31- بهت الهام میشه که بیشتر از یک هفته زنده نیستی و بالاخره مرگ حق هست ! توی این مدت کم ، چه کارهایی انجام میدی ؟ البته ، این رو هم لازم میدونم بگم که عده ای فقط حرف میزنن که من کاری نمیکنم و بالاخره حقه ، ولی وقتی پزشکی بهشون میگه شما قرار هست تا 5 سال دیگه ! بمیرید ، فردای اون روز سکته میکنن و میمیرن ! حالا شاید اصلا قرار نبوده که به دیار باقی بشتابند .

32- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟ البته این رو هم در نظر میگیرم که خیلی از افرادی که به کتاب هفتم اعتراض کردند و اون رو به تمسخر گرفتند ، حتی توانایی این رو ندارند که یک پاراگراف در مورد یکی از فصل های هری پاتری بنویسند !!

33- جمله بساز : اسلیترین ، دعوا ، هافلپاف ، استقبال

34- نظرت در مورد : یاهو مسنجر ، پیام شخصی ، منوی مدیریت ، گوشی موبایل ، انجمن خصوصی مدیران ، قلم پر تند نویس ؟!

35- تاثیر گذار ترین حرفی که شنیدی و یادت هست از چه کسی بوده و چی بوده ؟

36- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت از نظرت خودت ؟

37- علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری ؟

38- یه سوال تمام هری پاتری ! بهترین فیلم ؟ بهترین کتاب ؟ بهترین بازیگر ؟ بهترین شخصیت ؟ بهترین کارگردان ؟ بهترین بخش کتاب و فیلم ؟

39- چند تا کلمه میگم ، میخوام کوتاه اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو : رول نویسی ، انجمن لندن ، تشکر ، موزیک ، عشق ، دانشگاه آزاد قزوین ، کافی نت !

40- یه داستان کوتاه مینویسم ، بخون و برداشت و نظرت رو در موردش بگو :
وقتی که نوجوان بودم، یک شب با پدرم در صف خرید بلیط سیرک ایستاده بودیم. جلوی ما یک خانواده پرجمعیت ایستاده بودند. به نظر می رسید پول زیادی نداشتند.

شش بچه که همگی زیر دوازده سال بودند، لباس های کهنه ولی در عین حال تمیـز پوشیده بودنـد. بچه ها همگی با ادب بودند. دوتا دوتا پشت پدر و مادرشان، دست همدیگر را گرفته بودند و با هیجان در مورد برنامه ها و شعبده بازی هایی که قرار بود ببینند، صحبت می کردند. مادر بازوی شوهرش را گرفته بود و با عشق به او لبخند می زد.
وقتی به باجه بلیط فروشی رسیدند، متصدی باجه از پدر خانواده پرسید:« چند عدد بلیط می خواهید؟» پدر جواب داد: « لطفاً شش بلیط برای بچه ها و دو بلیط برای بزرگسالان.»
متصدی باجه، قیمت بلیط ها را گفت. پدر به باجه نزدیکتر شد و به آرامی پرسید:« ببخشید، گفتید چه قدر؟» متصدی باجه دوباره قیمت بلیط ها را تکرار کرد.
پدر و مادر بچه ها با ناراحتی زمزمه کردند. معلوم بود که مرد پول کافی نداشت. حتماً فکر می کرد که به بچه های کوچکش چه جوابی بدهد؟
ناگهان پدرم دست در جیبش برد و یک اسکناس بیست دلاری بیرون آورد و روی زمین انداخت. بعد خم شد، پول را از زمین برداشت، به شانه مرد زد و گفت: « ببخشید آقا، این پول از جیب شما افتاد!»
مرد که متوجه موضوع شده بود، همان طور که اشک از چشمانش سرازیر می شد، گفت:« متشکرم آقا.»
مرد شریفی بود ولی درآن لحظه برای اینکه پیش بچه ها شرمنده نشود، کمک پدرم را قبول کرد.
بعد از این که بچه ها داخل سیرک شدند، من و پدرم از صف خارج شدیم و به طرف خانه حرکت کردیم.

41- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...

42- چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟

43- بهترین سوال مصاحبه ؟

44- نظرت در مورد این برنامه که در واقع صندلی داغ گریفندور هست و به خارج از گروه هم منتقل شده چی هست ؟ نکات ضعف و قوتش چی هست ؟

45- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟

مهمان لطفا سوالات رو بّلد کنه و بهشون پاسخ بده

به علت اینکه مهمان برنامه درخواست کرده بود ، سوالات زودتر از موعد قرار گرفت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 خرداد 1387 20:44
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووم!!!

خوب ... سوالات:

1. نظر در رابطه با نظارت و کلا حال و هوای نظارت چیه؟!( سوال مفهومی!) در ادامه اطلاعاتی در مورد انجمن های تحت نظارتت در گذشته بده و اینکه علاقه داری در آینده ناظر چه انجمنی بشی!

2. هر وقت میگن ناظر من یا دالاهوف میفتم، چرا؟!() ، خارج از شوخی یادمه زمانی که هنوز ناظر نبودی فعالیت گسترده ای در انجمن های مختلف داشتی ولی ظاهرا با گسترش انجمن های تحت نظارتت دیگه وقتی برای این کار نداری، البته این خرده ای هست که از هر ناظری میشه گرفت ، اما سوال من اینه که آیا دوست داری دوباره برگردی به اون دوران؟!

3. یه فرصت بهت داده میشه که هر شناسه ای رو که بخوای انتخاب کنی، چه شناسه ای رو انتخاب می کنی؟ و یا شاید هم روی شناسه ی دالاهوف، سماجت به خرج میدی!

4. جادوگران یه دفعه بسته میشه و اثری ازش باقی نمی مونه ، چی کار می کنی و چه اقداماتی انجام میدی؟!

5. پنج مورد از دارایی هات در این سایت رو بگو!!( کپی رایت بای امضای ایگور!!!)

6. از نظر خودت بهترین و مفیدترین تاپیکی که زدی چیه؟! لینکش رو هم بدی بد نیست!

ممنان...( برنامه ی خوبیه اگه میشه وقتش رو بیشتر کنید )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!