با سلام خدمت بانکدارهای عزیز
،
اول از همه باید از بانکدارهای محترم و مدیران تشکر کنم که خیلی زحمت کشیدن و وقت زیادی گذاشتن تا این طرح بتونه با موفقیت شروع بشه. خیلی از کارهایی که انجام دادین رو میشه دید، مثل نوشتن قوانین و دستورالعملها، واریز مالی گالیونها و اینجور چیزها. البته خیلی از زحمتها هم پشت صحنهست و اگه تاحالا طرحی اجرا کرده باشی، میتونی حدس بزنی که شامل بحثهای طولانی در مورد چگونگی اجرا و غیره میشه. قطعا ساعتها فکر و بررسی کردین تا این ایدههای خوب رو پیاده کنید.
یه تشکر ویژه هم دارم از نیکلاس فلامل عزیز که گویا تک تک پستهای افتتاح حساب رو چک کردن و به دقت گالیونها رو به حساب افراد اضافه کردن. حتما کار وقتگیری بوده، ممنونم ازت که وقت گذاشتی تا ما بتونیم به راحتی از گالیونهامون تو بخشهای مختلف استفاده کنیم.
تنها ایرادی که میتونم بگیرم از طرح مالیاتیه که دیشب اعلام کردین. من شخصا با بخشهای زیادی ازش مخالفم و به نظرم حتی برای اعلامش هم یهکم عجله کردین. معمولا منطقیتر اینه که نتیجه ورژن اولیه ایدههاتون رو ببینین و بعد ایدههای جدیدتر رو وارد ماجرا کنید. همچنین به نظرم نحوه کلی کار مالیات، از اهدای گالیون به انجمنها تا گرفتن مالیات از افراد بیجبهه، مشکلات زیادی داره. البته جای این صحبتها اینجا نیست و همونطور که خیلیهاتون شاید بدونین، منم ترجیح میدم که تو بحث و گفتوگو زیاد درگیر نشم تا وقتم رو صرف کارهای مهمتری مثل کشت و کشتار و شکنجه بکنم! ولی به عنوان یکی از پولدارترین جادوگران فعلی، به نظرم رسید خیلی کوتاه نظراتم رو به صورت رسمی به گوش مسوولان بانک برسونم که شاید در برنامهریزیهای آینده تاثیر بذاره.
حالا میخوام چند مورد واریز داشته باشم که به شرح زیره:
اول:طبق
اعلامیه بانک گرینگوتز، دو تاپیک
ماجراهای خانواده پاتر (25 گالیون- تاپیک عادی) و
باشگاه اسلاگهورن (20 گالیون -
تاپیک خاک خورده) رو به مدت یک ماه (اگرچه که تور سالازار اسلیترین تا 16ام ادامه داره ولی طبق قوانین کمتر از یک ماه امکان اجاره وجود نداره) اجاره کردم. در نتیجه 45 گالیون از این بابت فعلا باید از حسابم کم بشه. حالا طبق محاسبات خودتون، مقداریش باید به حساب ناظر انجمن لندن، یعنی
اسکارلت لیشام اضافه بشه.
مقدار کل: 45 گالیوندوم: به عنوان موسس، بزرگ، بهترین عضو، پدربزرگ، رهبر فیزیکی و معنوی و قدرتمندترین جادوگر تالار اسلیترین، طرحی به عنوان شیرینی (هدیه) افتتاح حساب داشتیم که اسلیترینیهایی که تا 8 شهریور حساب جدیدی افتتاح کنن، نفری 2 گالیون از من هدیه میگیرن. در نتیجه لطفا به افراد زیر نفری 2 گالیون اضافه و مجموع اون رو از من کم کنید.
دوریا بلکاسکارلت لیشامگلرت گریندلوالداسکورپیوس مالفویسیلویا ملویللرد ولدمورتمقدار کل: 12 گالیون! با آواداکداورایی به پناه باسیلیسک میسپارمتون! ----
ویرایش: بانک گرینگوتز - باجه یک سلام سالازار اسلیترین عزیز
واریزی یک شما مبنی بر گرفتن املاک و کسر اجارهبها تنها در صورتی تایید میشه که ناظر انجمن مربوطه قبلش در ارتباط با جن های هالادورین این معامله رو تایید کرده باشه. ملاک ما هم تاریخ، اسم و مبلغی است که ناظر به ما میده پس در معامله های بعدی نیازی نیست به بانک بیاین. (در حال حاضر ناظر شهر لندن این معامله رو تایید کرده و انجام شده)
واریزی دوم شما به دلیل نبود زیرساخت های درست در بستر گرینگوتز انجام نمیشه و برای انتقال وجه بین کاربران تنها از روش ها و قوانینی که در حال حاضر وضع شدن میتونین استفاده کنین.
موفق باشین.