wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ: كلاس معجون‌سازی
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 مهر 1404 20:59
تولد نقش: 1404/06/17
آخرین ورود: دیروز ساعت 15:40
از: درون کتاب‌خانه
پست‌ها: 77
آفلاین
سلام
واقعا شرمنده که دیر شد
بفرمایید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قلب است که نشان می‌دهد انسان‌ها تا چه حد بزرگ‌اند نه ظاهرشان.
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 مهر 1404 00:52
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: امروز ساعت 03:28
از: هر جا که بخوام!
پست‌ها: 504
مدیر کل جادوگران، بانکدار گرینگوتز، استاد هاگوارتز
آفلاین
سلام هرمیون.

جالب نشد؟ شوخی می‌کنی! این اولین رول ادامه‌داری بود که می‌زدی و به نظرم خوب از پسش بر اومدی! توصیفاتت خیلی خوب بودن و شروع و پایان پستت هر دو کاملا مناسب بودن. می‌بینم که هیچ مشکلی با سوم‌شخص نوشتن نداری و به اندازه اول‌شخص خوب می‌نویسی.

حالا بریم سراغ مرحله بعد یعنی ظاهر پست. درسته که محتوا مهم‌ترین چیزه، ولی قبل از این که خواننده شروع به خوندن کنه این ظاهر پسته که می‌بینه. همونطور که تو ممکنه یه کتابی رو از روی ظاهر قضاوت کنی و بعد از خوندنش نگاهت دگرگون بشه، رولم همینطوره. درسته که همچنان می‌تونه محتوای زیبایی داشته باشه، ولی چرا کاری نکنیم ظاهرشم خوب باشه تا خواننده بیشتر ترغیب بشه که بخوندش و با یه دید مثبت سراغش بره؟

اینجا 3 نکته برای گفتن دارم.

اولین چیزی که می‌خوام بهت بگم تو جادوگران همیشگیه و استثنا نداره: بعد از این که دیالوگت به اتمام می‌رسه و قراره شروع به نوشتن توصیفات کنی (در واقع هر وقت بعد از دیالوگ هرچیزی "به غیر از دیالوگ" میاد)، باید حتما دو بار اینتر بزنی و بعد شروع به نوشتن ادامه‌ی رولت کنی.

دومین مورد اینه که همیشه مجبور نیستی برای بیان دیالوگ از افعالی مثل "فلانی گفت، پرسید، فریاد زد و..." استفاده کنی تا ما متوجه بشیم چه کسی دیالوگ رو به زبون آورده. بلکه یه راه ساده برای تشخیصش وجود داره. اگه دیالوگ متعلق به آخرین فردیه که داشتی در موردش می‌نوشتی، یک بار اینتر می‌زنی و بعد دیالوگ رو می‌نویسی. ولی اگه دیالوگ مال شخصی به جز اون فردیه که آخرین بار داشتی در موردش می‌نوشتی، دو بار اینتر می‌زنیم. (در یک کلام اگه فاعل آخرین جمله و دیالوگ هر دو یکی هستن یک اینتر، و اگه متفاوت هستن دو اینتر)

مثال برای وقتی که فاعل و گوینده دیالوگ یکی هستن: (با زدن یک اینتر می‌فهمیم هری کسیه که این دیالوگ رو گفته.)

هری نوشیدنی قهوه‌ای رنگ رو می‌نوشه.
- وای، مزه‌ش افتضاحه.

مثال برای وقتی که فاعل و گوینده متفاوت هستن: (با زدن دو بار اینتر می‌فهمیم شخصی به جز هری (مثلا رون که همون اطراف بوده) دیالوگ رو گفته.)

هری نوشیدنی قهوه‌ای رنگ رو می‌نوشه.

- از قیافه‌ی در هم رفته‌ت معلومه که مزه‌ی خوبی نداره!

بعنوان مثال این بخش از پستت رو بیا با این دو توضیح اصلاح کنیم:
نقل قول:
آمبریج گفت: امروز چند‌تا بازجویی از کسایی که میان اینجا داریم. دستور از وزارت‌خونه‌ست. هرمیون که هنوز درک نمی‌کرد چرا می‌خواهند از او بازجویی کنند رفت و پشت میزی نشست. بچه های ریونکلا دورشان را گرفته بودند. آمبریج یکی از کتاب ها را برداشت: خب خب خب. بزار ببینم. تاریخچه ی هاگوارتز، هان؟ هرمیون با استرس گفت: بله.

آمبریج با لحن حق به جانب همیشگی گفت:(1 بار اینتر چون دیالوگ و فاعل هر دو آمبریج هستن)
- امروز چند‌تا بازجویی از کسایی که میان اینجا داریم. دستور از وزارت‌خونه‌ست. (2 بار اینتر چون بعدش توصیف اومده.)

هرمیون که هنوز درک نمی‌کرد چرا می‌خواهند از او بازجویی کنند رفت و پشت میزی نشست. بچه های ریونکلا دورشان را گرفته بودند. آمبریج یکی از کتاب ها را برداشت. (1 بار اینتر چون دیالوگ متعلق به آخرین فاعل، یعنی آمبریجه.)
- خب خب خب. بذار ببینم. تاریخچه‌ی هاگوارتز، هان؟ (2 بار اینتر چون بعدش توصیف اومده)

هرمیون با استرس نگاهشو از کتاب برداشت و به آمبریج دوخت. (1 بار اینتر چون دیالوگ و فاعل هر دو هرمیون هستن)
- بله.

و اما سومین و آخرین مورد در مورد پاراگراف‌هایی هست که تماما شامل توصیف می‌شن. این مورد یکم سلیقه‌ایه و به انتخاب خودت بستگی داره، اما چیزی که می‌خوام بگم اینه که وقتی می‌بینی پاراگرافت داره زیادی طولانی می‌شه، یه نگاه بهش بنداز و ببین آیا بخشی هست که بتونی جدا کنی و با زدن دو اینتر به پاراگراف بعد منتقلش کنی؟ مثلا اگه تو چند جمله در مورد شخص الف می‌گفتی ولی حالا می‌خوای در مورد ب بگی، دو بار اینتر بزن.

جدای از این، چیزی که من دیدم اینه که توی اکثر پستات بین پاراگراف‌هات یک بار اینتر می‌زنی که این حالت کم رخ می‌ده و برای وقتیه که دو پاراگراف کوتاه و کاملا به هم مرتبط هستن. پس به جز موارد این‌چنینی، همیشه بین پاراگرافات دو بار اینتر بزن.

ازونجایی که به نظرم کیفیت رولات بعنوان یه تازه‌وارد خیلی خوبه، پس این‌بار سه مورد ظاهری داریم که در واقع اهمیت نحوه‌ی هم زدن معجون هنگام ساخت رو به ما نشون می‌ده که اگه اشتباه انجام بشه، کارکرد معجون رو می‌تونه یکم متفاوت از انتظاری که داشتی تغییر بده.

این‌بار بهت لینک نمی‌دم و فقط اسم تاپیک و انجمنش رو می‌گم تا خودت بگردی و یاد بگیری تو جادوگران چطور باید تاپیکای مختلف تو انجمنای مختلف رو پیدا کنی. اسم تاپیک "ردا فروشی مادام مالکین" هست که تو انجمن "کوچه دیاگونه". تو این سوژه قراره آقای تال و مادام مالکین با هرمیون برخورد کنن. این که هرمیون قبول می‌کنه برای کمک بهشون همراه بشه یا پیشنهادشون رو رد می‌کنه با خودته.

تنها چیزی که می‌خوام اینه که حالا که تو پیدا کردن مواد اولیه معجون خوب هستی، نحوه‌ی ترکیب کردنشون و ساخت معجون رو هم درست انجام بدی. پس یعنی باید پستت هم شامل دیالوگ بشه و هم توصیف تا بتونم درست رعایت شدن این سه موردی که توضیح دادم رو توش ببینم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/7/8 11:55:45
ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/7/9 14:39:39
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: دوشنبه 7 مهر 1404 19:58
آفلاین
سلام
این هم از تکلیفی که گفته بودین.
متاسفانه زیاد جالب نشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 مهر 1404 21:58
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: امروز ساعت 03:28
از: هر جا که بخوام!
پست‌ها: 504
مدیر کل جادوگران، بانکدار گرینگوتز، استاد هاگوارتز
آفلاین
سلام هرمیون!

منم خیلی خوش‌حالم که تو اولین جادوآموزم هستی و قراره با هم کار کنیم.

من تا قبل از این خیلی فرصت نکرده بودم پستاتو بخونم و بیشتر پیگیر حرفات تو چت‌باکس بودم؛ و فقط براساس همون حرفا می‌خواستم بگم خلاقیت خوبی داری که نشون می‌ده تو رول‌نویسی هم چقد خوب می‌تونی عمل کنی.

وقتی درخواستت رو دیدم، رفتم تک‌تک پستات رو خوندم و واو! دیدم که اصلا اشتباه نکرده بودم و واقعا خلاقیتت در نوشتن و توصیفاتی که به کار می‌بری عالیه! من از خوندن تمام رولایی که تا الان زدی لذت بردم. هم طنزت دلنشینه و هم پستای جدیت با توصیفات دقیقی که داری اثرگذار هستن. همینطور اکثر پستات یه داستان باحال داشتن که خواننده رو جذب می‌کردن به خوندن ادامه بده. خیلی کارت خوبه هرمیون.

با توجه به پستایی که خوندم، برنامه‌ای که تا پایان راه می‌تونیم با هم داشته باشیم رو مشخص کردم و به نظرم با نهایتا دو یا سه پست می‌تونی عنوان جادوآموخته رو بگیری. پس بریم سراغ نکات دیگه‌ای که می‌تونن بهت کمک کنن تا بهتر بنویسی!

در اولین اقدام، ازت می‌خوام یه پست رول ادامه‌دار بنویسی. تمام پستایی که تا الان زدی تک‌پستی بودن و همه‌شون به صورت اول شخص نوشته شده بودن و راوی داستان خودت بودی. از من بپرسی این مدل نوشتن سخت‌تره، ولی تو از پسش بر اومدی که نشون می‌ده راحت می‌تونی سوم شخص هم بنویسی (یعنی راوی داستان هرمیون نباشه). چیزی که اکثرا تو رولای ادامه‌دار باهاش مواجه می‌شی.

بنابراین الان وقت همینه! معجون‌سازی یعنی ترکیب مواد اولیه مختلف با هم و پخت و پز! با مواد اولیه‌ای که در ادامه بهت می‌دم (رول‌ادامه‌دار، سوم‌شخص و شخصیت‌پردازی)، اولین معجونت رو بپز:

به کافه ریون برو و اونجا به صورت سوم شخص در مورد تقابل خودت با آمبریج بنویس. اون قراره بازجوییت کنه و تو قراره سربلند ازش بیرون بیای! (پست یکی مونده به آخر خلاصه داره که راحت می‌تونی در جریان سوژه قراره بگیری و داستانو ادامه بدی)

این تاپیک یه فرصت خوب هم بهت می‌ده که شخصیت هرمیون رو هرچه بیشتر و بهتر به بقیه معرفی کنی و با یه تیر، دو نشون بزنیم! چون هرچقدر هم هرمیون شخصیت معروفی باشه که همه‌مون با توجه به کتابا و فیلما دیدی خوبی ازش داریم، ولی نیازه که ببینیم تو چطور این شخصیت رو پیاده‌سازی کردی. خصوصا که توی معرفی شخصیتت از ویژگی‌های شخصیتیش چیز زیادی نگفتی. پس بهمون نشون بده شخصیت هرمیون گرنجری که تو جادوگران ایفا می‌کنی چطوریه.

(یه توضیح کلی هم بدم که برای تاپیکای رول ادامه‌دار، باید آخرین پست که خلاصه داره (یا اگه خیلی علاقمندی پست اول سوژه) رو پیدا کنی و تمام پستایی که بعدش زده شده رو مطالعه کنی تا برسی به آخرین پست. بعد با خلاقیت خودت تصمیم می‌گیری داستان نفر آخر رو چطور ادامه بدی. تو ایفای نقش جادوگران اعضا همیشه سعی می‌کنن هر چند پست یک‌بار خلاصه بذارن تا زودتر در جریان سوژه قرار بگیریم و راحت‌تر بتونیم بنویسیم.)

معجون رو که ساختی، همین‌جا برگرد گزارش بده تا اگه خوب پخت و پز کرده بودی، بریم سراغ مرحله‌ی بعد. تو اقدام بعدی می‌خوام یکم در مورد ظاهر پست و پاراگراف‌نویسی با هم صحبت کنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: یکشنبه 6 مهر 1404 20:00
آفلاین
سلام خانم پرنتیس.
اینکه شما استادم باشید، خیلی برایم خوشحال کننده است.
بی صبرانه منتظر شما هستم که درس های جدیدی به من یاد بدهید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 4 مهر 1404 00:43
تولد نقش: 1403/02/05
آخرین ورود: یکشنبه 18 آبان 1404 21:51
از: دره گودریک
پست‌ها: 174
آفلاین
سلام.

تا اطلاع ثانوی این کلاس طبق اطلاعیه هاگوارتز اختصاصی، در اسکله هاگوارتز برگزار می‌شه تا جادوآموزان جدیدی که به هاگوارتز انتقالی گرفتن، در اینجا به صورت اختصاصی آموزش ببینن.

این کلاس توسط پروفسور گابریلا پرنتیس اداره خواهد شد و محل ارتباط ایشون با جادوآموزانشون خواهد بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 مهر 1404 13:42
تولد نقش: 1403/02/05
آخرین ورود: یکشنبه 18 آبان 1404 21:51
از: دره گودریک
پست‌ها: 174
آفلاین
سلام.

از همه تازه‌واردان و علاقمندانی که در این مدت زحمت کشیدن و برای این کلاس وقت گذاشتن متشکرم. امیدوارم آموزه‌های این کلاس برای شما مفید بوده باشه و به پیشرفتتون کمک کرده باشه.

با توجه به اتمام ترم اول هاگوارتز تازه‌واردان، پایان این کلاس رو اعلام می‌کنم.

ممنون از همگی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 مهر 1404 13:30
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: پنجشنبه 3 مهر 1404 13:25
پست‌ها: 40
آفلاین
دوشیزه بلک؛

پست خوبی بود. فقط یادت باشه که دیالوگ ها اصولا اینطوری نوشته میشن:

نقل قول:
جوزف، داشت تمام جزئیاتی که دیده بود را به من تحویل می‌داد، بدونِ اینکه حتی ذره‌ای از آن آشفتگی را به رزماری‌ها ربط دهد.

- وارنسکی، لطفاااا! رزماریا کجاست؟

کلامش را قطع کردم، صدایم حالا کمی بلندتر شده بود.

- تام همین الانم سه بار اومده تا وضعیتِ اون گربه شو گزارش بده. اون باور کرده که گربه‌اش در حالِ مرگه و پنی مقصره! باید زودتر اینو به اون برسونم و این نمایشِ مضحکو تموم کنم!

جوزف به رزماری‌هایِ در دستش نگاه کرد، گویی تازه یادش افتاده که برای چه کاری رفته بود.

- اوه، آره! اینهاشن. ببین چقد خوشگلن! خودِ دامبلدور بهم داد... البته بعد از اینکه جن رو...

امیدوارم با این اصلاحی که دادم، متوجه شده باشی.

تایید شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیش از شرکت در کلاس معجون‌سازی حتماً پست تدریس را به طور کامل و دقیق مطالعه کنید.
ارسال شده در: پنجشنبه 3 مهر 1404 13:03
تولد نقش: 1404/05/24
آخرین ورود: دیروز ساعت 22:57
از: Astronomy Tower
پست‌ها: 43
ارشد ریونکلاو
آفلاین
چالش دوم؛ امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه پروفسور.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven
ارسال شده در: چهارشنبه 2 مهر 1404 07:36
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: پنجشنبه 3 مهر 1404 13:25
پست‌ها: 40
آفلاین
آقای سیتون؛

پایانشو خوب جمع کرده بودی، و همه چیز به جا بود. به نظر می‌رسه که نیازی به نصیحت های من نداری! اگه همیشه همینطوری پیش بری، عالی و فوق‌العاده‌س.

تایید شد.

دوشیزه بلک؛

شما هم پستِ خوبی نوشته بودید. البته باید توجه کرد که آدما نمی‌تونن همیشه یه نسخه‌ی بی نقص از خودشون باشن که هیچ اشتباهی مرتکب نمیشن. بعضی وقت ها همون اشتباهات هستن که نشانه‌ای انسانیت ما، و بانیِ تکامل شخصیتمون هستن.
آفرین بهت، پستت خوب بود و ازش لذت بردم.

تایید شد.

و حالا که این چالش رو رد کردی، خوشحالم که می‌تونم بهت اطلاع بدم که بالاخره یه جادوآموز سال بالایی شدی و از این به بعد میتونی به هاگزمید بری یا توی مسابقات کوییدیچ شرکت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیش از شرکت در کلاس معجون‌سازی حتماً پست تدریس را به طور کامل و دقیق مطالعه کنید.
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟