جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

33 کاربر(ها) آنلاین هستند (21 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
29
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 13:25
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
درود بر مدیران پرتلاش!

دو مورد کوچک دیدم گفتم اگر در حد عوض کردن یکی دو عدد و رقم قابل انجام باشد خوب می‌شود. یکی اینکه در قسمت «لایک» زیر هر پست ظاهرا فقط می‌توان لایک ده نفر را دید و بقیه دیده نمی‌شوند (اگر اشتباه می‌گویم اصلاح کنید.) آیا امکان افزایش این تعداد وجود دارد؟

یک مورد دیگر اینکه با جان گرفتن جادوگران پلاس، فکر می‌کنم پتانسیل بزرگ‌تر شدن بلاک آخرین پست‌های آن وجود داشته باشد.

ارادتمند
گلرت گریندلوالد
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: دوشنبه 17 فروردین 1405 15:15
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام جینی.

با توجه به چیزی که گفتی من تاپیک نظرسنجی ایفای نقش رو بالا آوردم تا یه نظرسنجی موقت در این مورد بذارم و در موردش تصمیم بگیریم.

افرادی که لایک کردند

🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: دوشنبه 17 فروردین 1405 12:34
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام

من تازه متوجه یه چیزی شدم....
ما الان اصلا برای تازه واردا جای خاصی نداریم که توش اموزش ببینن

همونطور که توی چتباکس اشاره شد وجود عضو فعال و باتجربه برای این کار نیازه... ولی دلیل بر این نمیشه که باید حتما ده ها نفر بشن...

به نظرم تو این شرایط که تعداد اعضای با تجربه کمه می تونیم همون شیوه قبلیو پیش بگیریم. برای انجام اون شیوه احتیاجی به داشتن افراد زیاد نیست... صرفا با دو نفر هم کار در میاد.

به نظرم ما به تازگی تازه واردایی داریم که اگه درست اموزش ببینن می تونن یکی از بهترینا ی سایت بشن... حیفه که استعدادشون از دست بره

افرادی که لایک کردند

میدان نبرد عبادتگاهم است
نوک شمشیر کشیشم است
رقص مرگ دعایم است
ضربه مرگبار ازادی بخشم است

تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 17 فروردین 1405 08:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
فضایی برای گفت و گو تبادل نظر راجب چگونه پیش بردن تاپیک های گروهی و تقویت هنر نویسندگی اعضا زیر سایه تعامل و گفت و گو وجود داره؟

سلام.
در حال حاضر که چنین فضایی نداریم، ولی ممنون برای ثبت ایده. حتما با حضور سایر مدیران در موردش مشورت خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/1/17 11:12:06
زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو پنهان میکنن .
✦ هنر نویسندگی ✦ (آموزشی)
ارسال شده در: شنبه 15 فروردین 1405 19:14
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام جینی.

یک دوره‌ای و اون زمان که چت‌باکس رو از خارج از سایت می‌گرفتیم، این کارو انجام دادیم و هر گروه چت‌باکس خصوصی خودش رو داشت که با باز کردن صفحه‌ی اصلی تالار خصوصی هر گروه می‌شد بهش دسترسی پیدا کرد. ولی بعدا به دلایلی حس کردیم نیاز نیست و برش داشتیم.

الان نمی‌دونم چت‌باکس اصلی سایت که دیگه از ماژول‌های خود سایت هست قابلیت تکثیر داره یا نه، که البته اگه نداشته باشه هم هم‌چنان می‌شه از چت‌باکس خارجی استفاده کرد. با این حال نیاز به مشورت با مدیر کل یعنی حسن مصطفی هست که دوباره این قابلیت رو به سایت برگردونیم یا خیر.

ممنون که ایده‌ت رو ثبت کردی. با اتصال اینترنت بین‌الملل و باز شدن دسترسی‌ها، حتما با حسن مطرح می‌شه تا اگه موافق بود با مدیران فنی مشورت بشه که همین ماژول رو می‌شه برای هر انجمن جداگونه پیاده کرد یا باید از چت‌باکس‌های خارجی بهره گرفت. دومی با ملی شدن اینترنت دسترسیش از بین می‌ره متاسفانه.

تو این مدت خوش‌حال می‌شم نظرات خود اعضای گروه‌ها و ارشدهاشون رو بشنوم که به چه دلایلی ممکنه موافق یا مخالف این موضوع باشن که بتونه در تصمیم‌گیری بهتر به ما کمک کنه. پس لطفا هرکس نظری در مورد ایده‌ی چت‌باکس خصوصی برای گروه‌های خصوصی داره تو تاپیک طرح سوالات، انتقادات و پیشنهادات با تیم مدیریت ایفای نقش مطرح کنه.
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: شنبه 15 فروردین 1405 12:01
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام
ممکنه تالارای خصوصی هم چتباکس های خصوصی داشته باشن؟

افرادی که لایک کردند

میدان نبرد عبادتگاهم است
نوک شمشیر کشیشم است
رقص مرگ دعایم است
ضربه مرگبار ازادی بخشم است

تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 7 فروردین 1405 23:31
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام. هلنا پاسخ داد، من بعد فنّیش رو صرفا تکمیل کنم.

سر شناسه قبلی چون من نبودم و احتمالا زحمت سیریوس و هلگا بوده، اطلاع ندارم که چه مشکلی به وجود اومده. ولی در مجموع دشواری خاصی نداره اضافه کردن فیلد به پروفایل.
فقط به نظرم میرسه که بهتره یک کار جامعی صورت بگیره؛ به جای این که هر بار مثلا یک پیشنهادی مطرح شه که شناسه قبلی فیلد مناسبیه، پست‌های ماندگار فیلد مناسبیه و الخ، بیایم اون فیلدو اضافه کنیم... به جاش یه امکان شخصی سازی جامع‌تر و آزادانه‌تری بدیم که هر کس بتونه فیلدهای مناسب یا محتوای مناسبی رو توی پروفایلش اضافه کنه. الان همین فیلد اطلاعات بیشتر شاید بتونه این نقش رو ایفا کنه... ولی هم نمایشش توی پروفایل خیلی لای فیلدهای دیگه گم شده، هم ادیتور مناسبی نداره که بشه از لینک و ... به راحتی استفاده کرد. شاید محدودیت کاراکترش هم مانع باشه که مطمئن نیستم.

به هر صورت سعی می‌کنم به یه مدل مناسب و متعادلی برسم که از طرفی با هزار تا فیلد شلوغش نکنیم از طرفی امکان شخصی سازی خوبی فراهم باشه و اجراش کنم.
فعلا به خاطر شرایط موجود کمی شلوغم ولی تو اولین فرصت خالی به سرعت قابل اجراست.

به جز این پیشنهاد، یک مورد دیگه هم توی بخش فنّی در دست اقدامه که فرصت رو مغتنم میشمرم برای بیان کردنش. تو بازه زمانی قبلی داخلی شدن اینترنت بهم منتقل شد که کاربرا نسبت به حریم خصوصی در پخ نگرانی‌هایی دارن که از خارج سایت قابل دسترسی باشه. اگرچه این امکان به صورت فنّی از خارج سایت (از طریف ISP و ...) وجود نداره، ولی به هر حال چون پخ ها رمزگذاری شده نیست و از طریق دسترسی مستقیم به دیتابیس سایت قابلیت افشا داره، رمزگذاری استاندارد پخ‌ها (end-to-end encryption) هم جزو برنامه‌های فنّی در دست اقدامه. یعنی به صورت تئوری هم امکان مشاهده متن پخ جز برای فرستنده و گیرنده نباشه. طبعا فکر میکنم این مورد نسبت به فیلدهای پروفایل اولویت بالاتری داشته باشه.
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!
ارسال شده در: جمعه 7 فروردین 1405 22:43
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام سوروس.

داشتم فکر می‌کردم بخش شناسه‌های قبلی که خیلی پیشنهاد خوبی بود، مگه چه دردسری شد که یهو یه خاطراتی زنده شد. من بی‌گناه بودم.

اهم...

در مورد پیشنهاد جدیدت، قبل از این که بخوام فکری روش بکنم این به ذهنم رسید که از بخش اطلاعات بیشتر، اعضا می‌تونن به همین منظور استفاده کنن. با این حال جواب اصلی به پیشنهادت اینه که... لطفا تا زمانی که وضعیت اینترنت درست بشه صبر کن.

چون در حال حاضر دو مدیرِ خارج از کشور به سایت دسترسی ندارن، مدیرای ایفای نقش همه‌شون استعفا دادن به جز یکی (سیبل) که اونم قادر به فعالیت در سایت نیست، سیریوس خوشبختانه سُک‌سُک‌کنان حضور داره ولی جز این عملا فقط من و دابی حضور مداوم داریم و خب... به نظرم بهتره این تصمیم واگذار بشه به وقتی که سایت چهار تا مدیر داشته باشه. (و هلنا همزمان رئیس ویزن و مدیر هاگوارتز و سرپرست محافل و فرماندار جامعه و داور دوئل و بانکدار گرینگوتز و مدیر اخبار و... نباشه اونم در حالی که همزمان یکی سر هر اتفاقی تو سایت میاد طلبکارانه یقه‌شو می‌گیره، انگار نه انگار که تو چه شرایطی هستیم. میم معروف I'm fine. )

لطفا پوزش منو تا اون زمان بپذیر.

پ.ن 1: چیزای گفته شده به این معنی نیست که تو این مدت اعضا اقدام به دادن پیشنهاداتی که به ذهنشون می‌رسه نکنن. هر پیشنهادی هر وقتی به ذهنتون رسید حتما اعلام کنین تا ثبت بشه. چون اگه بذارین برای بعدا ممکنه ایده از ذهنتون بپره و فراموش بشه.
پ.ن 2: 🚬
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: جمعه 7 فروردین 1405 20:44
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام خدمت مدیران محترم جادوگران.

امیدوارم حال همگی‌تون خوب باشه.

آقا من می‌دونم سر پیشنهاد قبلیم پیرامون اضافه کردن بخش شناسه‌های قبلی به پروفایل چه دردسری شد ولی راستش باز با پیشنهاد دست بردن توی پروفایل اومدم با این امید که قبلش با روغن موهام پیچ و مهره‌‌های سایتو چرب کنین که دوباره دردسر نشه! ببینید حتی از روغن موم هم مایه گذاشتم براتون و انقدر آدم فداکاریم ولی کیه که قدرمو بدونه! 🚬

می‌گم که می‌شه اگر امکانش هست یه قسمت به پروفایل شخصی اضافه کنین که هرکس بتونه ۳ الی ۵ پست خودشو لینک کنه؟

اینکار چندتا فایده هم داره. اولیش برا تازه‌وارداس که می‌خوان از بین شناسه‌ها استاد راهنما انتخاب کنن. می‌تونن با خوندن اون مثلا سه پست گلچین شده متوجه شن سبک افراد چه شکلیه و کسی که از سبکس خوششون میاد انتخاب کنن.

فایده بعدی برا خود کاربره. مثلا یه پستی نوشته که خودش خیلی دوستش داره و خیلی قدیمی شده ولی دلش می‌خواد بازم کسی پیدا بشه و بخوندش در نتیجه لینکش می‌کنه. چون در کنار اینکه سایت ما واقعا یه گنجینه بی‌نظیر و جادوییه یه باگ داره اونم اینه مثل کتابخونه‌ چیده نشده‌ای می‌مونه که همه کتابا روی هم عمودی رفته بالا بجای اینکه افقی قفسه‌بندی بشه. در نتیجه مطالبی که می‌نویسیم زیر هم پنهون می‌شن. این قفسه اگر توی پروفایل ایجاد بشه یه قدم مثبته که بتونیم از این حالت عمودی به حالت افقی تبدیل بشیم و نوشته‌هایی که دوستشون داریم رو بهتر در اختیار همدیگه بذاریم.

سومین فایده‌شم برا اعضایه که هستن ولی نیستن! اگر یه وقت برگردن می‌تونن با یه نگاه به پروفایل هر فرد ببینن این مدت که نبودن چه گلچینایی نوشته که برن بخونن کیف کنن.

چهارمین فایده‌شم اینه که دوست دارم آهنگای داریوشو گلچین گوش بدم. تلخ‌تریناشو دسته کنم و باهاشون نخ به نخ زندگیمو دود کنم. همین که هست. زندگی خودمه! ناراحتین ده امتیاز ازتون کم می‌کنم دیگه ناراحت نباشین! 🚬

خلاصه ممنون میشم اگر بشه این امکانو ایجاد کنین. نکنین هم انقدر امتیازاتونو کم می‌کنم تا با نمرات ترولی‌تون رفوزه شین و تشریف ببرین تو کوزه!
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓼𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓹𝓮𝓻𝓽𝔂 𝓸𝓯 𝓽𝓱𝓮 𝓗𝓪𝓵𝓯 𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮
ارسال شده در: چهارشنبه 21 آبان 1404 12:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام تالویر.

قبل از این که به ایده پیشنهادیت برسیم ازت می‌خوام که لطفا در آینده پیشنهادات مرتبط با ایفای نقش رو تو تاپیک طرح سوالات، انتقادات و پیشنهادات با تیم مدیریت ایفای نقش مطرح کنی و فقط موارد کلی‌تر و خارج از ایفای نقش رو اینجا بگو.

همونطور که می‌دونی ما یه دوئل مرکزی داریم که با توجه به تاپیک انتخابی در هر انجمن، مدل دریافت سوژه یا اجراش متفاوت از دیگریه. مدت‌ها پیش این ایده مطرح شده بود که تاپیک دوئل محفل هم با ملحق شدن به دوئل مرکزی، کارکردش به این شکل باشه که اعضا بتونن داور دلخواه خودشون رو معرفی کنن و به جای سه داور اصلی دوئل، اون شخص داوریشون رو انجام بده که به دلایلی عقب افتاد و نتونستیم پیاده‌ش کنیم.

ولی حالا با پیشنهاد خوبی که دادی می‌شه اینو بسط داد که داور انتخابی طرفین دوئل، هرجور که از قبل هماهنگ کردن عمل کنه. یعنی یا همون‌طور که خودت گفتی رول بزنه و توش هرکی رو خواست برنده کنه، یا امتیاز بده یا هرچیز دیگه‌ای که همون دو نفر با داور مورد نظرشون هماهنگ می‌کنن.

من سعی می‌کنم که نهایتا تا پایان هفته‌ی دیگه دستی به دوئل بکشیم و این مورد و چیزای دیگه‌ای که در نظر داشتیم رو بهش اضافه کنیم. مرسی که به فکر بهبود سایت هستی و ایده‌هاتو مطرح می‌کنی.

افرادی که لایک کردند

🦅 Only Raven 🦅