انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

ترین‌های فصل بهار سال 1404 جادوگران آغاز شد!

از هم‌اکنون تا پایان روز 26 خرداد ماه فرصت دارید تا در ترین‌های فصل بهار 1404 جادوگران شرکت کرده و شایسته ترین افراد را انتخاب کنید...

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ: اسپانسر کده
ارسال شده در: پنجشنبه 22 خرداد 1404 17:05
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: امروز ساعت 12:18
از: هر جا که بخوام!
پست‌ها: 193
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو، بانکدار گرینگوتز
آفلاین
سلام!

منم اومدم برای اسپانسر شدن اعلام آمادگی کنم!
اگه خودم تو تیمی بودم که انشاالروونا با تیم خودم قرارداد می‌بندم، اگه نه هم هر تیمی اسپانسر نداشت بیاد سراغ خودم.
ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/3/22 22:11:41
نشان طلای ریونکلاو
تصویر تغییر اندازه داده شده

🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: پنجشنبه 22 خرداد 1404 14:28
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: دیروز ساعت 20:48
از: هاگوارتز
پست‌ها: 725
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجون‌ساز
آفلاین
ما هم لطف می‌کنیم و آمادگی خود را برای اسپانسری یک تیم اصیل‌زاده، عاری از هرگونه ماگل و ماگل‌زده اعلام می‌نماییم. میزان حمایت اسپانسری نیز بسته به درجه اصالت خون آن تیم تعیین خواهد شد.
فیلم The Crown of Shadow (نبرد سالازار vs لوسیفر)

ارسال شده در: پنجشنبه 22 خرداد 1404 14:14
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: امروز ساعت 19:19
از: پیش داداشی!
پست‌ها: 120
آفلاین
سلام به داداشی و سیبل!
به داداشی بیشتر! به سیبل کمتر!
خب آخه سیبل یه مدتی همش منو اذیت میکرد...
خب باشه سیبل کمتر نه ولی داداشی بیشتر!

من اطلاعیه رو دیدم و بعدش دویدم اینجا که زودتر از همه بتونم اسپانسر شدنم رو اعلام کنم!
من میخوام اسپانسر تیم پر افتخار و قهرمان برتوانا بشم!
خب بالاخره داداشی مالکه و منم نائب مالکم! و با یه برتوانای خفن میایم و این دوره رو هم می‌ترکونیم! بوم!

من حداکثر حمایت رو از برتوانا میخوام بکنم!
همین دیگه!
فعلا!
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
پاسخ به: اسپانسر کده
ارسال شده در: پنجشنبه 19 مهر 1403 16:33
تولد نقش: 1403/02/05
آخرین ورود: پنجشنبه 22 خرداد 1404 16:42
از: دره گودریک
پست‌ها: 157
آفلاین
سلام.

ممنون از هر دوی شما بابت حمایت‌های مالیتون. 400 گالیون حمایت مالی اسپانسر برای تیم‌های پیامبران مرگ و هاری گراس لحاظ شد که سقف حمایت ممکن هست.
ارسال شده در: پنجشنبه 19 مهر 1403 01:31
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 13:36
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پست‌ها: 560
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران
آفلاین
درود بر پسرخوانده قشنگم که چشماش به جیمز رفته، شجاعتش به خودم و قد و هیکلشم به لیلی. (یکمی هم به ریموس رفته؟ نرفته؟ اهممم... هیچی)

اومدم ریخت و پاش کنم و تا سقف حمایتی ممکن از تیم هاری گراس ----> هالی گراس ----> «علف مقدس!» حمایت کنم. پس لطفا 400 گالیون از حساب وزیر پانمدی دوپامین دوست در اختیار این تیم قرار بگیره. امیدوارم این گالیون هایی که با عرق جبین و زحمت بدست اومدند به درستی خرج بشند و مورد اسراف قرار نگیرند. به امید درخشش هاری گراس سلحشور و پرقدرت.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مهر 1403 17:22
تولد نقش: 1400/04/24
آخرین ورود: یکشنبه 11 خرداد 1404 04:27
از: دست حسودا و بدخواها!
پست‌ها: 418
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، زندان‌بان آزکابان
آفلاین
درود بر مدیریت اعظم لیگالیون و زحمت هاش.

از اونجایی که من اصفهانیخسیس نیستم میزان حمایت مالی از تیم پیامبران مرگ رو 400 گالیون اعلام میکنم. امیدوارم موفق باشن من ضرر نکنم.
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ارسال شده در: دوشنبه 16 مهر 1403 22:48
تولد نقش: 1403/02/05
آخرین ورود: پنجشنبه 22 خرداد 1404 16:42
از: دره گودریک
پست‌ها: 157
آفلاین
سلام به همه‌ی اعضای دست و دلباز جادوگران که به فکر حمایت از برنامه‌های جامعه جادوگران هستن.

از هر 6 نفر شما عزیزان کمال تشکر رو دارم که با هر میزان ثروتی، برای حمایت از لیگالیون کوییدیچ پا پیش گذاشتین. با توجه به درخواست‌های شما، اسکورپیوس مالفوی و سیریوس بلک به ترتیب برای اسپانسری تیم‌های پیامبران مرگ و هاری گراس قرار گرفتن.

گابریل دلاکور، دوریا بلک، سالازار اسلیترین و لرد ولدمورت هم لطف کرده و بعنوان اسپانسرهای فدراسیون برای پیشرفت هرچه بیشتر و بهتر لیگالیون کوییدیچ کمک می‌کنن. بزودی از کمک‌های همگی شما بهره می‌بریم.

لطفا دو اسپانسر تیم‌ها در اسرع وقت پستی تو این تاپیک ارسال کنن و مشخص کنن که برای ماه مهر چه میزان حمایت مالی از تیمشون می‌کنن. چون تا اینجا رسما اعلام نکنین تیمتون قادر به برداشت مبلغی که در نظرتون هست نیست. فراموش نکنین که سقف حمایت شما در کل لیگالیون کوییدیچ 400 گالیونه.
ارسال شده در: یکشنبه 15 مهر 1403 15:33
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 13:36
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پست‌ها: 560
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران
آفلاین
درود.
هرچند دارایی اندکی دارم و هزاران بدهی و گرفتاری، لکن با تمام آنچه در توان دارم به عنوان اسپانسر، حمایت خودم رو از تیم "هاری گراس" اعلام می‌دارم.

با تشکر از پسر خوانده قشنگم.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: یکشنبه 15 مهر 1403 13:03
تولد نقش: 1403/05/22
آخرین ورود: چهارشنبه 21 خرداد 1404 18:56
از: گور برخاسته.
پست‌ها: 205
رهبر مرگخواران، مشاور دیوان جادوگران
آفلاین
به نام فدارسیون کوییدیچ!

ما، لرد ولدمورت، در این لحظه، تاریکی را به عرصه کوییدیچ معرفی نموده و اسپانسر فدراسیون خواهیم بود...

از دیر هنگام جوهر وجودی هر مسابقه ایی با تاریکی درهم آمیخته و هر نبرد و رقابتی برای برگزیدن فرد قوی تر و حذف افراد ناچیز و ضعیف به کار رفته است.در واقع هر بازیکن و تیمی که خشم و برتری جویی را احساس نموده، روحش را به دنیای تاریکی وارد کرده و برد یا باختش نیز متعلق به تاریکی بوده است.
حتی آنان که با کلمات " بازی عادلانه" خنجر هایشان را پنهان نمودند که در زمان مناسب آن را قلب دشمنانشان فرو کنند نیز از دنیای تاریکی بوده اند...
اکنون ما که ابرقدرت دنیای تاریکی هستیم تصمیم گرفته ایم که با افتخار این مسابقات تاریک، این نبرد های خونین و این جنگ های تیمی را زیر سایه خود قرار داده و متبرک کنیم!

باشد که اصیل ترین و شایسته ترین تیم انتخاب گشته و سرمایه راه تاریکی در مسیر قلبهای سیاه و شرارت های بی مثال خرج گردد!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: پنجشنبه 12 مهر 1403 14:01
تولد نقش: 1400/04/24
آخرین ورود: یکشنبه 11 خرداد 1404 04:27
از: دست حسودا و بدخواها!
پست‌ها: 418
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، زندان‌بان آزکابان
آفلاین
درود بر تمام پول دوستان جادوگران.

اینجانب حمایت خودمو به عنوان اسپانسر از تیم پیامبران مرگ اعلام میکنم باشد که با بولدوزر و جاروی F35 رادار گریز دروازه های حریف شأن رو باز کنن.
ویرایش شده توسط اسکورپیوس مالفوی در 1403/7/12 14:54:07
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
Do You Think You Are A Wizard?