اطلاعیه اول مرداب هالادورین: رونمایی از جدیدترین امکانات فاز سوم طرح گالیون و وعده‌ی گسترده شدن دنیای جادویی در فاز چهارم را همین حالا مطالعه کنید! ~~~~~~~ اطلاعیه دوم مرداب هالادورین: اگر خواهان تصاحب ابر چوبدستی و قدرت‌هایی که به همراه دارد هستید، از همین حالا برای دریافت چوبدستی اقدام کنید!

آغاز لیگالیون کوییدیچ

انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

جادوگران و ساحره‌ها ، وقت برخاستن است!

فصل جدیدی از رقابت، شور، هیجان و پرواز در راه است...

پس گوش بسپارید، ای ساحره‌ها و جادوگران! صدای سوت آغاز شنیده می‌شود. زمین کوییدیچ، غرق در مه جادویی، در انتظار قهرمانانی‌ست که آماده‌اند نام خود را در تاریخ افسانه‌ای سایت ثبت کنند.

لیگالیون کوییدیچ سایت جادوگران آغاز می‌شود!

ثبت‌نام برای همه‌ی اعضای سایت باز است!
چه کهنه‌کار باشید، چه جادوآموز سال سومی، چه عضو گروهی خاص، چه تماشاگر پرشور! همه‌جا، جا برای هیجان هست!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اسپانسر کده
ارسال شده در: پنجشنبه 19 مهر 1403 01:31
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: دیروز ساعت 19:30
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پست‌ها: 570
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران
آفلاین
درود بر پسرخوانده قشنگم که چشماش به جیمز رفته، شجاعتش به خودم و قد و هیکلشم به لیلی. (یکمی هم به ریموس رفته؟ نرفته؟ اهممم... هیچی)

اومدم ریخت و پاش کنم و تا سقف حمایتی ممکن از تیم هاری گراس ----> هالی گراس ----> «علف مقدس!» حمایت کنم. پس لطفا 400 گالیون از حساب وزیر پانمدی دوپامین دوست در اختیار این تیم قرار بگیره. امیدوارم این گالیون هایی که با عرق جبین و زحمت بدست اومدند به درستی خرج بشند و مورد اسراف قرار نگیرند. به امید درخشش هاری گراس سلحشور و پرقدرت.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مهر 1403 17:22
تولد نقش: 1400/04/24
آخرین ورود: یکشنبه 11 خرداد 1404 04:27
از: دست حسودا و بدخواها!
پست‌ها: 418
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، زندان‌بان آزکابان
آفلاین
درود بر مدیریت اعظم لیگالیون و زحمت هاش.

از اونجایی که من اصفهانیخسیس نیستم میزان حمایت مالی از تیم پیامبران مرگ رو 400 گالیون اعلام میکنم. امیدوارم موفق باشن من ضرر نکنم.
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ارسال شده در: دوشنبه 16 مهر 1403 22:48
تولد نقش: 1403/02/05
آخرین ورود: دیروز ساعت 21:01
از: دره گودریک
پست‌ها: 157
آفلاین
سلام به همه‌ی اعضای دست و دلباز جادوگران که به فکر حمایت از برنامه‌های جامعه جادوگران هستن.

از هر 6 نفر شما عزیزان کمال تشکر رو دارم که با هر میزان ثروتی، برای حمایت از لیگالیون کوییدیچ پا پیش گذاشتین. با توجه به درخواست‌های شما، اسکورپیوس مالفوی و سیریوس بلک به ترتیب برای اسپانسری تیم‌های پیامبران مرگ و هاری گراس قرار گرفتن.

گابریل دلاکور، دوریا بلک، سالازار اسلیترین و لرد ولدمورت هم لطف کرده و بعنوان اسپانسرهای فدراسیون برای پیشرفت هرچه بیشتر و بهتر لیگالیون کوییدیچ کمک می‌کنن. بزودی از کمک‌های همگی شما بهره می‌بریم.

لطفا دو اسپانسر تیم‌ها در اسرع وقت پستی تو این تاپیک ارسال کنن و مشخص کنن که برای ماه مهر چه میزان حمایت مالی از تیمشون می‌کنن. چون تا اینجا رسما اعلام نکنین تیمتون قادر به برداشت مبلغی که در نظرتون هست نیست. فراموش نکنین که سقف حمایت شما در کل لیگالیون کوییدیچ 400 گالیونه.
ارسال شده در: یکشنبه 15 مهر 1403 15:33
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: دیروز ساعت 19:30
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پست‌ها: 570
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی دیوان جادوگران
آفلاین
درود.
هرچند دارایی اندکی دارم و هزاران بدهی و گرفتاری، لکن با تمام آنچه در توان دارم به عنوان اسپانسر، حمایت خودم رو از تیم "هاری گراس" اعلام می‌دارم.

با تشکر از پسر خوانده قشنگم.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: یکشنبه 15 مهر 1403 13:03
تولد نقش: 1403/05/22
آخرین ورود: دیروز ساعت 18:32
از: گور برخاسته.
پست‌ها: 221
رهبر مرگخواران، مشاور دیوان جادوگران
آفلاین
به نام فدارسیون کوییدیچ!

ما، لرد ولدمورت، در این لحظه، تاریکی را به عرصه کوییدیچ معرفی نموده و اسپانسر فدراسیون خواهیم بود...

از دیر هنگام جوهر وجودی هر مسابقه ایی با تاریکی درهم آمیخته و هر نبرد و رقابتی برای برگزیدن فرد قوی تر و حذف افراد ناچیز و ضعیف به کار رفته است.در واقع هر بازیکن و تیمی که خشم و برتری جویی را احساس نموده، روحش را به دنیای تاریکی وارد کرده و برد یا باختش نیز متعلق به تاریکی بوده است.
حتی آنان که با کلمات " بازی عادلانه" خنجر هایشان را پنهان نمودند که در زمان مناسب آن را قلب دشمنانشان فرو کنند نیز از دنیای تاریکی بوده اند...
اکنون ما که ابرقدرت دنیای تاریکی هستیم تصمیم گرفته ایم که با افتخار این مسابقات تاریک، این نبرد های خونین و این جنگ های تیمی را زیر سایه خود قرار داده و متبرک کنیم!

باشد که اصیل ترین و شایسته ترین تیم انتخاب گشته و سرمایه راه تاریکی در مسیر قلبهای سیاه و شرارت های بی مثال خرج گردد!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: پنجشنبه 12 مهر 1403 14:01
تولد نقش: 1400/04/24
آخرین ورود: یکشنبه 11 خرداد 1404 04:27
از: دست حسودا و بدخواها!
پست‌ها: 418
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، زندان‌بان آزکابان
آفلاین
درود بر تمام پول دوستان جادوگران.

اینجانب حمایت خودمو به عنوان اسپانسر از تیم پیامبران مرگ اعلام میکنم باشد که با بولدوزر و جاروی F35 رادار گریز دروازه های حریف شأن رو باز کنن.
ویرایش شده توسط اسکورپیوس مالفوی در 1403/7/12 14:54:07
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ارسال شده در: دوشنبه 9 مهر 1403 20:08
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: امروز ساعت 00:47
از: هاگوارتز
پست‌ها: 761
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجون‌ساز
آفلاین
سلام بر فدراسیون محترم کوییدیچ!

قبل از هر چیز، باید بگم که از اینکه می‌خواین من، سالازار اسلیترین بزرگ، اسپانسر فدراسیون باشم، بسیار خوشحال و مفتخرم. چرا که کوییدیچ نه فقط یک ورزش، بلکه میدان مبارزه‌ای برای برتری خالص‌ترین جادوگران هست. اما خب، به رسم عادت همیشه باید یه شرط کوچیک هم بگذارم: پول من برای جادوگران با ارزشه، نه ماگل‌زاده‌ها! با اینکه این روزها صحبت از برابری می‌شه، من سالازار به برتری خونی اعتقاد دارم و قطعا نمی‌خوام که گالیون‌های طلایی من صرف تربیت جادوگران نیمه‌خون بشه.

ببینید، دوستان، من اومدم که کوییدیچ رو به جایگاه برتری که لیاقتش رو داره برسونم، نه اینکه مگس‌هایی مثل ماگل‌زاده‌ها بیان و از پول‌های من برای تمریناتشون استفاده کنن. به نظر من، صرف هزینه برای این افراد، بیشتر شبیه به پرت کردن طلاها توی دریاچه‌هاگزمید می‌مونه. فکر کنید، چی می‌خواین؟ برترین‌های خالص یا یک سری بازیکن که شاید اسمشون رو هم به زور تلفظ کنید؟

در واقع، من این سرمایه‌گذاری رو به عنوان فرصتی می‌بینم برای تشویق و ارتقای سطح استعدادهای نابِ جادوگری، اونایی که از خونی پاک و ریشه‌دار مثل خودم هستند. البته، نه اینکه بخوام مغرورانه حرف بزنم (که البته هستم)، ولی فکر می‌کنم فدراسیون هم موافقه که کوییدیچ جایی برای ضعیف‌ها و ماگل‌زاده‌ها نیست. خلوص خون نه تنها در جادو، بلکه در ورزش هم اهمیت داره.

پس امیدوارم که با این شرایط، همکاری ما مایهٔ افتخار فدراسیون بشه. فقط به خاطر داشته باشید: هر گالیونی که می‌دم باید برای خالص‌ترین جادوگران خرج بشه، وگرنه... خب، خودتون بهتر از من می‌دونید که عواقبش چه خواهد بود.
فیلم The Crown of Shadow (نبرد سالازار vs لوسیفر)

ارسال شده در: جمعه 6 مهر 1403 14:14
تولد نقش: 1396/05/07
آخرین ورود: دیروز ساعت 10:35
از: پشت درخت خشک زندگی
پست‌ها: 617
مدیر داخلی و مترجم دیوان جادوگران، داور دوئل
آفلاین
درود بر تمامی دوست‌داران بازی‌های مهیج کوییدیچ!

به عنوان سومین سرمایه‌دار سایت ( ) با یک لیموزین مشکی اومدم اعلام کنم حاضر به سرمایه‌گذاری در فدراسیون هستم ولی اگر ضرر کنم ولتون نمی‌کنم!

امیدوارم فدراسیون طوری سود کنه که نسل‌های بعد هم در ثروتی بی‌پایان به زندگی خودشون ادامه بدن.
All sins are attempts to fill voids

ارسال شده در: پنجشنبه 5 مهر 1403 17:39
تولد نقش: 1403/01/24
آخرین ورود: جمعه 20 تیر 1404 14:10
از: اعماق خیالات 🦄🌈
پست‌ها: 641
آفلاین
سلام.

من فعلا زیر 500 گالیون دارم، ولی گالیونای این ماه رو که دریافت کنم بالای 500 می‌ره و بنابراین برای اسپانسر فدراسیون شدن داوطلب می‌شم تا کمک‌های مالیم تقدیم لیگالیون و تیم‌ها بشه!

باشد که در انتها با صدای جیرینگ جیرینگ سکه‌هایی که در ازاش تقدیممون می‌کنین و سود کلانی که گیرمون میاد از اینجا خارج بشیم.
🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!
ارسال شده در: چهارشنبه 4 مهر 1403 23:21
تولد نقش: 1403/02/05
آخرین ورود: دیروز ساعت 21:01
از: دره گودریک
پست‌ها: 157
آفلاین
تصویر تغییر اندازه داده شده

فراخوان اسپانسرها

سلام به همه طرفداران پسر برگزیـ... چیزه، یعنی کوییدیچ.

پیرو اولین اطلاعیه لیگالیون کوییدیچ، اعضایی که علاقمند به کمک مالی به تیم‌ها یا خود فدراسیون کوییدیچ بعنوان اسپانسر هستن، لطفا به این تاپیک مراجعه کرده و آمادگی خودشون رو اعلام کنن. توجه داشته باشین که مهم نیست در ادامه بعنوان بازیکن کوییدیچ عضو تیمی بشید یا کلا کوییدیچ شرکت نکنید. شما در هر صورت می‌تونید برای اسپانسر شدن برای "تنها یک تیم" یا "خود فدراسیون" اقدام کنید.

اعضایی که بالای 500 گالیون دارن، فقط می‌تونن برای اسپانسر فدراسیون شدن اقدام کنن.
و اعضایی که زیر 500 گالیون دارن، می‌تونن هم برای اسپانسر تیم و هم برای اسپانسر فدراسیون داوطلب بشن. ولی فقط در صورتی درخواستشون برای اسپانسر فدراسیون شدن پذیرفته می‌شه که تمامی تیم‌ها اسپانسر داشته باشن.

لطفا تو پستی که می‌زنید، مشخص کنین اسپانسر تیم می‌خواین بشین یا اسپانسر فدراسیون یا برای هر دو داوطلب می‌شید.

هم‌چنین اگه بخواین می‌تونین از همین ابتدا مشخص کنین که تا چه میزان گالیون از ثروتتون رو حاضر به خرج کردن در راه تیم یا فدراسیون در ماه مهر هستین. اگه هم هنوز تصمیم نگرفتید، می‌تونین بعد از این که تیم‌ها با شما تماس گرفتن، یا شما با تیم‌ها ارتباط برقرار کردین و فقط بعد از بستن قرارداد با تیم مورد نظرتون یا فدراسیون، دوباره به اینجا برگردین و مشخص کنین که به توافق رسیدین چه میزان از سرمایه‌تون رو در این ماه برای تیمتون یا فدراسیون خرج کنید.

نکته: شما در هر صورت بعد از بستن قرارداد با تیم یا فدراسیون باید مجددا به این تاپیک برگردین و اعلام کنین که با کدوم تیم (یا فدراسیون) با چه میزان به اشتراک‌گذاری گالیون برای این ماه به توافق رسیدین.

در انتهای لیگالیون کوییدیچ، شما با توجه به میزان گالیونی که برای تیم یا فدراسیون خرج کردین، در سودی که فدراسیون از این مسابقات کسب می‌کنه شریک می‌شین. امیدواریم لیگ پر سودی باشه که نه‌تنها تمام سرمایه‌های شما اسپاسرهای عزیز برگرده، بلکه سودی هم نصیبتون بشه.
(نگران نباشین، حتی اگه لیگالیون کوییدیچ شکست بخوره هم ما هوای اسپانسرها رو داریم که تا جای ممکن ضرری متحمل نشن یا بسیار ناچیز باشه. )
Do You Think You Are A Wizard?