آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
ببين فرزند عزيز بابا.. من هفت سال تو هاگوارتز به تو تدريس كردم. چرا اينجوري مي كني با من ما اينجا فقط رئيسيم . ما دسترسي نظارت نداريم.. ما بايد براي هرچيزي پست بزنيم ما نمي تونيم پستها رو ويرايش كنيم ما اينجا داريم بدون امكانات زندگي مي كنيم اينجا امكانات نيست
در نتيجه من به شما عرض كردم كه بعد ماموريت امتيازاي جديد رو مي زنيم اوكي؟ شما خودتو براي دفاع از هاگوارتز پرافتخار آماده كن.
اولا خوشحالم با استعفات موافقت نشد چون یکی باید این جا جواب منو بده. دوما از لینک امتیازات متشکرم. سوما چرا با این که صد امتیاز من برگردونده شده اما در لیست امتیازات امتیاز من 18 نوشته شده؟ چهارما چرا با این اشتباهتون با روحیه من بازی کردید؟ من از اون طلاییه خوشم میاد!
چوبدستی ساز معروف چوب می خوای؟
Re: گفتگو با مدیران ارتش الف دال,انتقادات و پیشنهاد ها
صد تا از امتيازاي قبلي رو به شما برگردونديم با هيجده امتياز الانتون مي شيد 118 و به دويست نمي رسيد پس هنوز مشمول اعضاي تازه وارديد و همين آرم رو بايد نگه داريد اشتباه منو ببخشيد
به زودي هم به ما حمله خواهد شد تمامي اعضا بايد بيان و دفاع كنن. همه بدون استثنا.. جغدهاي بيشماري جيمز سيريش عزيز شما رو از مضامين اين جنگ با خبر مي كنه. رئيس محترم هم اعلام جنگ مي كنن و چراغ قرمز روشن مي كنن. بعد جنگ هم امتيازا ويرايش مي شه( پيشگيري از سوال آقاي اليواندر راجع به امتيازا!)
راستي با استعفاي من موافقت نشد تا پايان جنگ با شما هستم
اولا تا مدرسه ها درست و حسابی باز نشدن یه ماموریت بدین دوما توی تاپیک نقد نقد رو نوشته بودید ولی امتیازات رو نه سوما امتیازات قبلی منو بهم پس می دین یا نه؟ چهارمان اون سکه برنزی من که قولشو توی تاپیک نقد داده بودید چی شد؟
با تشکر
چوبدستی ساز معروف چوب می خوای؟
Re: گفتگو با مدیران ارتش الف دال,انتقادات و پیشنهاد ها
وقت شرکت در ماموریت خیلی وقته که به اتمام رسیده.. به زودی توصیه های ماموریت رو قرار می دم..
در مورد کسایی هم که شرکت نکردن
نکته» در مورد نقد باید بگم که نقد ما اونجوری که در ذهن خیلی ها نقد تعریف شده نخواهد بود..چون در مورد اون نوع نقد بحثهای زیادی هست. تصمیم گرفتیم به جای نقد توصیه های نقد مانندی قرار بدیم..