decorative wands
اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: شنبه 27 تیر 1388 14:46
آخرین ورود: سه‌شنبه 1 تیر 1395 22:16
از: پیاده روی با لردسیاه برمیگردم
پست‌ها: 314
آفلاین
تكليف جلسه ي دوم

1. نمايشنامه ايي بنويسيد كه در طي آن يك جارو طبق پست من و مطالب كتاب پروازي كوييديچي ساخته شود! (كامل شرح بديد 30 امتياز )

مشق من

2. پنج ورد ديگه رو معرفي كنيد و فايده ي آن را نيز بنويسيد ( حتما جدا از سوال اول بنويسيد. بستگي يه خلاقيت از 1 تا 10 امتياز )

باصروس: اين ورد باعث ميشه چشم الكترونيكي كوچكي در هر ناحيه از چوب كه احساس خطر ميكنيم يا محركي در اطراف چوب وجود دارد، ايجاد شده و به محض ديدن خطر يا محرك ما را خبر كند. البته بايد بدانيد كه استفاده از اين ورد خلاف قوانين بين المللي كوييديچ است و بيشتر براي جستجوگران به كار ميرورد. البته چون هيچ راهي براي آگاهي از به كار بردن اين ورد وجود ندارد، هميشه در جام جهاني كوييديچ استفاده ميشود.

رتلانون: اين ورد باعث ميشود شاخه هاي انتهايي جارو، به شكل پاهاي رتيل حركت كرده و در ايجاد تعادل در هواي طوفاني كاربرد دارد.

كافيتو: اين ورد به ايجاد مخزني كوچك در جلوي جارو كمك ميكند. در اين مخزن ميتوانيم انواع نوشيدني گرم را با خود براي ساعتها پرواز در هواي سرد و برفي حمل كنيد.

اكسايتنيوس: اين ورد به ما در ايجاد هيجان بيشتر در پرواز كمك ميكند. و ميتوانيم با به كار بردن آن در يك بازي كم هيجان و كسل كننده، شور و شوقي زياد اجرا كنيم.

دم انفجاريوس: با اين ورد ميتوانيم در حين پرواز براي كساني كه ما را تعقيب ميكنند اسنوركوك دم انفجاري ايجاد كنيم و از دام تعقيب اش خود را رها كنيم. مورد استفاده براي مهاجمين كوييديچ عليه مدافعين تيم حريف! استاد هم ديگه خودش وارده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در كنار درياچه ي نقره ايي قدم ميزنم
و با بغضي که مدتهاست گلويم را ميفشارد، رو به امواج خروشانش مي ايستم
و در افق،
طرح غم انگيز نگاهش را ميبينم،
كه هنوز هم اثر جادويي اش را به قلب رنجورم نشانه ميرود..
كه هنوز نتوانستم مرگ نا به هنگام و تلخش را باور كنم..
كه هنوز بند بند اين تن نا استوار به نيروي خاطره ي لبخند اوست كه پابرجاست..
با يأس يقه ي ردايم را چنگ ميزنم و در برابر وزش تند نسيم،
وجودِ ويرانم را از هر چه برودت و نيستي حفظ ميكنم..
از سمت جنگل ممنوعه، طوفاني به راهست
و حجم نامشخصي از برگ و شاخه ي درختان مختلف را به اين سو ميآورد..
اخم ميكنم تا مژگانم دربرابر اين طوفان،
از چشمان اشكبارم محافظت كند..
شايد يك طوفان همه ي آن خاطره ي تلخ را از وجودم بزدايد..
ارسال شده در: شنبه 27 تیر 1388 08:39
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پست‌ها: 3574
آفلاین
1- نمایشنامه ای بنویسید که در طی آن یک جارو طبق پست من و مطالب کتاب پروازی کوییدیچی بنویسید(کامل شرح بدید.30 امتیاز)

لینک

2- پنج ورد ديگه رو معرفي کنيد و فايده آن را نيز بنويسيد(حتما جدا از سؤال اول بنويسيد.بستگي به خلاقيت از 1 تا 10 امتياز)

1-ساقطروس : این ورد از سقوط با سرعت بیش از 20 کیلومتر بر ساعت جلوگیریم میکند

2-آتروش : این ورد از آتش گرفتن دم جارو در مقابل رعد و برق و طلسم های جادوی سیاه محافظت میکند .

3-صانروث : برای جلو گیری از نابود کردن صندلی نامرئی جارو

4-محدور: این طلسم جلوگیری میکند از سرعت اضافه که در جارو به وجود بیاد ! زیرا ممکن است جارو طلسم شود و سرعت بیش از اندازه پیدا کند .

5-دیفروس : این ورد از خراب شدن ترمز جارو جلوگیری میکند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1388/4/27 8:41:21
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1388/4/27 8:54:32
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 27 تیر 1388 01:33
تولد نقش: 1398/03/29
آخرین ورود: جمعه 26 دی 1399 19:03
از: یه دنیای دیگه!
پست‌ها: 516
آفلاین
1- اینم مشخ!!!

2- پنج ورد دیگه رو معرفی کنید و فایده آن را نیز بنویسید

الف- فایناتسو: صندلی نامرئی ایجاد می کند که شخص راحت باشد. (گفتی از تکلیف اول جدا باشه. درنتیجه من اسم ورد رو اونجا نیاوردم.)

ب- سرچینیو: به عنوان قطب نما عمل می کند و در سفرهای طولانی مفید است. البته استفاده از آن در کوییدیچ تقلب به شمار می آید تا جستجوگران برای یافتن گوی زرین از آن استفاده نکنند.

پ- پیناریوس: وردی که باعث می شود درصورت رسیدن آسیب های جزئی به جارو، خود به خود و قبل از مراجعه به تعمیرگاه جاروهای فرسوده، وصله پینه شود.

ت- گیجاریوم: زمانی که بیمار باشید و ناچار به جاروسواری، استفاده از این ورد به جارو امکان می دهد تا مانند خلبان اتوماتیک هواپیماهای ماگلی، به طور خود به خود هدایت جارو انجام گیرد.

ث- بلوسانی: در شب های تاریک و یا مه و دود غلیظ، مسیر جارو را به مانند چراغ مه شکن، روشن می کند و دید جاروسوار را تقویت می نماید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/4/27 1:35:14
ارسال شده در: جمعه 26 تیر 1388 01:16
آخرین ورود: سه‌شنبه 31 مرداد 1396 11:06
از: قلمروی فراموش شدگان !
پست‌ها: 395
آفلاین
1- نمايشنامه اي بنويسيد که در طي آن يک جارو طبق پست من و مطالب کتاب پروازي کوييديچي بنويسيد(کامل شرح بديد.30 امتياز)

2- پنج ورد ديگه رو معرفي کنيد و فايده آن را نيز بنويسيد(حتما جدا از سؤال اول بنويسيد.بستگي به خلاقيت از 1 تا 10 امتياز)

قطبنيموس : اين طلسم باعث مي شه جاروي شما به ورت اتوماتيکمسير موردنظر رو پيدا کنه وشما هرگز در طول مسير هاي بلند گم نخواهيد شد !

سيقليوس : اين طلسم باعث ميشه جاروي شما هميشه در بهترين حالت زيبايي خود قرار داشته باشد .

شيلديوس : اين طلسم باعث ميشه وقتي شما روي جاروي خود در حال پروازهستيد طلسمهاي ضعيفي که به سوي شما پرتاب ميشه منحرف بشن .

چين تاتوس : اينطلسم باعث ميشه جاروي شما مانند آذرخش در اسمان بدرخشد و براي فراري دادن موجدات نيز کاربرد دارد .

اينويزيوس : اين طلسم باعث ميشه وقتي شما روي جارو از شنل نامرئي استفاده مي کنيد جارو نيز مانند شما ناپديدشود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در قلمروی ما چیزی جز تاریکی دیده نمی شود !
اینجا قلمروی فراموش شدگان است !
ارسال شده در: پنجشنبه 25 تیر 1388 11:45
آخرین ورود: دوشنبه 3 بهمن 1390 11:34
پست‌ها: 46
آفلاین
تکالیف:

1- نمایشنامه ای بنویسید که در طی آن یک جارو طبق پست من و مطالب کتاب پروازی کوییدیچی بنویسید(کامل شرح بدید.30 امتیاز)

2- پنج ورد دیگه رو معرفی کنید و فایده آن را نیز بنویسید(حتما جدا از سؤال اول بنویسید.بستگی به خلاقیت از 1 تا 10 امتیاز)
1- ستام جتكو: براى اين كه فرد به راحتى بتواند روى جارويش بايستد و سر نخورد.
2- اوليگانس كاتابوس: براى اين كه اگر كسى خواست جارو را با ورد اكسپليارموس از شما بگيرد، در اين كار موفق نشود.
3- مايسل آكسيو: براى اين كه كسى غير از صاحب جارو نتواند با افسون جمع آورى جارو را احضار كند.
4- ديستانو اوريكا: براى اين كه هيچ كس بدون اجازه ى صاحب جارو نتواند به آن دست بزند.
5- اوره گامو ديسنتوم: براى اين كه جارو از بلاياى طبيعى مثل طوفان، سيل، گردباد و ... در امان بماند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Snape to Harry:
Telling you is the only ch
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 تیر 1388 18:09
تولد نقش: 1396/07/21
آخرین ورود: پنجشنبه 20 آذر 1399 03:38
از: توی دیوارای تالار هافلپاف
پست‌ها: 1511
آفلاین

اسنورکک شاخ چروکیده

2- پنج ورد دیگه رو معرفی کنید و فایده آن را نیز بنویسید(حتما جدا از سؤال اول بنویسید.بستگی به خلاقیت از 1 تا 10 امتیاز)

سیوپرسونیوس : جارو حفاظی برای سرنشین خودش در برابر جادو های سیاه ضعیف و متوسط ایجاد میکند.

اوجاوری : طلسم های باطل کننده جادوی پرواز بر جارو اثر نمیکند.

ایهدیوس طلسم های منحرف کننده و گرداننده بر جارو اثر نمیکند

استای بای این ورد از سر خوردن یا سقوط افراد از جارو جلوگیری میکند.

سیروگاسیا این ورد باعث می شود که در مانور ها و شیرجه های ناگهانی جارو با زمین برخورد نکند و بتواند به موقع دوباره اوج بگیرد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: یکشنبه 21 تیر 1388 22:38
آخرین ورود: چهارشنبه 31 تیر 1388 13:28
از: شیرموز فروشی اصغر آقا!
پست‌ها: 242
آفلاین
1- نمایشنامه ای بنویسید که در طی آن یک جارو طبق پست من و مطالب کتاب پروازی کوییدیچی بنویسید.

اهم!

2- پنج ورد دیگه رو معرفی کنید و فایده آن را نیز بنویسید.

1. هيسارگا
اين ورد که در داستان نيز به کار برده شده براي ساخت صندلي نامرئي مي باشد.

2. تيمگاريو
اين ورد باعث ميشود در اوج گيري ها ، فشار هوا از سرعت جارو نکاهد.

3. سينيماريوس
اين ورد بيشتر براي افراديست که به زيبايي جاروي خود اهميت خاصي ميدهند. اين ورد باعث ميشود جلاي چوب جارو و همچنين زيبايي و يکنواختي دم جارو بعد از سال ها نيز باقي بماند.

4. هيپريمان
اين ورد باعث مي شود که قدرت جارو در ضدحمله ها و حمله هاي خشن بيشتر شده و توسط جارو هاي ديگران منحرف نشود.

5. هيتينگا
اين ورد براي جلوگيري از سرخوردن هاي ناگهاني جارو سوار مي باشد.به طوريکه با کمي لزج شدن جارو ، ردا به جارو چسبيده و جارو سوار با اطمينان بيشتري به پرواز مشغول مي شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF0000][url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=883&post_id=219649#
ارسال شده در: یکشنبه 21 تیر 1388 20:12
آخرین ورود: جمعه 26 تیر 1388 11:11
از: یه گوشه دنج
پست‌ها: 91
آفلاین
1-
شانس هم نداریم ما!

1- آیزنتهاس( آی-زنت-هاس)

این ورد برای جلوگیری از حرکت های بازدارنده از طرف بازیکن حرفه باعث میشه که هیچ کدوم از بازیکن های حریف نتونن به جاروی شما دست بزنن . در صورتی که یکی شون این اشتباه رو مرتکب بشه جلوی ایلویز میجن لنگ میندازه ! یعنی به عبارتی صورتش پر از جوش و تاول و... اجازه بدین زودتر از این مبحث خارج شیم!

2-ویکوترالور(وی-کو-آترا-لور)

این ورد ضربه توپ های بازدارنده رو دفع می کنه . دفع که نه ، یه جوری منحرفشون می کنه که مو لای درز کارش نمیره و هر کی ببینه صد در صد مطمئن میشه که هدف گیری اشتباه بوده ! در صورتی که این ورد رو غیر لفظی اجرا کنید جارو توپ رو مثل بومرنگ به سمت بازیکن هم پست توی تیم حریف پرتاب می کنه.

3-لاکوارتوزیس( لا- کوار-تو-زیس)

این ورد قدیمی که تازگیها از پوسیدن توی کتابخونه ی هاگوارتز نجات پیدا کرده باعث میشه که جارو در مقابل سقوط از فرد حفاظت کنه . در صورتی که جارو سوار از روی جارو بیفته جارو طوری حرکت می کنه که درست زیر بدن اون قرار بگیره و جارو سوار بتونه قبل از سقوط دوباره سوار جاروش بشه.

4-اکتونیوا ( اک-تو-نیوا)

این ورد مانع از برخورد صاعقه به جاروسوار میشه و مخصوص زمانیه که بازی در هوای طوفانی انجام میشه . این جوری وقتی صاعقه به جارو میخوره ازش رد میشه و نیروش به زمین منتقل میشه و دیگه خطری متوجه بازیکن نیست .

5- باردیلونوس ( بار-دی-لو-نوس)

مخصوص بازیکن های کوچولو و لاغر مردنی . با این ورد دیگه جاروتون با وزش باد های شدید از مسیرش منحرف نمیشه. این ورد تازگی ها اختراع شده اما امتحان اون توی مسابقات رسمی ممنوع هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمی گویم فراموشم نکن هرگز
ولی
ارسال شده در: یکشنبه 21 تیر 1388 17:26
تولد نقش: 1395/04/05
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1400 04:38
از: لرد سیاه اطاعت میکنم
پست‌ها: 388
آفلاین
توضیحات در باب تکلیف اول!

بنظر میاد یه سری با سؤال اول مشکل دارن و درکش نمیکنن. خب در کل شما باید طی یک نمایشنامه یه جارو بسازید.
حالا نحوه ساختن جارو به خودتون بستگی داره و از خلاقیتتون استفاده کنید اما یادتون نره حتما مرحله ورد خوانی توش باشه که توش جاروتون رو مقاوم کنید. حالا با جادوهای من یا با جادوهایی که از خودتون درمیارید! اگه کسی بازم مشکل داشت بهم پیام شخصی بزنه تا کاملا توجیهش کنم یا بفرستمش دفتر توجیهات بیشتر توجیه بشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 13 تیر 1388 21:04
تولد نقش: 1395/04/05
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1400 04:38
از: لرد سیاه اطاعت میکنم
پست‌ها: 388
آفلاین
جلسه دوم پرواز و کوییدیچ

- وای، من هنوز کمرم درد میکنه. آخه اینم تمرین بود؟

- خوش به حالت حداقل کمرت فقط درد میکنه. من شرم درد میکنه،مغزمم همونجاشت. همه جای بدنم درد میکنه

- نه مورفین جان، اون از کمبود مواده نه از تمرین

- نمیدونم امروز میخواد چه بلایی سرمون بیاره. دخترش اونموقع نبود، حامی نداشت. حالا اونم اومده دیگه وای به حال ما!

- نه عزیزم مشکلی برات پیش نمیاد خیالت تخت!

تمام دانش آموزان با شنیدن صدای زنوف و موی پشمکیش به معنای واقعی به سمت صندلی ها هجوم بردند و باعث شدند:
1- 27 زخمی
2- 7 کشته
و 3 که مهمترینش هم بود و باعث کسر امتیاز از تمام گروه ها به جز گریف و هافل و راون و اسلی () شد : شکسته شدن 100 صندلی!

در پی نتایج این هجوم دانش آموزان درحالی که سرپا ایستاده بودن به حرف استاد که نشسته بود گوش میدادند و همزمان حسرت میخوردن که چرا اونطوری حمله کرده بودن که الان پادرد بگیرن!

- خب. جلسه پیش، جلسه ی خوبی بود و شما هم خوب تلاش کردید. از تمام کسانی که با بنده جلسه خصوصی گذراندند متشکرم و کلا از این حرفای قلمبه سلمبه و اینا... خب کی بهتر از همه جادوی سیاه بلده؟

دست بلاتریکس بالا رفت. و همزمان با آن دست مالفوی که البته با یک ورد بلاتریکس کلا از بالا رفتن منع شد!

- خب بلاتریکس، ببین من الان میخوام اینجا جارو سواری کنم. اتفاقا میزا هم شکسته بهترین موقعیت هم هست. تو بشو کوییرل منم میشم عله پاتر. سعی کن برای جاروی من ورد بخونی هی منو اینور اونور کنی. اوکی؟

- اوکی!

20 دقیقه بعد

زنوفیلیوس، عین خرمگس!، دور کلاس میچرخید. بلا در طرف دیگر کلاس ایستاده بود و سعی میکرد زنوف رو متوقف بکنه اما بعد از 20 دقیقه حتی موفق نشده بود یک انحراف جزئی به جاروی زنوفیلیوس بده.

- خب بسه!

زنوفیلیوس خودشو از جاروش پرت کرد و طی یک حرکت انتحاری توی هوا(جومونگ را به یاد بیاور!) پشت میزش قرار گرفت.

- همونطور که دیدید بلاتریکس نمیتونست چوب منو جادو کنه و این دلیلش اینه که این چوب یه چوب دست سازه. ساختن چوب نه کار آسونیه و نه کار سخت. اما نیازمند وقته. تمام جاروهای نیمبوس و ... فاقد هرگونه جادوی محافظ هستن و جادوهای محافظی هم که اضافه میشه کارایی زیادی نداره. مراحل ساخت جارو توی کتاب پروازی کوییدیچی، موجوده.اما وردهای محافظ تقریبا تو هیچ کتابی نیست و فقط زمان انجام دادنشون نوشته شده. همچنین خیلی سخته بدست آوردنشون درنتیجه من چندتا ازاونها که لازمه رو میگم. ضمنا توجه کنید قبل از انجام هر ورد باید روی جاروتون ورد اسفواپ رو انجام بدید.

چوب زنوفیلیوس به شدت تکان خورد و لحظاتی بعد 4 ورد روی تخته خودنمایی میکرد:

1- سیاسفوال.... باعث میشه چرخش های حاصل از جادوهای سیاه روی جاروی شما کارگر نباشه

2- آداسفوال.... باعث میشه حرکت های پرتابی روی جاروی شما کارگر نباشه

3- بلاجشلد.... این ورد یک ورد عالیه برای اینکه جلوگیری میکنه از خرد شدن جاروی شما توسط بلاجر.

4-فاوانس..... این ورد باعث میشه جاروی شما آتیش نگیره و درصورتی که آتیش بهش برخورد کنه بلافاصله طوری پرواز میکنه که آتیش خاموش میشه

- خب، برای این جلسه کافیه.

و اما تکالیف:

نکته:درصورت ننوشتن تکلیف اول، تکلیف دوم هیچ امتیازی نخواهد داشت

نکته 2: سؤال 1 در تاپیک مغازه ورزشی کوییدیچ انجام بشه و لینکش قرار داده بشه و سؤال 2 در همین تاپیک پاسخ داده بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟