جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
آنلاین‌ها
اطلاعیه مدیریت
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

41 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
40
مهمانان
1
عضو

اطلاعیه مدیریت

تصویر تغییر اندازه داده شده

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: آزمون سطح مقدماتی جادوگری (سمج)
ارسال شده در: یکشنبه 2 شهریور 1404 14:52
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
مجوز

جینی به همراه لونا وارد کلاس گیاه شناسی شد، هوا افتابی و گرم بود. وقتی همه وارد شدند، پروفسور اسپراوت گفت:
هر کسی پشت یک میز بره. امروز می خواهیم این کاکتوس هارو برسی کنیم. می خواهم تا اخر زنگ به من بگویید که چه عملکرد هایی دارد و چه واکنش هایی نشان می دهد.
جینی پشت میزی نشست که کاکتوسی بزرگ و زیبا روی ان بود. پس از نشستن متوجه شد کاکتوس چشم و دهان دارد.با مهربانی به کاکتوس گفت :
تو چقدر خوشگلی!

انتظار داشت کاکتوس از ان تعریف خوشش بیاید ولی کاکتوس فریاد کشید:
بی ادب!
و از این سر کلاس تا ان سر کلاس دنبال جینی دوید. جینی هم بیچاره نمی دانست چه گناهی کرده. اوکه از کاکتوس تعریف کرده بود! ولی با کمال تعجب هیچکدام یک از بچه های کلاس متوجه تعقیب و گریز جینی و ان کاکتوس نشدند. بعد از حدود ده دقیقه جینی که نفسش بند امده بود گفت:
اشتباه کردم ...تو ... زشت ترین ... کاکتوس دنیایی!

در کمال تعجب دید که کاکتوس ایستاد و با عشوه گفت:
مرسی!
جینی سر کاکتوس فریاد کشید:از سر میز من دور شو!
کاکتوس هم ارام ارام به سمت میز جینی امد و برگشت همان جایی که از اول بود.
جینی که از تعجب شاخ در اورده بود، گفت: چی شد؟

بعد ناگهان دو گالیونی اش افتاد: اهان! فهمیدم، تو کاکتوس وارونه ای همون کاکتوی که هر چیزی بهش بگیم برعکس انجام میده!

کاکتوس گفت : اشتباهه!

جینی خندید.روبه کاکتوس گفت : تو باید پشت سر هم و بی وقفه حرف بزنی و این ور و اونور بری، فهمیدی؟
_ نه!
جینی خیالش راحت شد و با تمام قوا روی گزارشش تمرکز کرد، وقتی با لونا در حال بیرون امدن از کلاس بود گفت: کلاس خیلی خوبی بود من فکر می کردم تا سال هفتم درسش رو شروع نمی کنیم.
- موافقم، خیلی حال داد، بی صبرانه منتظر معجونگری هستم.
-منم!
وقتی وارد کلاس معجونگری شدند،پروفسور اسنیپ وارد شد و در را پشت سرش بست. گفت: همه ساکت باشید .
نیازی به گفتن این جمله نبود. همه بچه ها از بودن با پروفسور اسنیپ در کلاس ناراضی بودند. ولی از ترس کم شدن امتیاز گروهشان جیک نمی زدند.پروفسور اسنیپ گفت:
این معجونی که جلوی شماست معجون ضعفه باید این معجون رو سر بکشید و سر کلاس پادزهرش رو درست کنید.
جینی که نمیدانست چه در انتظارش هست، معجون را سر کشید. حس عجیبی داشت ولی حرفی نزد و با لونا مشغول درست کردن پادزهر شد. وقتی کارشان تمام شد دیدند که پادزهرشان که قرار بود به رنگ فیروزه ای دربیاید، ابی شده بود! جینی سرش را میان دست هایش گرفت و گفت: اشتباه از من بود الان به خاطر من نمره کامل نمی گیریم .
لونا با مهربانی گفت: نه تقصیر تو نیست. وقتی یه کار تیمی خراب میشه یعنی همه اشتباه کردیم.
جینی گفت ولی تقصیر من بود اگر من اشتباه دستور رو نمی خوندم الان کارمون خراب نمی شد.
- هنوز هم وقت هست، بیا میتونیم به موقع تمومش کنیم.
- باوجود این که اشتباه کردم، هنوز به من اعتماد داری؟
-معلومه که اعتماد دارم، دنیا که تموم نشده هنوز هم وقت داریم تمومش کنیم.
و باهم مشغول درست کردن معجون شدند اینبار بدون اشتباه.

این بند های آخر اصول پاراگراف و دیالوگ نویسی رو کمتر رعایت کرده بودی اما با این حال، من فکر می‌کنم هرچی که برای گذرِ جهشی از این دو کلاس نیاز بود رو توی پستت دیدم. آفرین بهت!

تایید شد!
در این لحظه جادوآموز سال‌بالایی شدی و دیگه می‌تونی به اردوی هاگزمید بری یا در مسابقات کوییدیچ شرکت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جینی ویزلی در 1404/6/3 1:04:35
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/6/3 11:50:18
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/6/3 11:53:02
هرگز اجازه نده کسانی که ذهن کوچکی دارند بگن که رویات زیادی بزرگه.
آزمون سطح مقدماتی جادوگری (سمج)
ارسال شده در: یکشنبه 27 خرداد 1403 20:10
نمایش جزئیات
آفلاین
« ویژه جادوآموزان عجول »

جادو آموزان جدیدالورود مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز توجه نمایند! در صورتی که از آن دسته افرادی هستید که تصور می کنید آموزه‌هایی که در ورای دیوارهای جادویی قلعه فرا گرفته‌اید شما را از آنچه اساتید مجرب مدرسه برای شما در نظر گرفته‌اند بی‌نیاز نموده و خود را آماده برداشتن قدمی بلند-تر از آنچه معمول است- می دانید، می‌توانید خود را با تقاضای شرکت در این آزمون، محک بزنید.

شرکت در این آزمون معادل با پشت سر گذاشتن دست کم دو فقره از چالش های مدرسه هاگوارتز، به انتخاب شخص شرکت کننده می باشد. در خصوص حداکثر تعداد چالش مد نظر جادو آموز، محدودیتی وجود نخواهد داشت، در صورت تمایل برای گذراندن یک جای همه چالش ها به تاپیک آزمون سپج مراجعه شود.

از دیگر موارد مورد توجه در این آزمون عدم وجود نقد و تصحیح می‌باشد و نتیجه تلاش شما به شکل مختصر به قبول و یا رد بیان خواهد شد. درخواست نقد پست مذکور در خارج از هاگوارتز بلامانع می باشد.

توجه مهم: هر شخص تنها یک نوبت برای هر چالش امکان تقاضای شرکت در آزمون سمج را خواهد داشت و در صورت عدم موفقیت، دیگر قابلیت تقاضای گذراندن آن چالش بخصوص را در این آزمون را نخواهد داشت و موظف به گذراندن آن در کلاس مربوطه خواهد بود.

برای شرکت در این آزمون ابتدا با مراجعه به دفتر اساتید هاگوارتز از ایشان تقاضای مجوز برای گذراندن یک جای چالش ها را نمایید، در صورتی که چالش ها مربوط به یک کلاس باشند، استاد مربوطه و در صورتی که چالش ها از کلاس های مختلفی باشند، مدیریت هاگوارتز نسبت به موضوع تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهند نمود. جادوآموزان پس از اخذ مجوز با مراجعه به همین تاپیک در یک پست و در بالای صفحه چالش هایی که پیشتر پشت سر گذاشته‌ و در آن ها قبولی کسب کرده‌اید را به همراه لینک مربوطه قرار دهید همینطور لینک مجوز صادر شده توسط اساتید/مدیریت را، سپس چالش هایی که قصد از سر گذراندن آن ها را دارید عنوان نموده و سپس در ادامه رول خود را بنویسید و یا لینک رولی از خودتان که معتقدید چنین ویژگی‌هایی دارد را قرار دهید.

موفق و پیروز باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاديسلاو زاموژسلی در 1403/3/27 20:25:55
ویرایش شده توسط لاديسلاو زاموژسلی در 1403/3/27 22:28:48
ویرایش شده توسط لاديسلاو زاموژسلی در 1403/3/28 0:25:28
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟