صدای دموکراسی - پیشنهاد - مصاحبه
{گزارشگر : باشما خستیم با گزارش ویژه خبری ساعت 10 و با گودریک گریفندور!
گریفندور : بله متشکرم!
گ : خوب با توجه به کمی وقت بریم سر اصل مطلب...ویکتور کرام باز هم بر جعلی بودن فیلم تایید کردن!
گریفندور : هووووم...شنیدم...بله لازمه توضیحاتی رو بدم و در ضمن توضیحاتی که جناب مرلین کبیر در مورد جعلی نبودن فیلم دادن تا قسمتی غلته...در واقع شما میدونید که یک آینه تصویر وارونه جانبی ایجاد میکنه...
گ : بله ولی در دوربین که آینه بکار نمیره...
گریفندور : بله ولی ما برای مخفی ماندن تصاویر مجبور شدیم از یه طلسم به جای دوربین استفاده کنیم...
گ : طلسم ؟!
گریفندور : بله این طلسم ساخت خودمه...و شما میتونید اونو در دبیر خانه رسیدگی به طلسمهای جدید ببینید (پست آخر) متاسفانه این طلسم اشکالی داشت که خودم متوجهش نشده بودم!
اشکال اینجا بود که این طلسم به صورت آینه عمل میکنه و تصویر وارونه جانبی ایجاد میکنه!
گ : میتونید بیشتر توضیح بدید؟
گریفندور : البته! یعنی در تصویر دست چپ کرام چوبدستی داره ولی در واقع این یه تصویر برعکس یا وارونه جانبیه...
گ : جالبه!
گریفندور : میشه بپرسم چیش جالبه! این که کرام و جامعه جادوگری فکر کردن من یه متقلب شیادم جالبه؟؟؟؟!!!!
گ : نه...من...
گریفندور : بله این یه سو تفاهم بود...در ضمن این نکته رو اضافه کنم که این تصاویر کمی خش داشتن در واقع ماموری که این فیلم رو ضبط کرد گفت که خودش اشک ویکتور کرام رو دیده...ویکتور کرام آدم حساسیه و من مطمئنم خودش هرگز حاظر به همچین کاری رو نداره و فقط به دلیل اغفال کینگ به این روز افتاده... من از همین جا به ویکتور اعلام میکنم که به طرف سفیدها بازگرده و فطرت سفید و پاک خودش رو به مقام نفروشه و بهش میگم که بهتره کمی خودش رو ببینه که هوش و استعداد ناب خودش رو در چه کاری ریخته...اون عضو گروه اسلایترینه و این برای یکی از اشخاص اول کشور اصلا شایسته نیست! من اینجا بگم که هدف اصلی ما فقط برکناری کینگزلی است نه کس دیگری!
گ : ممنون جناب گریفندور نظرتون در مورد آشوب در کشور چیست؟
گریفندور : بله...بله...راستش من اصلا دوست ندارم و میدونم شما هم دوست ندارین که در جامعه ای پر آشوب زندگی کنین و صبح با ترس از خطرات از خونه بیرون برین پس من فقط پیشنهاد میکنم که انتخاباتی 5 روزه برگزار بشه و کسانی که با کینگ یا مرلین موافقن رای
بدن تا همه چیز تمام بشه!
گ: بله ممنون جناب گریفندور...
تا دیداری بعد خدا نگهدار...}
آنلاینها
24 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[single]] جادوگر تی وی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: جادوگر تی وی
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

تو از كجا پيدات شد؟
بهرته كه از بحث خارج نشيم برادران و خواهران too ! خوب مگر يادتان نيست ؟ نه مگر يادتان نيست كه با چه آفتابه بازي يي توانستند وي را به وزارت برسانند !؟ اين يك نمونه از استكبار هاي كينگزلي است كه برايتان گفتم . ديگر .... ديگر ...... چه بگويم ... اگر يادتان باشد ما جادوگران گلبهي رو براي همين برادر كينگزلي ساختيم كه به بالين خانه برگردد ! و دست از وزارت و غيره بكشد ! در واقع دل كار اين بوده تاببينيم چه ميشود ..... برادر يك ليوان آب لطفا لطف كنيد !