خوب من میتونم این بحث رو از جوانب مختلف بررسی کنم :
1 . جنبه فوق فلسفی
ما نیز به شدت موافقیم که هری یک قهرمان نیست چون در واقع تعریف یک قهرمان واقعی با شخصیت
هری بسی تناقض دارد . طبق اخرین مطالعات ما در این زمینه :
قهرمان کسی است که بدون اندکی خر شانسی و دارا بودن کله ای زخمی و عینکی گرد ... زنجیر رنج را
در درون خود پاره کند تا به دیگری منتقل نشود همچنین قهرمان کسی است که دستاورد سفر وتجربه
خویش را به کسی تحمیل نمی کند ... ( حالا چه ربطی داشت خدا میدونه :) )
پس با این اوصاف نتیجه خواهیم گرفت که هری اصلا و ابدا یک قهرمان نیست و نخواهد بود.
2 . جنبه ی فلسفی متمایل به احساسی
هری میتونست یک قهرمان باشه . شجاعت . صداقت . عشق و ... همه عناصری بودن که میتونستن
اونو یه قهرمان کنن ولی متاسفانه از درک چیزی به نام مغز عاجز بود و کلا سرش درد میکرد واسه
دردسر و اینکه او بدون کمک دوستانش به هیچ موفقیتی دست نمی یافت درصورتیکه ( با توجه به
همون مقوله اکبند بودن مغزش ) فکر میکرد بدون انها هم موفق خواهد شد . از جمله کارهایی که
در این راستا انجام داد این بود که میخواست تنهایی بره هوکراکس ها رو بترکونه
3 . جنبه احساسی
او مای گاد ! هری یه قهرمان تمام معنا بود . آخه کی میتونه با یه کله زخمی و عینک و چشمای پر کلاغی
و موهای سبز زمردین قهرمان نباشه ؟ ها ؟
اون واقعا قهرمان بود و قهرمانانه زندگی کرد . شاید بتونیم اونو جزو قهرمانای تراز اول نام ببریم ..
..................................................................................................................................................
آورده اند اعضای ایفای نقش پس از مطالعه ی این پست سر به بیابان گزاردند . باشد تا همی رستگار
شوند
بــزرگــتــریــن دشــمــن آدمــی فــهــم اوســت
پـس تــا مــیــتــوانـی خــر بــاش . . .
تــا خــوش بــاشــی . . .
(یک امضای کاملا ریونکلاوی
)
من هر چی تلاش میکنم از پای جادوگران پاشم پاشیده نمی شم . محض رضای
خدا یکی بیاد منو بپاشونه :)