سلام بر فدراسیون محترم کوییدیچ!
قبل از هر چیز، باید بگم که از اینکه میخواین من، سالازار اسلیترین بزرگ، اسپانسر فدراسیون باشم، بسیار خوشحال و مفتخرم. چرا که کوییدیچ نه فقط یک ورزش، بلکه میدان مبارزهای برای برتری خالصترین جادوگران هست. اما خب، به رسم عادت همیشه باید یه شرط کوچیک هم بگذارم: پول من برای جادوگران با ارزشه، نه ماگلزادهها! با اینکه این روزها صحبت از برابری میشه، من سالازار به برتری خونی اعتقاد دارم و قطعا نمیخوام که گالیونهای طلایی من صرف تربیت جادوگران نیمهخون بشه.
ببینید، دوستان، من اومدم که کوییدیچ رو به جایگاه برتری که لیاقتش رو داره برسونم، نه اینکه مگسهایی مثل ماگلزادهها بیان و از پولهای من برای تمریناتشون استفاده کنن. به نظر من، صرف هزینه برای این افراد، بیشتر شبیه به پرت کردن طلاها توی دریاچههاگزمید میمونه. فکر کنید، چی میخواین؟ برترینهای خالص یا یک سری بازیکن که شاید اسمشون رو هم به زور تلفظ کنید؟
در واقع، من این سرمایهگذاری رو به عنوان فرصتی میبینم برای تشویق و ارتقای سطح استعدادهای نابِ جادوگری، اونایی که از خونی پاک و ریشهدار مثل خودم هستند. البته، نه اینکه بخوام مغرورانه حرف بزنم (که البته هستم)، ولی فکر میکنم فدراسیون هم موافقه که کوییدیچ جایی برای ضعیفها و ماگلزادهها نیست. خلوص خون نه تنها در جادو، بلکه در ورزش هم اهمیت داره.
پس امیدوارم که با این شرایط، همکاری ما مایهٔ افتخار فدراسیون بشه. فقط به خاطر داشته باشید: هر گالیونی که میدم باید برای خالصترین جادوگران خرج بشه، وگرنه... خب، خودتون بهتر از من میدونید که عواقبش چه خواهد بود.