هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

لیگالیون کوییدیچ

پروژه بازسازی هاگوارتز

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: اسپانسر کده
پیام زده شده در: ۱۶:۳۳:۰۵ پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳

ویزنگاموت

هری پاتر

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۴:۰۳ پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۸۲
آخرین ورود:
امروز ۱۵:۵۹:۵۱
از دره گودریک
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 65
آفلاین
سلام.

ممنون از هر دوی شما بابت حمایت‌های مالیتون. 400 گالیون حمایت مالی اسپانسر برای تیم‌های پیامبران مرگ و هاری گراس لحاظ شد که سقف حمایت ممکن هست.

پیام زده شده در: ۱:۳۱:۰۱ پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳

گریفیندور، وزارت سحر و جادو، محفل ققنوس

سیریوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۳۹ پنجشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۸
آخرین ورود:
دیروز ۲۳:۰۲:۴۱
از خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
گریفیندور
شـاغـل
مشاور دیوان جادوگران
جـادوگـر
پیام: 306
آفلاین
درود بر پسرخوانده قشنگم که چشماش به جیمز رفته، شجاعتش به خودم و قد و هیکلشم به لیلی. (یکمی هم به ریموس رفته؟ نرفته؟ اهممم... هیچی)

اومدم ریخت و پاش کنم و تا سقف حمایتی ممکن از تیم هاری گراس ----> هالی گراس ----> «علف مقدس!» حمایت کنم. پس لطفا 400 گالیون از حساب وزیر پانمدی دوپامین دوست در اختیار این تیم قرار بگیره. امیدوارم این گالیون هایی که با عرق جبین و زحمت بدست اومدند به درستی خرج بشند و مورد اسراف قرار نگیرند. به امید درخشش هاری گراس سلحشور و پرقدرت.

تصویر کوچک شده

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

پیام زده شده در: ۱۷:۲۲:۵۱ سه شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳

اسلیترین، وزارت سحر و جادو، مرگخواران

اسکورپیوس مالفوی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۱ پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰
آخرین ورود:
امروز ۱۵:۵۹:۲۳
از دست حسودا و بدخواها!
گروه:
جـادوگـر
مرگخوار
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
هیئت مدیره
اسلیترین
مترجم
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 386
آفلاین
درود بر مدیریت اعظم لیگالیون و زحمت هاش.

از اونجایی که من اصفهانیخسیس نیستم میزان حمایت مالی از تیم پیامبران مرگ رو 400 گالیون اعلام میکنم. امیدوارم موفق باشن من ضرر نکنم.

ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.

پیام زده شده در: ۲۲:۴۸:۵۲ دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳

ویزنگاموت

هری پاتر

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۴:۰۳ پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۸۲
آخرین ورود:
امروز ۱۵:۵۹:۵۱
از دره گودریک
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 65
آفلاین
سلام به همه‌ی اعضای دست و دلباز جادوگران که به فکر حمایت از برنامه‌های جامعه جادوگران هستن.

از هر 6 نفر شما عزیزان کمال تشکر رو دارم که با هر میزان ثروتی، برای حمایت از لیگالیون کوییدیچ پا پیش گذاشتین. با توجه به درخواست‌های شما، اسکورپیوس مالفوی و سیریوس بلک به ترتیب برای اسپانسری تیم‌های پیامبران مرگ و هاری گراس قرار گرفتن.

گابریل دلاکور، دوریا بلک، سالازار اسلیترین و لرد ولدمورت هم لطف کرده و بعنوان اسپانسرهای فدراسیون برای پیشرفت هرچه بیشتر و بهتر لیگالیون کوییدیچ کمک می‌کنن. بزودی از کمک‌های همگی شما بهره می‌بریم.

لطفا دو اسپانسر تیم‌ها در اسرع وقت پستی تو این تاپیک ارسال کنن و مشخص کنن که برای ماه مهر چه میزان حمایت مالی از تیمشون می‌کنن. چون تا اینجا رسما اعلام نکنین تیمتون قادر به برداشت مبلغی که در نظرتون هست نیست. فراموش نکنین که سقف حمایت شما در کل لیگالیون کوییدیچ 400 گالیونه.

پیام زده شده در: ۱۵:۳۳:۵۹ یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳

گریفیندور، وزارت سحر و جادو، محفل ققنوس

سیریوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۳۹ پنجشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۸
آخرین ورود:
دیروز ۲۳:۰۲:۴۱
از خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
گریفیندور
شـاغـل
مشاور دیوان جادوگران
جـادوگـر
پیام: 306
آفلاین
درود.
هرچند دارایی اندکی دارم و هزاران بدهی و گرفتاری، لکن با تمام آنچه در توان دارم به عنوان اسپانسر، حمایت خودم رو از تیم "هاری گراس" اعلام می‌دارم.

با تشکر از پسر خوانده قشنگم.

تصویر کوچک شده

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

پیام زده شده در: ۱۳:۰۳:۴۴ یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

لرد ولدمورت

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۰:۴۰:۳۹ دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۱:۴۲:۵۱
از تاریکی خوشمون میاد...
گروه:
مشاور دیوان جادوگران
اسلیترین
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
مرگخوار
جـادوگـر
پیام: 49
آفلاین
به نام فدارسیون کوییدیچ!

ما، لرد ولدمورت، در این لحظه، تاریکی را به عرصه کوییدیچ معرفی نموده و اسپانسر فدراسیون خواهیم بود...

از دیر هنگام جوهر وجودی هر مسابقه ایی با تاریکی درهم آمیخته و هر نبرد و رقابتی برای برگزیدن فرد قوی تر و حذف افراد ناچیز و ضعیف به کار رفته است.در واقع هر بازیکن و تیمی که خشم و برتری جویی را احساس نموده، روحش را به دنیای تاریکی وارد کرده و برد یا باختش نیز متعلق به تاریکی بوده است.
حتی آنان که با کلمات " بازی عادلانه" خنجر هایشان را پنهان نمودند که در زمان مناسب آن را قلب دشمنانشان فرو کنند نیز از دنیای تاریکی بوده اند...
اکنون ما که ابرقدرت دنیای تاریکی هستیم تصمیم گرفته ایم که با افتخار این مسابقات تاریک، این نبرد های خونین و این جنگ های تیمی را زیر سایه خود قرار داده و متبرک کنیم!

باشد که اصیل ترین و شایسته ترین تیم انتخاب گشته و سرمایه راه تاریکی در مسیر قلبهای سیاه و شرارت های بی مثال خرج گردد!

تصویر کوچک شده

THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT

پیام زده شده در: ۱۴:۰۱:۲۶ پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳

اسلیترین، وزارت سحر و جادو، مرگخواران

اسکورپیوس مالفوی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۱ پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰
آخرین ورود:
امروز ۱۵:۵۹:۲۳
از دست حسودا و بدخواها!
گروه:
جـادوگـر
مرگخوار
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
هیئت مدیره
اسلیترین
مترجم
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 386
آفلاین
درود بر تمام پول دوستان جادوگران.

اینجانب حمایت خودمو به عنوان اسپانسر از تیم پیامبران مرگ اعلام میکنم باشد که با بولدوزر و جاروی F35 رادار گریز دروازه های حریف شأن رو باز کنن.

ویرایش شده توسط اسکورپیوس مالفوی در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۲ ۱۴:۵۴:۰۷

ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.

پیام زده شده در: ۲۰:۰۸:۲۷ دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۴ سه شنبه ۸ آذر ۱۳۸۴
آخرین ورود:
امروز ۱۷:۲۵:۱۷
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 439
آنلاین
سلام بر فدراسیون محترم کوییدیچ!

قبل از هر چیز، باید بگم که از اینکه می‌خواین من، سالازار اسلیترین بزرگ، اسپانسر فدراسیون باشم، بسیار خوشحال و مفتخرم. چرا که کوییدیچ نه فقط یک ورزش، بلکه میدان مبارزه‌ای برای برتری خالص‌ترین جادوگران هست. اما خب، به رسم عادت همیشه باید یه شرط کوچیک هم بگذارم: پول من برای جادوگران با ارزشه، نه ماگل‌زاده‌ها! با اینکه این روزها صحبت از برابری می‌شه، من سالازار به برتری خونی اعتقاد دارم و قطعا نمی‌خوام که گالیون‌های طلایی من صرف تربیت جادوگران نیمه‌خون بشه.

ببینید، دوستان، من اومدم که کوییدیچ رو به جایگاه برتری که لیاقتش رو داره برسونم، نه اینکه مگس‌هایی مثل ماگل‌زاده‌ها بیان و از پول‌های من برای تمریناتشون استفاده کنن. به نظر من، صرف هزینه برای این افراد، بیشتر شبیه به پرت کردن طلاها توی دریاچه‌هاگزمید می‌مونه. فکر کنید، چی می‌خواین؟ برترین‌های خالص یا یک سری بازیکن که شاید اسمشون رو هم به زور تلفظ کنید؟

در واقع، من این سرمایه‌گذاری رو به عنوان فرصتی می‌بینم برای تشویق و ارتقای سطح استعدادهای نابِ جادوگری، اونایی که از خونی پاک و ریشه‌دار مثل خودم هستند. البته، نه اینکه بخوام مغرورانه حرف بزنم (که البته هستم)، ولی فکر می‌کنم فدراسیون هم موافقه که کوییدیچ جایی برای ضعیف‌ها و ماگل‌زاده‌ها نیست. خلوص خون نه تنها در جادو، بلکه در ورزش هم اهمیت داره.

پس امیدوارم که با این شرایط، همکاری ما مایهٔ افتخار فدراسیون بشه. فقط به خاطر داشته باشید: هر گالیونی که می‌دم باید برای خالص‌ترین جادوگران خرج بشه، وگرنه... خب، خودتون بهتر از من می‌دونید که عواقبش چه خواهد بود.

پیام زده شده در: ۱۴:۱۴:۰۲ جمعه ۶ مهر ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

دوریا بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۱:۵۵ پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴
آخرین ورود:
امروز ۱۵:۵۶:۳۰
از پشت درخت خشک زندگی
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
مرگخوار
مدیر دیوان جادوگران
شـاغـل
مترجم
پیام: 457
آفلاین
درود بر تمامی دوست‌داران بازی‌های مهیج کوییدیچ!

به عنوان سومین سرمایه‌دار سایت ( ) با یک لیموزین مشکی اومدم اعلام کنم حاضر به سرمایه‌گذاری در فدراسیون هستم ولی اگر ضرر کنم ولتون نمی‌کنم!

امیدوارم فدراسیون طوری سود کنه که نسل‌های بعد هم در ثروتی بی‌پایان به زندگی خودشون ادامه بدن.

Sometimes I can hear my bones straining under the weight of all the lives I'm not living

تصویر کوچک شده تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۷:۳۹:۰۵ پنجشنبه ۵ مهر ۱۴۰۳

ریونکلاو، محفل ققنوس، مرگخواران

گابریل دلاکور

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۲۰:۰۲ پنجشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۰:۰۸:۰۸
از اعماق خیالات 🦄🌈
گروه:
هیئت مدیره
جـادوگـر
مرگخوار
محفل ققنوس
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
ریونکلاو
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 440
آفلاین
سلام.

من فعلا زیر 500 گالیون دارم، ولی گالیونای این ماه رو که دریافت کنم بالای 500 می‌ره و بنابراین برای اسپانسر فدراسیون شدن داوطلب می‌شم تا کمک‌های مالیم تقدیم لیگالیون و تیم‌ها بشه!

باشد که در انتها با صدای جیرینگ جیرینگ سکه‌هایی که در ازاش تقدیممون می‌کنین و سود کلانی که گیرمون میاد از اینجا خارج بشیم.

🦅 Only Raven 🦅

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.